Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Новини около Калчото
Форумът на Привържениците на Интер в България > Футбол Свят > Италия > Serie A
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
inter_ruse
туй момче от палермо , андреа белоти (клас 93) направи ли ви впечатление срещу нас , как като влезе и без малко да ни бият.
вчера вкара два на наполи , пък ние като играехме с палермо ги надигравахме в началото на 2то полувреме, после като влезе той раздвижи доста играта им.
ако продължава по същя начин дали пък няма да е новата златна рибка на дзампарини biggrin.gif

https://www.youtube.com/watch?v=s2om_gmqEv8
inter_ruse
удине на страмачони тръгнаха много добре тоя сезон , бият и парма с 4:2 drinks.gif
cheffo
Курвите от Юве пак ги подкрепят съдийте! Баси и наглеците честно. Адски смешна дузпа, чак на Майкон се разсмя. Тия в серия Ц да ги пратят, малко им е!
cheffo
Малийййй, баси и очевадното подкрепяне на Дъртата курва, а едва първото полувреме е свършило! Направо не мога да повярвам, как дадоха дузпа за Рома. Тия с такова съдийство, няма как да не станат шампиони. То с такова съдийство и Сасуоло ще станат шампиони!
durex
После калчополи ние сме го били измислили crying_with_laughter-3302.gif
Provenzano
Жал ме е за феновете им. Ако съдиите бутаха Интер по този начин мен щеше да ме е срам.
INTERМilano
crying_with_laughter-3302.gif
inter_ruse
ей,тези съдии направо да ги застреляш с къртешница!!!!!!
долните затворници пак се измъкнаха
cheffo
http://www.sportal.bg/news.php?news=511718
"Хеттрик на съдията Джанлука Роки" - Ххахаха. Гобите отново бият по познатия вече начин.

Provenzano
След скандалите от Рома - Юве Италия склони за видео повторения

Италия иска да приеме експериментите относно използването на видео повторения във футбола, предава АП. Президентът на Италианската футболна федерация Карло Тавекио изпрати днес писмо до ФИФА с искане за използване на повторения при взимането на някои решения от съдиите. Писмото беше изпратено четири дни след победата на Ювентус над Рома с 3:2 в мач, който беше изпълнен с грешни съдийски отсъждания. Тавекио заяви, че докато федерацията е посветена на запазването на традициите на футбола, той подкрепя модернизацията, която позволява на любимия спорт да поддържа печеливш глобален консенсус.
Sneijder
Цитат(Provenzano @ Oct 10 2014, 17:44 ) *
След скандалите от Рома - Юве Италия склони за видео повторения

Италия иска да приеме експериментите относно използването на видео повторения във футбола, предава АП. Президентът на Италианската футболна федерация Карло Тавекио изпрати днес писмо до ФИФА с искане за използване на повторения при взимането на някои решения от съдиите. Писмото беше изпратено четири дни след победата на Ювентус над Рома с 3:2 в мач, който беше изпълнен с грешни съдийски отсъждания. Тавекио заяви, че докато федерацията е посветена на запазването на традициите на футбола, той подкрепя модернизацията, която позволява на любимия спорт да поддържа печеливш глобален консенсус.


КУР ЗА ГОБИТЕ !!!
inter_ruse


szyd-juve.gif
onlyinter
Цитат(inter_ruse @ Oct 11 2014, 20:28 ) *


szyd-juve.gif


Това е уникално. Имаш ли възможност да дадеш линк?
Provenzano
Шефът на италианските съдии: Според УЕФА няма грешки на Юве - Рома

Президентът на Асоциацията на италианските рефери Марчело Ники коментира отсъжданията на Джанлука Роки в дербито между Ювентус и Рома, спечелено от Старата госпожа с 3:2. Шампионите биха "вълците" след две спорни дузпи и спорен трети гол. Според Ники във ФИФА и УЕФА не са отчели като грешки решенията на Роки в Торино.

