Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Новини около Калчото
Форумът на Привържениците на Интер в България > Футбол Свят > Италия > Serie A
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
Provenzano
Цитат(Kutinkata @ Apr 19 2018, 12:19 ) *
Не е ли най добре Ювентус да удари Наполи следващия кръг и да излезнат срещу нас като сигурни шампиони а ние да им се хвърлим и така да ги бием . Ако Ювентус загуби от Наполи ще се хвърлят срещу нас и задачата ще ни е двойно по трудна .

Това е дерби и съм абсолютно сигурен без да имам и грам колебание, че както и да завърши мача на гобите срещу Наполи, те срещу нас ще излязат напълно мобилизирани да ни победят. Иска ми се най-накрая да спрем да се надяваме някой друг да ни свърши работата. Гобите да победят Наполи за да не подходят по несериозно към мача или нещо от сорта. Излизаме като във финал във всеки един мач до края на сезона и каквото сабя покаже.
cheffo
Лацио не знам с какво ги зобат, но вчера и с 10 човека се скъсаха да бягат. Ювентус напоследък не са убедителни и щяха да завършат наравно и с Беневенто, ако не беше съдията, но това е дерби.
inter_ruse
наблюдавам верету от фио и мога да кажа , че има хляб в него.
силен е , бърз , техничен и експлозивен за позицията си.
от орлите луис алберто и фелипе андерсон събират погледите .
политано и верди и те надградиха сериозно този сезон.
турския дибала като за 1ви сезон се справя доста успешно.
в самп прает и торейра трябва да не се изпускат от поглед.
в удине барак и янкто , както и видмер към когото имах по-големи очквания.
все си мисля ,че берарди все още не е приключил с големи футбол.
лаксалт и той играе пореден силен сезон за генуа и като се замисля ,че го заменихме за ансалди направо ме тресе главата.
в серия А има добри , млади и качествени футболсити , трябва да се стремим да обираме най-доброто от там.
Provenzano
Цитат(cheffo @ Apr 19 2018, 13:48 ) *
Лацио не знам с какво ги зобат, но вчера и с 10 човека се скъсаха да бягат. Ювентус напоследък не са убедителни и щяха да завършат наравно и с Беневенто, ако не беше съдията, но това е дерби.

Такива са инструкциите на треньора. Каквото ти каже, това и правиш. Няма нищо чудно в това. Индзаги сглоби един наистина много добър и симпатичен отбор. Честно казано предпочитам ние и лациалите да сме другите два отбора с гобите и Наполи, които ще се класират в ШЛ.
cheffo
Да бе, ама нали ти трябва и физика. Те играят цял сезон така, включително и ЛЕ. Това е изразходване на много енергия. Затова казвам, че явно химята им е добра smile.gif
Provenzano
Цитат(cheffo @ Apr 19 2018, 16:01 ) *
Да бе, ама нали ти трябва и физика. Те играят цял сезон така, включително и ЛЕ. Това е изразходване на много енергия. Затова казвам, че явно химята им е добра smile.gif

И подготовката също. Нея кой я води?
Kutinkata
Индзаги ми се вижда страхотен мотиватор но не е от най добрите тактици . Често е бит от силните в Италия а в Европа първия по грамотен отбор го изхвърли , но срещу слабите е почти безгрешен . Не е от старото поколение треньори в Италия , не се страхува да рискува и да играе атакуващо , не се страхува и от получаване на голове , та Лацио ще завърши сезона с допуснати 50 гола в Серия А и пак могат да са в четворката . В момента не е способен на подвиг както този на ЕДФ срещу Барселона но ми харесва духа на Лацио , не се придават со последната секунда , не се пребират в глуха защита и постоянно търсят гола . Лацио този сезон имат 6 обрата в Серия А , докато ние имаме само 1 и то в началото срещу Рома .
Provenzano
Индзаги е млад и неопитен треньор и определено има още доста какво да учи и на къде да се развива, но пък потенциала му е много голям. Сигурен съм, че през следващия сезон Лацио ще изглеждат една идея по-добре в сравнение с настоящия.
cheffo
Aз пък си мисля, че следващият сезон ще рухнат. Физическата преумора от този сезон трябва да си окаже все някога влияние. Освен това и предполагам ще продадат някои основни играчи като СМС. Де Врай също ги напуска.
Provenzano
Цитат(cheffo @ Apr 19 2018, 17:03 ) *
Aз пък си мисля, че следващият сезон ще рухнат. Физическата преумора от този сезон трябва да си окаже все някога влияние. Освен това и предполагам ще продадат някои основни играчи като СМС. Де Врай също ги напуска.

