Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Новини около Калчото
Форумът на Привържениците на Интер в България > Футбол Свят > Италия > Serie A
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
Provenzano
Италианската Серия А стартира на 20 август

Ръководството на италианската Серия А одобри календара за следващия сезон. Той започва на 13 август с мач за Суперкупата между Ювентус и Лацио. Първият кръг на първенството ще се проведе на 20 август.
Сезонът трябва да завърши на 20 май, а финалът за Купата ще се проведе на 9 май.

Датите са съобразени с нужното време за подготовка на футболистите, които ще вземат участие на Световното първенство по футбол в Русия.
inter_ruse
донарума реши да не подновява договора си с брачедите. жалко за него , талантливо момче , юноша , а още на 18г. иска пари и трансфер.
играчите като санети , малдини и тоти са на изчезване вече!!!
inter_ruse
szyd-milan.gif

N.Roussev
Шах с пешката! crying_with_laughter-3302.gif Това не го очаквах,но явно е просто поредния алчен наемник,каквито вече са почти всички играчи!Ето затова и Серия А скоро няма да стане отново номер 1.
Ще бъде страхотно обаче ако го вземем за заместник на Хандана догодина.Тогава просто ще се насерат братчедите! rofl.gif
Provenzano
Цитат(inter_ruse @ Jun 15 2017, 22:55 ) *
szyd-milan.gif


Снимката съм я пуснал във форума преди повече от 2 часа, но в друга тема. Кой да види обаче. Хубаво е да се проверява вместо да се публикуват едни и същи неща по няколко пъти.
inter_ruse
просто бях на минус на развлечения и офтопик , но ако трябва да сме точни мястото на снимката е там където аз я публикувах , а не на фън wink.gif
Provenzano
Където и да се пусне няма да е грешка. Дори и в темата на мердите да е пак щеше да е ок. А цялата ситуация около Донарума през последните няколко дни е един много голям fun wink.gif
cheffo
Тук някакъв пич дава обяснение за цялата ситуация. Той е видял качествата на момчето, когато е бил 10 годишен и е звъннал на Аусилио. Оттогава 3,5 години е бил подпомаган от Интер и когато е трябвало да подпишат договор уж са се разбрали и на следващата сутрин е подписал с Милан smile.gif Без предизвестие, без нищо. Курвичка, с курвичка агент и същите родители.
http://www.mirror.co.uk/sport/football/tra...nluigi-10631396
Provenzano
Абе "уж" беше от свястно семейство и родителите му бяха добри хора, но според мен Райола много му промива мозъка. Доказано е, че всичките клиенти на този дебелак са едни и същи сребролюбци. Иначе Донарума в началото изглеждаше едно напълно нормално момче и за мен е много жалко цялото това нещо, което се случва. Абстрахирам се от факта, че става въпрос за отбор като Милан, защото днес се случва при тях, утре при нас и така. Просто парите превърнаха футбола в нещо чудовищно, което изяде романтиката (ако мога така да се изразя).
Kutinkata
Донарума е момче все още , но е голям приятел със сина на Мино Райола и от там бащата явно му дава съвети да извиват ръцете на Милан , което според мен е доста грозно . Според мен най добре за Милан ще е да му вземат пари сега и да си вземат нормален вратар и да не работят повече с Райола . Не може на тая възраст да взима такава заплата , ами като дойде време да преподписва на 20 , после на 25 , той до 30 годишен ще трябва да взима космическа сума за заплата .
Provenzano
Да де, ама той им такова таковата в момента на Милан. Защо не подписа нов договор и тогава да напусне срещу "скромната" сума от 50-60 милиона. Така и клуба щеше да е доволен от получената сума и той също за трансфера. А сега цял свят знае, че той не иска да подписва, а договора му изтича догодина, което означава, че в най-добрия случай братовчедите могат да му вземат 30-ина милки, но много трудно повече.
Rossonero
Цитат(Provenzano @ Jun 16 2017, 12:08 ) *
Да де, ама той им такова таковата в момента на Милан. Защо не подписа нов договор и тогава да напусне срещу "скромната" сума от 50-60 милиона. Така и клуба щеше да е доволен от получената сума и той също за трансфера. А сега цял свят знае, че той не иска да подписва, а договора му изтича догодина, което означава, че в най-добрия случай братовчедите могат да му вземат 30-ина милки, но много трудно повече.


Той хубаво е решил да ни такова таковата, но пропуска, че новите собственици надали са докарали до тези 30 милиона и не е малка вероятността да го накарат да си доизкара договора, което пък ще означава, че над 1 година Донарума няма да помирише терен, а където и да го видят привържениците по Милано надали хубави моменти го чакат. Да не говорим, че има вероятност в такъв случай и Световното да пропусне!

