Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Новини около Калчото
Форумът на Привържениците на Интер в България > Футбол Свят > Италия > Serie A
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
Provenzano
Май днес ще теглят програмата за новия сезон.
durex
първи кръг
Интер - Фиорентина

втори кръг
Рома - Интер...
добре ли е biggrin.gif
cheffo
После сме със Спал, Кротоне и Болоня и Дженоа. Аз съм доволен. Ще са концентрирани в началото.
Kutinkata
Първите 2 кръга още ще чакаме новите попълнения biggrin.gif Поне след това има лесни мачове де .
Provenzano
Без Икарди не ни виждам.
cheffo
Интер - Фиорентина
Рома - Интер
Интер- Спал
Кротоне - Интер
Болоня - Интер
Интер - Дженоа
Беневенто - Интер
Интер - Милан
Наполи - ИНтер
Интер - Самп
Верона - Интер
Интер - Торино
Интер - Аталанта
Каляри - Интер
Интер - Киево
Ювентус - Интер
Интер - Удинезе
Сасуоло - Интер
Интер - Лацио

Досега е това.
durex
Не знам...трудна програма според мен.
cheffo
Ние с изключение на Рома нямаме силни противници първите 7 кръга, което е добра предпоставка да запишем силна серия. Фиорентина не ги броя, защото си разпродадоха почти всички основни играчи.
cheffo
Цитат
“When you relate it to AC Milan, I have no idea what’s going on there. It makes zero sense. The amount of spending – they didn’t have the money in the first place to buy the team, as they borrowed almost €300m from some people that I know in London, at a pretty high interest rate.

“They are spending, or at least making some significant down-payments, for players and they’re going to have to pay the piper at some point down the road.

“They say it’s about qualifying for the Champions League, but that won’t be enough. When the salary seems about equal to the revenues, I don’t know what the heck is going on. That’s the only one in Serie A who are losing their minds!

“Maybe they have this grand masterplan that we’ll all figure out someday, but the rest of the teams are being somewhat rational.

“If you can explain Milan to me, because I don’t get it…”


Toва са думи на Палота, президентът на Рома. Аз лично не знаех, че собственикът на Милан е теглил заем за да ги купи.
Тука редовно се нареждат нашите китайчета и се възхваляват тези на Милан, но да не се обърне накрая палачинката smile.gif
Provenzano
Някой има ли инфо относно дали ще предават Калчото по Ринг и през новия сезон?
durex
Най-вероятно отново ще е Ринг.
Provenzano
Дано, защото досега не съм срещнал реклама с анонс за предстоящия сезон.
radul
Да, имат договор до 2018 г.
Sneijder
Official: Atalanta buy stadium

http://www.football-italia.net/107361/offi...nta-buy-stadium

Аталанта са си купили стадиона !
8.6млн + 2.6млн - евала !!!
cheffo
Тия гоби са ебати и късметлиите. Цял мач едно положение нямаха и накрая ми изравниха от нищото. Тази дузпа дето им я свириха накрая, беше много спорна. Нали от тази година вече има видеоповторения, защо не ги използваха?
Хубаво, че има съдба и Лацио им го нахакаха в продължението.
inter_ruse
Gazzetta - Napoli favorito, poi Juve Inter e Milan che scavalcano le due romane. Ecco la griglia di partenza del campionato

cheffo
Лично аз предпочитам, да ни наредят на опашката и колкото по-малко внимание ни обръщат медиите, толкова по-добре. Досега всички отбори, които бяха сочени за основни конкуренти на гобите се проваляха винаги. Наполи предполагам, че пак ще се издънят за скудетото, но ще влязат в 4-та без проблем. Милан предполагам ще играят с 3-ма в защита - Бонучи, Мусаката и Романьоли, така че ще са трудни за побеждаване, но нямат силен нападател и докато се сработят ще губят точки, така че и те ще се борят за 4-та предполагам. Общо взето гобите ще са си основният конкурент за титлата, въпреки че защитата им се отслаби доста без Бонучи и Алвеш.
inter_ruse
бе според мене топ 3 е ясен - юве , наполи , Интер , за 4то място ще се борят рома и милан.
за 4то място давам превес на рома разбира се , защото титулярите им на 70% са от миналия сезон и играчите им са по-класни от тези на милан. ди франческо и монтела са с доста въпросителни , а ние заради спалети би трябвало да сме пред тях в класирането. отделно е това ,че имаме по-класен и обигран отбор от братчедите!!!
Kutinkata
Одеве влезнах и почетох малко форума на Милан и както си мислех , че тук има хора с розови очила там направо се хванах за главата . Ако им четеш простотийте човек лесно може да се излъже , че е във форума на Реал Мадрид , но едно мнения направо ме уби . Някав пич коментира евентуално идване на Дракслер при тях :


