Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Новини около Калчото
Форумът на Привържениците на Интер в България > Футбол Свят > Италия > Serie A
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
Provenzano
Интер започва кампания да вземе изцяло "Сан Сиро"

Ръководството на италианския гранд Интер ще проведе днес среща с представители на общината в Милано, съобщава "Гадзера дело Спорт". Това ще бъде първа стъпка от плана на "нерадзурите" да станат еднолични господари на "Сан Сиро". Легендарното съоръжение се харесва много на боса на 18-кратните шампиони Ерик Тохир, който искал неговият отбор да продължи да домакинства на него. От страна на Интер на срещата ще бъде главният изпълнителен директор на клуба Майкъл Болингбрук, който ще разговаря с Киара Бисконти. Дамата е сред водещите отговорници за спорта в Милано.

Наскоро стана ясно, че градският съперник Милан ще започне строителство на собствен стадион, който ще побира 48 000 зрители. Очаква се "росонерите" да напуснат "Сан Сиро" до 2018/2019 г. Любопитно е, че митичното съоръжение е дом първо на миланистите, които играят на него от 1926 г. "Нерадзурите" започват да го правят през 1947 г. През 1980 г. стадионът получава името на легендарния нападател Джузепе Меаца, но и до днес в Италия се използва далеч по-популярното му название "Сан Сиро". Капацитетът на миланския храм е 81 277 зрители.
cheffo
Антонели от Милан ми направи много добро впечатление срещу Чезена вчера. Уж търсим евтин и качествен бек и незнам защо не се ориентирахме към него. Изглежда добър трансфер за Милан.
Гледах и тоя Бабакар дето го свързват с нас за заместник на Икарди. Не е зле момчето, въпреки че пропусна дузпа, но е различен тип нападател от Икарди. По-скоро е тип таран. Бенаси също и игра и направи нарушението за дузпата. Като цяло нелош мач за него, но продължава да не участва активно в защита, както и явно още му е трудно да изкара цял мач, защото към 70-та минура окапа и по-късно го смениха.
inter_ruse
бабакар наистина не е зле , още преди 2-3г. го определеха за голям талант , но ще видим на лято. яд ме е , че не взехме мохамед салах , страхотен футболист с шанс да стане класа...
антонели и срещу емполи изигра страхотен мач , сантон отдясно и антонели отляво нямаше да е зле...
ако бием днес минаваме на 8-мо място , имаме шанс и за седмо , но това седмо място зависи от дербито на гунуа. на 4т. от петия, фио
Provenzano
Салах си е класа. Вижте колко добре се включи и как бързо се адаптира към Фиорентина и Калчото като цяло. Два гола в последните два мача и засега Салах остава отлично впечатление от игрите си с екипа на Фио, а и се очертава като един от приятните трансфери в Италия през този сезон.
durex
Ами ако бяхме взели него вместо Подолски, заедно с Шак щяха да са убииствен тандем по двата фланга.
inter_ruse
а тоя дуван сапата не е за подценяване , дано се отърве от пейката на наполи и да покаже качествата си.
durex
Самп и Дженоа правят ебати якото дерби!
Provenzano
Дано да завършат хиксче biggrin.gif
Provenzano
Футболистите на Парма ще перат сами екипите си

Кризата в италианския футболен клуб Парма ще принуди играчите да перат сами екипите си, обяви капитанът на тима Алесандро Лукарели. Това е поредната колкото забавна, толкова и трагична случка около закъсалия тим, който даде на аукцион дори пейките от съблекалнята.

"Това е новината на деня. От сега нататък клубът няма домакинско обслужване, така ние ще трябва да носим екипите си у дома и да ги перем там", каза Лукарели пред италианските медии. Парма е на последно място в Серия "А", а футболистите не са получавали заплати цял сезон.
Provenzano
Италия няма да вземе скоро четвъртата квота на Германия

Въпреки победите на Ювентус, Интер, Рома, Торино, Наполи и Фиорентина в европейските клубни турнири, Италия няма да успее да изпревари Германия по коефициент, изчисляват на Ботуша. В краткосрочен план това е невъзможно, пише "Кориере дело Спорт". Към днешна дата от Серия "А" за Шампионската лига се класират директно първите два отбора, а третият играе в плейофите.