Това е другото, но пък за СМС най-вероятно ще приберат около 100-ина милиона и ако инвестират правилно тази сума, то не мисля, че ще се усети кой знае колко отсъствието му.
inter_ruse
Лотито и таре нищо няма да инвестират.
Най-много да вземат някой футболист тип лейва или в най-добрия случай играч тип базели и т.н.
Иначе лейва този сезон е един от най-добрите и стабилни халфове в серията - огромно евала!!
Kutinkata
Рома днес ще се издънят според мен , имат още минимум 2 мача в ШЛ , а там освен физическа умора ще им е трудно да се съсредоточат в Италия между мачовете за ШЛ , а и имат мач с Ювентус към края . Дали пък не е възможно точно Рома да остане извън 4ката .

Ще се издънят друг път , за жалост Рома ги изнасилиха .
inter_ruse
вещиците пак опозориха милан crying_with_laughter-3302.gif
cheffo
Да, обаче на мене ми направи впечатление, че изгониха играч на Беневенто доста пресилено около десетина минути преди края. Освен това имаше 7 минути продължение. На нас кога ще ни се случи нещо подобно?!
И ние се осрахме миналата година с тези 70 млн за Габинегол и Марио, ама Милан счупиха тъпомера със селекцията си за 200 млн. Фасоне и Мирабели хубаво, че ги изгониха от Интер.
N.Roussev
Колкото и абсурдно да звучи,смятам,че нарочно ще губят точки до края на сезона по подобие на нас миналата година,за да избегнат натоварването в Лига Европа и да се съсредоточат само върху Калчото през следващия сезон.
Kutinkata
Цитат(N.Roussev @ Apr 22 2018, 09:43 ) *
Колкото и абсурдно да звучи,смятам,че нарочно ще губят точки до края на сезона по подобие на нас миналата година,за да избегнат натоварването в Лига Европа и да се съсредоточат само върху Калчото през следващия сезон.

Честно казано не вярвам на тая теория , защото това ще значи , че Милан трябва нарочно да загуби и финала за купата на Италия . Просто Милан има средняшки футболисти , но треньора им далеч не е средняк , доста под средното ниво е . Използва инерцията от смяната на треньора , също както направи Пиоли миналия сезон при нас , но сегаси проличава , че няма абсолютно никакви качества . Тоя като треньор се е провалял навсякъде . Изпаднал е с ОФИ в Гърция , като отбора му е вкарал 23 гола в 34 кръга , после е изпаднал с Пиза от Серия Б , като те пак са вкарали 23 гола в 42 мача и последно е бил в примаверата на Милан , като там отбора май пак почти не е бележил никви голове , а сега Милан са отбелязали 3 гола в последните 6 мача . Слаб треньор на който отборите играят грозно и нямат идея как да бележат голове . Най интерестното е обаче , че Милан преподписаха с него за няколко години . Определено Мирабели и Фасоне съсипаха тотално Милан .
cheffo
Не знам доколко ще гледат да си спестят ЛЕ, защото на тях отчаяно им трябват някакви приходи за да могат от УЕФА да им зачетат плана за оздравяване. В ЛЕ не е кой знае каква печелбата, но пак е нещо. Освен това май лятото ще се наложи да продадат някои от играчите си за да покрият донякъде загубите си. Много лошо ги наиграха Фасоне и Мирабели.
N.Roussev
Как се прекараха да ги вземат след провала им при нас...китайци.Наште са по-стабилни...засега.
Provenzano
Аз също съм на мнение като Кутинката, че едва ли губят нарочно точки за да не се класират в Лига Европа. Погледните им последните 5 мача например. Да без победа са в тях, но имат равенства срещу нас и Наполи, което не е никак лошо като постижение. Гледах им равенството срещу Сасуоло вкъщи, когато се скъсаха да пропускат. Наистина онзи мач беше страшен малшанс, че не победиха. Имат и равенство срещу Торино като гост 1-1, а знаете колко трудно се играе като гост на Торо. Мача им срещу Беневенто снощи не съм го гледал, но пак е било май на една врата съдейки по статистиката. Точните удари са 9-1 в полза на мердите, а притежанието на топката 62-38 отново в тяхна полза. Имат и 8 удари извън вратата срещу 4 за сметката на Беневенто. Иначе тръгнаха доста добре по едно време през втория полусезон, някъде около мачовете с Лудогорец, може би точно преди да отпаднат от Арсенал. Ако не се лъжа точно преди мача си срещу нас (когато трябваше да се играе на редовната дата, преди смъртта на Давиде Астори и да го отложат), разликата между двата отбора беше 6-7 точки.
cheffo
Аз им гледах второто полувреме вчера и мачът срещу Торино. Срещу Беневенто не играха абсолютно нищо. Имаха привидно повече владение на топката но не създадоха кой знае какво, поне второто полувреме. Срещу Торино, имаха късметът да вкарат ранен гол и след това мача си беше напълно равностоен. Ние паднахме от Торо, но имахме сигурно двойно повече положения отколкото Милан срещу тях. Гатузо играе изцяло дефанзивно, а напред каквото стане. Нещо като нас, когато Манчини беше треньор при втория си престой.

