Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Новини около Калчото
Форумът на Привържениците на Интер в България > Футбол Свят > Италия > Serie A
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
Kutinkata
Лацио ще играе срещу Кротоне без контузените си титуляри Луис Алберто , Имобиле , Пароло , Раду и без наказания Луис Фелипе . Отсъствието на цели 5 титуляра в този толкова важен и труден мач и особеннп когато нямат скамейка може да се окаже фатално за тях . Незнам колко от контузените им ще бъдат вдигнати за мача с нас но ако загубят от Кротоне ще бъдат смачкани психически , а ги знаем , че по принцип психически не са от най силните и често се сгронолясват точно в края . Наще пък ще бъдат изпратени подобаващо за мача с тях от над 70 000 зрители и определено ще сме с приповдигнато настроение за последния кръг .
Provenzano
Хубавото е, че Кротоне все още са застрашени от изпадане и мача за тях не е без значение. Удинезе, ако успеят да победят Верона, които вече изпаднаха, то положението става много напечено.
Kutinkata
inter_ruse
Ехааа, страхотен отбор.
N.Roussev
Доста субективен критерий.Има доста лациали,може би защото правят сезона на живота си,какъвто не биха могли да повторят.Ние обаче също сме солидни,имаме си трима представители.Задължени сме да завършим кампанията подобаващо!
Kutinkata
Шефовете на съдийте в Италия са пристигнали в Рим за финала между Милан и Ювентус .... интерестното е , че и тримата Малаго , Ниши и Рицоли са пристигнали заедно с отбора на Ювентус , в един автобус biggrin.gif Отделно на Ювентус за 3 дни ( мача от Серия А срещу Болоня , където имаше "грешки" в полза на Ювентус и този срещу Милан довечера ) ще им свири един и същи съдия biggrin.gif Ама като си спомним Алегри как открито им казва , че им предстой промоция , след което тя идва с наряд на Световното , не трябва нищо да ни учудва . Тотално чуство за безнаказаност , даже огромна показност на контрола на съдийте показват курвите на Роналдо . Иначе очаквам грозен мач , Ювентус с нищо да не покаже , че всъщност действително е по класния отбор ( в което няма спор ) и накрая да победи с мъка .
cheffo
Ами те си взимат промоциите. Орсато след нашият мач го назначиха за ВАР рефер на световното, заедно с Валери (който си е техен човек) и Ирати, който последният им мач не изгонил Ругани, защото "му се загубила връзката с ВАР съдийте" smile.gif Най-големият им приятел Джанлука Роки ще е официален съдия. Тия направо са монополизирали съдийската колегия smile.gif

Иначе, някъде четох, че УЕФА нямало да наказва Милан с изключване от евротурнирите. Да видим дали все пак ще има някакво наказание за тях или ще минат между капките. Имам чустовто, че този ФФП важи само за нас и Рома.
Kutinkata
Цитат(cheffo @ May 9 2018, 14:04 ) *
Иначе, някъде четох, че УЕФА нямало да наказва Милан с изключване от евротурнирите. Да видим дали все пак ще има някакво наказание за тях или ще минат между капките. Имам чустовто, че този ФФП важи само за нас и Рома.

Все съм си мислел , че ФФ важи само за оправдания за дадени отбори . Отбори като нас , Рома , Лацио и тн .. Рома и това лято съм сигурен , че въпреки направените 100 млн в ШЛ пак ще продаде някоя от звездите си и ще го оправдаят с ФФ. Лацио дори и да се класират в ШЛ няма да надградят а ще продадът Милиниович Савич а може би и някой друг и ще бъдат заменени с доста по евтини версии . Ако шефът на Милан реши да даде нови 200 млн и тях ще изхарчят и пак няма да бъдат изхвърлени от Европа ( макар , че при тях не вярвам да има пара лятото де ) . ПСЖ , Сити и тн пак ще харчат като за последно и пак няма да има наказания . Накратко отборите с богати собственици ще продължат да харчат без наказания а отбори мишки като Рома ще продължат да продават , независимо от супер успешния финансов сезон и тия 100 млн ще бъдат "погълнати" някъде , незнайно къде в отбора . Въпроса е ние от кой вид ще сме . А истината е , че на нас ни трябва просто да си запазим ядрото на отбора , да вземем дясно крило , класен централен халф и може би още един атакуващ играч за дълбочина , другото си го имаме , макар , че тук броя , че вече сме взели Де Фрай и Асамоа де .
cheffo
При нас не е оправдание, поне не изцяло. Нали ни наказаха преди сезон-два с някаква парична глоба и ни бяха ограничили групата на играчи в ЛЕ. Освен това някои от новопривлечените играчи, не можеше да ги картотекираме за там. Рома също ги бяха заплашили с подобни мерки, но те всяко лято продават по някого.
Милан от друга страна пръснаха 200 млн за селекция и поне от това което се пишеше тогава, голяма част от очакваните им приходи бяха свързани с класиране в ШЛ. Сега го пропускат, много е вероятно да имат сериозни загуби, още не са сключили споразумение с УЕФА за одобряване на план за ФФП, но въпреки това няма проблеми. За ПСЖ също се пишеше, че УЕФА уж ги разследвала и т.н., ама нищо няма да стане накрая.
Provenzano
Официално: Разрешават дублиращите отбори

