Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Новини около Калчото
Форумът на Привържениците на Интер в България > Футбол Свят > Италия > Serie A
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
inter_ruse
help.gif немога да повярвам , да почива в мир sad.gif
durex
От федерацията искат да отложат всички срещи, за сега Дженоа - Каляри и мача на Фио са окончателно отложени.
inter_ruse
бал съм му мачовете , млад футболист си отиде.
астори беше голям симпатяга и все се надявах да го привлечем докато играеше за каляри sad.gif
ambro
Всички мачове по програма за днес са отложени.
Почивай в мир Давиде
cheffo
Бог да го прости.
Norex
Ужасна новина направо ме разтресе... Почивай в мир Астори...
radul
Млад човек с жена и малко дете. Почивай в мир. sad.gif
Provenzano
ВАЖНИ ПРОМЕНИ В СЕРИЯ А ЗА СЕЗОН 2018/2019

Президента на Италианският олимпийски комитет Джовани Малаго анонсира предстоящите промени в италианския футбол за следващият сезон.

Новия сезон в Серия А ще започне на 19-ти август. Финала за Суперкупата на Италия е на 12-ти август, като стадиона домакин все още не е уточнен.

Ще има две паузи за националните отбори - една през септември и една през април. Отново ще има мачове на Коледа - 22-ри, 26-ти и 30-ти декември. След това е зимната пауза като първенството се подновява на 20-ти януари.

На 13-ти януари пък ще има кръг на купата на Италия. В този турнир също има промени - вече не е задължително условие първите 8 отбора в схемата да бъдат домакини в мачовете си. Жребият ще определя домакинството.

Трансферният прозорец в Италия ще затваря на 18-ти август - 24 часа преди старта на първенството.
Същото се отнася и за зимния трансферен прозорец, той приключва на 19-ти януари.
N.Roussev
Тва със съкращаването на трансферния прозорец е скандално!За такива като нас,които до последния ден не знаят какво да правят и трябва да чакат разрешение от Китай си е доста лоша новина.
inter_ruse
Тва с пазара е огромна глупост.
Иначе като гледам снимки с починалия астори ,направо сърцето ме боли. Сякаш ,че го познавах sad.gif
Norex
И аз съм против затварянето на трансферния прозорец по-рано. Май и в Англия го въведоха за летния трансферен прозорец доколкото знам ?
inter_ruse
sad.gif











Provenzano
Много тъжно пичове.
durex
Лацио с късмет в продължението, сега и мердите... Задължителна победа за нас тази вечер, трябва да изорем терена!!!!
Kutinkata
Рома днес показва , че има най дългата скемайка след Ювентус . Днес играят без Манолас , Флоренци , Строотман , Де Роси , Пероти и Юндер ... без 6 титуляри а надиграват и бият Кротоне като гост . Мисля си , че ще са 3ти в крайното класиране а ние 4ти , което мен напълно ме устройва .
durex
Реално погледнато в момента дали ще си 2 или 4 няма особена разлика.
cheffo
Лацио са се спънали срещу Болоня 1-1. Явно те ще са основните ни конкуренти, заедно с Милан за ШЛ.
N.Roussev
И Лацио не изглеждат толкова солидни за каквито ги мислехме.Непостоянни са като нас,освен това ще се хвърлят с всички сили в Лига Европа.Милан пък в следващия кръг ще бъдат приземени в дербито им срещу дъртата.Ако вземем Мадонината нещата ще се подредят доста добре!
inter_ruse
еми лацио до скоро играеха на три фронта с 13-14 съзтезатели.
нормално е да има спад във формата им.
аз милан не ги слагам в сметките въобще. от друга страна лацио имат мачове в европа с рб залцбург и следователно са фаворите да продължат напред към 1/2 финалите. ще се поуморят и разсеят , така че за мене ние си оставаме основен фаворит за топ 4.
гадното е ,че гостуваме на торо , аталанта и в последния кръг на лацио.
Kutinkata
Според мен дербито с Милан на 4ти април се явява адски важно , даже може би най важното . Следващия кръг ние приемаме Верона а Лацио приема Беневенто , като според мен и двата отбора ще си вземем победите , Милан пък ще загуби от Ювентус , тогава класирането ще стане така - 3.Интер 58т. 4.Лацио 57т. 5.Милан 50т. И ако вземем дербито с Милам ще станем с 4 точки преди изморения Лацио и 11 пред Милан , ако обаче загубим дербито ще сме само на 5 пред Милан и с по лоша програма . Така , че точно това дерби ще е адски важно .
N.Roussev
Щом бихме най-силния домакин в Калчото,шансът ни да вземем 3 точки в гостуванията на другите средняци драстично се увеличава!Важното е,че си повярвахме,този импулс със сигурност ще ни помогне в следващите срещи.
cheffo
За мене е много добре, че последният ни мач е с Лацио, защото дотогава може всичко да е решено и нищо да не зависи от него.

