Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Новини около Калчото
Форумът на Привържениците на Интер в България > Футбол Свят > Италия > Serie A
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
ale inter
Остават 3 мача до Коледа
11 декември 2016 21:45 Интер - Дженоа
18 декември 2016 13:30 Сасуоло - Интер
21 декември 2016 21:45 Интер - Лацио
Задължителна победа и в трите мача ако искаме да имаме някав шанс за ШЛ или ЛЕ,тези които са пред нас имат трудни мачове и ще губят точки и Юбе,Рома,Милан,Наполи,
Provenzano
За какво ни е Лига Европа? Пак да ни тупат под път и над път разни евреи и други шарлатани? ШЛ или нищо друго!
Provenzano
Торино оцени нападател на 100 милиона евро

Нападателят на Торино Андреа Белоти бе оценен от шефовете на клуба на 100 милиона евро. Такава е клаузата за откупуване, която бе заложена в новия договор на играча. Тя ще важи само за отбори извън Италия. Белоти е един от основните играчи на "биковете", които побързаха да го обвържат с нов контракт до 2021 година.

"С удоволствие ви съобщавам, че подновихме договора на Белоти до 2021 година и в него заложихме клауза за откупуване в размер на 100 милиона евро. Тя ще важи само за чуждестранни отбори", обяви президентът на Торино Урбано Кайро.

Все повече отбори от Серия "А" слагат клаузи за откупуване само при интерес от чужбина, която обаче не важи за местния пазар. Причината за това е трансферът на Гонсало Игуаин от Наполи в Ювентус, при който "бианконеирте" платиха клаузата за откупуване на аржентинеца и го взеха в редиците си, въпреки нежеланието на неаполитанците да дадат най-добрия си играч на големия си враг.

Източник: sportal.bg
cheffo
Аз незнам защо трябва да се гони някъде класиране при ситуацията ни сега. По добре е да се разкарат зимата играчи като Кондогбия, Мело, Нагатомо, Ранокия и т.н. и да се вземат 2-3 наистина качествени попълнения, които заедно с Икарди, Перишич, Брозович и Миранда да послужат за основата на един добър отбор, които да се обиграва за догодина. Аз ще съм доволен и на 7 точки от оставащите ни три мача, но поне да се постигне някакво постоянство на игра.
Kutinkata
Това щях да кажа и аз . За мен сезона свърши вече и трябва да стане чудо за да се върнем в борбата за тройката и то без треньор . Пътят към успеха е само един , и той е да се наеме качествен , истински треньор и на него да му се отпуснат 100+ млн . Така бездарника Аусилио да ги взима или ония Киа да си пробутва играчите няма никъв смисъл , след като после треньорите не ию харесват бездарните покупки .
Provenzano
Имам чувството, че всичко във футбола (а и не само) е далавери, мениджърски интереси, комисионни и т.н. За Аусилио не съм съгласен, че е бездарник, тъй като има доста добри попадения, въпреки че има и също толкова неадекватни трансфери, за които платихме по една торба с пари. Нещата са на кантар, като че ли. Иначе финансовото ни положение е много зле и нямаме право на подобни грешни ходове на пазара като тези на Кондогбия и Габигол, които до този момент са меко казано пълни провали. Като цяло аз не одобрявам и съм твърдо против подобна политика като тази на повечето клубове в Италия, при която хора като Аусилио, Бранка и Киа решават кой да се купи и кой продаде. Много по-удачен е стила на работа в Англия, където треньорите са не само треньори, ами и мениджъри. Правят сами селекцията си и после си носят отговорността, последствията, резултатите и общо взето всичко. А не като нашите хубавци, които след като бъдат уволнени излизат и се оправдават, че не са им се направили трансферите, които са искали. А китайците вместо да се ослушват да се свържат по най-бързия начин с Чоло. Така и така положението му в Атлетико Мадрид не е розово. "Дюшекчиите" са сериозно разклатени дотук през сезона, а и си мисля, че е крайно време Симеоне да потърси ново предизвикателство с име Интер.
Kutinkata
Аусилио е пълен бездарник и доколкото знам сериозно се говори за неговото уволнение . Нека излезе и каже защо покупките му от миналото лято почти всички в момента не играят основна роля при нас , нека излезна и каже защо 30 милионния Габигол не е грам готов , защо 40 милионния Марио е колеблив ту титуляр ту резерва , да коментираме ли Кондогбия , Еркин , подновяването на договорите на Нагатомо , Паласио и тн ... Защо никога не успява да продаде ненужните играчи ... Тоя ми изглежда такъв далавераджия , че не е истина . И действително провенцано е прав , как така тоя ще решава трансфери , нека се наеме човек като Чоло и на него да му се даде 100% власт и тогава да видим дали ще има такива покупки .
cheffo
Манчини нали си направи сам селекцията и видяхме, че само Перишич става от това което взе и донякъде Кандрева. За трансфертите на Марио и Габигол вината е изцяло на китайците, които взеха тези играчи без да се съобразяват с никой. Сега имаме пари и според мен трябва да се назначи Леонардо за спортен директор. Човекът за един сезон обра всичко качествено от серия А в ПСЖ, а се вижда и до днес, че повечето от тези играчи все още са титуляри.
Provenzano
Цитат(Kutinkata @ Dec 5 2016, 13:05 ) *
Аусилио е пълен бездарник и доколкото знам сериозно се говори за неговото уволнение . Нека излезе и каже защо покупките му от миналото лято почти всички в момента не играят основна роля при нас , нека излезна и каже защо 30 милионния Габигол не е грам готов , защо 40 милионния Марио е колеблив ту титуляр ту резерва , да коментираме ли Кондогбия , Еркин , подновяването на договорите на Нагатомо , Паласио и тн ... Защо никога не успява да продаде ненужните играчи ... Тоя ми изглежда такъв далавераджия , че не е истина . И действително провенцано е прав , как така тоя ще решава трансфери , нека се наеме човек като Чоло и на него да му се даде 100% власт и тогава да видим дали ще има такива покупки .

