Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Новини около Калчото
Форумът на Привържениците на Интер в България > Футбол Свят > Италия > Serie A
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
San_boys
Техническият директор на Сампдория Валтер Сабатини подаде оставка и напусна клуба след скандал с президента Масимо Фереро.

До скандала между двамата се стигна след загубата на Сампдория с 0:3 при визитата на Болоня.

Така на практика Сампдория загуби почти всички шансове за класиране в европейските клубни турнири през следващия сезон.

Според информацията на „Sky Sport Italia“, Сабатини е подал своята оставка и няма намерение да променя решението си.

Той работи в Рома и Интер преди да пристигне в Сампдория
Provenzano
Разходите на клубове в Серия А за агенти продължават да се покачват. Това става ясно от отчета на Футболната федерация на Италия.

През 2018 година отборите са заплатили 171,55 милиона евро за комисионни на агенти. За сравнение, през 2017 година разходите по това перо са били 138 милиона евро.

Лидер в това отношение е Интер. „Нерадзурите” са се разделили с почти 25 милиона евро за посредниците, като сумата през 2017 година е била 3,1 милиона евро.

На второ място е Ювентус с 24,31 милиона евро, следван от Рома (22,98 милиона), Милан (16,71 милиона) и Наполи (14,22 милиона). Всички останали тимове в шампионата на Италия са похарчили по-малко от 10 милиона евро.
durex
Бреша официално в серия А.
inter_ruse
Супер !!!
N.Roussev
Сега сигурно още ще надуят цената на набора Тонали.
Faketo
Старата госпожа се оказа че може да бъде догонваща в един равностоен двубой с Торино.Съжалявам че продадохме (или дадохме ,не знам дали не беше наем) Ансалди на Торино.
radul
Той Ансалди си е играч за такива отбори.
Kutinkata
Аталанта опъна Лацио в Рим и са на точка зад нас , имат домакинства на Дженоа и Сасуоло и гостуване на Ювентус . Дали Ювентус ще им играят надъхано , като се има предвид колко обичат конкурентите им - Интер , Милан и Торино ? Ако Рома бият после за мен шанса да излезем от ШЛ става доста голям вече . Иначе Аталанта са големи симпатяги , заслужават най много място в ШЛ след Ювентус и Наполи и честно казано с оглед формата им и мачовете им до края не вижда как няма да завършат 3ти .
durex
Дали сме 3 или 4 е все тая. Аз както казах по-рано ние се класирахме за ШЛ още след мача с Милан, от там на сетне просто доиграваме сезона, като конкурентите също губят точки. Не виждам причина да не вземем 6т. от трите оставащи мача и да си обезпечим класирането. Рома да се насерат няма да бият гобите в Рим, както и Аталанта няма да ги бият в Торино.
Единствения вариант ние да бъде аут от Европа, ако некласирането ни в ШЛ бъде като един вид оправдание пред собствениците, че видиш ли не сме в ШЛ и няма да има големи инвестиции и така да си измият ръцете. Все пак аз държа на първия вариант и смятам и че така ще стане.
Kutinkata
Ювентус излезнаха на 40% срещу нас и на 30% срещу Торино и едва не паднаха . Вече дори най омразните им отбори като нас и Торино не са им дразнители , представям си как ще излезнат на ходом срещу Аталанта и Рома , когато единствената им мотивация ще е да играят зя нас , Милан и Торино . Ако Рома победи след малко Дженоа наистина ще стане страшно за нас , ще ни делят точно 2 точки от 5я и предстоящо гостуване на Наполи след 2 седмици . Лошото е , че не съм сигурен и в победите над Киево и особенно Емполи , та ние нямахме свястна атака 90 минути с Удинезе . Все още всички си зависи от нас , но нещата за на кантар, освен ако Рома не стъпят накривп срещу Дженоа днес .
Kutinkata
В крайна сметка много приказки за нищо , Рома не успя да бие Дженоа . Вече и според сме в ШЛ . Много ми се иска и Аталанта да влезнат, защото ще е грехота с този футбол да не успеят . А и ще е готино Милан , Рома и Лацио с големите кошници да си останат на село . Гатузовата чета ни обвини , че сме съдийски отбор и , че съдията ни е дал точката отново с Удинезе и ще е кеф да останат с хуй в уста отново .
cheffo
Повечето от българските фенове на Милан смятат, че има световен заговор срещу техният отбор, воден от Ювентус smile.gif Абсолютно всеки мач в който не бият се обвинява първо съдията, че ги е порязал, а чак след това Гатузо и игачите им. Абсолютно същото е положението и с конкурентите им. Като бият, винаги съдията им е помогнал, за да попречи на Милан да влязат в ШЛ smile.gif Голяма трагедия са.

