Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Новини около Калчото
Форумът на Привържениците на Интер в България > Футбол Свят > Италия > Serie A
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
cheffo
Ами дано да успеем да дръпнем в Италия. Рапид също е удобен съперник от тази гледна точка, защото са на ниско ниво и там не е задължително да се хвърлят всички титуляри. Аз се надявам Нинджата и Връсалко да се оправят напълно и вторият полусезон да играем по-добре. Общо взето, колкото повече увеличаваме разликата, толкова по-добре за нас, защото от 4 място надолу са събрани 5 отбора в рамките на 3 точки. С напредването на сезона напрежението ще си окаже влиянието.
Faketo
Дали Ювентус може да се препъне до края?Да няма загуба досега?Не е че е много силен ами конкуренцията е слаба.Освен нас и Наполи ,които поддържаме горе-долу същото ниво като миналата година,другите смъкнаха нивото.По -лесно ще ни е, но само зона шампионска лига е малко за нас.Тази година ако сме втори значи има напредък,па макар и в Европа да сме дотук.Иначе третото място ще е само една утеха ,че сме се придвижили напред.
radul
На мен ми стига пак да сме в зона ШЛ. А другия сезон вече да се борим за Скудето.
Faketo
Цитат(radul @ Dec 19 2018, 22:07 ) *
На мен ми стига пак да сме в зона ШЛ. А другия сезон вече да се борим за Скудето.

Този другия го джиткаме 7 години crying_with_laughter-3302.gif
Provenzano
Клубовете в Серия „А“ гласуваха промени в регламента за провеждане на зимния трансферен прозорец. Италианските отбори ще имат правото да продават и купуват футболисти до 31-и януари. През лятото трансферният прозорец затвори рано, заедно с този във Висшата лига. Очакваше се срокът за трансфери през зимата също да бъде съкратен до две седмици.

Първоначалното предложение бе зимните трансфери да започнат от 1-и януари и да продължат до 18-и януари, но клубовете ще имат право да картотекират футболисти и да се разделят с играчи през целия месец.
Faketo
Наинголан пилее парички по казината,но го и ограбват:
http://sportklub.rs/Fudbal/Serie-A/a261773...0.000-evra.html
Kutinkata
Милан ще посрещат Фиорентина днес със само 3 халфа в ГРУПАТА , и то само вижте кои са тези трима - Маури , Монтоливо и Брешанини .. Напълно нормално е този отбор да отпдне от Олимпиякос , но не е нормално ние да се борим с този отбор в класирането ... Да им дърпаме бързо и да се борим поне с Наполи а не с тия клоуни . Иначе ще пуснат в центъра Хакан , който откакто е при тях играе само ляво крило и Калабрия който иначе пък си е десен бек .
radul
Трагични бяха. Киеза ги наказа.
Provenzano
Не съм им гледал мача срещу Фио, но явно отново са били трагични. Нямат качествени футболисти, нямат и адекватен треньор (съдейки по смяната, която направи в мача им срещу Олимпиакос ала Спалети), така че няма нищи чудно, че отново са загубили.
cheffo
Цитат(Provenzano @ Dec 22 2018, 18:22 ) *
Не съм им гледал мача срещу Фио, но явно отново са били трагични. Нямат качествени футболисти, нямат и адекватен треньор (съдейки по смяната, която направи в мача им срещу Олимпиакос ала Спалети), така че няма нищи чудно, че отново са загубили.


Слаб мач и от двата отбора. Киеза въпреки голът си, беше също зле - все едно играе сам, почти винаги се мъчеше да минава по 2-3 и да завършва сам. Не виждам на какво основание струва 60м.
Faketo
Гола беше майсторски,отдалече,Донарума го проспа.Иначе скучен мач.
Kutinkata
Киеза е прехвалко , реалната му цена е 20 млн . Иначе Милан нормално да играе слабо , днес им играха 5 бека - Рикардо Родригес , Калабрия , Абате , Конти и Лаксалт , което ме върна във времената на Манчини .
Provenzano
Топ 10 на разочарованията в Серия А през този сезон

Серия А е едно от най-притегателните първенства в Европа, независимо от доминацията на Ювентус и другите тимове се опитват да бъдат равностойни на лидера. Безспорно пристигането на Кристиано Роналдо в тима от Торино още повече повиши интереса към футбола на Ботуша.

