Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Новини около Калчото
Форумът на Привържениците на Интер в България > Футбол Свят > Италия > Serie A
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
radul
Гледайте, гледайте какво става на мача на гобите с Фиорентина. 4 минути имаше дузпа за Фиорентина, голямо чудене и накрая няма дузпа.
Provenzano
Тепърва започват подаръците за гобите. Явно доста са наплашени от Наполи и сега ще опитват по всички възможни начини.
inter_ruse
крадци !
Kutinkata
Фиорентина надигра Ювентус но съдията ги ограби . За мен си беше чиста дузпа а за засада не може и дума да става , особенно след като топката беше подадена от играч на съдийте . Не е истина как ги бутат тия всяка година към титлата .
inter_ruse
малките пишки вместо да изкарат 40млн за берна , дадоха 30 за борха и весино. цяла пролет ''бернардески в Интер'' , '' Интер уреди бернардески'' и накрая един голям черен уй!!!
хората обират каймака на серия А - счесни , лихтщайнер , бонучи , ругани , калдара , пянич , берна , дибала , игуаин , бивши и настоящи таланти като берарди , заза , орсолини , а ние ветерани като паломбо и борха валеро.
совбодни агенти като бардзали , пирло , погба , коман , световния шампион кедира , йовенте , дани алвеш , сега емре джан , за 25млн пелегрини.
хората са напред с материала , има 10000 фурни хляб да изядем докато ги стигнем.
нашите директори и собственици са пълен смях!!!!!!!!!
иначе няма спор ,че са големи късметлии и крадци , ноооо тотнъм ще ги научат те!!!!
и направо да им връчват шибаното скудето , стига с тоя жабарски цирк....
N.Roussev
Изобщо не искам да ги гледам в ШЛ,но ако отпаднат от Тотнъм сега им остава само Серия А,където ще се борят с всички сили докрая.В същото време Наполи напролет играе в ЛЕ,където със сигурност ще играе до средата на април,освен ако и те не решат да пренебрегнат европейските клубни турнири.
N.Roussev
Мердите бият СПАЛ С 4:0.Връщат си формата,за жалост.Трябва да се стегнем и ние,че дербито наближава.
Provenzano
Ами когато аз ви разправях, че селекцията им не е чак толкова лоша някой се смееха и казваха, че са хвърлили пари на вятъра. Беше нормално да започнат зле с оглед на броя нови играчи, но с времето бях сигурен, че ще заиграят по-добре, след като се обиграят. Имайте предвид, че все още нямат сериозен човек начело на отбора, тъй като това не е от маловажно значение.
Provenzano
Лацио играят много прилично срещу Наполи на "Сан Паоло" през първото полувреме и като нищо можеха да водят с 0-2. А тоя Милинкович Савич е звяр!
Kutinkata
Лацио на Симеоне е много симпатичен отбор а Симоне е симпатичен треньор . Но си ядат яко пердах от силните в Италия . Последните 3 мача на Лацио на Индзаги срещу Наполи са загуби с 1:4 , 1:4 , 0:3 , но иначе футбола на Лацио в момента е доста над нашия . Ние обаче имаме голямото предимство , че Лацио играят за купата на Италия и Лига Европа а и Индзаги се е скарал с Фелипе Андерсон и дано и това им изиграе лоша шега . Иначе Милан вече са само на 7 точки от нас а бяха толкова далеч . На мен ми е чудно как псевдо треньор като Гатузо откакто е там направи доста промени по състава а нашия опитен Спалети няма престава какво е значението на дуюата промяна .
N.Roussev
При Гатузо според мен го има късмета на начинаещия.Едва ли ще се окаже някакъв голям спец,но поне е голям мотиватор и ги респектира само с присъствието си,все пак е легенда на клуба.
Kutinkata
Ромите днес с напълно заслужена победа като гости на Удинезе , даже Ди Франческо си позволи да държи пейки титулярите Строотман , Пероти , Коларов и Бруно Перес а имаха резерви и Жерсон , Дефрел и Шик , а тоя Ченгиз Юндер определено ще замести пълноценно Салах , много хляб има в него . Ако не бяха влезнали в дупка сега щяха да са дръпнали напред . Дано елиминират Шахтьор , че да им се понатрупа малко умора . Но иначе към този момент Рома ми изглеждат фаворит за 3тото място .
N.Roussev
Утре най-вероятно Лацио ще бие Верона и ще ни измести от топ 4.Още другата седмица обаче може да се върнем там,освен ако Рома бият мердите.След това пък предстоят три дербита в един кръг,така че още нищо не е решено.Трябва обаче бързо да се съвземем с една хубава победа над Беневенто.
Kutinkata
Не е истина Милан как тотално надигра Сампдория . Тия играха като за последно , раздаване докрай и желание на макс , демек обратното на наще . От 8ми декември до сега Милан ни смъкнаха 11 точки и в момента ги водим едва 7 . Много добре им се отразява смяната на Монтела с Рино и след 2 седмици ще изорат терена срещу нас а ние и тогава ще гледаме същия състав като в събота и същите мъки . Днес ще минем на 5то място и единствено ме крепи надеждата , че Милан , Лацио и Рома ще се изморят , че някак да сме пред тях в края на сезона .