Ама те реално хора като него провалят отбора с нелепи трансфери, макар че пак казвам аз съм на кантар за Аусилио и малко по-надолу ще ти обясня защо точно. Иначе погледни ситуацията в Милан е сходна. Там пък Галиани е тумора, ако мога така да го нарека. Като чета коментарите на феновете им все едно плешивия е е*** м****** на отбора им, а иначе със сигурност носи не малка вина, тъй като и там всеки трансфер е на 90% негов и обречен на пълен провал. И въпреки всичко подмладяването им върви с пълна пара. Вижте с колко млади футболисти като титутляри излизат във всеки един мач. В момента отбора им е един от най-младите в Калчото. Както и да е, просто ги дадох за пример, тъй като и тяхната политика е сходна на нашата и за трансферите отговаря човек, който повече се интересува какво ще изкара самият той от трансфера отколкото клуба.

Колкото до Аусилио. Не мога да го определя в никакъв случай за пълен бездарник поради простата причина, че ако беше такъв нямаше да успее да договори играч като Банега и то за без пари. Сега каквото и да си говорим Евер си е един наистина много качествен плеймейкър, който би бил приветстван за добре дошъл във всеки един отбор. И пак казвам, той дойде в Интер без да платим нито 1 стотинка и един от главните виновици за този трансфер е именно Аусилио. Това, че разни треньорчета като ФДБ и Пиоли не знаят как и къде да го използват вече не е проблем на Аусилио.

