Provenzano
May 19 2014, 00:32
След като сезона вече приключи и на хартия, официално може да стартират слуховете за следващия
Nikito0o
May 19 2014, 16:28
Какво мислите за тоя Паулиньо от Ливорно..не е най доброто ама човека си вкара едни 15 гола в отчайващо слаб отбор плюс това изпаднал та така че цената няма да му е висока..7-8 мил трябва да са достатъчно, а и с оглед на това че половината ни играчи играха там трябва да имаме някви добри отношения с Ливорно та да ни го дадат

Няма да е зле при положение че оставаме само с Икарди и Паласио който все пак е на 33 години
Provenzano
May 20 2014, 10:39
Стана ясно, че ще съобразим с желанията на Валтер Мадзари през трансферния прозорец. Sky съобщава, че ще привлечем един или двама халфа, заедно със завръщането на Рене Крин и може би това на Алфред Дънкан. Също така ще привлечем крило и двама нападатели. Това са инструкциите на Валтер Мадзари.
http://fedenerazzurra.com/2014/05/20/sky-t...-plan-of-inter/
Provenzano
May 20 2014, 11:16
Мадзари иска трима футболисти на Наполи - става въпрос за Бехрами, Сунига и Джемайли.
http://fedenerazzurra.com/2014/05/20/rai-i...napoli-players/
Provenzano
May 21 2014, 09:52
Последните слухове:
- Sportmediaset твърди, че проявяваме интерес към 27-годишният полузащитник на Атлетико Мадрид Марио Суарес.
http://www.transfermarketweb.com/?action=r...mp;idsel=140979- Изникна нов фаворит за нападението на отбора - това е Хавиер Ернандес, с прякор Чичарито. Нападателят на Манчестър Юнайтед е оценяван на 15 млн евро и според повечето медии е предпочитан пред Фернандо Торес от Челси. В средата на терена също имаме нужда от подсилване като кандидатите там са Хави Гарсия и Джон Оби Микел под наем. Валон Бехрами от Наполи също е вариант, както знаете той е много харесван от треньора ни Валтер Мадзари. За позицията крило пък продължаваме да проучваме възможността за Чанер Еркин, който трябва да реши скоро дали да преподпише с Фенербахче или да премине в Интер като свободен агент.
http://fedenerazzurra.com/2014/05/20/sm-ja...-mikel-on-loan/- Даниел Агер е съобщил на Ливърпул, че желанието му е да напусне клуба през това лято. Според някой издания Интер, Милан и Барселона се интересуват от датчанина.
http://fedenerazzurra.com/2014/05/21/agger...is-opportunity/
inter_ruse
May 21 2014, 10:35
и аз предпочитам чичарито пред торес.
за халф по-добре да се вземе хави гарсия отколкото оби микел и особено пък бехрами.
от агер нямаме нужда.
Provenzano
May 21 2014, 10:37
Патрис Евра, с който също много от медиите ни свързват най-вероятно ще подпише с Ювентус.
PER SEMPRE NERAZZURRI
May 21 2014, 14:07
Дано го вземат, 33-годишен краен защитник би било върхът на абсурдната ни трансферна политика в последните години.
Споменава се за Нико Гайтан от Бенфика, а за заместник на Камбиасо споменават Луйс Густаво.
inter_ruse
May 21 2014, 16:37
Цитат(durex @ May 21 2014, 16:38 )

