Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Новини около Калчото
Форумът на Привържениците на Интер в България > Футбол Свят > Италия > Serie A
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
N.Roussev
И аз смятам,че това ще един от най-интригуващите сезони в Серия А в последните години.Нито титлата е сигурна за затворниците,още по-неясно е кой ще завърши в топ 4.Ако ние продължаваме с тези добри резултати ще постигнем целта си.В тази оформяща се петорка силите са изравнени.И все пак смятам,че Рома ще е тимът,който ще остане зад борда-засега са най-непостоянни.Гледах няколко техни мача, взеха си гостуванията на Милан и Торино с голяма доза късмет.Освен това имат и мачове в ШЛ,където борбата за второто място с Атлетико ще е свирепа докрая,имат 3 точки повече,но и гостуване на Метрополитано.Аз лично искам да продължат напролет в ЛЕ,и без това там имат по-големи шансове за каквото и да е.
durex
Не че някой го интересува, но все пак утре ще играят мерди и гоби. Та мисълта ми е дали няма да е по-добре братчедите да бият за да може евентуално с наша победа в понеделник вечер да се откъснем на 4т. от затворниците. За това самият аз ще бъда погнусен, но в името на Интер ще стискам палци на Милан да бият мафиотския отбор.
N.Roussev
И аз съм така!Победа за мердите е в наш интерес.Винаги в името на Интер!
cheffo
Когато Ювентус падат винаги е добре, няма значение кой ги бие.
Norex
Определно ще стискам палци на мУлан,но и на един равен ще съм доволен biggrin.gif
Kutinkata
Гледам състава днес на Милан срещу Ювентус и има единици като Абате , Борини , Сапата , Калинич , Чалханоглу ... Чудя се къде изхарчиха тия над 200 млн , че такива играчи са ин титуляри ... Иначе изтърваха Ювентус първото де , трябваше да изравнят ама тоя Калинич е бахти дървото .
В крайна сметка второто Ювентус без проблем си взе своето . Ужасен Милан , с тоя треньор няма да ги бъде , не е истина колко ми напомняха на нас през миналия сезон .
inter_ruse
първо лацио , после рома , след това ние , сега юве , само наполи остана biggrin.gif ако мача е на сан паоло , братовчедите отиват към 4,5-0 biggrin.gif
ювето си взеха мача на ходом, но със съдействието и на милан разбира се.
не мисля ,че проблема е в монтела, да и той е накакъв проблем , но и не единствения. футболисти като биглия и бонучи са неузнаваеми , в предишните си отбори бяха класа , а тука са аматьори. а честно казано по-голямо менте от кеси не съм виждал. миналия сезон вкара 4-5 гола от дуспи , мачкаше долу горе със физиката си и айде новия яя туре...
обещаващ защитник като романьоли се превръща в наш мурийо , а при 2-я гол на игуаин , сякаш донарума можеше да реагира по-добре. а май той си помисли ,че топката ще излезе в аут...
бе проблемите в милан са много..........
cheffo
Еми много проблеми имат, то не става да докараш 11 нови футболиста и да се надяваш, че ще започнат да мачкат, още повече че като гледам и Монтела няма ясна идея как да ги нареди тези играчи. Аз се надявах Милан да успеят да вземат точица, но не би. От друга страна са аут от битката за топ 4 и ако приемем, че Ювентус и Наполи ще спорят за първите две места, но ние, Рома и Лацио ще сме за другите две. Тази година имаме най-големи шансове за завръщане в ШЛ от 5-6 сезона.
Provenzano