Съвсем спокойно можеше да преподпише, с някаква клауза от 70-80 милиона, която догодина някой от арабските отбори ще активира и ще го прибере, особено, ако затвърди силните игри. Така, хем той щеше да си получи мечтаната заплата от 10 милиона, хем Милан щяха да приберат пари. Сега и той, и Райола могат сериозно да се опарят! smile.gif
Provenzano
За втория ти абзац съм напълно съгласен. Аз дори го казах вече, че така и двете страни щяха да са доволни и да получат своето. А сега в момента Райола много хитро извива ръцете на ръководството, което лично според мен не е правилно. Пак казвам, абстрахирам се от името на отбора и играча в случая. Просто не може да постъпваш така с отбора, който ти даде шанс и те направи това, което си в момента. Ок, хубаво, искаш да си ходиш, но направи така, че отбора ти да изкара едни 60-70 милиона за теб, което специално при Донарума не е чак толкова невъзможно въпреки крехката възраст и това, че е вратар. Преди всичко трябва да имаш морал и някаква ценностна система. Не всичко в живота е пари, но просто както вече казах в днешно време играчите не мислят вече така. А това, че някой ще му направи нещо в Милано е повече от сигурно, че няма как да се случи. Донарума е поредния наемник и не е нито първия, нито последния. Стана ми интересно и интервюто с човека, който го е открил. Предполагам си го чел как навремето е трябвало да подпише с нас, а в последния момент е подписал с вас.
Rossonero
То и Михайлович се говори, че е казал, че съжалява, че го е пуснал титуляр в онзи мач срещу Сасуоло, това не знам колко е вярно, но е факт, че снощи в Twitter беше написал името на Донарума и след това 2-3 емотиконки (facepalm).

Що се отнася до това, че нищо няма да му се случи в Милано, не съм изобщо съгласен, феновете на Милан, а и вашите не прощават и не забравят такива неща. Замисли се само за Икарди - за нещо, доста по просто, от това, което направи Донарума беше разпънат на кръст и всички фенове скочиха срещу него и то защо? Защото написал в книгата си, че напсувал няколко фена, не всичките, а конкретни лица, чудо голямо, та тези конкретните типажи е възможно и да са си го заслужили...и все пак помниш каква война поведоха срещу него!

Докато тук имаме един лапняр, който на 18 години иска по-голяма заплата от всеки един вратар в света, Милан му предложиха 5 милиона, а китайците дори били склонни и до 6 да стигнат, този чака оферти от ПСЖ и Реал за по 8-9 на сезон, че той сега, ако иска такава заплата, на 23-24, когато вече може е станал още по-добър и титли да има, каква заплата ще иска? 18-19 милиона или направо 20? Същият този лапняр точно преди 1 седмица излезе и каза, че обичал отбора и си търсел къща в Милано и няма намерение да напуска и изведнъж...изненада. Феновете не забравят такова нещо и не прощават, особено такива лицемерни изпълнения!

А за Райола какво можем да кажем повече? Ибрахимович обиколи всички европейски грандове и първенства, Балотели е на път да стори същото, сега май ще иде в Дортмунд и Германия, миналата година помним какви комисионни лапна от трансферите на Погба и Мхитариян и мога да се хвана на бас, че те двамата няма да прекарат повече от 3-4 сезона в Юнайтед. Лукаку пък тепърва започва да обикаля отборите smile.gif
durex
Нали се сещате, че един 18 годишен хлапак може да бъде маниполиран толкова лесно. Това и прави Райола, а и като добавим факта, че Донарума и неговият син са големи приятели, идва да рече, че Райола може да си го контролира и да му промива мозъка както си иска. Ако се готви трансфер по посока Мадрид, то дебелия 100% му е надул главата как може да стане най-великия, как ще спечели титли и купи, което по принцип е вярно за второто.