Ще започна от трансферът на Икарди, който има ли въобще смисъл от коментар? Виж за колко го купихме от Сампдория, виж му след това и цената в момента. Трансферът на Миранда от Атлетико Мадрид също не изглежда никак зле на първо четене. Платихме около 12 млн на испанците за него. Говоря с цифри по спомен, така че може и да бъркам някъде, но и да бъркам е нещо от сорта на 2-3 млн, което не е фатално. В интерес на истината Миранда се представяше много силно в Атлетико и беше един от най-постоянните им играчи. Не случайно стигна и до капитанската лента в бразилския национален отбор. Да, сега има значителен спад във формата му и на терена е пълна леща, но кой в нашия отбор може да се похвали с постоянно силна форма и то от защитниците? Давиде Сантон си го върнахме от Нюкасъл също за смешни пари. В главата ми се върти сумата от 4-5 млн евро. Ако не се лъжа Аусилио го избраха за спортен директор на 2015 г., което също донякъде е показателно за свършената от него работа. Ами сделките за Брозович, Перишич, Ляич и Йоветич? С една думи перфектни. Първият дойде за около 5 млн евро, вторият за около 15, а последните двама с наеми срещу жълти стотинки и смешни суми заложени като клаузи за трансфер. А вече на въпросите защо Йоветич не играе редовно и защо не беше активирана клаузата на Ляич не мога да ти отговоря, но свършената работа от Аусилио и тук е налице.

Сега се сещам и за Шакири, който също пропуснахме с лека ръка. Не мога да отрека, че сделката за швейцареца също беше доста изгодна. Да, не е играч от световна класа, но със сигурност е по-добре от Едер и Биабиани например. И като споменах последните двама не мога да не обърна внимание и на трансферните му провали, защото и те не са никак малко. Кондогбиа трябваше да замени Ковачич, който пое към Реал Мадрид. Досега обаче французина не може да замени и половината от Ковачич, ако мога така да се изразя. Трансферът на Габигол от Сантос пък си остава същинска енигма и до ден днешен, въпреки че изминаха над 3 месеца откакто привлякохме кариоката. Толкова много играчи минаха през Интер и повечето от тях са си пълни некадърници. Някой бяха дело на Аусилио, други на Бранка. Заслугата им е горе-долу наравно. Списъкът е безкраен: М'Вила, Освалдо, Додо, Мело, Еркин, Кузманович, Гаргано, Роки и т.н., и т.н. Спирам, че започва да ме стяга главата.

В интерес на истината, ако наистина привлечем Симеоне, не знам как точно ще се разберем с него, защото едва ли той ще бъде следващия послушко като Страмачони, Гасперини, ФДБ и Пиоли за да му купува някой друг играчи, а после той да обира пешкира заради слабите резултати на отбора, въпреки че в Италия това е стандартна процедура още от миналия век. За мен реално трябва да бъде направена една чистка в отбора, защото 2/3 от настоящите играчи не са за Интер. Едни нямат качества, други нямат манталитет, трети - психика, а има и такива, които нямат и трите.

Цитат(cheffo @ Dec 5 2016, 13:07 ) *
Манчини нали си направи сам селекцията и видяхме, че само Перишич става от това което взе и донякъде Кандрева. За трансфертите на Марио и Габигол вината е изцяло на китайците, които взеха тези играчи без да се съобразяват с никой. Сега имаме пари и според мен трябва да се назначи Леонардо за спортен директор. Човекът за един сезон обра всичко качествено от серия А в ПСЖ, а се вижда и до днес, че повечето от тези играчи все още са титуляри.