Все пак ние ще направим една своеобразна класация на база недоброто представяне на футболисти, от които се е очаквало повече, или иначе казано разочароващите.

Ето и топ 10 на имената, които до този момент не оправдават доверието през този сезон:

10. Хавиер Пасторе (Рома) - има и позитивни игри, но са доста епизодични, вкара два много красиви гола срещу Аталанта и Фрозиноне. В момента той по-скоро се бори за титулярното място с Пелегрини и Дзаньоло, отколкото да вдига класата на "вълците".

9. Джовани Симеоне (Фиорентина) - През миналия сезон наниза 14 гола, а през този до сега има само 4 гола от 17 изиграни срещи. В определени моменти той пропуска момента да стреля и да отбелязва попадения. Фиорентина със сигурност ще търси нови попълнения в атаката, а не е много сигурно дали Джовани ще успее да се пребори с тях.

8. Дъглас Коста (Ювентус) - Очакванията към бразилеца бяха повече от големи, но тдо този момент той не оправдава очакванията, дори се прояви негативно и отнесе наказание за удар с лакът срещу съперников играч. Конкуренцията в тима е повече от голяма, а дали той ще успее да се наложи след Нова година, ще видим?

7. Симоне Дзадза (Торино) - Очакванията бяха заедно с Белоти да успеят да класират Торино в местата в зона Европа, но в 15 мача той отбеляза само 1 гол. Сбърка и при единствения гол за Ювентус в дербито на Торино, а е проектонационал на Италия. Има вариант за трансфер в испанския Валенсия.

6. Луис Алберто (Лацио) - През миналия сезон игра на високо ниво с 11 гола и 16 асистенции, а в края на сезона контузията му попречи на Лацио да не влезе в зона Шампионска лига. През този сезон Алберто не е на висотата от миналия, ако в началото на сезона Индзаги залагаше повече на играча, постепенно той свали доверието си, все пак напоследък испанецът получава игрови минута, а ако върне и настроението си в играта, то Лацио може да се бори за място в топ 4.

5. Сергей Милинкович-Савич (Лацио) - След платената огромна сума за сърбина очакванията бяха той да се представи по-добре от миналия сезон, но това до момента не се случва, а той не демонстрира класата, която има. Играе редовно, а в последно време има и прогрес в играта му, но има още какво да даде на "лациалите".

4. Хакан Чалханоглу (Милан) - Беше един от най-добрите играчи на Милан като реализираше и правеше асистенции, но в момента е голямо разочарование, игра добре срещу Дюделанж и толкова. Има голяма вероятност да напусне отбора в посока Германия, където го очакват от Лайпциг и Шалке. Все още запазва титулярното си място.

3. Раджа Наинголан (Интер) - Очакванията бяха да се превърне в лидера на полузащитата на Интер, но след като направи няколко добри мача той прояви характера си, сложен и недисциплиниран, неспазващ режим, в момента е изваден от състава, тъй като не се явява на тренировки, вероятно може да бъде продаден през януари.

2. Патрик Шик (Рома) - Очакванията на феновете към него не бяха големи, но той съумя в един момент да замени Джеко, докато той беше с травма. В момента се губи на полето и не оправдава платените за него 42 милиона евро. Все още има шанс да се наложи сред титулярите, ако не сигурно ще бъде продаден.

1. Гонсало Игуаин (Милан) - След трансфера в Милан се надяваха да имат качествен голаджия предвид класата на играча. Получи се точно обратното, разочарование и от двете страни. Няма гол в осем поредни срещи, в тях влизат и дербитата с Ювентус и Наполи. Той пропусна дузпа в дербито с Юве, а беше и изгонен. Той все още е собственост на Ювентус, а Милан едва ли ще иска да го купи, може още зимата той да поеме към друг клуб. като сред спряганите имена е това на Челси. Игуаин е работил с наставника Маурицио Сари в Наполи, а това леко отваря вратата в посока Лондон, но да видим.
cheffo
Сапата наказва гобите засега и невероятното е факт - БентанКУР най накрая е изгонен.