"Свикнали сме с такива ситуации. За един арбитър винаги е трудно да ръководи дерби. Прочетох всичко около мача между Ювентус и Рома. Създаде се голяма полемика, което не е добре за футбола. Всички знаят, че от пет години Джанлука Роки е рефер на европейско ниво. Говорих с УЕФА и ФИФА и те ми казаха, че епизодите от дербито са на границата, но не са категоризирани като грешки. В някоя друга страна дори нямаше да става дума за арбитраж", коментира Ники, върхът в чиято кариера бе ролята му на резервен съдия на финала на Евро'96 между Германия и Чехия.
Provenzano
Въведоха данък "охрана" на футболните клубове в Италия

Италианските футболни клубове ще заплащат на служители по сигурността с част от приходите си от билети за мачове, реши италианският сенат след тайно гласуване. Според новия закон, служителите на реда ще имат възможност да спират буйни футболни фенове с помощта на електрошок.

Професионалните клубове няма да заделят сами парите за охраната, защото те ще им бъдат удържани под формата на данъци. Те пък ще бъдат в размер между 1 и 3 процента от общите приходи от продажба на билети.

Електрошоковете, известни най-вече с популярната марка "Тейзър", ще бъдат съвсем скоро на разположение на охранителите на футболни срещи от професионалните лиги в Италия. Наказанията, които ще бъдат налагани на провинили привърженици, пък ще започват от минималната граница - три години.
inter_ruse
20-годишното партньорство между Интер и неговия спонсор – компанията за автомобилни гуми „Пирели“ може да приключи в края на сезона. Това разкри изпълнителният директор на италианския гранд Майкъл Болингброук.

„През юни ще отбележим 20 години от началото на нашите взаимоотношения и доколкото знам това е най-дългото партньорство в историята на футбола“, коментира британецът.

„Дори това между Ливърпул и „Карлсберг“ не изтрая толкова дълго. Изглежда невъзможно да си представим клуба без „Пирели“, но всичко намира своя край.“

„В момента преговаряме с тях, за да разберем какво ще правим. В една търговска сделка всяка страна трябва да извлекат печалби. Не става дума за пари, а по-скоро за предимство, което можем да им осигурим чрез нашия проект. Ние подкрепяме финансовия феърплей, понеже той ще направи европейския футбол по-силен. Като клуб ние развиваме 5-годишен план в рамките на финансовия феърплей“, допълни Болингброук.

http://gong.bg/football-sviat/italia/inter...-sponsor-301713

НЕмога да си представя фланелката ни без PIRELLI pouty-1329.gif
inter_ruse
треньора на сасуоло (ди франческо) не е за подценяване. има хляб в него!
inter_ruse
вече средняците,слабаците,новаците идват на драго сърце на меаца...
брачедите бяха надиграни абсолютно от палермо на меаца...
Provenzano
Милано, събуди се!

Миланските колоси Интер и Милан са под всякаква критика! В рамките на 24 часа отборите на Валтер Мадзари и Филипо Индзаги отчаяха феновете си, губейки по категоричен начин от симпатичните, но непретенциозни състави на Парма и Палермо. "Нерадзурите" и "росонерите" въобще знаеха ли, че играят, биха попитали някои зевзеци. И с право. Проблемът не е толкова в конкретните загуби. И Барселона губи. Бедата е в цялостната моментна форма на миланските величия. Интересно е, че на хартия закъсалите грандове нямат по-слаби състави от Сампдория и Дженоа например, но докато в Генуа са в подем, тези в Ломбардия късат нервите на милионите си почитатели и вегетират.

Със сигурност вината е в собствениците. Няма как да разчиташ единствено на ветерани, свободни агенти и идващи на половин цена играчи от средно ниво, ако искаш да си сред водещите тимове. Почти невъзможно е да стане в Серия "А", а в Европа - абсурд. Виновен ли е Мадзари, че след контузията на Освалдо разполага само с двама подготвени нападатели? Другото на скамейката са тийнейджъри от Примаверата. При Милан пък нещата изглеждат най-зле в средата на терена, което пък по веригата се отразява на атаката. Няма го създателят. Затова и тифозите на Дявола чакат завръщането на Монтоливо сякаш е Бобан или Руи Коща.