Иначе, имаме преднина 4 точки срещу 9 оставащи. Може и с една победа да се класираме, ако Рома примерно загубят от гобите. Но, няма да се учудя ако се осерем, типично по интеровски.
N.Roussev
Хубаво е,че и Наполи хич не си дават зор.Едвам да паднат от Каляри на Сан Паоло,гледам,че са обърнали накрая като единият гол е от дузпа,а играч на Каляри е бил изгонен.Ако вземем мача с Киево,може и да ги ударим.
Provenzano
Жалбата на Ювентус относно присъдената през 2006 година титла на Интер беше отхвърлена от комисията по "Феърплей" (бел. ред. - комисия за спортна гаранция) към Италианския олимпийски комитет, председателствана от Франко Фратини. По-рано през деня в една от залите в Рим се събраха адвокатите на "зебрите" и "нерадзурите", заедно с представители на Италианската футболна федерация и Олимпийския комитет на страната.

От Юве претендират вече 13 години за Скудетото от 2006 година, което беше връчено на интеристите след скандала "Калчополи", довел до пращането на Старата госпожа в Серия "Б". В крайна сметка обаче в сила остава решението на специален комисар Гуидо Роси от 26 юли 2006 година и жалбата на торинския клуб беше определена като "недопустима". За 2005 година пък Серия "А" остава без шампион, след като още навремето това първо място на тима на Фабио Капело беше анулирано, без да се посочва носител на титлата.

Италианските медии информират, че така "бианконерите" са загубили и на последното ниво, носещо спортна справедливост на Ботуша. Малко след като новината започна да циркулира в пространството, от Италианския олимпийски комитет я официализираха, публикувайки решението на своя сайт. Ювентус е задължен да плати такса от 1 500 евро, а и разходите на другите страни по делото.
N.Roussev
Нека им.Тяхната алчност няма край!
Kutinkata
Фиорентина се довериха този сезон на двамата бивши треньори на Интер и Милан ( първо нашия Пиоли , после Миланския Монтела ) и два кръга преди края имат теоретичен шанс да изпаднат biggrin.gif Въпреки факта , че Фиорентина всъщност имат повече от стабилен отбор и при друг треньор щяха да се борят за ЛЕ и защо не и за ШЛ .
После феновете наще фенове и тия на Милан си казваме , че нямало как все треньора да е виновен и нямало смисъл от постоянни смени ... Гледам и наще треньори и тия на Милан от последните години , всички са безработни или борещи се някъде за оцеляване . Лятото искам силен треньор а не поредния Пиоли .
Provenzano
Мога да ти дам и обратния пример с Гасперини, който прави чудеса с Аталанта и дори го спрягат за гобите.
Provenzano
Форматът на Серия “А” може да претърпи сериозна промяна. Президентът на италианската футболна федерация Габриеле Гравина призна, че се обмисля въвеждането на плеойфи и плейаути в шампионата, с които първенството да стане по-интересно и конкурентоспособно.