Лацио има къде да губят точки - имат гостувания на Удинезе, Фиорентина и Торино и домакинства на Рома, Аталанта и Сампдория.

Милан сега в четири кръга имат мачове с Ювентус, Интер и Наполи. После ще имат гостувания на Торино, Болоня и Аталанта, а в последния кръг приемат Фиорентина. Тяхната програма изглежда трудна и ако не ни бият в прекия мач, мисля че нямат големи шансове.

Нашата програма уж изглежда най-добре от на всички, но все пак всичко зависи от играта ни. Ако си опечем работата, няма какво да ни касаят другите отбори.
AleRt
Дано си прав, Чефо, че аз имам лоши спомени от последни мачове с Лацио
cheffo
Милан са удължили договора на Гатузо до 2021 crying_with_laughter-3302.gif
N.Roussev
Следващата година е тяхната! crying_with_laughter-3302.gif
Kutinkata
Това което се случва в Италия е по голямо порно и от България , най нормалното нещо е да не се класират на световното . През първото полувреме на Беневенто - Ювентус имаше спорна ситуация и по скоро си беше дузпа съдията гледа повторението и отсъди дузпа . В 74тата минута обаче беше истинското порно , Игуаин откровенно симулира и съдията даде дузпа и НЕ поиска да гледа ВАР biggrin.gif Верно е , че уж Ювентус е най класния отбор в Италия последните години но не и ТОЗИ сезон и тия съдийски подаръци са повече от просташки . Реално играта на Ювентус този сезон и въобще ако махнем всичките им съдийски помощи , може би щяха да се борят за 4ката . Наистина ми се повръща от мачове като този днес между Беневенто и Ювентус .
cheffo
Абсолютно съм съгласен. Очеизвадна съдийска помощ за гобите, после се бият в гърдите колко велики са. Могат да си позволят да играят и с младежите, пак ще станат шампиони с подобна подкрепа.
durex
Още 345 титли да навъртят в Италия. В Европа всичко лъсва за това и ще ги бият като тъпани навън. Когато и да ги закрият все ще е късно.
durex
Малкия Симеоне се гаври със защитата на Рома. Дано бият виолетовите!
Kutinkata
Няма значение , че в Европа ги плякат , това не променя факта , че мачове като днешния са адски неприятни , защото съдията не просто ги бутна а го направи най демонстративно .
Иначе Рома от сигурен 3ти в класирането , може да им се наложи много да се изпотят за да влезнат в ШЛ , особенно ако не успеят да вкарат 3 безответни гола през второто полувреме . Иначе най добрия сценарий би бил , ние да сме 3ти а Рома 4ти а Лацио да спечели ЛЕ , но това е доста малко вероятно а и най важното е ние да сме в 4ката .
Между другото Дибала за подобна ситуация срещу Реал получи жълт картон ( а по късно изгонен за 2 жълти ) а днес в Италия , Игуаин за долната си симуация получи дузпа и ест без ВАР без нищо .
cheffo
Пиоли, като един интерист ни направи голям подарък smile.gif Иначе, аз такова опълчение отдавна не съм виждал, ама късметът много ги покри днес Фиорентина. Малкият Симеоние изгежда обещаващ играч.
radul
Имаме прекрасна възможност утре да излезем 2 точки пред ромините. А и аз искам да сме по-напред на по-сигурно.
N.Roussev
Хаха,битката между нас Рома и Лацио явно ще е до последния кръг.Дано се самоубият другата седмица с равенство помежду си!
inter_ruse
Брачедите падат от саауоло biggrin.gif
Политано вкара хубав гол , а този сезон нашия шкриняр е най-малко с две класи над бонучи biggrin.gif
inter_ruse
Ооо ,бонучи пропуска мсча с наполи заради глупав изкаран жълт картон , романьоли ако не се възстанови дотогава , представяте ли си какво порно ще падне на Меаца biggrin.gif
Kutinkata
Като гледам Милан все едно гледам нас . Опитват се да бият слабите с 100 центрирания и на мускули , в Милано да не е 1 треньор на 2та отбора ? Единствената разлика е , че техния треньор рискува всичко а нашия никога не рискува , играта им е същата като наща .
Между другото Милан този сезон не помня да са били конкуренти за топ 4 освен според собствените им фенове , те винаги са били на над 5 точки от ШЛ .
N.Roussev
Ами дотука бяха братчедите.Само дано не им правим компания догодина в ЛЕ,ще е доста смешно Рома и Лацио в ШЛ,а миланските грандове във втория по сила турнир.
inter_ruse
гледахте ли джеко как играе?
аз гледах и видях,че човека се движи адски много , не стои и не чака на готово. лево , десно , скача , пада , подава и т.н.
тука на скоро незнам кой беше отказал строотман при слуха за него , незнам кой беше ,но разбирам че хал хабер си няма от кевин или изобщо от футбола.
бековете на рома , халфовете и крилата са мноооого по-добри от нашите!! ако спалети беше останал в рома сега нямаше да си бие главата за 4то място ,ами щеше да си е бетониран на 2ро...
а тея наполи повече да не съм ги видял да претендират за скудетото. чисти средняци , никога няма да имат сегашния отбор на юве , на милан от 2007 или нашия от 2010. дано се върнат към посредствеността по-скоро...
N.Roussev
100 % шанс изпуснаха ромите,трябваше да бият,но това е дербито-непредвидимо.Дано лациалите паднат във Флоренция,а ние си вземем мача с Каляри.
radul
Добре е, че завършиха наравно, отново ни се дава добра възможност. А и като гледам Лацио имат по-трудната програма до края. Гостувания на навлезлия във форма Фиорентина, коравите домакини Торино и Кротоне. Домакинства на Сампдория, Аталанта и нас. Всичко си зависи от Интер.
N.Roussev
Пиоли като наш човек трябва да ги бие в сряда biggrin.gif
cheffo
Фиорентина водят с 2-0 на Лацио и дано не оплескат нещо. И двата отбора са с човек по малко, което значи допълнителна умора за лациалите.