Не че в защита нещата и при Интер, и Милан са наред. Там също дупките са като на цедка за чай и отново трябва да се попитат ръководителите къде спаха, какво направиха през лятото, за да заздравят редиците на Мадзари и СуперПипо. А иначе на разтягане на локуми го докарват - единият иска до 2-3 години отборът му да е в топ 10 на света, а другият си мечтае за Скудетото и завръщане на гребена на вълната в Шампионската лига. Мечтите са безплатни, но за да ги реализират Тохир и Берлускони, трябва да разтворят портфейла. Иначе няма как да стане и Ювентус ще продължава да трупа титла след титла в конкуренцията на Рома и Наполи. А Милано е единственият град в Европа с два клуба, печелили ШЛ. Тези два клуба играха помежду си преди години полуфинал в ШЛ. Играха.
Provenzano
Пичове, така като гледах тази вечер Сампдория и Милан, Синиша Михайлович е изградил един доста корав отбор. Заедно с Удинезе на Андреа Страмачони може спокойно да се каже, че са изненадата до този момент от началото на сезона в Италия. Иначе Сампдория заемат третото място, а и оставят много добро впечатление с играта си. Опасявам се обаче дали Синиша ще успее да се справи с напрежението и тежестта да ръководи отбор с голямо име като Интер. Видяхме как един Страмачони, който не е притиснат в Удинезе успява да постигне що годе добри резултати и се представя добре и на ниво. Но всички знаем как се сгромоляса при нас и как си замина безславно. Не успя да пренесе идеите си от Примаверата и може би това му изигра лоша шега. Сега предвид по-спокойната атмосфера в Удинезе и липсата на напрежение му гарантират комфортна атмосфера за работа и си личи, че работи правилно, но може би и си е треньор за отбор тип средняк. Та в този ред на мисли се опасявам дали Михайлович не е от точно този тип.
Provenzano
Италия може отново да има 4 тима в ШЛ

Италианската Серия “А” има вариант още в края на този сезон да си върне квотата за четири тима в Шампионската лига за сезон 2016/2017 година.

Както е известно, от няколко години калчото загуби четвъртото си място за сметка на Германия и само първите два тима играят в ШЛ, а третия от Италия играе плейоф за влизане в групите.

При положение, че италиански тим спечели Лига Европа този сезон ще си върнем четвъртата квота за отбор в Шампионската лига. Този тим не трябва да бъде между първите три в първенството”, заяви вицепрезидента на Милан Адриано Галиани.

Наполи, Интер, Фиорентина и Торино участват в този турнир, като първите три вече си гарантираха участие през февруари”, заяви вицепрезидента на Милан Адриано Галиани.
inter_ruse
писна ми от тез затворници , мамка им деба мръсна,късметлийска mad.gif
Provenzano
Такова е братле, вече им свикнах wink.gif
inter_ruse
тея рома заради такива мачове няма да станат шампиони дори с меси в състава си... пълни некадърници , неможаха да се възползват от хикса на затворниците bravo-1305.gif
а за дибала бях чул в сезона преди палермо да изпаднат , дзампарини още тогава се кефеше с него и го сочеше за талант , тогава се смеех с него , сега нека той се смее...
Provenzano
Рома са много жалко отборче, преебаха ми еврото да им се сера на калпавия отбор...
Provenzano
Това са приходите за сезон 2013/2014:



А това са прогнозите за приходите от настоящия сезон 2014/2015:

inter_ruse
Цитат(inter_ruse @ Jul 3 2014, 16:16 ) *
лацио привлякоха баста,пароло и джорджевич. проявяват интерес и към палета,астори,де врай... браво на орлите
генуа привлякоха пероти от севиля-супер трансфер за тях. дано си върне формата от първите си години при севилци

ето , че уве и милан искат пероти biggrin.gif
Provenzano
Президентът на Сампдория наказан за три месеца заради расизъм по адрес на Тохир

Масимо Фереро, президент на Сампдория, е дисквалифициран за три месеца за изказвания по адрес на собственика на Интер Ерик Тохир. Освен това дисциплинарният комитет наказа Фереро с глоба от 10 000 евро, а Сампдория - със санкция от 35 000 евро.