Милан са много зле горките. Поне са пресен пример за всички, че понякога и 230 млн за селекция не са достатъчни. А с Монтела като треньор не са ни никакъв конкурент според мен. Искаше ми се дербито срещу гобите да завършеше наравно, но както и да е. Рома също ги гледах срещу Кротоне тази вечер. Като цяло през настоящия сезон ми се струва, че я карат доста пестеливо. В смисъл такъв, че не си дават много зор срещу по-слабите отбори. Последните два мача ги спечелиха с минимална преднина, а знаете, че 1-0 е много опасен резултат, защото при една грешка и става 1-1. Личи си и липсата на Лучано, защото все пак Ди Франческо го няма същия опит и размах. Едно е да си треньор на Сасуоло и съвсем друго на Рома. През ноември имат гостуване на Фиорентина и дерби срещу Лацио. Надявам се да врътнат два хикса в тези две срещи, а ние да спечелим нашите. Все си мисля, че можем спокойно да се вместим в топ 3 през този сезон, именно на мястото на вълците.
durex
И четвърти да завършим няма да е фатално, защото първите 4 се класират директно в ШЛ. Няма баражи няма нищо.
Kutinkata
Свърши и 12ти кръг в Италия . След изиграването на другите мачове още повече ме хваща яд , че удара на Весино не влезна . Очаквана победа на Ювентус които се спукаха да изпускат и според мен много скоро ще станат първи в класирането . Очаквах вече Наполи да стъпят ба криво , събраха им се повече мачове и взеха да издъхват , жалко , че точно сега има почивка на националните отбори . В атака Наполи има само 3ма и при следващото натрупване на мачове пак ще се дънят , отделно при някоя контузия пак ще им е доста трудно . Лошото за мен е , че Рома набира все повече скорост и вчера се надявах на издънка но отвяха Фиорентина , треньора им Ди Франческо е млад и много класен , виждаме без него и Сасуоло как се сринаха . Сампдория продължава да изненадва приятно , а както каза Русето , тоя Торейра е страхотен играч , дано наистина имаме интерес към него .
Както казах ако бяхме били щяхме да сме първи заедно с Наполи но при тази издънка може да сме 5ти заедно с Рома ако те и Лацио си вземат отложените мачове . Хубавото е , че следващия кръг Лацио и Рома се срещат а ние ще сме длъжни да бием Аталанта , който този сезон не са същите както миналия .
inter_ruse
торейра и прает още миналия сезон събираха погледите , но тази година уругваеца е израснал повече от белгиеца.
говори се ,че симеоне го иска в атлетико , но аз стискам палци добрите ни взаимоотношения със самп да са решаващи.
една конкуренция галярдини , весино , торейра може да ни е само от полза , а пред тях да се конкурират някой нов примерно пасторе/тейшейра , б.валеро и брозович които може и да играт и малко по-назад. така халфовата ни линия ще е окомплектована. говорисе ,че жоао марио ще отиде в псж.
иначе и прает има страхотен потенциял да стане класен играч , също така имат и двама млади поляци березински май му беше името и ковначки. не трябва да ги изпускаме от поглед.
на мене много ми харесва и симоне верде от болоня , за алтернатива е страхотен.
кондогбия и той прави страхотни неща във валенсия и е твърд титуляр. тимът му е на 2-ро място. сега разбирам ,че тоя марселиньо-торал с когото ни свързваха преди пиоли е читав треньор.
както и да е , най-важното е прилепите да ни върнат парите за кондо.
а ромите са впечатляващи. за тях е характерен красивия и резултатен футбол и слабата защита , но този сезон е по-скоро обратното (като изключим мачовете с челси ромите си вземат мачовете по италиански.
ди франческо ротира хубаво играчите си във всеки един пост и печели мачовете си като един истински спец.
очарован съм от него и се радвам за ди франческо.
вратарят им е много добър , ще стане голям. манолас е израснал още повече!!!
според мене класирането ще е следното:
1.ювентус
2.наполи
3.рома
4.Интер
5.лацио
6.милан
Provenzano
Някой знае ли защо гобите играха с такива екипи срещу Беневенто?