Не успяха да бият, обаче всяко една спорна ситуация свирена за гобите. Всяко падане на Дибала - нарушение. Имаше една ситуация, където защитник на Аталанта го изпревари за топката и Дибала го настъпи, при което се строполи и веднага - фал. Киелини смазва Гомес, съдията вдига ръце. Мръсни гадини, когато и да ги изхвърлят в серия Ц, пак ще е късно.
Kutinkata
Лактите на Бонучи и Киелини във всяко единиборство са впечатляващи , но за съдията няма проблем . Бонучи за това и се насра в Милан , видя там , че съдията не е същия и му дойде тегаво . Иначе след всеки извършем фаул на Манджукич , макар и да е очеизвадно , че е фаул , той скача и почти набива съдията , но и това не е проблем . Когато и да ги гледам тоя сезон , Дибала прави по над 10 симулации и то коя от коя по нелепи и смешни , но съдията свири фаул на всички . Въобще адски дразнещо е да гледаш Ювентус в Серия А , правят всички възможни дразнещи неща и съдията си затваря очите . Даже сякаш щеше да подмине втория жълт на Бентанкур но той беше толкова явен , че все пак го даде .
N.Roussev
Те затова биват разкривани в ШЛ всяка пролет.Съдийският им комфорт и своеволията им няма да продължават вечно.Убеден съм,че рано или късно съдбата ще им го върне тъпкано!
radul
Хах тъкмо пускам и дузпа за Дузпентус 2:1 biggrin.gif
N.Roussev
Нека се радват на подарените си титлички от калчото.Роналдо тепърва ще разбере напролет в какъв жалък отбор е отишъл.
Faketo
Цитат(N.Roussev @ Dec 29 2018, 15:59 ) *
Нека се радват на подарените си титлички от калчото.Роналдо тепърва ще разбере напролет в какъв жалък отбор е отишъл.

Той Реал в Европа не беше ли като Ювентус в калчото? facepalm.gif
Provenzano
Какво е станало пак на мача на гобите? Пак ли циркове?
Faketo
Цитат(Provenzano @ Dec 29 2018, 17:01 ) *
Какво е станало пак на мача на гобите? Пак ли циркове?