“Футболът изживява криза, която не изисква въвеждането на нови правила, а извършването на някои промени. Засега това е научна фантастика, но идеята за въвеждането на плейофи ни кара да се замислим. Това е наш приоритет. Първенството може да има първа фаза, в която десет отбора да играят плейофи, а другите десет - плейаути. Втората фаза ще генерира сериозен интерес”, коментира Гравина пред Corriere dello Sport.
N.Roussev
Ужас-ще стане като А група.Каквато успеваемост имеме в дербитата,хич не ми се харесва тази идея.Не може първенство от такъв ранг да има плейофи.Вярно,че в последните години Серия А заприлича на шотландското или пък нашето,където няма никаква интрига,но все пак.
Faketo
Това няма да стане.Разделянето на две групи се прави в страни с малко отбори,Италия не е такава.
radul
Тъпня, както е тука. Впрочем изхвърлиха Палермо от Серия Б.
Kutinkata
Фиорентина загуби пореден мач . Пиоли и Монтела доведиха виолетовите до там , че ако паднат от Дженоа последния кръг и Емполи ни победи , то Фиорентина изпадат biggrin.gif Не вярвам обаче да стане де .
А Емполи направиха страхотен мач като отказаха Торино от Европа , след разгрома с 4:1 , то Емполи влизат в мача с нас на кръв с 3 поредни победи .. Тежък и интересен край на сезона ни очаква .
durex
Емполи няма как да ни бият на Меаца, но винаги могат да врътнат един Х, а при евентуална загуба днес ще се простим с ШЛ. За това довечера мощно само за победа, защото бием ли, другия кръг е все тая дали ще ни бият Емполи или не.
Kutinkata
Футболния интелект на Кеси е като футболната физика на Борха biggrin.gif И тоя преди като беше при Гасперини даже го исках при нас ... Ужасно слаб играч и ужасно слаб Милан .
Provenzano
Ето и нападател №1 в Серия А за изминалия сезон:
37 мача
190 докосвания в противниковото наказателно
141 удара
58 нарушения срещу него
37 създадени възможности
26 гола
8 асистенции
36 години...

San_boys
Две от големите спортни списания в Италия, в онлайн изданията си вече са публикували своите идеални 11 за сезона. Ханданович е на вратата и в двата случая!!!
Faketo
Цитат(San_boys @ May 27 2019, 23:12 ) *
Две от големите спортни списания в Италия, в онлайн изданията си вече са публикували своите идеални 11 за сезона. Ханданович е на вратата и в двата случая!!!

Заслужава! При факта че вече Буфон го няма ,мисля че той ще е най-добрия вратар сегашния сезон.
Provenzano
Изминалият сезон 2018/2019 в Серия “А” влезе в архивите като един от най-интересните за публиката в последните години. Мачовете на Апенините са отчели най-висока посещаемост от девет години насам. Статистиката е на базата на зрителите, гледали на живо срещите на своите любимци.

Точно 9 525 758 тифози са присъствали по стадионите по време на двубоите от Серия “А” през този сезон. Това означава средна посещаемост от 25 068 зрители на мач.

Предишната най-висока посещаемост е отчетена през сезон 2009/2010. Тогава средната посещаемост е 25 375 зрители на мач. В никоя от следващите девет години средната посещаемост не е била над 25 000.
Provenzano
Петнадесет отбора от Серия “А” се обединиха против идеята за реформи в Шампионската лига, която президентът на Ювентус Андреа Аниели се опитва да прокара. Тези клубове са подписали резолюция срещу предлаганите промени и са дали заявка, че са готови да се присъединят към клубовете от други европейски лиги, които са против новата идея. Те смятат, че създаването на Супер Шампионска лига с влизащи и изпадащи отбори, може да се отрази сериозно на приходите в Серия “А”.

Аниели, който е президент на Европейската клубна асоциация, се опитва да прокара новата идея за сериозни промени във формата на Шампионската лига, но напоследък среща все по-сериозен отпор. Интересното е, че Интер, Милан, Фиорентина и Рома са се въздържали и не са подкрепили останалите 15 клуба.