Попринцип аз съм за ако се намесим да го вземем,а и едва ли ще е толкова скъп,но е напълно идвнтичен играч с Хакан и Бона.Просто няма как да играят и 3мата на терена,а да даваме едно 30млн за резерва към момента няма много логика.Да взимаме Долберг и да приключваме с меркатото.
Provenzano
Ей, тия вкараха 6 гола на македонските селяци и си помислиха, че ще станат шампиони szyd-milan.gif
ТРЕНЕРА
Гадзета дело спорт мислят точно като мен .И аз съм за шампион Наполи ,втори ювентус и трети Интер.
Наполи миналия сезон бяха сила ,сега запазиха състава си (всъщност има още 13 дни) и тая година очаквам да са още по голяма сила .Още миналия сезон говорих че играят най -красивия футбол в света и вече виждам масово хората ме повтарят .Ариго Саки е един от тях .
inter_ruse
нападението на наполи е наслада за окото за футболния фен , същото важи за хамшик и жоржиньо , бонус е че имат таланти като зиелински , диавара и рог...
много ме е яд ,че не се пробвахме за диавара !
Kutinkata
Наполи имат страхотна халфова линия , като там имат 6 равностойни играчи и могат да ги ротират без да се притесняват толкова от контузий , но в нападение според мен ще имат проблеми . Освен тримата титуляри остава само Милик , Паволети и Запата , като и тримата май не могат да играят по крилата , а и не са някаква класа . Ювентус от друга страна в атака имат Мандзукич , Дибала , Игуаин , Пяца , Дъглас Коща , Куадрадо и Бернардески ... като прибавим и по можещия треньор на Ювентус и това , че разполагат с манталитет на победители за разлика от Наполи , според мен отново безспорния фаворите е Ювентус . Но си мисля , че ако Далберт и Кансело се окажат това което трябва , ако вземем и голям халф както се говори и най вече ако сменим Кандрева с по класно крило , като нищо ще се намърдаме в борбата за титлата .
cheffo
Цитат(inter_ruse @ Aug 18 2017, 22:10 ) *
нападението на наполи е наслада за окото за футболния фен , същото важи за хамшик и жоржиньо , бонус е че имат таланти като зиелински , диавара и рог...
много ме е яд ,че не се пробвахме за диавара !


Meн още ме е яд, че не взехме Алън за 10-11 млн, с когото ни свързваха, а купихме Кондогибия facepalm2.gif
Не казвам, че Алън е кой знае каква класа, но щеше да свърши повече работа от франсето, а и нямаше да се наложи да продаваме Ковача.
Provenzano
А вие знаете ли, че Монтоя е бил изместил Кансело от десния бек във Валенсия и последния е играл като крило? Та в тоя ред на мисли дали не взимаме Кансело за алтернатива на Кандрева?
cheffo
Цитат(Provenzano @ Aug 19 2017, 11:33 ) *
А вие знаете ли, че Монтоя е бил изместил Кансело от десния бек във Валенсия и последния е играл като крило? Та в тоя ред на мисли дали не взимаме Кансело за алтернатива на Кандрева?