ТРЕНЕРА
Ауу какъв кеф ,тоя малкия Донарума разказа играта на милан biggrin.gif Унижи ги .Принизи ги .От 10 години им гледам тарикатлъците и далаверите .Берлускони им уреждаше мачове ,за да са доволни заблудените им фенове ,но не осъзнаваше че това е пагубно за бъдещето . И само некви наеми и схеми на трансферния пазар ,само некви паляци взимаше . Искаше с трици маймуни да лови .И милан се сриваха .Бавно ,но сигурно . Следваха падение след падение .
И сега след като техен юноша ги унижи ,това вече Официално ги направи малки и невзрачни. Преди всеки класен играч искаше в милан ,но сега никой не иска. Без Донарума ,отново няма да са в 4ката и следващия сезон. Кефа е огромен biggrin.gif
Rossonero
Той добре му е промил мозъка Свиньо, ама май ще му излязат леко криви сметките, защото има огромна вероятност да остане на пейката цяла година и тогава ще видим дали ще му е много приятно на Донарума и дали ще осъзнае, че това е благодарение на скъпия му агент и приятел...надали де, не дава вид да има толкова акъл smile.gif

А вратари бол, пише по медиите, че почти сме договорили Матия Перин, който тъкмо се е възстановил от контузията, изобщо не е лош вратар, има същия рефлекс като Донарума, а за момента е даже по-добър от него в играта с крака, така че...
inter_ruse
не вярвам да го оставят ''пейка'' и да изпуснат 20-30млн.
а дори и да гледа от трибуните целия сезон , няма да е фатално за джиджо. той е едва на 18г. ще си провежда сам подготовката и евентуално от другия сезон ще има още повече мераклии за подписа му. така той ще има лукса да избира и отбор и заплата и всичко.
иначе перин е страхотен вратар , но досега трябваше да смени дженоа.
има и други добри вратари като сиригу , консили , силесен , муслера , руй патрисио , лено , счесни , нето , браво и др.
Rossonero
И аз мисля, че по скоро ще отбяга в посока Юнайтед, които май ще продадат Де Хеа на Реал, уж той си бил купил къща даже в Испания...и все пак, не е невъзможно и да остане за новия сезон! Чисто физически няма да е голям проблем, ще си тренира и още от зимата ще си намери нов отбор, това е ясно, но психически...още отсега има слухове, че бил много зле и се притеснявал постоянно, а не мисля, че 1 година в Милано ще му се отрази добре, както и по-горе написах - вашите фенове скочиха на Икарди, преследваха го и какво ли още не за нещо много по-минимално от долната постъпка на ДоЛарума, снощи неколцина полски фенове го посипаха с фалшиви пари и не спряха да го псуват, не искам и да си представям на разходка в Милано, ако излезе какво може да му се случи или пък ако се появи на Сан Сиро biggrin.gif

А Перин е на 24, не е престарял, може би щеше и по-рано да е напуснал Дженоа, но извади много лош късмет с двете си контузии, които се случват супер рядкото на вратар, но...ето, че при него 2 пъти се случи. Също доколкото бях чел не искал да напуска Италия, а миналото лято примерно надали е получил оферта от някой от грандовете в Италия - Говнентус имат Буфон, вие си имате Ханданович, а ние бяхме с Доларчето. Дори и по-заможните Наполи, Рома и Фиорентина не се интересуваха от вратари, а всичко останало не би било надграждане над Дженоа smile.gif))

Вратари бол, но явно Райола по някакъв начин е насадил в главата на Донарума, че той е следващото голямо нещо и всички отбори ще скочат на него, защото без него те няма как да спечелят големите титли...а е достатъчно да споменем Барселона, които с вратар от ранга на Хуан Пабло Каризо и Марко Сторари спечелиха ШЛ и то неведнъж biggrin.gif
Provenzano
Цитат(inter_ruse @ Jun 19 2017, 13:07 ) *
не вярвам да го оставят ''пейка'' и да изпуснат 20-30млн.

Един от шефовете на Милан беше казал: "аз купих отбора срещу 800 милиона, мислите ли, че ми пука за 40 милиона?"
Rossonero
Офертата на Фасоне е да преподпише Доларума, като вероятно ще му сложат някаква клауза от 50-60 милиона и ще се надяват да се активира още това лято, особено ако Де Хеа отиде в Реал. По принцип Райола не би направил тази "услуга" на Милан, пък и на който и да е друг отбор, но в случая може би ще се опита да го убеди в това нещо, защото иначе го грози цяла година пейка, изпуснати комисионни от трансфер и т.н., защото китайците не мисля, че ще приемат оферта от 20-30 милиона в момента, а повече не мисля, че някой ще предложи при сегашната ситуация - изтичащ договор другото лято smile.gif
cheffo
Може и да не му пука, но една продажба на Донарума за 30-40 млн сега ще има доста положителен ефект за ФФП, при положение че те не са плащали никаква трансферна сума за него и заплатата му е малка. С две думи само са на печалба.
cheffo
Зенит са готови да изкарат 30 млн за Манолас и да му плащат 5 млн на сезон. колкото иска. Ако това стане май ще забравим за Рюдигер. От друга страна обаче Рома няма да са същият отбор без Салах и Манолас.
Provenzano
Че за какво са ни Рюдигер или Манолас? Нали ние ще вземем Фацио facepalm.gif
inter_ruse
Стискай палци за фацио,че накрая да не дойде някой като тете или вермален
Provenzano
Цитат(inter_ruse @ Jun 21 2017, 19:42 ) *
Стискай палци за фацио,че накрая да не дойде някой като тете или вермален