Oсраха се. Вече е 2-2 и ако продължават така, второто ще ги обърнат.
Kutinkata
Победата снощи на Лацио беше ужасна за нас , все си мислех , че Фиорентина ще вземат поне точка . Сега вече всеки мач е финал за нас , ако приемем , че бием всеки до мача с Лацио без Ювентус , където правим 0:0 , то Лацио ще трябва да се издъни поне веднъж до мача с нас а ние ще трябва да ги бием като гости .... Много трудно стана всичко . Но снощи Индзаги рискува със смяна в 25тата минута като пусна Фелипе Андерсон на мястото на Де Врай и накрая взе пълния пакет точки , вместо при 3:3 да беше спрял да играе и после да обеснява , че точката е добра а стадиона много труден .
radul
Нищо не ги спира тия, бият си всеки път. Няма страшно бием ги в директния сблъсък.
Provenzano
Цитат(radul @ Apr 19 2018, 10:18 ) *
Нищо не ги спира тия, бият си всеки път. Няма страшно бием ги в директния сблъсък.

Ще бъде наистина нещо епично, ако в последния мач се решава дали ще се класираме в ШЛ или не.
Centrocampista
Момчета, аз съм оптимист за класирането ни в 4-ката. Още повече, че ако всичко зависи от гостуването на Олимпико съм сигурен, че ще ги ударим...просто съдбата трябва да ни го върне от онова фиаско през 2002 г. когато последния кръг загубихме титлата срещу Лацио в Рим. Голям рев му дръпнах тогава, но сега мисля че ще е различно! Така трябва да е, така е във футбола..един път съдбата ти взема, дръг път ти връща!
Kutinkata
Не е истина колко ще натежат някой малки детайли . Ако бяхме вкарали едно от положенията си срещу Милан сега положението ни щеше да е много по добро . Хубаво е , че все още всичко си зависи само и единствено от нас , имаме 5 мача до края и ако ги вземем сме в ШЛ . Най ме притеснява мача с Ювентус честно казано , докато Лацио с тази защита все си мисля , че можем да ги излъжем в края някак но с Ювентус ще е много по трудно .
inter_ruse
то и срещу удине ще е трудно ,защото подобно на 1я мач на Меаца, те пак ще са с нов треньор в мача на фриули.
лесни мачове няма. иначе аз не се изненадвам от победите на лацио , хората си имат достатъчно добри изпълнители , за да трупат победи в калчото.
иска ми се през уикенда наполи да тресне дъртата с някоя задна ножица , а след това на Меаца и ние да ги бием с някоя странична ножица biggrin.gif
и без това свикнаха да поемат ножични удари yeah.gif
Provenzano
Ако Наполи бият гобите, а след това и ние ги ударим, а същевременно Наполи победят Фио като гости, то ще излязат на първо място. По-късно гобите имат и гостуване на Рома, което е още една предпоставка да изгубят точки biggrin.gif
Kutinkata
Не е ли най добре Ювентус да удари Наполи следващия кръг и да излезнат срещу нас като сигурни шампиони а ние да им се хвърлим и така да ги бием . Ако Ювентус загуби от Наполи ще се хвърлят срещу нас и задачата ще ни е двойно по трудна .
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.