Споменава се за Нико Гайтан от Бенфика, а за заместник на Камбиасо споменават Луйс Густаво.
густаво , фернандо или сонг за мене е мечтания трансфер за деф. полузащитник.
и новината за гайтан ме радва
Provenzano
May 21 2014, 18:07
Фернандо го изпуснахме, когато договорът му изтичаше и официално можехме да преговаряме с него. Сега вече подписа и мисълта ми е, че щом тогава не сме стигнали до контакт или договорка, то едва ли сега ще го привлечем, така че шанса да дойде при нас към този момент е нулев.
inter_ruse
May 21 2014, 18:24
ситито ше го вземат за 15-20млн паунда...
ние дано поне измъкнем густаво или сонг
Provenzano
May 21 2014, 18:35
Все повече се спекулира, че Таарабт може да облече фланелката на Интер през следващия сезон. Милан не могат да платят исканите от КПР 11 млн евро, което ни дава шанс да привлечем мароканеца.
http://fedenerazzurra.com/2014/05/21/lequi...ance-for-inter/
cheffo
May 22 2014, 07:21
Може да се насочим към Подолски, ако не успеем с Торес -
http://www.footballdirectnews.com/premier-...nal-forward.phpДано да стане това, въпреки че Подолски не е типичен централен нападател. Но в една схема 4-3-3, с Паласио и Икарди, ще е супер
inter_ruse
May 22 2014, 09:30
много са 11млн за таарабт...
inter_ruse
May 22 2014, 09:34
Цитат(cheffo @ May 22 2014, 08:21 )

Може да се насочим към Подолски, ако не успеем с Торес -
http://www.footballdirectnews.com/premier-...nal-forward.phpДано да стане това, въпреки че Подолски не е типичен централен нападател. Но в една схема 4-3-3, с Паласио и Икарди, ще е супер

да ,наистина ще е супер. а зад тях л.густаво , ернанес и ковачич , а в защита нагатомо , видич , ранокиа и жуан
Забравете за Густаво, откупуващата му клауза е 33млн. така че...само на мениджъра
Нов слух: Размяна Гуарин за Дестро.
inter_ruse
May 22 2014, 13:13
Цитат(durex @ May 22 2014, 13:17 )

Нов слух: Размяна Гуарин за Дестро.
оооо дано
(4-3-2-1) Handanovic; Jonathan, Vidic, Ranocchia, Juan Jesus; Hernanes, Suarez, Kovacic; Palacio, Hernandez; Icardi.
inter_ruse
May 22 2014, 18:53
вместо да гледаме към резервите в англия , защо не се насочим към бразилия - патока и дамиао са страхотни нападатели.
икарди на върха , а зад него паласио и пато би било убийствено нападение. ше имаме от всичко по-малко. ама даже и интерес не проявяваме , аз все още вярвам , че пато не е свършил с големия футбол...
Ricardo
May 22 2014, 19:01
Така като гледам отново с трици пробваме да ловим маймуни.Така няма как да стане просто.С махането на Камбиасо,Тохир и компания се задължават да закупят наистина качествен заместник на Кучу.Да не се ослушват с някакви измислени наеми или размени на играчи..
cheffo
May 22 2014, 19:31
След като сме се "осъзнали", че няма как да вземем Луис Густаво, сме подновили интереса си към М'Вила.
Provenzano
May 22 2014, 19:52
Тоя адски надценения дето преди няколко години като беше в Рен го искаха половин Европа и в крайна сметка отиде в Русия
Сделката за Бехрами е почти готова. Плащаме 6млн. евро.
http://www.fcinter1908.it/copertina/cdsbeh...nde-solo-113762Ами за съжаление с такива трансфери, отново сме до никъде..не може резерва на неаполитанските курви, да идва като основен играч в Интер. От кога Наполи стана нещо повече от Интер? Такива трансфери са яко набутвация, защото точно след 6 месеца ще се чудим как да го разкараме.
Provenzano
May 23 2014, 11:00
Направо не мога да повярвам, докато другите отбори надграждат своите състави ние взимаме поредните безполезни играчи, които не виждам с какво ще ни помогнат за вдигането на качеството и класата в нашия отбор. Наполи почти сигурно взимат Гансо, Ювентус са по петите на Алексис Санчес и Гюндоган, а ние се оглеждаме за някой и друг пенсионер, я от Английската Висша лига, я от някъде другаде. Евра, Саня, Ашли Коул са само някои от имената, с които ни спрягат. И какво ще постигнем с подобни футболисти, които имат пред себе си максимум 2 години футбол на високо ниво? Английските отбори се освобождават от тях, защото искат на тяхно място да привлекат по-млади и талантливи състезатели с бъдеще пред тях, а ние търсим моментни решения на проблемите си и ги прибираме. После се чудим защо италианския футбол не върви нагоре и защо другите страни ни задминават по коефициент. Какво ще се случи при една по-сериозна контузия на един подобен 32-33 годишен футболист? Ще му плащаме цял сезон заплатата и после ще се чудим как да се отървем от него, защото никой няма да го иска, след като един сезон не е помирисвал терен, а и е в такава възраст. Не мога да си обясня защо, след като вече сме се сблъсквали с подобни проблеми (визирам случая с Киву), продължаваме да правим същите глупави и наивни грешки? И за какъв чеп ни е този Бехрами не мога да разбера? Почти съм сигурен, че това е по желание на нашият уникален и неповторим Мистер.
Ricardo
May 23 2014, 11:22
И сега остава и брат му Джемайли да ни докара и ще цъфнем и вържем..
Provenzano
May 23 2014, 11:27
Мда, като си иска футболистите от Наполи що не си седя там? Има една приказка "нов бардак със стари к*рви не се прави"
Kutinkata
May 23 2014, 12:47
Тоя Бехрами е на 29 години и е сменил 9 клуба в своята кариера и според мен качествата му са под всякаква критика , много е зле , много тича но в глава няма никой . Иначе не мога да отрека , че Джемаили ми харесва .Така като гледам май отново скоро ще ме е страх да е отварям тая тема .
Georgi stanev
May 23 2014, 13:06
Бехрами

