Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 423 Регистриран: 25-October 06 Потребител No.: 142 Любим Играч: Il Capitano ![]() |
Е хееее, много от рано уговаряме срещи, то има 4 месеца до тогава! То по-добре да се съберем за финала за купата, че е по-скоро , а и лятото ще трябва да се наливаме с бири
![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() "Meglio sconfitti che milanisti" Nicola Berti dopo un derby juBe, 2 stars on the shirt- Even if you decorate shit, it's still shit ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burdisso fan :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,300 Регистриран: 21-November 06 Град: София Потребител No.: 169 Любим Играч: Javier Zanetti, Lionel Messi ![]() |
Аз като един от "ШОПИТЕ"
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forum Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Root Admin Коментари: 3,308 Регистриран: 11-May 06 Град: Glasgow, UK / Стара Загора Потребител No.: 3 ![]() |
Ми според мен трябва да го направим така, че на всички да е удобно, защото на софиянци найстина ще им е кофти да бият път до Варна .. но пък във Варна е най-голямата концентрация на фенове от форума
![]() ![]() ![]() -------------------- Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...
![]() ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!! WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
пловдив е у центара и изглежда удачно.. иначе е вярно че концентрацията на фенове е във варна
-------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() `GEO` ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,818 Регистриран: 11-May 06 Потребител No.: 11 ![]() |
Респект за Варна, ама за повечето потребители се нахожда на 5-6 и повече часа път, да не говорим за тия от София... Аз предложих Пловдив, за да има няк'ъв баланс в разстоянието, което ще трябва да се пропътува от всички.
-------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
Guest_ThEShADoW_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
мда това за Пловдив и според мен ше се харчи щото иначе едните казват да ама ние еди кво си и така става каша
![]() ![]() |
|
|
Guest_BlueHeLL_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Има много време до тогава, но гласувах за Пловдив
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 850 Регистриран: 11-August 06 Град: Сливен Потребител No.: 77 ![]() |
Колеги,аз съм единствения от Сливен,но мисля че Пловдив е еднакво удобно за всички,защото наистина е в средата на страната.Варна не е зле,ама за голяма част от феновете е доста далече като дестинация...
И така - гласувам за Пловдив..... П.П. И защо трябва да чакаме чак до финала за супер купата,като може другия месец още да направим една среща за да отпразнуваме титлата,все пак чакаме я толкова години....За финала за супер купата пак ще се съберем,в смисъл имаме полза от такива по-чести срещи,на всяко тримесечие например.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 423 Регистриран: 25-October 06 Потребител No.: 142 Любим Играч: Il Capitano ![]() |
Тъй като Казанлък е географският център на България (ако не ме подвежда паметта) що не идем там
![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() "Meglio sconfitti che milanisti" Nicola Berti dopo un derby juBe, 2 stars on the shirt- Even if you decorate shit, it's still shit ! |
|
|
Guest_BlueHeLL_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Цитат(berti neroblue @ Apr 27 2007, 02:14 PM) [snapback]13243[/snapback] Тъй като Казанлък е географският център на България (ако не ме подвежда паметта) що не идем там ![]() ![]() хахаха ![]() ![]() |
|
|
Guest_ThEShADoW_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
хем ще помърсуваме р0кс
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burdisso fan :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,300 Регистриран: 21-November 06 Град: София Потребител No.: 169 Любим Играч: Javier Zanetti, Lionel Messi ![]() |
Накрая да не вземе да пропадне срещата?
![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
Guest_ThEShADoW_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
да пропадне чак едва ли но мисля че много малко хора ще доидат където и да се проведе освен местните ест..бе не знам
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 850 Регистриран: 11-August 06 Град: Сливен Потребител No.: 77 ![]() |
Цитат(berti neroblue @ Apr 27 2007, 02:14 PM) [snapback]13243[/snapback] Тъй като Казанлък е географският център на България (ако не ме подвежда паметта) що не идем там ![]() ![]() Милене,Сливен не е от местата където човек може да се забавлява добре и на спокойствие ![]() А за мърсуването - знаеш че при нас от 15 годишни вече искат парички за секс услуги:-) Относно срещата - никак не искам да се проваля и по-добр да се съберем 5-6 човека дори но да положим началото,аз например казах къде е най-добре да се съберем според мене,но няма никакъв проблем да се съобразя с мнението на мнозинството,ще одкарам и още едно момче - интеристче с мене ![]() Давайте да решаваме и да се събираме... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Как да се реши? Човек като погледне графиката от гласуването ...
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дидо, значи така, не щеш да ни поканиш в тоя ваш сластен град, ей.....
![]() Организацията на мен лично не ми е силна страна, но ако говорим за среща кога долу-горе мислим да я замислим, че лично на мен графика ми натежава по това време на годината, аз си мисля че по-скоро датата е важна, изброените места са лесно достъпни. А Търново като най-централно е и най-подходящо според мен! -------------------- ![]() ![]() "Meglio sconfitti che milanisti" Nicola Berti dopo un derby juBe, 2 stars on the shirt- Even if you decorate shit, it's still shit ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Още е прекалено рано да се решава не се знае до тогава кой какви ангажименти може да има ! При мен има опция и да съм в Търново - може да бачкам там лятото
![]() -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе решаваме и я правим,големи хора сме,много ясно че няма да е удобно за всеки,ама е важно да поставим началото!!!
И аз съм сега в кампания и бачкам по 15-16 часа,ама където и да е ще дойда. Предлагам до края на седмицата да се реши къде ще е мястото и да се почва да се прави организацията.. |
|
|
Guest_ThEShADoW_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
пичове аз съм твърдо за
![]() ![]() ![]() |
|
|
Guest_ThEShADoW_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
е решихме ли единодушно къде ще е срещата и на коя дата?!
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th July 2025 - 04:39 PM |