Sneijder
Цитат(Provenzano @ Nov 6 2017, 15:47 ) *
Някой знае ли защо гобите играха с такива екипи срещу Беневенто?



Имат годишнина
ale inter
Цитат(Provenzano @ Nov 6 2017, 14:47 ) *
Някой знае ли защо гобите играха с такива екипи срещу Беневенто?


Щото са долни педали за това wink.gif
Kutinkata
Принципно sneijder е прав , екипите бяха такива заради годишнината им , но и ale inter е прав , наистина са долни педали .
N.Roussev
Тая година за пръв път ще наблюдавам с такъв интерес римското дерби. biggrin.gif Дано се самоубият с едно равенство.
inter_ruse
торейра наказа ювето. трябва да го дръпнем уругваеца...
Kutinkata
Торейра колкото повече го гледам толкова повече ми харесва . Дано наистина имаме шанс за него .
cheffo
Цитат
Италианският гранд Милан може да бъде изключен от европейските клубни турнири заради нарушаване на финансовия феърплей, пише испанския вестник "Марка".

Миналата седмица ръководители на Милан са посетили щаб-квартирата на УЕФА, където са се опитали да разяснят ситуацията и да избегнат наказания.

Според източници от УЕФА генералният директор на Милан Марко Фасоне не е успял да убеди никого за нищо от намеренията, които има.

Европейската футболна централа не е уверена, че Милан е платежоспособен клуб, особено във връзка с текущите резултати на първия тим.

По документите, които са предоставени, излиза, че Милан иска да подобри финансовата си стабилност с влизане в групите на Шампионската лига, но за момента "росонерите" са далече от тази цел.

В тази връзка Милан може да бъде глобен или отстранен от участие в европейските клубни турнири.

В момента тимът се състезава в Лига Европа, а в първенството на страната заема 7-о място в класирането след 13 мача и изостава на 11 точки от местата за попадане в Шампионската лига.