Циркът продължава, да живее Мадзари!
Очаква се само президента на Наполи да каже "да" и сделката може да се счита за завършена за Бехрами. Той ще взима 1.8млн + бонуси до 2017г.
Provenzano
May 23 2014, 15:09
И с какво по-точно ще ни помогне тоя швейцарски циганин дето знае само да рита? Никога не съм го харесвал като футболист и въобще не искам да го виждам с екипа на Интер. Отърваваме Наполи от застаряващите им футболисти, а те ще си вземат по-млади и качествени попълнения и после ще се чудим защо пак сме зад тях в крайното класиране.
inter_ruse
May 23 2014, 15:16
малелелелеле , да се смее ли човек , да заплаче ли

та по-добре да беше останал камбиасо бе

или пък да бяхме заложили на тайдер
та трансфери като тези на бехрами и морати правеше :@ тохир в първото си меркато като няма да изхарчи 15млн за деф. халф , 15млн за бек , 15млн за нападател , кога ще го направи за Бога :@ от него се изискват 50млн + като продаде рики и фреди за 25... от трансфери като на бехрами въобще не си личи , че сме с нов президент. дано не дойде този 85
ale inter
May 23 2014, 17:01
Provenzano
May 23 2014, 17:40
Интер примамва Пабло Освалдо
Ръководството на Интер ще опита да привлече в клуба нападателя на Саутхамптън Пабло Освалдо. Новият собственик Ерик Тохир е решен да подсили отбора сериозно през лятото и привличането на класен нападател е един от приоритетите, особено след като Диего Милито приза, че си тръгва от "Сан Сиро".
През последния сезон Освалдо игра под наем в Ювентус, но почти сигурно торинци няма да откупят правата му. Завръщането му в Саутхамптън също не е опция, след като влезе в конфликт със съотборника си Жозе Фонте и всъщност това доведе и до даването му под наем.
Така вероятността аржентинецът с италиански паспорт да се озове в редиците на Интер не е никак малка. Предполага се, че "светците" ще поискат за него сума от порядъка на 15-20 милиона евро. Испанският Валенсия също следи ситуацията около нападателя и също може да се включи в наддаването за подписа му.
PER SEMPRE NERAZZURRI
May 23 2014, 18:10
Освалдо не е никак лош, само че не мисля, че има смисъл да хвърляме 15-20 милиона за централен нападател, при положение че имаме по-сериозни проблеми за решаване.
inter_ruse
May 23 2014, 18:23
незнам за вас , но аз предпочитам освалдо пред торес и чичарито. но 15-20млн са наистина много за него. 12млн би трябвало да са достатъчни.
INTERМilano
May 23 2014, 19:05
Цитат(inter_ruse @ May 23 2014, 19:23 )