Дузпата,която вкара Кристиано ,мина през ВАР.Гледай повторение и ще видиш дали е за дузпа.
Provenzano
Четох и за отменен гол в 94-ата минута ?
Provenzano
Болоня са върнали Никола Сансоне обратно в Калчото. Спомням си, че тоя пич беше доста нашумял докато играеше в Сасуоло под ръководството на ЕДФ, но след това нещо му изпуснах дирите. Май така и не успя да се климатизира към испанското първенство, иначе беше доста обещаващ талант.
inter_ruse
Много талантлив беше. И с Парма и със Сасуоло ни вкарваше със страхотни тупалки
Faketo
Гледа ли някой Суперкупата:Ювентус -Милан?
https://yfl.matchat.online/embed/t2xBQPeKO4
http://livetv.sx/bg/showvideo/667605_juventus_milan/
Само аз ли го виждам?61-ва минута,гол на Роналдо от засада,няма ВАР.След това ,пресилен червен картон на Кеси.Пак съдийско подпиране.Докога?
Provenzano
До Калчополи 2. Пак Морати ще е виновен.
Kutinkata
Е чак па д е имало засада при гола ... Гледай добре ситуацията преди да казваш , иначе излизаме като феновете на Милан , мрънкаме по съдията без да има причина . Гола на Роналдо си беше 100% чист и то без грам съмнение . Червения картон на Кеси също може би беше заслужен , но може би имаше подобни влизания от играчи на Съдийте , но бяха подминати . Иначе имаше за мен абсолютна дузпа за Милан , нямам никаква идея защо съдията е подмина . Уж искал да гледа ВАР ама в слушалката му казали нещо и той взел , че се отказал . На мен друго ми прави впечатление , като например играта на Дибала . Както срещу нас , така и днес , така и всеки техен мач всъщност , тоя капут нонстоп симулира , ама го прави както си трябва . Доближи ли го играч и пада , понякога дори не е нужно играча да е баш до него , може и на метър да е ама тоя се свлича като умрял и говорим за адски нелепи и гнусни симулации , но странното е , че абсолютно всичко му се свири фаул , всичко и то без изключение . Като цяло Съдийте сякаш играят в друга лига , вече споменах за Дибала който си играе по някакви отделни от Серия А правила , но и Манджукич си има своя стил , влиза винаги грубо, но ако задуха вятъра пада като полу мъртав и съдията му уважава симулацията , но ако е прекалено нелепа ( тия най нелепите минават само при Дибала ) тогава не минава и съдията е подминава , тогава той яростно започва да псува в лицето на съдията , викайки с всички сили и естествено никога няма картон , това с викането и псувните го прави и Пянич и там както се досещате няма картон . Киелини и Бонучи също играят по друг правилник в който ЗА ТЯХ е позволено , даже наложително използването на лакти във всяко единоборство , за това и на горкия Бонучи му дойде адски тежко сезона в Милан , защото там все едно беше друг спорт за него , важаха съвсем други правила .
Като цяло имам навика когато мога да гледам освен наще мачове и тези на Наполи , Лацио , Рома и Милан и го правя с интерес , но тези на Съдийте ми идват много тежко и натоварващо . Всичко е толкова системно и дори сякаш демонстративно , че ти идва да спреш ТВ-то . Няма мач да не ги подкрепят , всеки мач ги подпират , просто повечето са всички тези уж малки детайли , които важат само и единствено за тях , което като го гледаш е адски дразнещо , но хората си мислят , че сасамо онези 10 мача на сезон в които се запъват и им дават по някоя измислена дузпа или гонят ей така играч на противника , но всъщност са си 38 мача на сезон . Днес който е гледал мача няма как да отрече , че съдията ги бутна в доста ситуации . Аз даже още не мога да повярвам , че не се свири тази дузпа , който не е видял да си е пусне , ей така , просто да се посмее .
Provenzano
Много искал да гледа Вар, ама нЕмал желание biggrin.gif
cheffo
Дибала пада всеки път, защото знае много добре, че ще му се свири. Същото се отнася и за БентаКУР, който всеки мач прави поне по 3-4 влизания за жълт картон, но реакция няма. Вчера още в 10-та минута влезе грубо в краката на играч на Милан, но съдия не му вдигна картон. Освен ситуацията за дузпата, пъровто полувреме имаше едно положение, при която Кутроне получи зад защитата и поне от повторенията се видя че е на една линия, но веднага последва засада. Нали уж вече такива ситуации се оставяха да продължат и ако има наистина засада се ползва ВАР? И малко след това имаше подобна ситуация в която, мисля че Матюди беше 3 метра в засада, но засадата бе вдигната едва след като вкара гол. Което пак е по-удобно за гобите, защото ако страничният е сгрешил, веднага може да се намеси ВАР и да им признае гола. Общо взето и аз заради това не им гледам мачовете, защото ме дразни тези непрекъснати реверанси в едната посока.
Faketo
Цитат(Kutinkata @ Jan 17 2019, 00:35 ) *
Е чак па д е имало засада при гола ... Гледай добре ситуацията преди да казваш , иначе излизаме като феновете на Милан , мрънкаме по съдията без да има причина .

Гледал съм добре,в клипа на турски който е,15,16 секунда от него,на забавен кадър и ще го видиш и ти.В момента на паса Кристиано е една крачка напред.
Kutinkata
Цитат(InteristaBG @ Jan 17 2019, 11:18 ) *
Гледал съм добре,в клипа на турски който е,15,16 секунда от него,на забавен кадър и ще го видиш и ти.В момента на паса Кристиано е една крачка напред.