Преди време в едно от своите интервюта Масимо Фереро пренебрежително нарече Тохир "този филипинец", докато всъщност той е от Индонезия. По-късно президентът на Сампдория поднесе своите извинения.
Provenzano
Парма официално обяви смяната на собствеността.

http://www.sportal.bg/news.php?news=524039
Provenzano
Джанфранко Дзола е новият треньор на Каляри.

http://www.sportal.bg/news.php?news=524665
Provenzano
Намаляват Серия "А" на 18 отбора

Президентът на Италианската футболна федерация Карло Тавекио е решен да намали отборите в Серия "А" до 18. Най-вероятно това ще се случи през 2016 година, като така се очаква да се намалят разходите на отборите, да се разреди календарът и да се повиши качеството на футбола.

"Намаляването на отборите на 18 е голямата ни цел за 2015 година, както и класирането на националния отбор на Евро 2016. Смятам да гласуваме тази промяна през следващата година и тя да бъде въведена от сезон 2016-17. Тогава Серия "А" ще стане от 18 отбора, като тепърва ще мислим колко тима ще има в Серия "Б" и в по-долните дивизии", заяви Тавекио.

Националният селекционер Антонио Конте се оплака, че има прекалено малко време за подготовка на отбора за Европейското първенство заради прекалено дългия сезон и босът е съгласен с него.

"Няма как да подготвиш отбора за Европейското първенство само да 18 дни. Нормалното време е около 28 дни, но вярвам, че със съдействието на всички ще можем да измислим нещо. Аз лично искам първенството да завърши по-рано. Говоря с Конте всеки ден, той е прекрасен човек и страхотен треньор. Италианската федерация никога не изоставя националния селекционер. Важно е той да получава нужната подкрепа. За всеки е ясно, че националният отбор влияе върху първенството. Всеки който не е съгласен с това, явно не иска да вижда израстване на футбола в страната. Националният отбор винаги е на първо място", смята Тавекио.
Provenzano
Сампдория с два доста интересни трансфера. Взимат Луис Муриел от Удинезе срещу 12 млн и талантливия халф на Естудиантен Хоакин Кореа, който е само на 20 години и се смята за много перспективен футболист. Цената му е 8 млн, но мисля че взимат само 50% от правата на играча. Говори се също така, че "моряците" искат да привлекат и Самуел Ето'о под наем до края на сезона.
inter_ruse
гледам рома-лацио и виждам ,че отбора на лацио имат футболисти като де врай,билия,ф.андерсон,кандрева+баста,раду,пароло,лулич,балде кейта,маури,джорджевич,клозе.
ако успеят да вземат качествен партньор на де врай+качествен централен нападател лацио ще доста солидни...
тоя андерсон става все по-голям звяр mexicanwave.gif
Provenzano
Андерсон направи много силен мач в днешния следобед. Отчете се с гол и асистенция, а и доста изтормози защитниците на Рома.
inter_ruse
невероятна атмосфера на сан паоло , очаквам наполи да тресне затвора
durex
Погба вкара страхотен гол от воле. Все пак тук трябва да искаме победа за гобите, за да може разликата ни с Наполи да се стапя с всеки кръг.
inter_ruse
тая печка все им го слага на наполи.
eeee как да не ги мразиш? и как да се надяваш да бият? пак късметлийски гол от засада!
мама им дейба
Provenzano
Серия "А" одобри технологията на голлинията