Не мисля, че Манчини си е направил сам селекцията. Не мисля, че нито един от треньорите ни може да се похвали, че сам си е правил селекцията. По-горе в отговора ми към Кутинката съм споменал някои играчи като Йоветич и Ляич, които бяха привлечени по времето на Манчини и след това почти не ставаха от резервната скамейка. Проблемът е точно там, че никой не се допитва до треньора за трансферите. Точно заради това сега играч като Габигол е резерва, а знаете каква сума беше платена за него. И това е сериозен проблем, който поне засега няма наченки, че ще бъде решен в скоро бъдеще. Преди беше Ляич, сега е Габигол, утре ще е играча Х или У. Това е самата истината.
cheffo
Манчини съм сигурен на 100%, че е зад трансфера на Кондогбия. След провала с Туре даже беше заплашил, че се махне ако се провали и сделката с Кондогбия. Имаше и слухове, че Аусилио го е договорил за 25 млн преди да се появят Милан и в последствие нашите са мислили да се откажат, но заплахата на Манчо е подействала. Също така и той настоя за трансферите на Перишич,Едер, Мело и Телес. А тази година на Кандрева и със сигурност е одобрил Еркин за бека. Шакири и Подолски мисля, че също бяха пожелани от Манчо. Иначе трансфери само на Аусилио мисля че са Додо, Брозович, Медел, Кхрин, Освалдо, Мвила, Видич, Мурило, Миранда, Йоветич, Ляич, Ансалди, Монтоя и Банега. Сантон не съм сигурен дали Манчо го поиска или просто го взехме. От тези като провал може би е само Додо, тъй като Видич дойде със свободен трансфер, Мвила, Освалдо и Монтоя бяха под наем, а Кхрин дойде за много малка сума. Определено прави добри сделки, но според мен му липсва погледа на Леонардо например.
За сделките на Марио и Габигол, не мисля че той и Гардини имат вина, тъй като те дойдоха по китайската ос и по скоро този агент Кия Нещоси е намесен там.
onlyinter
Една интересна статия. В нея конкретно се споменава за мръсотии около гобите, но тези неща не са само при тях.

http://www.webcafe.bg/sportcafe/futbol-svy...riyskata_mafiya

cheffo
Цитат(onlyinter @ Dec 8 2016, 11:08 ) *
Една интересна статия. В нея конкретно се споменава за мръсотии около гобите, но тези неща не са само при тях.

http://www.webcafe.bg/sportcafe/futbol-svy...riyskata_mafiya


Баси и бизнеса е това. Дали е само в Ювентус обаче или във всички водещи клубове в Европа?
Provenzano
Чак за водещите клубове в Европа едва ли, тъй като в страна като Англия например не виждам как може да се върти подобен бизнес. Там законите са железни и направо отиваш в затвора без никой да те пита как си, какво правиш, защо го правиш и т.н. Виж вече в Италия положението е доста по-различно и съм склонен да вярвам, че тази статия прекрасно описва реалността. Честно казано обаче другите отбори не ме интересуват особено много. Дали продават билети на черно, на бяло или на кафяво, наистина мен нито ме интересува, нито нищо. Иска ми се само, а и искрено вярвам, че в Интер не се процедира по такъв начин. А и реално погледнато колко от нашите мачове се играят пред препълнен стадион, че да може да се търгува с билети? Може би само два и това са дербитата срещу мерди и гоби. Дори сега последно срещу гобите един приятел ми каза, че дори на касите пред стадиона е имало билети, така че при нас вариант като този на швейцареца, който платил 400 евро за билет, който реално струвал 100 няма как да има.
Provenzano
Белоти наказва гобите...
inter_ruse
Затворниците за пореден път биха торо незаслужено.
Ругани трябваше да излезе още в началото,но съдията си замълча,после към 70та минута късмета ги спаси след пропуск на ляич и накрая игуаин им изкара мача.
Тези три фактора им помагат да доминират последните години,ако не е съдията ,ще е късмета или индивидуалната класа на футболистите им,днеска имаше и от трите по малко. Като цяло не играят никъв футбол,особенно без дибала,но просто нямат конкуренция...
Kutinkata
Ами конкуренцията в момента им е МЕГА слабия Милан и Рома която беше разгромена от Порто ... Нямат реално грам адекватна конкуренция , колкото и да не искаме да го признаем просто са най добрия отбор в Италия за момента .
Provenzano
Всичко ще си дойде на мястото, когато новото ни скъпо и мило китайско ръководство покаже, че поне малко му пука за този отбор и поне малко разбира от този спорт с адекватни решения.
Kutinkata
Заговори се даже , че Почетино ще поеме Атлетико от лятото , което ще значи , че Чоло идва при нас , иначе не си обеснявам защо ще наемем неадекватния бивш треньор на Гросето . Ако дойде Чоло това лято и ако му се отпуснат пари със сигурност Ювентус ще има повече от голяма конкуренция ... Но всичко е едно голямо АКО ...
Provenzano
Сензацията Аталанта вчера спукаха гума на своя стадион срещу непретенциозния тим на Удинезе.