Ако съдим по вчерашният му мач, дано да не е.
ТРЕНЕРА
В Наполи нещата не опират до 6те равностойни халфа а до стила на треньора Маурицио Сари .Той ги научи да играят страхотен футбол .
radul
Този сезон няма да стане борба за титлата, ако и това са ни трансферите. Но за другия ако влезем в ШЛ, китайците развържат кесията и вземем по-големи имена, може да се пробваме за Скудето. Борбата ще е между Ювентус и Наполи, Рома отслабиха, а Милан са медиен балон според мен. Макар, че е много рано да се говори каквото и да било.
inter_ruse
наполи са направо убийци на контра.
инсине с всяка година става все по-добър , а с риск да прекаля пак ще кажа че в тоя диавара има много хляб. държи им целия център срещу верона.
дано наполи станат шампиони , но ще е трудно защото ювето си взимат на ходом мачовете срещи отборите след 4-5то място...
Kutinkata
Рома биха ама нищо не играха , Аталанта много изтърва , греди удряха , положения изпускаха ... Жалко е но първите 3 от миналия сезон победиха в първия кръг .
inter_ruse
рома не играха абсолютно нищо!!! манолас и наш жуан изнесоха много хубав мач.
а бившият защитник на лудогорец паломино игра прекрасно при дебюта си. ако продължава така , то съвсем спокойно ще заинтригува грандовете.
ТРЕНЕРА
Ето още една видна личност,която е дошла на моето мнение . От една година говоря че Наполи играе най добрия футбол в света а Маурицио Сари е уникален треньор .Всички тук спорихте с мен ,но ето че вече почти всеки ден срещам думи на изявени личности в моя полза . Всички започнаха да виждат ,това което аз видях . Казват за контрола на топката ,за нападателния футбол ,за качествения Сари и за това че Наполи е по добър от ювентус и Рома ,все неща които отдавна ми направиха впечатление .
https://topsport.bg/champions-league/chiki-...-na-napoli.html
Provenzano
Наполи играят по-добре от гобите, но едва ли ще успеят да се преборят с тях за Скудето. Реално никога не са били реален конкурент. Малката разлика миналата година се дължи на това, че гобите намалиха темпото към края и точките се стопиха в последните няколко кръга. А и освен това Наполи не притежава и никога няма да притежава манталитет на победител и шампион, а това или го имаш или не. Те още от времето на Мадзари, когато имаха триото Хамшик-Лавеци-Кавани бяха сериозен отбор, но нищо повече от място в топ 3. И това според мен по-скоро се дължи повече на факта, че двата милански отбора са в криза, отколкото на силния Наполи и треньора им.
ТРЕНЕРА
Mанталитет на победител и самочуствие се постигат с победи .А Наполи постигнаха доста победи и мисля ,че вече изградиха този манталитет.
inter_ruse
Наинголан: Писна ми! Отказвам се от националния отбор

https://www.sportal.bg/news.php?news=681039

правилна постъпка на найнголан. той им е най-добрия халф , а те се подиграват с него...
radul
Днес може да гледаме Андрей Гълъбинов срещу пандизчийте. Да се надяваме да ги накаже!
Provenzano
Хеттрик му пожелавам на нашето момче !!
N.Roussev
Нищо чудно,миналата година Дженоа ги опънаха с 3:0! yeah.gif
inter_ruse
петела избухна с убийствен гол.
а пореден мач в който политано ми прави хубаво впечатление smile.gif
inter_ruse
който не е на ринг , да пусне да видите как каляри къса гъза от атаки на милан (по специално на р.родригес и конти) crying_with_laughter-3302.gif
жалко за сардинци , играят 1000 пъти по-добре , докато братчедите дебнат на контри facepalm.gif
Provenzano
Дано да ги опънем на дербито, че нещо много са си повярвали.
inter_ruse
те на коледа я са на 4-5място , я не са. а от новите им попълнения хуй не става , само сусо ми хареса как играе, другите жив зян...
а на скоро едно мнение на техните фенове ме уби. били са имали най-добрата защита в италия и НАЙ-ДОБРИЯ ВРАТАР В СЕРИЯ А rofl.gif crying_with_laughter-3302.gif
явно са били в еуфория след победата над тетово и са си повярвали и в радостта си , са си помислили ,че допнарума е по-добър от ханданович и буфон laugh.gif
Kutinkata
Цитат(inter_ruse @ Aug 27 2017, 22:48 ) *
те на коледа я са на 4-5място , я не са. а от новите им попълнения хуй не става , само сусо ми хареса как играе, другите жив зян...
а на скоро едно мнение на техните фенове ме уби. били са имали най-добрата защита в италия и НАЙ-ДОБРИЯ ВРАТАР В СЕРИЯ А rofl.gif crying_with_laughter-3302.gif
явно са били в еуфория след победата над тетово и са си повярвали и в радостта си , са си помислили ,че допнарума е по-добър от ханданович и буфон laugh.gif

Явно не си чел в техния форум как нямало смисъл да взимат Дракслер , защото щял да бъде пейка на Чалханоглу и Бонавентура .... Тия са пълни шизофреници .
Provenzano
Оф, четох им и аз форума тия дни и по специално темата за Серия А. Някакъв фен на гобите им даде за душата на всички biggrin.gif Ако не сте чели - прочетете, стана голям цирк biggrin.gif
cheffo
Съкратили сме сериозно разходите за заплати - на 82 млн., почти колкото и Наполи - 81. Ювентус харчат най-много - 164 млн, следвани от Милан (117) и Рома (91).
http://www.football-italia.net/109499/seri...ings-‘revealed’
Provenzano
Браво, китайците са напред... ще има за семки wink.gif
radul
200 милионния братовчед яде як пердах. szyd-milan.gif
Provenzano
4 парцала.. ебахти срама !!
inter_ruse
Иммобиле е звяр!!!!
N.Roussev
Бонучката гледа като окучена лисица
Поне спечели някой друг трофей biggrin.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.