След тази загуба Киево се приближават опасно до долния край на таблицата и се надявам да се хвърлят с всички сили срещу Рома следващия кръг. Лацио имат гостуване на Торо и домакинство на Аталанта. Все се надявам, че могат да загубят някоя друга точка там. Освен това имат и гостуване на Кротоне предпосления кръг, а тия отново са в играта за оцеляване и след равенството с гобите, бият днес Удинезе като гост. И там може да излезе нещо.
Удинезе пък са мега зле и се надявам да не се възродят до мача ни с тях.
Kutinkata
Tия Ювентус когато и да ги гледам винаги ги мачка някой и накрая минават веднъж центъра и бият . Не е истина какъв късмет ги гони тия , играта им е по грозна от наща при Манчини ( втория престой ) Днес отново са паркирали буса и нямат точен удар във вратата на Наполи и макар да са мачкани пак няма да паднат . Бахти съдийския противен отбор .
inter_ruse
Еми сценария е ясен - ще бият или с късмет или със съдии или с някое индивидуално изпълнение или с гол от пряк на пянич...
Provenzano
Между другото, много усилено се говори, че Ди Франческо ще бъде новият мениджър на Челси.
inter_ruse
Айде дано на Меаца помогнем за детронацията на затвора
Provenzano
След другия кръг може да има и нов лидер. Честно казано няма значение кой ще бъде шампион, стига да не са противните гоби.
Kutinkata
Точните удари бяха 7:0 за Наполи . Не , че Наполи играе напоследък кой знае какъв футбол но грозотията на Ювентус заслужаваше точно това . Длъжни сме в събота да не губим , каквото и да става .
inter_ruse
Сега трябва италия да има нов шампион , ювето имат мачове срещу нас и рома , докато програмата на наполи е по-лека.
Не е истина колко се радвам , затеорниците паднаха по начин по който обикновено печелят szyd-juve.gif
Kutinkata
Наполи ако си вземат следващите 4 мача ще са шампиони . Абсурдно е този Ювентус да победи и нас и Рома като гост .
Provenzano
Отделно от това, гобите точно 4 дни преди гостуването си на Рома имат да изиграят и финал за Купата на Италия срещу Милан. Какъв завършек на кариерата на Буфон само, а? Говореха за требъл, а като нищо могат да се окажат с пръст в уста, ако и мердите успеят да ги подхлъзнат за Купата.
Kutinkata
Жоржиньо направил 100 паса , а цялата халфова линия на Ювентус ( Матюиди , Пянич и Кедира ) направили 97 biggrin.gif Какво ли е чуството , да се имаш за безспорно най силния отбор в Италия а накрая да паднеш у дома от претендента Наполи , който не се намира в много добра форма а един от халфовите им да има повече пасове от цялата ти халфова линия biggrin.gif
Provenzano
Сега вече наистина ще си проличи дали Наполи имат шампионски манталитет и могат да се преборят за Скудето. Ако си вземат оставащите 4 мача до края на сезона, според мен са шампиони, защото няма как гобите да спечелят 100% точков актив срещу нас и Рома. Все някъде ще сбъркат. Иначе първият тест за Сари и неговите момчета е още следващия уикенд във Флоренция.
cheffo
Цитат(Kutinkata @ Apr 22 2018, 23:45 ) *
Наполи ако си вземат следващите 4 мача ще са шампиони . Абсурдно е този Ювентус да победи и нас и Рома като гост .


Тия този сезон са ултра късметлий. КОгато биха Лацио с 1-0 като гости, сигурно нямаха удар във вратата 90 минути и в продължението Дибала вкара. Вчера Киелини напусна контузен, дано да не успее да се възстанови за мача срещу нас.
cheffo
Сравнение на отборите през този и миналия сезон. Ние и Наполи имаме най-голям прогрес.