Иначе за Симеоне, мисля че дори да дойде идното лято, то ще му трябва време за да оправи този меко казано батак, който цари в отбора. Има много играчи за махане, но поне на човек като Симеоне си струва да дадем време. Все пак сами виждаме какво направи с Атлетико Мадрид. При чудовищната конкуренция на Реал и Барса (а знаем, че Атлети не могат да се сравняват с тези два отбора по нито един показател) в Испания, той успя да стане шампион, а стигна и 2 пъти до финал в ШЛ. Това говори достатъчно красноречиво за свършената работа от Чоло. Дано дойде по-скоро!
Provenzano
Тия Рома как може да са толкова неадекватни срещу мердите, а срещу нас направиха ебати мача...
cheffo
Цитат
Наполи се разбра с Дженоа за нападателя Леонардо Паволети. Според „Скай Спорт Италия“ южняците ще платят 18 млн. евро.
28-годишният стрелец ще трябва да замени на „Сан Паоло“ Аркадиуш Мили, който скъса връзки на коляното и се възстановява. Според журналиста Джанлука Ди Марцио всичко около трансфера вече е уговорено – трансферната сума между Наполи и Дженоа, както и личните условия на нападателя.
Остава само Паволети да мине медицински прегледи, тъй като от началото на сезона беше измъчван от доста контузии. Стрелецът се възстановява от травма от края на ноември и се очаква да бъде готов около Коледа.
С привличането на Паволети Наполи ще може да се раздели с Маноло Габиадини, който не играе никак убедително от началото на сезона, но въпреки това интерес към него има от Валенсия, Стоук Сити и Уест Хем.


Това почти сигурно значи, че Габигол ще доизкара сезона в Дженоа, което пък значи че има голяма вероятност Ринкон да дойде при нас.
Provenzano
Габигол не искал да ходи в Дженоа или в друг отбор от Италия под наем. Искал да се върне в Сантос. Отделно бил много зле физически и тактически. Не схващал какво му се обяснява на тренировки и не го изпълнявал. Ръководството било казало на Пиоли да не го пуска докато не приеме да отиде в Дженоа или някой подобен клуб. Друг е въпроса колко е вярно това.
cheffo
Добре де, като се върне в Сантос, какво ще се промени? Той като не може да научи езика и да свикне с методите на работа в Италия, за какъв чеп ни е? Незнам кой е отговорен за трансфера на тоя, но след Кондогбиа, продължаваме да ставаме за смях с неадекватни решения.
Provenzano
Нашите ръководители затова искат да го дадат под наем в друг отбор от Серия А. Предимствата са много, а минусите - никакви. Нека отиде в Дженоа, Сампдория или който и да е отбор от Калчото през втория полусезон. Да поиграе редовно там и да запише 15-ина мача. Опита, който ще натрупа там не може да се сравни с евентуално връщане в Сантос. Италианското Калчо е много специфично и в подобен случай трябва да се подходи доста внимателно. Все пак идва футболист от другия край на света и шанса да започне да мачка от първия мач е почти минимален.
Provenzano
Мертенс вкара 8 гола в последните си 3 срещи с екипа на Наполи.
Kutinkata
Мертенс е уникален футболист , а Сари го разбра чак като продадоха Игуаин и се контузи Милик , иначе още щеше да е пейка белгиеца. За мен Наполи са най класния отбор в първенството след Ювентус .
Provenzano
Преди малко гледах разширен репортаж от вчерашния мач между Дженоа и Палермо, тъй като усилено се говори навсякъде, че бил уреден. Симеоне и компания са ги разсипали като освен 3-те гола, които им вкараха, изпуснаха поне още толкова чисти положения. Палермо пък всякаш от нищото обърнаха мача. А Перин направи уникална глупост в последните секунди (най-вероятно изнервен от предстоящото поражение) и си изпроси най-тъпия червен картон, който съм виждал в последно време.
Provenzano
Под микроскоп: Джовани Симеоне - футболистът, който излезе от сянката на Чоло