Футболната федерация на Италия взе решение, от следващия сезон, всеки клуб който има желание, да заяви свой дублиращ отбор. Интер отдавна е заявил желание да има такъв.

Въпросните отбори ще се състезават в третото ниво на италианския футбол ( Lega Pro ) като ще заемат местата на тимове които не са успели да покрият критериите за участие. В дублиращите отбори ще имат право да участват играчи до 21 години, както и двама играчи до 23 години.

Въпросните дублиращи отбори ще могат да печелят промоция, както и да изпадат, но няма да имат право да участват в една и съща дивизия с първия отбор.
cheffo
Нарушение за жълт картон на Бенатия, а Дамато свири край на полувремето crying_with_laughter-3302.gif ... Ей, големи жалкари са тия.
Kutinkata
Цитат(cheffo @ May 9 2018, 22:53 ) *
Нарушение за жълт картон на Бенатия, а Дамато свири край на полувремето crying_with_laughter-3302.gif ... Ей, големи жалкари са тия.

Интерестното е , че фаула стана в 45тата секунда на продължението а дъдията беше дал минута ... Нарушението беше безспорно за жълт картон , нямам идея как съдията реши вместо за това са свири край на полувремето като то дори не беше изтекло .
Kutinkata
Иначе тоя мач съдията няма нищо общо с резултата де . Второто полувреме Ювентус просто смаза Милан , а брачедите обръщат мача с ... Калинич и Борини . Честно казано трябва да видя къде отидиха тия 200+ млн , защото им гледам състава и недоумявам , а отделно преподписаха с меко казано посредствен треньор като Гатузо ... Наистина тия Мирабели и Фасоне им ебаха майката за години напред . А малкия Донарума нямам идея кой го обяви за талант тоя , ужасен вратар е .
inter_ruse
В началото на сезона феновете на Милан си казваха подобни бисери '' имаме най-добрата защита в Италия'' , ''имаме безспорно най-добрия вратар в серия А'' , ''Чалханоглу е на еднакво ниво с Йозил'' biggrin.gif
Ювентус безспорно е най-класния състав в Италия. Имат класа във всеки пост , добър треньор , богат арсенал от разнообразни футболисти и т.н.
Дъглас Коща прави феноменална пролет , изключително класен футболист. А дори да продадът Дибала , имат си Бернардески който загатна за потециала си , но нямаше късмет и се контузи. Затворниците ако вземат без пари Джан , ще имат много добър център с него и Пянич. Беее хората са напред с материала , трябва да изядем много хляб , за да ги настигнем по качество.
cheffo
За мене пък Ювентус играят много грозен футбол и ако не бяха съдийте, сега щяха да са едни 10-на точки назаде. Първото полувреме Милан ги надигра с тези си посредствени играчи и имаха и по-добрите положения. След почвката, не знам защо се сринаха, но и Доларумата ги закопа.
Иначе от новите им играчи само Бонучи си е безспорна класа, а Чаханоглу също има качества. Другите май са батак. И тоя Романьоли дето го водят голямата им звезда, хич го няма като изнасят топката. В защита поне изглежда стабилен.
Kutinkata
И според мен Ювентус играят отвратително грозен футбол , като според феновете им е така , защото играят на 20% от възможностите си biggrin.gif макар , че в ШЛ също играха бахти грозния футбол , от 10 мача направиха един хубав . Иначе аз не виждам нищо толкова вълшебно в състава им , освен скамейката им . Халфовата им линия грам не ме впечатлява , Матюйди и Кедира са тотално скарани с топката , особенно първия и само Пянич им е свестния халф . Защитата този сезон също не е световна класа . Алекс Сандро е в наква дупка , Лихщайнер и Барцали са свършили вече а Асамоа и Бенатия не са нищо особенно , Киелини пък е спасяван само от съдията години наред . Единствено в нападение има наистима голяма класа но пък Алегри не се възползва от това и 30 кръга от 38 в Италия паркират автобуса на 20 метра от вратата си . Този сезон действително ако не беше съдията нямаше да станат шампиони , но и това , че конкуренцията им е меко казано смешна им помога доста . В добрите ни години при Моу бяхме класа над грозния Ювентус от този сезон ,същото важи и за Милан в добрите им години и те щяха да детронират този съдийски отбор .
N.Roussev
Фенчетата на Милан обаче продължават да си вярват.С Де Фрай в защита сме щели вече да им стигнем тяхното ниво.Нищо че този сезон имат 14 повече допуснати гола от нас. crying_with_laughter-3302.gif
Kutinkata
Цитат(N.Roussev @ May 11 2018, 10:11 ) *
Фенчетата на Милан обаче продължават да си вярват.С Де Фрай в защита сме щели вече да им стигнем тяхното ниво.Нищо че този сезон имат 14 повече допуснати гола от нас. crying_with_laughter-3302.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Понякога чета форума на Милан и наистина има доста бисери . Като например , че са били по добри във финала но заради свирения по рано край на полувремето и спестения жълт на Бенатия , както и за един фаул в центъра са загубели мача biggrin.gif А иначе Шкринияр е по добър защитник в момента от Бонучи , Миранда слага в малкия си джоб Романьоли а Де Фрай е класи над ... Мусакио , да не говорим , че Хандана е 10 класи нас малкия им долар . Нямам идея как тепърва ги изравняваме по класа .
Provenzano
Те в техния форум се обединяват около мнението, че ги превъзхождаме само на един пост - централния нападател заради класата на Икарди. Наистина има доста заблудени фенове.
Kutinkata
Цитат(Provenzano @ May 11 2018, 13:19 ) *
Те в техния форум се обединяват около мнението, че ги превъзхождаме само на един пост - централния нападател заради класата на Икарди. Наистина има доста заблудени фенове.