Брадчедите започват сериозно да затъват. Не знам, дали сте чели, но скоро се появи информация, че техният китаец искал да тегли нов заем, за да погаси дълга си към Елиот с него. А последно май търсел направо да продава на някого. Батакът при тях е пълен и очаквам да започнат лятото разпродажба на играчи за да покрият загубите си.
Не би било зле да се пробваме за Сусо, доста класно дясно крило е.
cheffo
Сасуоло тази година отиват на изпадане. Много ми е интересно, дали от сериа Б ще искат пак 50 млн за Берарди biggrin.gif
inter_ruse
Римските отбори с хиксове което е добре дошло за нас.
Дано и ювето се издъни!!!
Kutinkata
Страхотен кръг за нас . Рома и Лацио с неочаквани издънки а ние с победа , все по уверено вървим към 4ката . Следващия кръг ще играят Наполи - Ювентус а ние сме домакини на Киево и имаме реален шанс да сме на върха след края на кръга . В петък Рома ще играе със Спал с което им започва серията от 5 мача за 15 дни и се надявам да стъпят отново накриво някъде . Голямо е предимството за нас , че не играем в Европа а знаем , че от февруари и за Лацио и за Рома и за Ювентус и за Наполи това ще става все по голям минус .
Provenzano
Годината е към края си, а ние нямаме загуба през сезона, което само по себе си е страхотно постижение на фона на последните няколко години. Наистина е голямо предимство, че не играем в Европа и точно поради тази причина стискам палци всички италиански отбори да продължат участието си в ШЛ/ЛЕ и на пролет. Говорих си с един познат вчера, който е фен на гобите и той смята, че ние сме скрития фаворит за Скудето през този сезон, като мисли, че ако някой спре серията им, то това ще бъдем ние.
inter_ruse
гатузо който е изпадал от серия Б е ноеия треньор на милан szyd-milan.gif
cheffo
Фасоне и Мирабели направо се радвам, че се махнаха. Освен, че изхарчиха 200 млн лятото за средна ръка играчи и не взеха играчи за 4-3-3-то на Монтела, сега го сменят с Гатузо?!
Това е повече от комично. Не че Монтела е някакъв супер треньор, но Гатузо е много по зле от него.
Provenzano
Барайте си пишките! Ще живнат сега 2-3 мача и след това старата песен на нов глас wink.gif
Kutinkata
Гатузо мисля , че успява да вкара Пиза в Серия Б , след което веднага изпада с тях отново към Серия Ц , което не говори добре за него . Сякаш играчите им играеха против Монтела , за мен все пак не е от най слабите треньори , по скоро е средна ръка треньор . За отбори като Киево и Удинезе е идеален , но за някой с амбиции за челните места не става . Но дали Милан има ресурс за челните места е отделен въпрос . Със сигурност този сезон максимума им е 6то място и то с доста доста късмет .
inter_ruse
монтела изобщо не е такъв некадърник какъвто го изкарват. просто подобно на нас , братовчедите градят нов отбор , с нови собственици , нови футболисти и т.н. в подобен случай само конте би ги вкарал в шл.
феновете на милан изкарваха и алегри некадърник и всякакъв и хвърляха вината само по треньора вместо да се замислят ,че тогава точно корабът им потъваше защото берлускони продаде последните им качествени футболисти , пък и без това отбора им беше средняшки и тотално изчерпан.
та искам да кажа ,че самолетчето се справяше много добре във фиорентина , беше създал един добър колектив. пък сега със средняци като сапата , поли , абате и все такива анимационни герои + 20 нови футболисти е трудно разбира се.
пожелавам успех на монтела и си мисля ,че след време има качествата да води гранд.
а гатузо е ясно ,че ще е тотален провал. просто е един хаос при милан..
Kutinkata
Тази вечер има 2 мача в Италия . Аз лично си пожелавам 2 хикса и в неделя да минем на върха . Иначе очаквам 2:0 за Рома а в Неапол мача ми се вида троен и честно казано незнам какво ще стане .
inter_ruse
Тея затворници и по екип и по игра са заприличали на пенсионерите от киево.
Kutinkata
Незнам каква е връзката с Киево но Ювентус спокойно си надигра Наполи през първото полувреме .
inter_ruse
Надигра ги с 11 човека отзад.
Оня дебелак е баси противния.
Kutinkata
Наполи игра притеснено и хаотично , а и показаха липсата на манталитет на победител в най големите мачове . Все пак се надявам да успеят да се докопат до равен .
inter_ruse
Удари 13:6
В целта 5:3
Корнери 5:2
Владеене 62/38
Kutinkata
За мен не е важно кой колко корнери е изпълнил или колко пъти Инсине се полакуми да шутира , нито пък колко симулации пробва Мертенс . Важен е резултата , а той е такъв , защото Алегри преподаде урок на прехваления Сари и то за кой ли път , просто когато противника е добре подготвен както бяхме ние и сега Ювентус , тогава Сари няма никаква идея какво да направи , цяло второ полувреме нямаха нито едно положение . Наполи скоро ще се сринат зад Ювентус , а също и Рома .
inter_ruse
съжалявам ,че гледах този жалък мач между шампиона на италия и фаворита за титлата тъз година.
цял мач едно и също , онез джуджета цял мач се опитват по жалък опит да достигнат до положение за гол , а затворниците цял мач стабилни в защита и нищо друго.
футболистите които им градят играта - пянич и дибала незнам дали пипнаха топката 20 пъти за 90 минути!?!?!
а тези хайвани играят играят и като дойде ювентус си свалят гащите...
то ние може да минем на първото място след кръга , но по хубаво щеше да е един хикс.
а другия кръг ако загубим в торино и при добри обстоятелства, ювето пак може да оглави класирането.
дано ги треснем със тази същата игра с която биха в неапол. много ще се изкефя.
cheffo
Чисто обективно, ние играхме по-същият начин като Ювентус срещу Наполи, така че и нашата игра тогава би трябвало да е "жалка" smile.gif Просто треньори като Спалети и Алегри знаят как да се справят със силните страни на Наполи, а както каза Кутинката Сари няма план Б в такива ситуации. Най-добре щеше да е един хикс, но не би. За нас е важното да бием Киево, а след това според мене имаме доста добри шансове срещу гобите.
durex
Та той Гуардиола нямаше план Б 2010г. , та Сари ли да има laugh.gif laugh.gif
N.Roussev
Явно и тая година Наполи няма да има силите за нещо повече от място в ШЛ.Ромите от своя страна са добри и нищо повече.И така май се оказва,че ние ще сме основният конкурент на затворниците.Другата седмица в Торино ще е коренно различно спрямо предните ни гостувания там-сега сме в челото,имаме необходимото спокойствие и самочувствие и най-важното,благодарение на мъжът на скамейката!За първи път от време оно имаме истински специалист,който може да надхитри Алегри и на хартия по-класния откъм единици жубе.Щом Лацио успя,защо не и ние?!Един добър резултат би доказал,че можем да сме класа и в големите мачове! f181261444a4b611.jpg
Kutinkata
Цитат(durex @ Dec 2 2017, 13:01 ) *
Та той Гуардиола нямаше план Б 2010г. , та Сари ли да има laugh.gif laugh.gif