Футболът в Италия има нов вълнуващ талант! Джовани Симеоне е името, което буди небивал интерес. 21-годишният нападател прави изключителни неща с екипа на Дженоа, като черешката на тортата в представянето му до този момент бе домакинството на "грифоните" срещу Ювентус. В сблъсъка с шампионите, той заби две попадения и бе с ключова роля за успеха на тима.

След тази епична победа Диего Симеоне написа на испански "ЕМОЦИОНАЛНО", като това бе текстът на снимката, на която той празнува гол срещу "бианконерите" с екипа на Лацио през далечната 2000 година, а на същия фотос, синът му ликува в почти идентична поза. Според мнозина, точно този момент дава началото на нещо голямо за младия голаджия.

"Аз съм доволен, че той играе и се развива в Италия. Джовани може да се учи и да се подобрява. Не е лесно, но има нужните качества", заяви Чоло.

Едва на 21-години, а вече направи силно впечатление. Той започна в академията на Ривър Плейт през далечната 2008 година. За първия отбор на "милионерите" записва 27 мача и само 2 гола. През 2015 година бе пратен под наем в Банфийлд, където безспорно изгря неговата звезда. Джовани реализира 12 попадения в 34 двубоя, след което на 18.08.2016 година стана "грифон".

За него Дженоа извади точно три милиона евро. Босът на тима Енрико Прециози може да се чувства горд, защото рискът, който пое на този етап изглежда напълно оправдан. Това твърдение се потвърждава и от вчерашния сблъсък от 17-ия кръг на Серия А срещу Палермо, където Симеоне заби две попадения в мрежата на Йосип Посавац и подаде за третия гол. До този момент в първенството, той има шест гола в калчото, което го прави голмайстор №1 на тима до този момент.

Безспорно, най-силното качество на стрелеца е бързината. Той е точно такъв тип футболист, какъвто треньорът на Дженоа Иван Юрич харесва. Джовани притежава добър контрол върху топката и отличен усет, който му помага да излиза на позиции, от които създава сериозни главоболия за противниковите вратари. Не е изненада, че има отлична работна етика, която несъмнено е наследил от своя баща. Интересен факт е, че когато отборът загуби притежание на топката, той има над 0.5 пресечени подавания, което е доста сериозна статистика за нападател.

Симеоне изглежда завършен стрелец, но когато се вгледаме детайлно в играта му, ние спокойно можем да забележим, че много често взима грешни решения. Особено, когато се надиграва, и не защото не умее, а просто много често прекалява с индивидуалните действия. Друго, което може да се забележи с просто око са честите грешки при подаванията. Аржентинецът има едва 66% успеваемост при пасовете. Факти, които ясно показват върху какво трябва да работи, за да може Симеоне да се превърне в завършен стрелец.

"Той има глад за успехи и волята на баща си", сподели неговият съотборник Николас Бурдисо, а треньорът на 9-кратните шампиони на Италия заяви: "Джовани е добър играч, който има огромен потенциал, който ние можем да развием", допълни още Юрич.

Вече интересът към него е голям. Наполи следи отблизо ситуацията с младежкия национал на Аржентина. Маурисио Сари все още търси играч, който да замести Гонсало Игуаин. Футболист с харизма, играч, който може да наелектризира тифозите на клуба, стрелец, който е готов да поеме отговорността да носи радост и голове. Това е само една от опциите пред младия Джовани. Големите акули от Висшата лига на Англия също са готови да извадят милионите, за да го имат в редиците си.