Италианските тимове се представят отлично от началото на сезона, като до момента само Испания е с по-добри показатели. Каквото и да стане в Лига Европа или ШЛ обаче Германия ще запази четвъртата си квота за турнира на шампионите.

durex
Ще гоним Англия.
Provenzano
Тоя сезон едва ли ще помръднем от четвъртото място.
Provenzano
Стискам палци Рома да се върне в борбата за Скудето с една победа над гобите тази вечер, макар че ще бъде доста трудно, но не и невъзможно.
Provenzano
Дълговте на клубовете от Серия А растат

Дълговете на елитните италиански футболни клубове продължават да растат, съобщава "Гадзета дело Спорт". 20-те отбора от Серия А имат общи задължения от 1,7 милиарда евро за сезон 2013/2014, което е със 143 милиона евро повече в сравнение с предходната кампания. Дълговете на тимовете от елита са се увеличили със 27 процента в последните пет години.

В същото време тревожен резултат за финансовото състояние на калчото показва фактът, че оборотите на 20-те клуба са паднали за първи път от много години с 18 милиона евро до общо 1,75 милиарда. Интер е с най-сериозни дългове в размер на 360,5 милиона евро, следван от градския си съперник Милан с 244,4 милиона евро. Общо 12 от отборите в елита са "на червено". Само за сезон 2013/2014 Интер е на загуба в размер на 102,4 милиона евро, а Рома - 38,8 милиона евро. Двата клуба са разследвани от УЕФА заради нарушаване на финансовия феърплей.
Ricardo
Голям фен съм на Шакири и играта му до момента,но безспорно Салах е трансфера на Серия А през зимата.2 гола днеска на полуфинала срещу Дъртата.Вярно Фио като цяло приличат много повече на отбор през последните години,отколкото ние и вероятно Шакири ако бе преминал там щеше още повече да изпъква,но как не можахме ние да го лапнем вместо Подолски,а имаше слухове,че имаме интерес към него.Представете си нападение Шак,Салах и Икарди..
inter_ruse
не напразно му викат египетския меси !!!
Provenzano
И мене ме е яд, че не го взехме, а вместо това заложихме на Подолски, но връщане назад няма, а и да не забравяме, че Салах беше включен в сделката за Куадрадо. Предполагам, че са се водили доста дълги преговори. Много ми се иска да да видя как ще се представи в по-голям отбор, тъй като там ще бъде доста по-различно отколкото в Базел и Фиорентина. В Челси не успя да се наложи, но ми е интересно как ще протече развитието на кариерата му оттук нататък.
inter_ruse
салах е добър футболист , но неможе да се отрече и това , че монтела е страхотен треньор.
отбора му играе добър и правилен футбол , не е страхливец , добър мотиватор , не робува само на една схема , абе изобщо много добър и модерен треньор се оказа самолетчето, а е толкова млад. пожелавам си го някой ден да ни стане треньор , да му се даде цялата власт и малко време и резултатите няма да закъснеят.
Provenzano
Да, Фиорентина са симпатичен отбор и дано спечелят Копата за сметка на противните гоби и неаполитански курви.
ale inter
Цитат(inter_ruse @ Mar 6 2015, 21:46 ) *
салах е добър футболист , но неможе да се отрече и това , че монтела е страхотен треньор.
отбора му играе добър и правилен футбол , не е страхливец , добър мотиватор , не робува само на една схема , абе изобщо много добър и модерен треньор се оказа самолетчето, а е толкова млад. пожелавам си го някой ден да ни стане треньор , да му се даде цялата власт и малко време и резултатите няма да закъснеят.