Ако искаш да заложим по един стек бира дали има засада ?
Provenzano
Faketo
Цитат(Provenzano @ Jan 17 2019, 13:23 ) *

На тази снимка кой е по-напред?Белия или червения?
Faketo
Provenzano ти как мислиш?На една линия ли са?За да е по-сигурно Кутинка,страничния трябваше да вдигне флага за засада за да има ВАР.
Provenzano
Много е спорно положението. Така като гледам снимката, като че ли Кристиано е една идея е по-напред и то само с десният си крак, но най-добре и точно може да се каже само от снимка, която да е на самата линия (ако въобще има такава). Иначе знам, че в случаите, когато играчите са на една линия или нападателят е с много малко пред защитника се дава предимство на офанзивния футбол и засада не се отсъжда.
Kutinkata
Докато гледах мача вчера , пуснаха хубав кадър и то очертана линия и си личеше , че засада няма.
Centrocampista
Засада нямаше, пичове. Нека не си кривим душите. Друг важен момент беше подминат от съдиите, а именно влизането на Матюиди срещу Калабрия на тъча, митутка преди ситуацията с изгонването на Кеси за същото влизане срещу Джан..

https://img.allfootballapp.com/www/M00/1D/3...UovUW9fQ616.gif

https://media-foto.tccstatic.com/storage/al...1547669182.jpeg
durex
Ама вие им гледате мачовете на тия ли? Да фалират дано и двата отбора!
Faketo
Дано на нашия мач с тях има по-малко спорни такива ,щото нали се сещате в чия полза ще са те.
Kutinkata
Вчера гледах Рома и доста добро впечатление ми направи Никола Заниоло . Докато ние се чудим какво да правим застаряващия Найнголан , то Рома се радват на все по добра игра на 19 годишния си младок . Момчето вече има 2 гола и двата доста хубави . Коментираме дали Карамо е талант , защото играе гд наравно с другото дясно крило на Бордо , но Заниоло който е по млад от Карамо постепенно измества доказания Пасторе , който е напълно здрав от месец вече но вчера Заниоло направи пълни 90 минути . Е всички знаем , че Заниоло при нас нямаше шанс пред колоси като Борха де. Това ми харесва при Ди Франческо , хич не му дреме Де Роси и Пасторе да търкат пейката а Клуйверт и Заниоло да играят . Не му дреме да пуска Шик и Дзеко заедно на терена срещу Барса и въобще ми допада като треньор . Този сезон освен , че му продадоха двама от доказаните халфове , имаше ужасни проблеми с контузии . Но играчите се поуправиха и в момента е 4ти . А играта на Рома определено ми допада , отзад са колебливи , но в атака атакуват много по бързо и разнообразно . А и с 20 годишни момчета ни взе равен .
Въпроса е кога ли ще започнат новата порция обиди по Аусилио за трансфера на Заниоло .
cheffo
Какво е виновен Аусилио? Наинголан беше много искан от Спалети и имаше възможност за това и Аусилио се възползва. Ако Спалети му беше казал, "остави Дзаниоло, ще го ползвам", той нямаше да го продаде.
Kutinkata
Това естествено са пълни глупости . Самия Мончи е казал , че е нямало проблем сделката да стане и без Заниоло . Просто Аусилио не разбира много много от футбол и не е видял хляб в Заниоло ( както не видя и в Коутиньо де ) .
durex
Кутинка, кефиш ме като започнеш да пишеш кой разбира от футбол и кой не, честно забавлявам се много!
Нали се сещаш, че Заниоло ако не беше даден, то трансфера на Наинголан щеше да се вдигне с още 10-на милиона кеш!!!!
Отделно Всички искахме Наинголан дори и ти, а сега се въртиш като грамофонна плоча, как Заниоло много ни трябва и как сме сбъркали с него, а лятото и дума не се споменаваше за него.
Айде малко по-сериозно, Рома максимума им е 4-та, така че да не ги възхваляваме много, защото както сега бият, утре ще паднат и тия същите играчи където ги възхваляваш ще бъдат виновни за загубата.
Колкото до Мончи, да разбира ги нещата ама с младоците и после да продава и Рома да се превърне във френското Монако, аз такъв спортен директор и като цяло такава политика не искам. За мен това не е развитие, а правене на пари на собствениците и на самия него и залъгване на феновете, че се гради нещо голямо, докато всяко лято си разпродават звездите.
Kutinkata
Незнам защо си останал с впечатление , че съм на заплата в Интер , но не съм . Не ми е работата да гледам примаверата ни , нито да следя физическото състояние на закупуваните играчи . Обаче на Аусилио това му е част от работата , какво като се вдигне цената на Найнголан с 5-10 млн ? Ами да им дадем и Икарди да е бутнем с още 3 млн де , щото Спалети много го искал и сме били с вързани ръце . Как Мончи и Ди Франческо видяха таланта в Заниоло , а наще не , ама па нямало виновни . Само , че цената на Заниоло скоро ще е доста висока , ама нищо де , бутнахме 5 милки от Нинджата . Къде съм казал , че не трябвало да вземем Найнголан , нямам идея , явно между редовете се чете , а и как да говоря лятото за Заниоло , да не мислиш , че гледам всяка седмица примаверата , айде по сериозно . Грешката на Аусилио е очевадна , направо недоумявам понякога размислите тук . Даваш си супер талант на 19 , за да смъкнеш някви 5-10 млн и накрая всичко е точно , няма никой виновен . Заради подаръци като Заниоло и Коутиньо и трансфери на свършили играчи сме на това дередже .
Колкото до Мончи дето разпродавал звездите , да може би е така . Рома разпродават звездите си и пак са в зона ШЛ , но прескочиха и групите . Ние с надграждането на Аусилио също сме в зона ШЛ , но отпаднахме в групите . Всеки има своята гледна точка за правилно .
durex
Ти май забравяш, че това лято и 1млн ни бяха много заради шибания ФФП. Знаеш колко младока се продадоха за да набаваим така нужните 50млн за да не ни санкционират като ни изхвърлят от ШЛ, за това и Заниоло беше жертван. Както се казва, Наиголан или Заниоло....ти избираш! Просто нямахме избор в тогавашната ситуация.