Да ти кажа въобще няма да се учудя. Смешно е да имаме каквито и да е амбиции с подобни футболисти.
Provenzano
Хосе Паломино от Лудогорец ще премине в Аталанта.

https://www.sportal.bg/news.php?news=671390
cheffo
Mилан уж правеха добро меркато, но сега ще взимат Борини за 6 млн. laugh.gif - https://www.sportal.bg/news.php?news=671497

Provenzano
Цитат(cheffo @ Jun 28 2017, 12:13 ) *
Mилан уж правеха добро меркато, но сега ще взимат Борини за 6 млн. laugh.gif - https://www.sportal.bg/news.php?news=671497

Само слухове мене ако питаш.
cheffo
Утре минавал медицински. Освен там ако не се издъни е ясна работата. Иначе като ги гледам Милан, Монтела си подготвя състава за 3-5-2. Съмнява ме, че ще постигнат повече от 4-5 място с тази схема.
Kutinkata
Борини май верно минава медицински утре . Милан тръгна ударно но свършиха пачките . До края си мисля , че ще прилапат Конти и Билия и това ще им е . Ако направим дожри трансфери си мисля , че ще сме пред тях . Имаме по добър треньор , за състав скоро ще видим кой разполага с по добрия .
inter_ruse
е защо се смеете , борини е ясно ,че няма да е титуляр , за алтернатива на силва , сусо и х си е ок.
в италия с рома направи хубав сезон...
Provenzano
Аз все си мисля, че ще продадат Бака и на негово място ще се опитат да купят що годе добър нападател. Съгласен съм с Русе-то, че Борини го взимат по-скоро за резерва.
Kutinkata
То , че е за резерва е сигурно но как ще е ок за резерва . Та тук говорим за футболист РЕЗЕРВА в изпадбалия от ВЛ -Съндарланд . Едно е да вземеш звездата на изпадащия за резерва но да вземеш пейка на изпадащия с 1 гол за сезона си е доста лош ход . Гледам и феновете на Милан са ужасени от тоя трансфер .
inter_ruse
рома са привлекли капитана на лион гоналон. през изминалия сезон съм имал възможността да го наблюдавам в 4-5 мача и да си призная ми хареса. взеха го уж за 5млн , чак не вярвам...
плюс това си върнаха пелегрини и ни надвиха за карсдорп.
манолас отказал трансфер в русия , но не и паредес за жалост. от рома са бесни на коцето, допълнително пък с джеко се хванаха за гушите наскоро. рюдигер и той е гласен за челси и изобщо доста са активни ромите на трансферния пазар.
до колкото разбирам рома са съгласни да се разделят само с един от манолас и рюдигер и сега след като трансфера на коцето се провали , ще шитнат немеца и така ще оставят гърка в рим. те искали да продадът манолас извън италия , което е кофти за нас.
от цялата ситуация май ще намажем ние с продажбата на мурийо в зенит.
а иначе ако паредес беше останал в рома и след привличането на гоналон и пелегрини , щеше да бъде нормално да ни продадът найнголан. ще видим , ще се надяваме гоналон да е заместника на нинджата.
cheffo
Паредес е в Зенит за 20 и няколко млн + бонуси. Рюдигер отива в Челси. Доколкото четох за Нинджата, Рома му предлагат недостатъчно увеличение на заплатата, а май и Спалети го навива за Интер.
Kutinkata
Милан са договорили и Хакан Чалханоглу , не съм го гледал много много но знам , че изпълнява доста добре пряк свободните . Съседите продължават да взимат играчи и честно казано нямам идея как ще се преставят . Взеха много футболисти но нито една звезда , но сякаш и нито една дупка освен Борини . Ако вземем Нинджата и Ди Мария ще ги ударим в земята .
Provenzano
Купуват на килограм ми се струва, което лично на мен не ми допада. Предпочитам да вземем двама, но качествени.
Soul
абе купуват си не звезди ама стабилни играчи. Дано не се окажат въздухарски тия слухове за Ди Мария и Наинголан и накрая да вземем някой тип Луиз Густаво, че миналия сезон ще ни се стори страхотен....
Provenzano
Андрей Гълъбинов отива в Дженоа.
Kutinkata
В момента Конти е в Милано и ще минава медицински прегледи в Милан . Интерестно ми е не можем да вземем никой и чакаме да продадем някой за да купим и постоянно говорим за ФФ а Милан без да участва в ШЛ вече пръснаха 150 млн ( Конти -25 , Кеси - 28 , Андре Силва - 35 , Хакан Чалханоглу - 21 , Мусакио - 17 , Рикардо Родригез - 17 , Борини - 7 )
cheffo
Mилан сключиха договорка с УЕФА за намаляване на разходите и загубите, нещо което ние направихме май преди два сезона. Даже мисля, че от УЕФА им го бяха върнали да го пооправят, защото беше нереалистичен smile.gif Другото което е, че те не ги купуват всичките директно. Кеси например е под наем и с разсрочено плащане в рамките на две години.
Provenzano
Добре де, но дори и така да е, досега те само купуват без да продават.
Rossonero
Цитат(Provenzano @ Jul 6 2017, 20:30 ) *
Добре де, но дори и така да е, досега те само купуват без да продават.