Сари е много малкия Пеп biggrin.gif Иначе интерестно след като за 5 дни Наполи загуби от Ювентус у дома и отпадне от ШЛ дали ще се сринат , защото следващите им 2 мача ще са трудни , а те ще са изморени и психически и физически , ще видим имат ли силите да гонят титла или отново ще са просто в четворката . Ние ако бием утре ще сме на върха и после предстой най важния ни мач този сезон и ако не го загубим , за мен целта вече ще е само титлата а не влизане в четворката . Другата седмица ще имаме и предимство чисто физически , защото Ювентус има сериозен мач от ШЛ прес седмицата .
durex
Наполи нямат скамейка, снощи в края на мача Инсиние го удариха и Сари го изкара. Отделно имат мачове в Европа, та ако отпаднат от ШЛ и отидат в ЛЕ, още по-лошо, защото ще играят в четвъртък и коренно им се променя програма, подготовка и всичко. Като сложим и манталитета им на селски отбор, какъвто са си, картинката е ясна. Или Юве ще се съревновава сам със себе си, или ние най-после ще бъдем някаква заплаха за тях през тази година. Силно се надявам да е второто и да пречупим хегемонията им. Първи успяхме да ги бием на мизерния им стадион, нека бъдем първи и сега и да спрем устрема им към 7-ма поредна (ако не се лъжа)
inter_ruse
Беневенто дали няма да вьемат първи точки..
Kutinkata
Незнам но първите 35 минути определено Беневенто надиграва Милан . Четата на изпадналия с Пиза треньор е отчайваща . Интерестно къде отидоха тия над 200 млн , като титуляри са ти Мусакио , Борини , Монтоливо , Бонавентура , Калинич ...

Е ако не вкараш ще ти вкарат ... Иначе за мен при гола имаше фаул на Калинич срещу вратаря .
inter_ruse
Тоа пушкаш е наш нали? szyd-milan.gif
inter_ruse
НЕроедовен гол.
Тея селяци трябваше да искат вар за корнера...
Provenzano
Щеше да е прекалено хубаво Беневенто да вземеше първите си точки в Калчото точно срещу мердите biggrin.gif
inter_ruse
Получи се опашкарско селско дерби.
Ритания,лежане,центрирания,аматьорски голове и т.н.
Но коментатора спомена,че днескашните треньори наскоро се бяха изправили ефин срещу друг в бараж за влизане в серия Б biggrin.gif
Пише се история!!!!
Вещиците
Provenzano
Браво бе, иксрено се радвам за вратарчето и целия отбор на Беневенто.
inter_ruse
БабаЯгите го заслужиха защото бяха заклани от съдиите.
Цял свят ще говори за този мач.
Пипо,зеедорф,сега гатузо. Следва кой - сигурно малдини biggrin.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.