Абсолютно си прав,дори и да ми беше противен като футболист,но беше отличен нападател-консуматор smile.gif
inter_ruse
тоя самовлюбен лаком ,менез има 13 гола ей, ама сигурно половината му голове са от дуспи...
вчера братовчедите изпуснаха победата , жалко за пипо - легендарен нападател , слаб треньор...
иначе жестоко ги прецакахме с бат съли rofl.gif
inter_ruse
гледам , че вече рома хич не ''ебават'' де роси. подобно на самир и неговият договор е до 2016г. на рома им трябва вратар като ханданович , а на нас ни трябва класен деф. халф който да помага на защитата и който да дава повече сигурност на ковачич,брозович,гуарин и ернанес.
няма да е зле да предложим това. друг въпрос е заплатата на де роси , както и че друг отбор може да му предложи същата ,която взима в момента и това рома дали ще го дадът в италия. но от опит глва не боли. дано се сетят наще...
а иначе стигнахме до там , че да се радваме , когато отбори като палермо,торино и дженоа загубят точки facepalm2.gif
много съжалявам за матиело , бързо оздравяване на момчето sad.gif
Provenzano
Италианската футболна федерация отне още две точки от актива на Парма заради просрочени плащания. Играчите на Парма дълго не са взимали заплати, но намериха мотивация и измъкнаха равенства в последните си два мача срещу Рома и Аталанта. Оказа, че усилията за спечелване на тези 2 точки са излишни, след като федерацията ги отне от актива на отбора. Парма вече веднъж бе наказан с отнемане на една точка, след като не плати навреме на футболистите. Ръководството не спази и новия срок и това доведе до взимане на още 2 точки от и без това оскъдния актив на отбора. Санкцията не променя позицията на Парма в класирането. Тимът остава на дъното с актив от 9 точки.
cheffo
Каляри вчера бяха доволно порязани от страничния съдия. Свири им две засади, които бяха покрити - при едната вкараха, а при втората оставаше човек сам срещу вратаря. Иначе Крисетиг игра май цял мач и не се представи лошо.
Provenzano
Сампдория на Михайлович с доста звучен шамар срещу Рома и то на "Олимпико".
cheffo
Рома, може и да изхвърчат от тройката, ако продължават по същият начин. Честно казано, предпочитам Фиорентина и Лацио, да заемат 2и3-те места за сметка на Рома и Наполи.
Provenzano
Прави ми силно впечатление, че този сезон силите в Калчото са доста изравнени. Аз поне не си спомням кога за последно първенството е било толкова завързано, естествено изключвайки първото място, което заемат гобите. Като махнем тях, то почти всеки може да бие всеки друг. Разликата от втория до шестия в класирането (т.е. между пет отбора) е само пет точки. Много ме е яд, защото с малко повече хъс, постоянство и воля преспокойно можехме да сме в борбата за тройката, ако не допускахме по такъв нелеп начин да губим точки, както в неделя срещу Чезена.
cheffo
Цитат(Provenzano @ Mar 17 2015, 11:57 ) *
Прави ми силно впечатление, че този сезон силите в Калчото са доста изравнени. Аз поне не си спомням кога за последно първенството е било толкова завързано, естествено изключвайки първото място, което заемат гобите. Като махнем тях, то почти всеки може да бие всеки друг. Разликата от втория до шестия в класирането (т.е. между пет отбора) е само пет точки. Много ме е яд, защото с малко повече хъс, постоянство и воля преспокойно можехме да сме в борбата за тройката, ако не допускахме по такъв нелеп начин да губим точки, както в неделя срещу Чезена.