“Дори и тази визия да се окаже правилна за европейския футбол, тя се случва с грешните методи и с грешната комуникация”, заяви президентът на Серия “А” Гаетано Мичиче.
N.Roussev
Очаквано малките отбори са против промените,а големите "за".Със сигурност такава промяна би била революционна- ще убие окончателно романтиката и ще направи големите недосегаеми.
inter_ruse
Сари е назначен за треньор на Ювентус.
За мене Сари си е добър треньор!!! Затова му пожелавам 2-ро място в Италия и 1/4 финал в ШЛ.
Provenzano
Това е страхотна новина за нас. Мисля, че за първи път от времето на Моу имаме по-добър треньор от гобите.
inter_ruse
Наполи ако вземат Хамес и те стават доста опасни и нищо чудно да ни изненадат неприятно. Милан , Рома , Лацио и Аталанта са загадка за мене , но предполагам, че ще си поделят местата от 4то до 7мо място.
Първенството ще е доста интересно ,като според мене Интер ,Юве и Наполи са фаворити за скудетото.
Все пак затворниците си остават основния фаворит, но предстоящия сезон ще им е много трудно да защитят италианския флаг на фланелките си.
Форца Интер.
N.Roussev
Двамата последни треньори на Челси начело на Интер и ювентус. biggrin.gif Няма съмнение кой е по-класният от двамата,за жалост обаче все още изоставаме доста от тях като качество на почти всеки пост.Милан пък скоро ще обявят Джампаоло.Очертава се доста интересен сезон за разлика от предния.
inter_ruse
БАЩАТА НА МОЙЗЕ КИЙН: СИНЪТ МИ ИСКА В ИНТЕР, ТОВА Е НЕГОВИЯТ ДОМ

Биру Жан Кийн, баща на нападателя на Ювентус Мойзе Кийн, заяви, че нападателят иска да продължи кариерата си в Интер.

"Той израсна с фланелка на Обафеми Мартинс, Интер е неговият дом", цитира бащата на Кийн Calciomercato.

"Той си ги избра, когато беше съвсем малък и ви уверявам, че е истински фен на "нерадзурите". Мойзе определено би искал да отиде там. Зависи от офертите. Ако Интер предложи повече, отколкото предлага сега, това определено ще ни се хареса.

Чужбина? Четох за това във вестниците, но все още не съм говорил за подобна опция с Мино Райола. Преди да вземе решение, Мойзе ще се свърже с мен за съвет. Бих го посъветвал да отиде в Интер, за да бъде по-близо до мен.

Знам способностите на сина си. Мисля, че той показва едва 50 процента от потенциала си. Като баща винаги съм казвал, че чакам "Златната топка" от него. Той може да я спечели до 3-4 години", завърши Биру Жан Кийн.

Мисля си , че договора му изтича 2020г.

Provenzano
Тоя същият смешник преди време говореше как сина му бил фен на мердите от малък biggrin.gif
N.Roussev
Цитат(Provenzano @ Jun 28 2019, 11:39 ) *
Тоя същият смешник преди време говореше как сина му бил фен на мердите от малък biggrin.gif

Доколкото знам,бащата преди е казвал,че синът му точно е наш фен,заради Обафеми Мартинс.Не че има голямо значение,едва ли някога ще облече няшия екип.Иначе този баща се мазни на всички,само и само да му дадат трактори. biggrin.gif
inter_ruse
Юве са договорили Де Лихт и Рабио.
Всяка година прилапват по един играч за без пари , а сега цели двама - Рамзи и Рабио. Ако имаха договори с клубовете си двамата общо биха стрували поне 100млн...
Кофти е че взеха Де Лихт , защото точно в зоната която играе , Юве бяха уязвими и стари...
N.Roussev
Реалността е сурова-в близките 3-4 години едва ли ще изпуснат титлата.
Provenzano
Как да я изпуснат като купуваме Джеко и един куп анонимници? Взимат един от най-добрите и млади защитници. И това при условие, че го искаха още куп сума ти топ отбори като ПСЖ и Барселона.
inter_ruse
Шкриняр-Годин-Де Врай
Де Лихт-Киелини
Манолас-Кулибали