Той има цялото време на света, за да вземе най-доброто решение за своята кариера. Мечтата на таланта е да облече екипа на Атлетико Мадрид, а причините са много. Ще завърша с един цитат, който говори достатъчно: "Много бих се радвал да играя за Атлетико. Не само заради начина, по който клубът третира баща ми, а заради начина, по който третира цялото ми семейство. Това е голям отбор", завърши Джовани Симеоне. Така той начерта своя футболен път.

Източник: sportal.bg
Kutinkata
Гасперини е направил адски корав отбор с Аталанта . Сега ги гледах с Емполи и макар и много трудно спечелиха напълно заслужено . Тотално ги смазаха , не случайно за доста напред в класирането , състава също им е доста стабилен .
Provenzano
Той си е типичния треньор за подобни отбори от ранга на Дженоа и Аталанта. Виж, при нас вече нещата стоят по много по-различен начин и престоя на Гасперини в Интер го доказа. Между другото, сега се сещам и за Ди Франческо. Много го хвалехме през лятото. Този сезон без Сансоне и Вършалко (май продадоха и друг/други, но сега не се сещам) + Берарди, който е трайно контузен, представянето на Сасуоло е много незадоволително. Вероятно лоша шега им изиграха и мачовете в Лига Европа, тъй като пейката им е доста къса, но въпреки това очакванията ми бяха далеч по-големи. Не забравяйте, че го свързваха с нас и мердите по едно време.
Kutinkata
Аз все още искам Ди Франческо за треньор . Според мен всеки на негово щеше да претърпи такъв спад във формата . Представете си на Чоло лятото да не му бяха купили Гайтан , Гамейро и Вършалко а да му бяха продали Габи и Гризман , отделно да му бяха контузени Коке , Годин , Караско , Саул Нигес , Хуанфран и Филипе Луис . Дали нямаше да има още по голям спад и от сегашния при тях . Няма как според мен когато в беден отбор като Сасуоло да ти продадът двама от най добрите играчи , третия да се контузи с още куп титуляри и да трябва да играеш и в Европа и да няма огромен спад в играта ... За мен Ди Франческо си остава бъдещо голяма име и е класи над нашия Пиоли.
inter_ruse
Разбира се,че ди франческо си остава един много добър треньор
Provenzano
Ще видим тепърва какво ще се случи с него и как ще се развие кариерата му.
cheffo
Цитат
Ювентус си осигури услугите на двама от най-големите талантливи футболисти в Италия – Матиа Калдара и Роберто Галиардини от Аталанта.

„Бианконерите“ ще платят 45 милиона евро за двамата футболисти, съобщава „La Gazzetta Dello Sport “.

Калдара и Галиардини ще пристигнат на "Ювентус Стейдъм" през лятото на 2017 година.

Ювентус ще плати 20 милиона евро за Калдара и 25 милиона евро за Галиардини.


Дотук бяхме с Галиардини.
inter_ruse
Баси хитрите и мръсни затворници
Provenzano
Всички искат откритието на Серия "А", Аталанта вече отказа 25 млн. от Челси

Приятната изненада на сезона в Серия "А" Аталанта отказа оферта на стойност 25 млн. евро от Челси за младата си звезда Франк Кесие, съобщиха медиите на Острова. Клубът от Бергамо оценява 20 годишния халф на поне 40 млн. По думите на неговия агент, Кесие е желан от всички английски грандове и борбата за подписа му тепърва предстои.

"Не мога да кажа точно колко струва Франк, но говорим за един от най-талантливите млади футболисти в света. Към него има огромен интерес от Англия. Челси, Ливърпул, Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити, Арсенал - всички искат да го привлекат. Специално интересът на Челси е много сериозен, но няма да бързаме и ще разгледаме внимателно всички варианти", заяви Джордж Атананга, който представлява Кесие.

Талантливият халф вече има 6 гола през сезона и привлече вниманието към себе си с поредица от впечатляващи изяви. Кесие може да се похвали и с 10 мача за националния отбор на Кот д'Ивоар.