Куцка утре преминава медицински прегледи в Турция, Де Шильо се е разбрал с Ювентус, остава само да се уточни цената, Бака също е близо до Марсилия. Още поне 4-5 играчи също са пътници до края на лятото.
Kutinkata
Цитат(Rossonero @ Jul 6 2017, 21:18 ) *
Куцка утре преминава медицински прегледи в Турция, Де Шильо се е разбрал с Ювентус, остава само да се уточни цената, Бака също е близо до Марсилия. Още поне 4-5 играчи също са пътници до края на лятото.

Да но нямате нещо скъпо което да продавате . Де Шильо , Куцка , Бака и още 4-5те играча колко ще струват общо ? Ние също продаваме Йоветич , Банега , Ранокия и още 4-5 , дори и Перишич е близо да бъде продаден , нещата от към продажби са гд равностойни , но въпроса е къде са нашите 150+ изхарчени милиона ....
Provenzano
Иначе аз мисля, че съвсем скоро ще избухнем на пазара.
Rossonero
Цитат(Kutinkata @ Jul 6 2017, 21:25 ) *
Да но нямате нещо скъпо което да продавате . Де Шильо , Куцка , Бака и още 4-5те играча колко ще струват общо ? Ние също продаваме Йоветич , Банега , Ранокия и още 4-5 , дори и Перишич е близо да бъде продаден , нещата от към продажби са гд равностойни , но въпроса е къде са нашите 150+ изхарчени милиона ....


Ами Де Шильо ще му искат поне 15 милиона, от млад талант той се превърна в тотално разочарование, спомнете си само в последния мач срещу вас Кандрева как го направи за смях при гола му за 1:0...и така цял сезон и миналия също. Обаче все още има статут на национал поне, така че дано му вземем пари. Марсилия уж били готови да извадят 20 милиона за Бака, а за Нианг по медиите поне се пишеше, че Евертън давали 18 милиона евро - тук и аз не мога да разбера как така Куман държи резерва цял полусезон и натирва играч като Деулофеу, но в същото време иска Нианг, който е може би един от най-сакатите играчи, които аз съм гледал в Милан за 15+ години biggrin.gif

При вас парите ги има, но според мен друг е проблема - разпределението им. Не казвам, че ние сме взели някакви суперзвезди до момента, но повечето играчи ги дръпнахме за 16 до макс 25-26 милиона, единствено Силва дойде малко по-скъп. Докато вашите шефове изръсиха общо над 75 милиона за Жоао Марио и Жофри Кондогбия и докато първият за мен не е лош играч, а просто доста надценен и не струва 45 милиона, то втория си е бая голям провал за сумата, която беше дадена за него smile.gif
Kutinkata
Да но цените който казваш са по скоро мечтани за вас отколкото ще станат реалност . Марсилия не вярвам да изкарат 20 млн за Бака , защото са много близо до подпис с Жиру , Евертън също мернах , че са близо до някакъв играч , така , че и продажбата на Нианг тук се отдалечава а и за сега никой не ви е дал 15 за Де Шильо . Излиза , че ние само от Перишич ще вземем гд колкото всичките ви продажби . Иначе и аз както провенцано все още вярвам , че ще избухнем в даден момент и ще вземем няколко имена .
radul
Бонучи, странно безшумният му трансфер и клубът „Троен Х”
https://www.sportal.bg/news.php?news=674864
cheffo
Ювентус заместват Дани Алвеш с бидона Де Шилио за 12 млн. Oсвен това са се отказали от Шик.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.