N.Roussev
Вече почвам да се чудя дали няма да е по-добре и ние да пробваме с някоя легенда на клуба.Най-малкото ще ги накара да изорат терена за емблемата!А и за самият него това няма да е просто работа,а страст.Един Дзенга е подходящ за тази работа,като визитка и опит даже превъзхожда Гатузо.
inter_ruse
този сезон найнголан е баси посредственяка...
Provenzano
Мердите са в супер форма. Спомням си как преди Коледа се шегувахме с тях заради преднината ни с неща от сорта на -18 и -19 градуса в Милано, а ако ни победят в следващия кръг ще са само на 4 точки от нас. Освен това след дербито с тях имаме мач срещу Наполи. Като нищо и те ще се намесят в битката за зона ШЛ.
cheffo
Гледах първото полувреме и не играха нищо двата отбора. За съжаление, въпреки това изглеждаха по-добре от нас.
Provenzano
Цитат(cheffo @ Feb 26 2018, 10:40 ) *
Гледах първото полувреме и не играха нищо двата отбора. За съжаление, въпреки това изглеждаха по-добре от нас.

Абе в сравнение с нашата игра срещу Беневенто (а и като цяло в последните 2-3 месеца) са много по-добре.
inter_ruse
милан през втората част изнесоха лекция на рома. учудиха ме много!!!
кутроне го чака голямо бъдеще , калабрия се беше позагубил , но сега напомня на това ,че беше сочен за талант.
полека лека бонучи-романьоли се стабилизираха , не е истина как предпочетохме 20+млн далберт идващ от лига 1 , пред 15млн-ия елитен родригес...
чалханаоглу и той напипва верния ритъм , същото важи и за биглия и за повечето от футболистите им.
inter_ruse
Napoli - Roma
Lazio-Juve
Milan-inter

иска ми се победи за нас и наполи и един хикс на олимпико loveinter.gif
Kutinkata
Е честно ли ти се иска хикс на Олимпик . Значи предпочиташ Лацио да вземат една точка в борбата за ШЛ но само и само Ювентус да не бие ... Аз искам ние да бием и загуби за Лацио и Рома .
Иначе Милан не са кой знае какво , вчера изиграха слабичко първо полувреме а второто поведоха с първата си атака . Рома пък изглеждаха адски изморени и грам нямаха сили да правят пресата която упражняваха срещу нас и първото полувреме срещу Шахтьор . Иначе феновете на Милан вече коментират как можело да излезнат с резервите срещу нас и как имали най голямата защита . Но възхода им е налице , биха нас , биха Лацио и Рома . Сега обаче в неделя ще са по изморения отбор и можем да ги свалим на земята .
inter_ruse
да , искам ювето да не е шампион , а наполи.
Kutinkata
Принципно и аз , но ми е много по важно Лацио и Рома да губят точки отколкото борбата за титлата между Наполи и Ювентус , за това и ще стискам палци в края на седмицата за победи на Наполи и Юве .
cheffo
Рома им гледам трети пореден мач и изглеждат адски безидейни. Милан са във форма и всичко им се получава засега. Първият им гол беше с доза късмет, Кутроне в началото се чудеше дали изобщо е отиграл топката. Но когато си във форма и си концентрират нещата се случват. Ние за съжаление сме точно на другият полюс.
N.Roussev
В "Мадонината" моментната форма в последните години не важи.Спомняме си как в мача от есента бихме заради уникалния Икарди и леко съмнителната дузпа накрая.Преди това пък предимно хиксове въртяхме.Честно казано смятам,че и този мач ще завърши без победител.
Kutinkata
Поредната гавра с футбола в Италия , измислена дузпа за Ювентус срещу Аталанта и спестени няколко картона на Киелини , чудно ми е как дават такава дузпа и даже няма ВАР .
N.Roussev
Жалко за бергамаските.За втора поредна година се представят страхотно,а тази година се бориха на три фронта,като навсякъде се представиха достойно!А пък май финала на Копа Италия ще е същият като миналогодишния.
inter_ruse
Баси тъпия мач дето се получи на олимпико...
inter_ruse
Да ги еба в късметлиите
cheffo
Нямаха сигруно удар в очертанията на вратата 90 мин и накрая биха. По-принцип за нас е по-добре, ама са отвратителни късметлии, а когато нямат късмет и съдията ги бута.
Kutinkata
Страшно съм доволен от късметлийската победа на Ювентус . Да го духат Лацио а после и Рома са го издуха и пътя ни да е чист .
inter_ruse
Мразя ги ,наполи трудно ще ги детронира,но на уембли им пожелавам една тройка от кейн и ериксен
Kutinkata
И аз ги мразя тия но повече обичам Интер . Супер стана , че биха , ако и Наполи бият после , утре трябва наще да се надъхат на 110% и дърпаме над 3 точки 5ия .