От следващия сезон италианската Серия "А" ще стане поредното елитно първенство в Европа, което ще въведе технологията на голлинията. На свое заседание Италианската футболна федерация одобри използването на технологията, която сигнализира при преминаване на топката на голлинията. Системата вече успешно се използва в Англия, а от следващия сезон ще бъде въведена и в германската Бундеслига.
Ricardo
Удинезе са били Емполи с 1-2,значи определено проблема е само и единствено в нашия телевизор и Манчини трябва колкото се може по-бързо да разреши проблемите ни.Очевидно играчите ни не са никак лоши,с някои изключения разбира се,но смятам,че имаме 13-14 човека,които са на едно добро ниво за Серия А,но явно отборът има някакъв психологически проблем,който така и не може да го преодолее.Играчите не си вярват,че наистина имаме сили за ШЛ,а това е най-големия проблем.Да и игрово и физически не сме на кой знае какво ниво,но смятам,че имаме доста по-добри играчи от много от отборите в Калчото особенно пък сега с идването на Полди и Шакири...
Provenzano
Определено имаме доста по-добри играчи от повече отбори в Калчото и като индивидуални качества най-вече. Ние това си го говорим от времето на Страма, още преди да дойде Мадзари. Проблемът обаче явно седи на пейката и това е именно треньора. Не знам, не може да ги мотивира ли, не може да напипа правилния състав, самата тактика ли куца или просто няма достатъчните познания да направи всички тези неща взети заедно. Никой не може да ме убеди, че отбори като Дженоа, Сампдория и Палермо, които са пред нас в класирането имат по-добри футболисти от нашите, говоря и като индивидуални качества, и като колектив. При нас проблема се заплита все повече и повече. Играем на моменти и не се знае кога ще избухнем. Нямаме никакъв игрови и какъвто и да е било облик.
ambro
В момента ние имаме 3-4 единици и другото е по една или друга причина е средна ръка футболисти. Ханданович, колкото и да мрънках кагато го купихме, но пича е най-постоянен в последните 2-3 години. Защитата ни е пълна трагедия, ама за когото и да си помислиш - може би единствено Жуан става за ширина на състава. Халфовата линия е сравнително читава в състав Медел, Кавачич и Гуарин = Жуан, но въпреки това и там трябва да се внесе човешки материал. В атака май сме най-добре - Икарди, Шакири, Подолски (с известен ?) и Бонацоли всякаш показва нещо.
Според мен ни липсва разиграващият халф тип Пирло, Снайдер.... Кавачич бидейки най-добрият халф ми се струва, че все още не може да поеме тази отговорност. Има качествата да се превърне в подобен футболист, но засега сърцето му е по-близо до гащите, отколкото до гърдите. Смятам, че на този етап ако има кой да разтовари отговорността която в момента се стоварва в/у хърватина би било от полза за него, ще заиграе още по-добре от сега и до 3-4 години да узрее за тази позиция. Нямам никаква идея какво представлява Брозович, но да се надяваме, че ще оправдае доверието на ръководството.
Защитници като Ранокия, Видич, Кампаняро, Андреоли, Джони, Кеноби, Бонбони и тем подобни нямат място при нас. Всичко освен както споменах Жуан (да не е с водеща роля) трябва да се замени.
Ханданович дано някак склони да остане при нас за по-дълго, че иначе с тази защита....... Лятото така или иначе пари няма да има за всичко да прибираме Барди и да е втори вратар вместо някой от Каризо или Берни. Някоя Лига Европа, някоя Купа да свиква да играе в клуб като Интер, че най-вероятно той ще поема щафетата от Ханданович.
Та според мен ни трябва ХАЛФ и защитници отговарящи на реномето на Интер - колкото повече, толкова повече.
ivofen
Определено ни трябват играчи с топки.Нещо като Освалдо но без боя.Вижда се че няма кой да поеме отговорноста и да ни изкара в трудна ситоация,ако потръгне играта от начало играят,обаче закучат ли се нещата и до там.
Provenzano
Ами да ти кажа това до голяма степен си зависи и от треньора. В никакъв случай не искам да защитавам играчите ни и със сигурност половината и повечето не са за този отбор, но не може всеки един мач, който тръгне да се развива не така както искаме и както очакваме, и ние да се сковаваме и да не знаем как да противодействаме и да обърнем нещата в наша полза. Само срещу гобите, като че ли второто полувреме излязохме преобразени с ясна идея какво трябва да правим и само шанса ни лиши от победата, макар че и те изпуснаха добри положения. Може би и на Манчини му е необходимо нужното време за да напасне състава и тактиката, но вече видяхме как разни треньори едва ли не му изнесоха лекции като отборите им не стояха зле срещу Интер на терена.
Provenzano
Сампдория иска Гълъбинов