Ами така е, но за разлика от другите отбори - Наполи, Фио, Лацио и Рома, ние направихме значителна промяна в средата на сезона с махането на Мадзари и премахването на 3-5-2. Вижте, че дори един Алегри, който имаше цяло лято за подготовка, не си позволи да замени веднага 3-5-2-то, а го направи постепенно. Също така другите отбори имат някакво ядро от основни фуболисти, докато ние и това нямаме. Сега, когато започнахме да играем и малко по-офанзивен футбол, се видя и че много от играчите ни издишат и определно не стават за Интер. Този сезон е ясно, че нищо няма да направим и даже Манчини го разбра. Така че се надявам, да започне да пуска повече младите играчи, като Ковачич, Брозович, Пушкаш и дори Донкор, за сметка на Кузманович, Видич и Подолски, за които е ясно че заминават. Добре е и ако можем да осигурим повече трансфери от сега (като тулалан и Мурило), за да се проведе истинска подготовка през лятото и да имаме сформиран отбор за догодина.
inter_ruse
дория са побеждавали и рома друг път. помните ли мача на 25.04.2010г.? пацини ни направи шампиони forza.gif

https://www.youtube.com/watch?v=dtXe8nrFdvU
Provenzano
Сега гледах обзорното предаване на изминалия кръг в Калчото по Ринг. Казаха, че гредата на Подолски е номер 14 за Интер през настоящия сезон и по този показател сме еднолични лидери.
inter_ruse
ей, тоя фелипе андерсон е уникален играч - направо незная кво му става тоя сезон , но буквално полудя :Х
ернанес е слабост на лацио , да дадем него ако трябва , други играчи , пари , но да се пробваме да го вземем - уникален талант....
Provenzano
Заради само половин/един силен сезон зад гърба си? Не, че нещо, но в последно време се нагледахме на такива "герои".
inter_ruse
Цитат(Provenzano @ Mar 19 2015, 14:38 ) *
Заради само половин/един силен сезон зад гърба си? Не, че нещо, но в последно време се нагледахме на такива "герои".

да , само заради половин/един сеозн зад гърба си , си мисля , че ще стане убийствен играч! личи си , че футбола му е в кръвта...това е само началото
Provenzano
Парма официално обяви фалит, съобщи съдът в града.

„Кредиторите искаха фалит, прокурорът на републиката също. Представителите на клуба и президентът Джанпиеро Маненти не се противопоставиха“, заяви Освалдо Рикобене от името на „дуковете“.

Банкрутът стана факт само ден, след като Маненти и още 21 души бяха арестувани по обвинение за пране на пари.

Въпреки това се очаква отборът да продължи участието си в Серия „А“. Федерацията обмисля да финансира клуба до края на сезона с глобите, които идват от останалите тимов в калчото.

Не е ясно обаче дали играчите ще продължат да се състезават за Парма, като халфът им Даниеле Галопа по-рано днес заяви, че това зависи от много неща.

Следващата среща на „жълто-сините“ е в неделя от 21:45 ч. на стадион „Енио Тардини“. В класирането Парма е твърдо на последното 20-то място с 9 точки и 3 отнети, а 19-ият – Чезена, е с 21 т.
inter_ruse
така както се развиват нещата в калчото , виждам 10 пъти поред шампиони ювето... хората имат играчи които им вземат мачовете без положение или от 1-2 положения.
рома и наполи са най-близо до тях по класа , но просто нямат манталитета да станат шампиони. наполи нямат и треньор , а рома са просто кавали , никога няма да станат шампиони...
милан са обречени с берлускони и галиани , а за нас това лято ще е решително. трябва ни здрава защита , деф. халф и лек нападател , за да може да се конкурираме със затворниците.
Sneijder
Китайци купуват Pirelli за 7,1 милиарда евро !!!

http://www.blitz.bg/news/article/326633

Интересно как това ще се отрази на Интер???
durex
Никак, май ще ги сменяме от догодина.
inter_ruse
нееееееееееееееееееееееееееееееееее , PIRELLI СА ЧАСТ ОТ ИНТЕР pouty-1329.gif
Provenzano
И аз нещо не мога да си представя Интер без Пирели.
onlyinter
Аз също бях чел, че от догодина ще имаме нов спонсор на екипите. Явно се търсят допълнителни свежи приходи. Предвид близките отношения между Морати и Тронкети Провера нищо чудно сумата от Пирели да не е стряскащо висока и отговаряща на името на Интер.
C-Murder
Цитат(onlyinter @ Mar 23 2015, 23:00 ) *
Аз също бях чел, че от догодина ще имаме нов спонсор на екипите. Явно се търсят допълнителни свежи приходи. Предвид близките отношения между Морати и Тронкети Провера нищо чудно сумата от Пирели да не е стряскащо висока и отговаряща на името на Интер.