Provenzano
Какво бият Наполи? Рома два пъти стигнаха до вратата им и им вкараха два гола. Първият с голяма доза късмет, а пъл домакините изпуснаха доста добри положения. Надявам се в крайна сметка Наполи да ги обърне, защото това ще е добре за нас в битката ни с римските отбори за място в топ 4.
Kutinkata
Наполи доказаха манталитета си след като бяха притиснати от измъчената победа на Ювентус и ни скапаха настроението . Отниво сме 5ти , утре сме длъжни да бием .
inter_ruse
Лошоооооо
Provenzano
Тези смешници къде са тръгнали да стават шампиони.
bonbonev
Ето за това Юве пак ще са шампион. Наполи на финалната трета от сезона почнаха да пукат гуми.
durex
"Красивия футбол" да си го изповядват другаде. Някои хора от форума много им се възхищаваха как играят и защо ние не сме играели като тях - ще им отговоря...не мерси, предпочитам грозна но сладка победа, отколкото красива игра, но загубена такава. Селянчетата и най-вече селският им треньор не успяха да проумеят, че нямаш ли защита..нямаш нищо. Рома от съвсем безобидни ситуации си им набута 4 гола. Надявам се другата седмица и ние да сторим същото и да им спрем окончателно ентусиазма.
Kutinkata
Ок де и все пак незнам кога и как се решава кога да играят Юве и Наполи но нормално ли е за 5ти пореден път Ювентус да играе мача си преди Наполи и да ги слага пос напрежение . Вчера Ювентус биха с адски късмет и със съдийско рамо и съм почти сигурен , че този късен гол на Дибала е поналял гипс в и без туй това смотаните Неаполитанци . Все пак дано е само случайност това , че последния месец Наполи всеки кръг играе след Ювентус ( както е и следващите 2 кръга между другото ) .
durex
Последната ни титла, ние също играехме след Рома, но си биехме и си станахме шампиони. Тези оправдания са само за слабите. Ако не можеш да играеш под напрежение...за къде си тръгнал изобщо?!?!
Kutinkata
Ами на всеки е ясно , че Налоли не могат да играят под напрежение и нямат манталитет на победители но все пак ми изглежда сякаш федерацията се опитва да се възползва от тази слабост на Наполи .
inter_ruse
серия А заприлича на бундеслигата (а това е само началото) силни байерн и ювентус които бият със затворени очи и стават шампиони с лекота и симпатични средняци като Интер , милан , наполи , рома , дортмунд , леверкузен , шалке и мьонхенгладбах...
cheffo
В интерес на истината Наполи нямат и кой знае какъв състав, а и скамейка. По заплати мисля, че са даже на 5-то място. Пари за трансфери също не харчат много. Така че титлата им е голяма хапка.
Kutinkata
И треньора им е слаб тактик , добър мотиватор е но е слаб тактик . Когато се закучи мача няма никва идея как да реагира . Иначе Серия А скоро няма да е като бундеслигата , просто само Милан или Интер да се върнат в ШЛ и да започнат да дишат във врата на Ювентус ще е съвсем друг филм , който няма нищо общо с това средняците Наполи и Рома да ти дишат във връта . А и разликата между първия и втория и този и миналия сезон като точки не е голяма , ако сложиш всички съдийски точки на Ювентус към тях може да излезе , че дори не е трябвало да са шампиони .
Сега преброих , че в 8 от последните 9 мача ( вкл следващите 2 кръга ) Ювентус е играл преди Наполи , единствения път когато това е било обратното беше отложения мач на Ювентус ... късмет или нарочно ? Според мен второто .
inter_ruse
Интер и милан кога ще се върнат в шл!?!! дори и да успеят да го направят , ако не се подсилят стабилно ще отпадат безславно още в групите.
нямаме нито класни футболисти , нито скамейка. всяко лято едно и също - сменяме треньори и средняци футболисти.
а аз бих ви препоръчал да си гледаме нашия отбор , защото в последно време и за към момента наполи е доста по-напред от нас.
подигравахте се , но ние ако се бяхме паднали в група със сити , шахтьор и фейнорд нямаше да се представим по-добре от тях wink.gif
ако не се стабилизираме и ако лятото шефчетата мислят да го карат пак така на трансферния пазар е по-добре за нас да не се класираме в шампионската лига.
там има много силни отбори и ако ни хванат примерно отбори като тотнъм , атлетико мадрид , ливърпул ще се чудим къде се намираме. няма да споменавам за реал , барса , байерн , сити или псж!
Kutinkata
Принципно си прав за всичко , шанса да бяхме отпаднали от Шахтьор беше огромен , да не кажа почти сигурен . Но нали се говори , че с влизане в ШЛ ще развържем кесията и ще вземем класа . Говори се , че сме уредили без пари вече Де Врай , Бернард и Асамоа , ако е истина и ако развържат по сериозно кесията наще лятото , ще имаме и класа и скамейка .
durex
Видал и Верди са другите имена, които ще дойдат само ако се класираме за ШЛ, както и онова момче Мартинез от Аржентина.
durex
Давиде Астори е намерен мъртъв..
Починал е в съня си ... sad.gif sad.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.