Елитният италиански клуб Сампдория се интересува от българския национал Андрей Гълъбинов, съобщава местната преса. Клубът от Генуа обмисля да привлече Гълъбинов през лятото, когато 26-годишният нападател ще стане свободен агент.

Гълъбинов е собственост на втородивизионния Ливорно, за който има 6 гола в 14 мача през сезона досега, но контрактът му с клуба изтича в края на юни. Според източници на liguriastadio.it, от Сампдория дори вече са постигнали договорка с българина за преминаването му на "Луиджи Ферарис" през юли.
ambro
Цитат(Provenzano @ Jan 28 2015, 19:14 ) *
Сампдория иска Гълъбинов

Елитният италиански клуб Сампдория се интересува от българския национал Андрей Гълъбинов, съобщава местната преса. Клубът от Генуа обмисля да привлече Гълъбинов през лятото, когато 26-годишният нападател ще стане свободен агент.

Гълъбинов е собственост на втородивизионния Ливорно, за който има 6 гола в 14 мача през сезона досега, но контрактът му с клуба изтича в края на юни. Според източници на liguriastadio.it, от Сампдория дори вече са постигнали договорка с българина за преминаването му на "Луиджи Ферарис" през юли.


Ако и Чочев се задържи в Палермо ще гледаме Интер само в дербитата и неделя от 13.30.
Provenzano
Оценките за трансферната дейност на италианските топклубове

Затвори зимният трансферен прозорец и с него възможността клубовете от Серия А да подсилят още повече съставите си и да се освободят от още някого измежду ненужните си играчи. Италианският спортен всекидневник “Кориере дело Спорт” постави оценки за работата на водещите клубове на пазара.

ИНТЕР - 8

Никой не похарчи колкото Ерик Тохир. Роберто Манчини направи Джердан Шакири и Лукас Подолски “нерадзури”. Марсело Брозович е вложение за бъдещето, а Давиде Сантон се връща за покритие в защитата. Липсва, което не е малко, централен защитник след неуспешния финален спринт за Роландо. Да се кори за това индонезийския президент обаче би било прекалено. Към ден днешен съставът на Интер е с коренно различно лице от онова само преди месец. Сега трябват резултати.

МИЛАН – 8

С малко евро в касата Милан все пак успя да вземе трима играчи от орбитата около “скуадра адзура” (Алесио Черчи, Матия Дестро и Лука Антонели), обещаващия Сусо плюс Габриеле Палета и Салваторе Бокети, като последните ще целят подобрение поне малко на защитата срещу ниски вложения. За клуб без особени финансови ресурси това пак е нещо.

НАПОЛИ – 8

С много ясни идеи Наполи направи отлични избори: още в края на декември бе си осигурил Иван Стринич и Маноло Габиадини, които на мига дадоха решаващи приноси и вероятно ще продължат да са много полезни занапред в годините. Нападателят струваше 12,5 млн. евро, което е изключително като съотношение между качество и цена. Идеален прозорец.

САМПДОРИЯ – 7

Прозорецът на Фереро беше като филм. Загубата на Габиадини бе тежка, но неизбежна за Сампдория, после имаше рискови покупки (Кореа), таланти в търсене на втори шанс (Луис Муриел) и попълнения на добро ниво (Акуа, Муньос). Кинохитът обаче е Самуел Ето’о и неговите типични примадонски прищевки. В очакване сме на следващия епизод.