Juventus 85 (+1 rispetto alla Serie A 2016/17 dopo 34 giornate)
Napoli 84 (+10)
Roma 67 (-8)
Lazio 67 (=)
Inter 66 (+10)
Atalanta 55 (-9)
Milan 54 (-5)
Sampdoria 51 (+5)
Fiorentina 51 (-4)
Torino 47 (-2)
Bologna 39 (+1)
*Genoa 38 (+8)
Sassuolo 37 (-2)
Cagliari 33 (-8)
Udinese 33 (-10)
Crotone 31 (+6)
Chievo Verona 31 (-10)
SPAL 29 (in Serie B )
*Hellas Verona 25 (in Serie B )
Benevento 17 (in Serie B )
N.Roussev
Сега вече в Серия А става страшно.Не си спомням даже да имало такава интрига няколко кръга преди края,и за титлата,и за зона ШЛ,и за оцеляване.Вече на всяка цена трябва да излезем за победа срещу затворниците!
durex
Не ме интересува, кой ще стане шампион между тези два противни за мен отбора. За мен е важно ние да си гоним целите и да ги постигаме, така че събота трябва да се хвърлим, все едно се борим за титлата, а не за зона ШЛ.
Kutinkata
Журналист към Лоренцо Инсине - От Ювентус казаха , че ще подходят към срещата като към финал от Шампионската лига ... и я загубиха . Инсине отговорил - Свикнали са biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
inter_ruse
Муса Бароу - навярно го помните от мача ни с аталанта. Да, направи 2-3 пропуска ,но постоянно ни тормозеше , пък и момчето е роден 11.1998г. На мен ми направи впечатление тогава.
Преди малко мернах в ди марцио ,че тоя пич има 27 гола в 30 мача за примаверата на бергамаските , като отбора му е на 1-во място, точно пред нашите.
Гледах го и в тубата и там ми хареса. Трябва да се следи това момче , пък и школата на аталанта е една от най-добрите в италия.
Kutinkata
Като гледам Наполи сега , съдията вчера явно е закъснял с червения , таргета е бил до 10тата минута ама просто нямаше къде . Яд ме е , че нашия мач с Наполи не беше в края , защото и ние щяхме да намажем от съдийството срещу тях . Курвичките на Роналдо си просят пак да ходят в Серия Б ама кога ще е ... Някой ги сравниха с Лудогорец я България но разградчани поне са най добрия отбор тук и ще са шампиони и без съдийте а нещастниците ако махнем съдийските точки сега щяха да са яко в борбата за ШЛ .
Provenzano
Червен картон за Кулибали още в 8-ата минута? Това няма как да бъде сериозно, нали?
Kutinkata
Цитат(Provenzano @ Apr 29 2018, 19:46 ) *
Червен картон за Кулибали още в 8-ата минута? Това няма как да бъде сериозно, нали?

Първо беше даден жълт но Аниели прошепна в слушалката на съдията , че е по скоро червен biggrin.gif Иначе за мен не беше за червен , Симеоне беше леко в страни а топката въобще не беше от най удобните .
Provenzano
Навън съм и не гледам мача... затова ви питам. Иначе така и подозирах преди самия мач, бях почти сигурен, че съдиите ще се опитат да бутнат Фио (сиреч гобите).
durex
Картона си го имаше.
Kutinkata
Незнам , може би си беше червен , но онова мафиотско скапано отборче ми е толкова криво в момента , че всичко свързано с тях ми е гнусно вече .
Kutinkata
Сега разбираме , че снощи наистина показахме класа и характер ( поне до 85тата минута де ) . Днес Наполи в същото положение бяха бахти пародията на кандидат шампион , направо бяха убити от Фиорентина . Иначе Джовани Симеоне хич не бих се сърдил да дойде при нас , ако може направо с баща си ....
inter_ruse
средняци са си наполи.
а тея фио как не играха така срещу лацио , мама им деба...
Kutinkata
Aми те Лацио в момента са по добри от Наполи според мен , а и днес Фио бяха и с човек повече ...
durex
Хайде успех на Торино тази вечер дано Мадзари като бивш наш треньор удари едно рамо и победят орлетата.
Kutinkata
Имобиле с травма и може би пропуска мачовете до края ... Принципно не се радвам на такива неща но може би това ще се окаже добра новина за нас .
N.Roussev
Даже и дузпа изтърваха,второто полувреме ще се скапят и като нищо Торо ще им мушнат някой гол.
Provenzano
Торино, ако играят така доста трудно ще удържат равенството. Дано в крайна сметка Белоти ги накаже.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.