незнам за вас , но аз предпочитам освалдо пред торес и чичарито. но 15-20млн са наистина много за него. 12млн би трябвало да са достатъчни.
Напълно съм съгласен !!
Provenzano
May 23 2014, 19:25
При условие, че Милито ни напуска и в нападение оставаме с Икарди, Паласио и Бота, то за мен едни 15-20 млн за класно попълнение в нападение не са много и в никакъв случай това няма да бъде неразумна инвестиция. Да, 20 млн определено са много за Освалдо, но аз мисля, че трябва да се пробваме за Джеко. Чичарито също не е лош вариант, дори смятам, че ще ни свърши по-добра работа отколкото Освалдо, който между другото не знам защо, но изглежда много конфликтна личност. Иначе мексиканецът е хищник в наказателното поле и според мен ще се впише перфектно в стила на игра в Калчото.
Provenzano
May 24 2014, 01:31
ale inter
May 24 2014, 06:44
Освалдо айде стигате бре хора,Чичарито е в пъти по-добър.Според мен трябва да се насочим за нападател от Испанската примиера
mihael16
May 24 2014, 07:20
да го взимаме!
cheffo
May 24 2014, 09:48
За нападател съм за Подолски. Иначе явно Мадзари съвсем ще ни закопае, преди да го махнат. Тоя Бехрами, ще бъде Гаргано номер две. Както винаги, тръгнахме от Луис Густаво и Оби Микел и накрая купуваме Бехрами
И с нападението ще стане същото - Торес, Негредо и Чичарито и накря ще вземем Матри

Въпреки че ако вземем Бехрами за 6 млн и продадем Кузманович за 5, нямам нищо против. Но ще трябва да вземем и един качествен ДМ, като Оби Микел например. Ако ще взимаме само тоя съм против.
tutto_inter
May 24 2014, 14:08
http://www.soccerweb24.com/inter-scambio-c...ivare-a-suarez/Марио Суарез от Атлетико Мадрид, дефанзивен... може да бъде включен в сделката с Рики Алварез.
Имам един познат фен на Атлети, специално го питах за Суарез и ми каза, че не е нищо специално.
Provenzano
May 24 2014, 14:29
Абе определено е доста по-добре в сравнение с Кузманович и Бехрами
Цитат(Provenzano @ May 24 2014, 14:29 )

Абе определено е доста по-добре в сравнение с Кузманович и Бехрами

Не се знае

В Атлети изпъква, защото колектива им е добър и когато един сгафи, веднага друг може да го покрие, докато при нас нещата са мааааалко по-различни

А и ето точните му думи, като го питах за Суарез:
Цитат
- "Аз ще го помня с грешката му на Калдерон за 2:2 срещу Реал, като ни изравниха в 84-5 минута

Ако тези около него си вършат работата става, но не е такъв който да компенсира тия до него които си барат мъдите цял мач"
cheffo
May 24 2014, 16:35
Цитат(durex @ May 24 2014, 15:22 )

Не се знае

В Атлети изпъква, защото колектива им е добър и когато един сгафи, веднага друг може да го покрие, докато при нас нещата са мааааалко по-различни

А и ето точните му думи, като го питах за Суарез:
Абе всеки прави грешки, ама си прав за колектива. Освен това, тоя Суарез нашумя сега, след силният сезон на Атлетико. Най добре за мене би било Оби Микел от имената с които ни свързват. Не е звезда от един сезон. И Лукас е ок, ама формата му след контузията май не е същата.
Ricardo
May 24 2014, 17:54
Thohir: "WM wants Lamela and Luiz Gustavo
Аре купувай!!!
Само с искане не става, трябват си действия.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.