И то само , защото Икарди има почти 2 пъти повече голове от 3мата им централни нападатели общо ( Мауро има 28 гола в Серия А този сезон а Калинич , Кутроне и Силва имат 15 общо ) . Иначе догодина Кутроне като забие още 5-10 гола и той ще стане по добър от Икарди на хартия biggrin.gif Нищо , че Мауро ще продължи да ниже много повече , както и наще защитници в тоя си вид ще допускат по малко от техните .
cheffo
Кутроне по начина си на игра в наказателното поле, доста прилича на Икарди, но на този Икарди, който дойде от Сампдория. Дали ще се развие в днешният Икарди, който отбелязва по 25 гола на сезон, никой не може да каже.
Kutinkata
Напълно съм съгласен . Както и малкия долар може да стигне Хандана и Романьоли може да стигне Миранда ... Истината е , че е много вероятно нито Кутроне , нито Романьоли и нито Донарума да стигнат до такава класа , нищо не се знае . Единствено се знае , че в момента Кутроне е 10 класи под Икарди , както и Донарума от Хандана а и Романьоли не е много близо в момента до Миранда . Лошо е ако се залъгват по този начин , защото се получават едни големи очаквания и накрая .. 7мо място . Но като фенове и при нас често се получава голяма разлика в очаквания и реалност .
Provenzano
След като миналата седмица всички бяхме от Аталанта, след 30 минути всички ще бъдем тифози на Кротоне (поне за около 2 часа) biggrin.gif
radul
Forza Zenga
Provenzano
Май май бързо ще приключат надеждите ни. biggrin.gif
Kutinkata
Кротоне не са Аталанта , бая са слабички и ще паднат , те редовно си падат от по силните . Ще цъкаме в ЛЕ догодина , ясно е .
Provenzano
Добре де, Кротоне защо не се напънат малко? Към момента са в зоната на изпадащите, а в последният кръг гостуват на Наполи.
Provenzano
Айде бееее... тия Лацио не са нищо особено, даже са по-зле и от нас.
radul
Кротоне имат всички шансове. Дано успеят да ги обърнат. Обаче като нищо Лацио ще ги покрие късмета в последните минути.
N.Roussev
Очаквам лекция на Дзенга на полувремето и второто Кротоне правят пълен обрат!Айде,кротонции!
Provenzano
Форца Дзенга и Кротоне! Обаче ми прави впечатление, че и Лацио подобно на нас, не могат да играят под напрежение. Ще бъде епичен мач другата седмица.
cheffo
Мачът на лузърите smile.gif
Provenzano
Не мога да повярвам, че все още имаме шансове за шл.
Kutinkata
И ние и Лацио не искаме да се излагане в ШЛ biggrin.gif Иначе според мен сме длъжни да ги бием , освен ако не сме глътнали пак бастуните .
radul
Ще видим има ли мъже в този отбор. Де Фрай истински професионалист, чист гол им спаси. И срещу нас ще е на макс.
N.Roussev
То няма голямо значение дали щяха да паднат или ще завършат наравно,важното е,че ще има последен дуел!
Norex
При равни точки головата разлика ли се гледаше или преките двубой ?
durex
Преките двубои.
inter_ruse
Парма в серия А , форца 701603_orig.gif
cheffo
Парма са първият отбор в Италия спечелил 3 последователни промоции, а собственикът им е китаец също smile.gif Дано да се задържат в сериа А и следващия сезон.
N.Roussev
Много симпатичен отбор са ми пармалатите,още от времето,когато играех Become a legend на ПЕС biggrin.gif .Може би най-великият отбор,който никога не е ставал шампион.Ще объркат доста сметки догодина.
durex
Гобите и в мачове за нищо пак ги бутат. Чиста дузпа на Буфон,ама да не му се разваля празника....за това тия хлебарки ще си гният само в серия А и ще си броят измислените титли. В Европа всичко лъсва !
Още 100 калъфки за тия нещасници
Kutinkata
Кариерата на Буфон в Ювентус завърши така както беше през цялото време ... съдийски biggrin.gif Дееба , няква кристална 100%ва дузпа направи Буфон ама съдията не му се разваляше празника ... Дори и един празник като хората не могат да направят , да излезнат и да бият ей така за публиката с 5:0 .. Ама то цял сезон като си паркирал буса , нямаш идея как да атакуваш и накрая в шампионския им мач , в бенефиса на Буфон .. грозни съдийски тесли за противника .. Ако феновете на Ювентус не бяха коне с капаци , щеше да им е много тъпо от това положение .
durex
Единствения играч на този миризлив отбор, който съм уважавал е Дел Пиеро. Всичко останало е само утайки и джендъри в този мафиотски коптор.
durex
Цитат(Kutinkata @ May 19 2018, 16:27 ) *
Кариерата на Буфон в Ювентус завърши така както беше през цялото време ... съдийски biggrin.gif Дееба , няква кристална 100%ва дузпа направи Буфон ама съдията не му се разваляше празника ... Дори и един празник като хората не могат да направят , да излезнат и да бият ей така за публиката с 5:0 .. Ама то цял сезон като си паркирал буса , нямаш идея как да атакуваш и накрая в шампионския им мач , в бенефиса на Буфон .. грозни съдийски тесли за противника .. Ако феновете на Ювентус не бяха коне с капаци , щеше да им е много тъпо от това положение .