Източник: sportal.bg
inter_ruse
Ние сме отбора с най-много публика в калчото!!!
durex
Гледам Наполи - Самп...Сампдория водят с 1:0, но съдията такъв смешен червен картон даде на Силвестре от Самп, че ви е бедна фантазията biggrin.gif
Дано все пак Сампдория устискат и бият, така победата им ще бъде по-сладка, а на Наполи им желая от тук на сетне само пропадане.
Provenzano
Наполи се дънят, така че дано утре победим Удинезе и да се доближим до третото място.
Provenzano
Хаха ебати ташака, тия обърнаха ...
durex
Нищо не дънят, 95мин. гол и си бият като пичове.
Provenzano
С две думи - без думи biggrin.gif
cheffo
Между другото все се ядосваме дето подкрепят гобите, ама и Наполи не се сещам да са ги ощетявали, даже обратното. От онзи злощастен мач за нас, където незаслужено изгониха Оби и дадоха дузпа за нарушение извън наказателното поле, от време на време им удрят по едно рамо на наполиатанците.
Kutinkata
Някой знае ли какво е станало с мача Пескара - Фиорентина ? Само те ми остават в еврото а гледам май е отменен мача ....
Provenzano
Много сняг има май.
Provenzano
Торино не прие оферта на Арсенал от 65 милиона

Ръководството на Торино отхвърли оферта от 65 милиона евро, дошла от офиса на Арсенал. "Артилеристите" желаят да купят италианската звезда Андреа Белоти. Новината потвърди спортният директор на "биковете" Джанлука Петраки. Той добави, че Торо няма намерение да продава нападателя си, който от лятото насам има 17 гола в 21 мача, включително и тези с националната фланелка.

Междувременно обаче в Англия се твърди, че предложение от Лондон не е правено. Източници на британския "Скай Спортс Нюз" хвърлят сянка на съмнение върху думите на италианския директор. Президентът на Торино Урбано Кайро пък заяви категорично, че в договора на Белоти има клауза за откупуване в размер на 100 милиона евро. "Който иска да го купи, да я плати и готово", отсече бизнесменът.
Provenzano
Серия "А" с 18 отбора e утопия, смята Тавекио

Президентът на Италианската футболна федерация Карло Тавекио заяви, че броят на отборите в Серия "А" няма да бъде намаляван.

"Не може да говорим за намаляване на съставите от 20 на 18. В по-долните дивизии може да се мисли за някакво освежаване, но това е различно нещо. Първото ниво няма да се редуцира", смята Тавекио. Той обърна внимание и на почивката през зимата.

"Според мен не е проблем да се играе на 26 и 27 декември. Коледа е важен ден за италианския народ, така е, но табуто се отнася само за 25 декември. Трудно е също да накараме някого да играе на 15 август, когато се празнува Ферагосто (бел. авт. - италиански празник, свързан с лятото и ваканцията). Този празник също е важен за италианците", каза още Тавекио.

"Не съм казвал никога, че за Серия "А" Интер и Милан са по-важни от Наполи и Рома. Въобще не искам да ми слагат думи в устата. Ще излезе, че разделям италианския футбол на Север и Юг, а това не е така. Просто казах, че съжалявам, че в последно време Милано претърпя отстъпление", обясни босът на италианския футбол.

Източник: sportal.bg
Provenzano
Фиорентина направо смазаха гобите през първото полувреме и напълно заслужено вече водят в резултата.
durex
Фиорентина закономерно спечели!
Гобите играха супер слабо, да не говорим за неадекватните смени на Алегри. Интригата за Серия А се завърна.
durex
Искам и да вметна нещо което силно ми направи впечатление и се надявам Пиоли и той да е гледал как неговият колега на скамейката на Фиорентина затвори мача, като не го затвори!!! Човека в 85мин. При резултат 2:1 за неговия тим вади деф.халф за офанзивен!!! Не защитник, а офанзивен халф! Така че иска ми се и Пиоли да прави такива смени без значение дали водим с крехък аванс или си бием мъжката.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.