През тази година ни изтича договорът с Пирели, с тях имаме 20 годишна история - от 1995та. В края на 2014 имаше преговори за продължаване на сътрудничеството, но май така и не се разбраха. Досега ни даваха по 13 млн. на сезон, а от ръководството ни очакват да получават сума в интервал от 16 до 20млн, което е напълно резонно. За сравнение - мердите прибират по 17 от Fly Emirates.
Provenzano
Проблемите пред Интер сега са два. Единият е, че през следващия сезон най-вероятно отбора няма да играе в Европа, а това може да окаже фундаментално значение при преговорите с евентуалните нови спонсори. Другият проблем, който за мен е доста по-належащ е, че клуба се нужда от свежи пари и приходи, така че за сума по-малка от 20 млн на сезон не трябва да се съгласяваме, макар че с оглед първия проблем, който споменах, то тази цифра ще бъде доста трудно постигната като споразумение. Както винаги, стоим и се надяваме все пак нещата да станат, както ние желаем.
cheffo
Има доста мачове до края и аз си мисля, че ще успеем да хванем ЛЕ. Просто е време да се обърнат нещата и този карък от последните няколко мача да се смени с късмет. Не виждам и чак толкова трудни отбори, освен Лацио. Ромите са в криза, Милан са слаби, а гобите вече са шампиони така че може да не подходят сериозно към мача. Въпросът е да си визмаме мачовете срещу слабаците.
Provenzano
Ами дано, защото реално погледнато ние изгубихме най-много точки именно срещу слабаците, които по принцип, а и де факто трябва да бием на ходом. Ако не бяхме правили толкова много издънки срещу отбори от долната половина на таблицата, сега щяхме да сме далеч по напред в класирането.
Provenzano
Салах пак мачка с екипа на Фиорентина. Не е истина просто колко добре се вписа в Калчото.
grande internazionale
Цитат(Provenzano @ Apr 4 2015, 21:02 ) *
Салах пак мачка с екипа на Фиорентина. Не е истина просто колко добре се вписа в Калчото.


Много ме яд за него. Имам едно приятелче, фен на Челси и много ми го хвали. Вика дано вие го вземете ама к*р. Вземи Подолски..
Provenzano
Серия "А" може да има нов член от този уикенд

Лидерът в Серия "Б" Карпи може да спечели промоция за Серия "А" още този уикенд. При положение, че играчите на Фабрицио Кастори победят Бреша, а следващите го в класирането Болоня, Фрозиноне и Виченца се провалят срещу Специя, Ливорно и Читадела, а Перуджа не победи Тернана в дербито на Умбрия, тимът от Реджо Емилия ще спечели историческа промоция.

Отборът на Капри има актив от 71 точки, като води с 13 пред Болоня, 14 пред Фрозиноне, 15 пред Виченца и 18 пред "грифоните". Успее ли Карпи да влезе в Серия "А" този уикенд, отборът ще изравни рекорда на Спал от сезон 1950/51, когато тим спечели Серия "Б" шест кръга преди края на редовния сезон. Интересното е, че предните няколко сезона отборите, които спечелиха промоции го правеха с рекордни изяви - Пескара, Сасуоло и Палермо.
inter_ruse
някой знае ли нещо повече за този отбор?
Provenzano
Аз нямам абсолютно никакви наблюдения върху отбора на Карпи, но съдейки по резултатите им в Серия Б, правят същински фурор. При всички случаи ще бъде повече от интересно представянето им в Серия А през следващия сезон.
inter_ruse
от сезон 2016-2017 искам силни бари и парма в серия А
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.