Това не му е бенефиса, човека ще отиде в отбор, където да се надява да спечели ШЛ. Смятай щом не вярва в собствения си отбор, та ще търси друг за целта.
cheffo
Цитат(durex @ May 19 2018, 17:40 ) *
Това не му е бенефиса, човека ще отиде в отбор, където да се надява да спечели ШЛ. Смятай щом не вярва в собствения си отбор, та ще търси друг за целта.


Aко беше пич на място, щеше да отиде в Парма. Щеше да е огромна реклама за клуба, както и мотивация за другите им играчи.
Provenzano
Ще си позволя да цитирам Казака (знам, че той няма да има нищо против):

Цитат
"Лицето "и да бях видял, нямаше да си призная" се отказвал от футбола! Рев голЕм!
Еми, благодаря ти, че ни освободи от себе си, г-н нищо общо със спортсменството, и дано не срещаме повече такива като теб!"
Kutinkata
Джиджито е голям "спортсмен" , сега типично като за него ще избере според мен или милионите на ПСЖ или на някой отбор от силните мъже . Естествено ще се моли и да спечели тая пуста ШЛ biggrin.gif Между другото при дузпата си помислих , че ще го изиграе спортсмен и ще си признае , че е дузпа за да ахнат отново феновете на съдийте , ама не успя да излезе в чак такъв образ и си замълча , та чак и прегръщаше ония от Верона и му обесняваше да не се надява , че все пак играе срещу Ювентус .
N.Roussev
Само за няколко месеца бушона успя да изгуби напълно репутацията си на джентълмен и истински лидер.Да ходи в ПСЖ,този клуб идеално му пасва-същия надут балон,който продължава да реди резил след резил кой от кой по-срамен.
Provenzano
Ей, обаче тоя Джовани Симеоне ще стане голям футболист... да знаете.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.