ФИОРЕНТИНА – 6

Напускането на Хуан Куадрадо беше неизбежно след плащането от Челси на неустойката по клаузата в договора и от това съставът е отслабен като качество. Фиорентина обаче използва добре постъпилите милиони и доведе нападатели с експертиза (Диаманти, Джилардино) и млади обещания (Мохамед Салах). Основната част от останалите 30 млн. евро предстои да бъде инвестирана в големи имена, макар и чак след юни.

ЮВЕНТУС – 5

Искаше играч тип трекуартиста (Уесли Снайдер или Шакири), а вместо това взе централен нападател (Алесандро Матри) за заместник на втори нападател (Джовинко) и върна у дома момче своя собственост (Стураро). Объркан прозорец. За да продължава да печели в Италия, Ювентус вероятно нямаше спешна нужда от нищо, ала ако иска успех в Европа, трябваше да помогне на Масимилиано Алегри.

ЛАЦИО – 5

Средно аритметично между оценката за привличането на Маурисио (7) и решението да не се взема заместник в атака на Джорджевич (3). Както обикновено, Лотито поема необмислен риск: остават цели четири месеца до края на сезона, а Лацио ги посреща само с почти 35-годишния Мирослав Клозе като нападател. Всички останали алтернативи (Кейта, Переа, Маури) могат да играят на ниво само в определена част от мач или в един-два цели поред. Ами ако бъде пропуснато класирането за Шампионската лига заради тази дупка? Не си ли струваше да се похарчи пара и да бъде позволено на Стефано Пиоли да преследва голямата цел със завършен състав? За капак, заради обичайните лотитови изпълнения, Берджесио остана в Самп.

РОМА – 7

Като размер – 30 млн. евро, вложенията заслужават оценка поне 7, ала точна ли беше стратегията? Веднъж след като е било решено да се хвърлят толкова пари, защо вместо за двама негарантиращи абсолютно нищо като голова възвращаемост нападатели не бяха дадени накуп за само един, но истински шампион, който да прави разликата на терена? Сега вложението е разделено между играч, вкарал 15 гола в 121 мача за Каляри (Виктор Ибарбо), и друг с нюх към гола, но изявен само в Швейцария и Русия (Сейду Думбия). И не само това: защитата, най-слабото звено в тима на Рома, бе подсилена (подсилена ли?) с Николас Споли от Катаня. Не ни ентусиазираше Влад Кирикеш, защото е резерва на Тотнъм, но да се селектира от Серия Б е прекалено. Да не забравяме също, че от отбора си тръгна Дестро.

“Кориере дело Спорт”
cheffo
Вижте феновете на гобите, какви са наглеци - http://i.imgur.com/9qZQ1Yg.png

Баси и кривата линия, дето са я дръпнали crying_with_laughter-3302.gif
Provenzano
Съдията на снощния мач между гоби и мерди беше на ниво Б група в България facepalm2.gif
inter_ruse
http://topsport.ibox.bg/news/id_1305327067

Интер става господар на „Сан Сиро" след 3 години

Интер ще бъде единственият отбор, който ще играе на „Сан Сиро". Това ще се случи от началото на сезон 2018/19, когато се предполага, че градският съперник на Интер - Милан, ще се премести в свой собствен стадион.

Ако това се случи, то плановете на Интер са да намалят капацитета на „Сан Сиро" на по-малко от 60 000 места, като по всяка вероятност третия етаж на стадиона ще бъде изцяло реконструиран.

Освен това ще бъдат подменени и всички седалки на „Сан Сиро", които вече ще бъдат само в черно и синьо, каквито са цветовете на Интер.


аз съм ЗА , Меаца е легендарен за нас , пък и ако е наш всички приходи ще са за нас.
да му направят един хубав ремонт и готово.
enjoy


Ето как трябва да изглежда и класирането... това са парите от Тв правата за миналата година smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.