Колкото до ШЛ, Рома им е 4 или 5-та поредна година в ШЛ, докато на нас първа от 7 години в най-тежката група. Сори ама това е действителността.
Kutinkata
Всеки има право на мнение . На мен Аусилио не ми харесва и според мен често взима грешни решения . Парите можеха да се набавят от Галярдини или Весино , друг е въпроса защо трябваше да се взимат първоначално два халфа близнака . Да не говорим , че до тук и Борха ни е излезнал над тия 10 млн . Въобще като мисля от къде можеше да дойдат тия 5-10 млн , вместо да даваме Заниоло , сигурни има поне 20 по правилни начина . Но тепърва ще се говори за Заниоло и тепърва съм сигурен , че ще се налива Аусилио за този подарък на Рома . За мен можеше да "отиграем" ситуацията много по добре , но както казах всеки си има мнение .
cheffo
Значи логиката ти някои пъти направо ме разбива. Заниоло това, Заниоло онова, бил вкарал гол, пардон два. И това всичкото го казваш, само защото са решили да го налагат Рома. А иначе като стане въпрос за нашите млади играчи като Карамо и Лаутаро, се изкарват некадърници. Колко още трябвало да ги чакаме, че на 20 години не са се превърнали вече в супер играчи, дето вкарват по 10-15 гола на сезон. Само дето ако сега бяхме на мястото на Рома, щеше да си оревал навсякъде, какви некадърници са управленските ни кадри и т.н. Не, че сега не го правиш постоянно.
Ами видях голът на Заниоло и честно казано, не виждам нищо "супер" в него. Просто беше по настойчив и успя да играе с топката втори път. Това, че е вкарал колосалните два гола и има няколко добри мача, не значи че ще стане звезда или даже средна ръка играч. Колкото до сделката за Наинголан. Беше нормално да се тръгне след него, при условие, че Рома искаха да продават, а Нинджата изигра най силните си игри точно под ръководството на Спалети, който се хвалеше, че знаел как да го мотивира.
durex
Цитат(Kutinkata @ Jan 20 2019, 16:56 ) *
Всеки има право на мнение . На мен Аусилио не ми харесва и според мен често взима грешни решения . Парите можеха да се набавят от Галярдини или Весино , друг е въпроса защо трябваше да се взимат първоначално два халфа близнака . Да не говорим , че до тук и Борха ни е излезнал над тия 10 млн . Въобще като мисля от къде можеше да дойдат тия 5-10 млн , вместо да даваме Заниоло , сигурни има поне 20 по правилни начина . Но тепърва ще се говори за Заниоло и тепърва съм сигурен , че ще се налива Аусилио за този подарък на Рома . За мен можеше да "отиграем" ситуацията много по добре , но както казах всеки си има мнение .