Коя защита ви се струва най-надежна? biggrin.gif
Чака ни много интересен сезон...
N.Roussev
Вратарят и централните ни защитници са на тяхното ниво,но дотам.Бековете ни са статични,от халфовете само Брозо и понякога Раджа се доближават по класа до техните,а за атаката да не говорим.Иамем доста хляб да ядем,нека първо се утвърдим като основен конкурент за титлата,изпреварвайки Наполи и чак тогава можем да мислим за нещо повече.
durex
Цитат(Provenzano @ Jul 1 2019, 09:05 ) *
Как да я изпуснат като купуваме Джеко и един куп анонимници? Взимат един от най-добрите и млади защитници. И това при условие, че го искаха още куп сума ти топ отбори като ПСЖ и Барселона.

Забравяш едно леко условие, те имат един от двамата най-добри футболисти в света, демек всеки друг футболист си мечтае да играе рамо до рамо с Роналдо и Меси. Където са те двамата, там има и победи и титли, така че не е въпрос само до самия отбор.
Ние към днешна дата не можем да си позволим футболист от калибъра на Роналдо, съответно не можем да си позволим и футболисти, що годе доближаващо тяхното ниво.
Ако се задържим в ШЛ и направим някой пробив, може би нещата ще се получат, но за сега релността е такава.
Provenzano
Жребия за сезон 2019/2020 в Серия А ще бъде теглен на 29-ти или 30.07 от 20:00ч. в студиото на Скай Спорт Италия. Сезона започва в уикенда на 24-25.08.
cheffo
Цитат(Provenzano @ Jul 1 2019, 10:05 ) *
Как да я изпуснат като купуваме Джеко и един куп анонимници? Взимат един от най-добрите и млади защитници. И това при условие, че го искаха още куп сума ти топ отбори като ПСЖ и Барселона.

Да, ама другите отбори, включително Барселона се отказаха от него, заради финансовите му изисквания. По слухове, Де Лихт ще взима около 12-14млн, което е колкото Де Врай + Шкриняр + Годин.
Provenzano
Цитат(cheffo @ Jul 2 2019, 07:30 ) *
Да, ама другите отбори, включително Барселона се отказаха от него, заради финансовите му изисквания. По слухове, Де Лихт ще взима около 12-14млн, което е колкото Де Врай + Шкриняр + Годин.

Нали знаеш, че не е луд този, който яде баницата. Да си стои в Аякс без никой да му дава тази висока заплата, пък да видим дали след година-две ще претендира за нея. Той да не си мисли, че всеки сезон ще играе полуфинал в ШЛ biggrin.gif
N.Roussev
Цитат(Provenzano @ Jul 2 2019, 10:45 ) *
Нали знаеш, че не е луд този, който яде баницата. Да си стои в Аякс без никой да му дава тази висока заплата, пък да видим дали след година-две ще претендира за нея. Той да не си мисли, че всеки сезон ще играе полуфинал в ШЛ biggrin.gif

Еми щом отива в юфе,значи на момчето наистина не му се печели ШЛ. crying_with_laughter-3302.gif
inter_ruse
Буфончо се завръща край затворниците.
Пълна смешка е , тотална излагация, нищо общо със Санети и Малдини!!!
N.Roussev
На всичкото отгоре ще е резерва на поляка.По-добре да се беше върнал в Парма,поне да не си петни имиджа.
inter_ruse
Аталанта искат да играят мачовете си на Меаца , ние сме съгласни.
Мурийо е близо до Сампдория.
Милан привличат 2-ри футболист от Емполи, някакъв Бенасер..
Сасуоло взимат нашумелия Траоре от Емполи.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.