Тук не става въпрос за Аусилио, лично и на мен не ми допада, тук става въпрос за ФФП, за който просто трябваше да се жертва някой наистина качествен младок за да си осигурим услугите на доказал се играч като Наинголан.
Борха няма смисъл да се коментира, просто човека бе взет като опитен играч, който да помага на останалите. И не е той проблема, повярвай ми.
Provenzano
Е, да, той Борха не е проблема, Кандрева не е проблема, преди Едер не беше проблема и още десетки подобни сбъркали професията си хора, които по един или друг начин стремглаво дърпат отбора надолу. Дават се по 10-20 млн за трансферите на тези хубавци. После още толкова за техните заплати, защото видите ли трябвало ни опит и за тези пари били супер. Обаче после реално като се удари чертата излиза, че броим разходите ни до стотинка и положението ни не е никак розово и то точно заради такива неоправдани харчове като Борха Валеро, Кандрева, Едер, Далберт и т.н, и т.н. Списъка е безкраен.

Сега се сетих и друго. Защо вместо да наливахме толкова пари и Заниоло за Наинголан, просто не откупихме Рафиня? Пича вече игра при нас под наем и се доказа, а и искаше да остане. Имаше фиксирана клауза, но ние се направихме на цигани. В следващия момент обаче имаме 20-25 млн за разни карикатури, взимаме свободни агенти с не лоши заплати и се въртим в един и същ омагьосан кръг вече коя година стана?
Kutinkata
Цитат(cheffo @ Jan 20 2019, 19:12 ) *
Значи логиката ти някои пъти направо ме разбива. Заниоло това, Заниоло онова, бил вкарал гол, пардон два. И това всичкото го казваш, само защото са решили да го налагат Рома. А иначе като стане въпрос за нашите млади играчи като Карамо и Лаутаро, се изкарват некадърници. Колко още трябвало да ги чакаме, че на 20 години не са се превърнали вече в супер играчи, дето вкарват по 10-15 гола на сезон. Само дето ако сега бяхме на мястото на Рома, щеше да си оревал навсякъде, какви некадърници са управленските ни кадри и т.н. Не, че сега не го правиш постоянно.
Ами видях голът на Заниоло и честно казано, не виждам нищо "супер" в него. Просто беше по настойчив и успя да играе с топката втори път. Това, че е вкарал колосалните два гола и има няколко добри мача, не значи че ще стане звезда или даже средна ръка играч. Колкото до сделката за Наинголан. Беше нормално да се тръгне след него, при условие, че Рома искаха да продават, а Нинджата изигра най силните си игри точно под ръководството на Спалети, който се хвалеше, че знаел как да го мотивира.

Ти обаче си страшна работа . Разбирам , че аз съм мрънкалника ама ти ме убиваш като винаги оправдаваш всички в отбора , то не са синьо черни очила , то е направо нещо страшно . Резервата на Бордо бил талант , какво да сме очаквали от 20 годишен ? Заниоло е по млад и напоследък се наложи титуляр в отбор 10 класи над Бордо , ама не се знаело дали е талант biggrin.gif Все пак имал само 2 гола като халф , а Карамо впечатляващите 3 , на доста по атакуващ пост в доста по слабо първенство . Да не говорим и лятото как не се знаело Малкъм дали е играч , че нижел само по 15 гола на сезон biggrin.gif Предпочитам да "оревавам" света , вместо да обеснявам тук как си личало колко голям е Де Бур и му трябвало време и още куп такива бисери защитаващи утайките които иначе забравяме месец след като сме им били шута .
Не бил и Борха проблема .. ама ще ни излезе едни 15-20 млн нали . За Заниоло говори цяла Италия , беше повикан и от Манчини , ако беше наш сега Чефо щеше да обеснява какъв мега талант е . Ама сега не е , нищо , че докато Карамо търка пейката срещу Анжи то Занило играе титуляр на Бернабеу .
Всичко е въпрос на гледна точка и явно имаме големи различия за нещата . Аз съм доста недоволен от трансферите последните години , а така като гледам според Чефо примерно всичко е точно а трансферния гуру Аусилио е 6 точки .
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.