Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 423 Регистриран: 25-October 06 Потребител No.: 142 Любим Играч: Il Capitano ![]() |
Oпс, и аз трябва да си правя скайп. Аре довечера да се чуем, става ли? Е,аз нямам микрофон, нищо,аз ще пиша...
-------------------- ![]() ![]() "Meglio sconfitti che milanisti" Nicola Berti dopo un derby juBe, 2 stars on the shirt- Even if you decorate shit, it's still shit ! |
|
|
Guest_method_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Цитат(Jeter @ Feb 8 2007, 10:06 AM) [snapback]9320[/snapback] Ми то хубаво, но май мен не ме броите? Да си правя скайп ли сега? Jeter аз не броя никой още. В 23ч гледай да си online в скайп и ще говорим кой идва кой не. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 850 Регистриран: 11-August 06 Град: Сливен Потребител No.: 77 ![]() |
Аз имам на Метод и на Берти Нероблу скайповете вече,така че довечера ще се чуем с тях...
Джетър ли е ще е четвъртия?? Метод,аз съм от Сливен,така че при всички положения ще тръгна с тебе от Стара Загора,за другите те да кажат... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 626 Регистриран: 17-May 06 Град: Велико Търново Потребител No.: 27 ![]() |
Ми аз няма да съм в къщи отивам на кръчма ама ето ICQ-to mi 323378099 кажете кво сте се разбрали, да знам аз дали ще мога да дойда! Попринцип имам само 2 семестъра да платя тези дни, но предполагам няма да ме сбъркат! Едни 750 лв. да им нарина на свинете ненаяли се.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 850 Регистриран: 11-August 06 Град: Сливен Потребител No.: 77 ![]() |
Цитат(Jeter @ Feb 8 2007, 08:20 PM) [snapback]9342[/snapback] Ми аз няма да съм в къщи отивам на кръчма ама ето ICQ-to mi 323378099 кажете кво сте се разбрали, да знам аз дали ще мога да дойда! Попринцип имам само 2 семестъра да платя тези дни, но предполагам няма да ме сбъркат! Едни 750 лв. да им нарина на свинете ненаяли се. Джетър,ние говорихме снощи,разбрахме се,така че почти сигурно ще можеш да дойдеш,ама нека и другите си кажат мнението |
|
|
Guest_method_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Jetter трябва да ни кажеш дали си на 100% сигурен. Видях, че си от Велико Търново така че направо всички ще тръгнем от СТ.Загора
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burdisso fan :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,300 Регистриран: 21-November 06 Град: София Потребител No.: 169 Любим Играч: Javier Zanetti, Lionel Messi ![]() |
И да направите страхотни снимки, та и тези дето няма да ходим да се изкефим.
![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
Guest_method_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Еми виж са, кажи го на Адриано1 той е "коза ностра" има пари за всичко. Аз 2 месеца събирах за бензин. Другото на него разчитам
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(method @ Feb 9 2007, 09:57 PM) [snapback]9378[/snapback] Еми виж са, кажи го на Адриано1 той е "коза ностра" има пари за всичко. Аз 2 месеца събирах за бензин. Другото на него разчитам ![]() Ей адаш голям си манипулатор ей ![]() Не го слушайте момчета,адаша е голяма пачка,добре че е той че иначе ще пукнем от глад ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 626 Регистриран: 17-May 06 Град: Велико Търново Потребител No.: 27 ![]() |
Цървена звезда предложи домакинство на Интер в Шампионската лига
10 февруари 2007 | 06:21 | Агенция "Фокус" -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер играе 11 мача поред без публика
Лидерът в класирането Интер е отборът, който има най-много мачове пред празни трибуни до края на сегашния сезон. Програмата на Интер е такава, че в следващите 11 мача отборът на Манчини ще рита без фенове. Онова, което се очакваше да бъде триумфален марш на Интер към титлата, ще се случи пред празни трибуни. В следващите 11 мача Интер играе с Киево (гост), Каляри (домакин), Катания (гост), Удинезе (домакин), Ливорно (гост), Милан (домакин), Асколи (гост), Парма (домакин), Палермо (домакин), Рома (домакин). |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 423 Регистриран: 25-October 06 Потребител No.: 142 Любим Играч: Il Capitano ![]() |
Е как ще домакинстваме на мУлан пред празни трибуни, като те вчера играха пред зрители,пък били те 18 000 или там нещо. Адриано, познат ошще и като Коза Ностра :-), кво стана с билетите, свърза ли се с тгвоя човек,изобщо има ли някакви новости около дербито....?
-------------------- ![]() ![]() "Meglio sconfitti che milanisti" Nicola Berti dopo un derby juBe, 2 stars on the shirt- Even if you decorate shit, it's still shit ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(berti neroblue @ Feb 12 2007, 08:35 AM) [snapback]9461[/snapback] Е как ще домакинстваме на мУлан пред празни трибуни, като те вчера играха пред зрители,пък били те 18 000 или там нещо. Адриано, познат ошще и като Коза Ностра :-), кво стана с билетите, свърза ли се с тгвоя човек,изобщо има ли някакви новости около дербито....? Милене,това е новото,пускат само хората с абонаментни карти....И това ако не е късмет,не знам какво да кажа ![]() |
|
|
Guest_method_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Както казва Адриано1 "Наша работа"
![]() Айде, че съм убит от път и лягам да спя ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(method @ Feb 12 2007, 09:23 PM) [snapback]9484[/snapback] Както казва Адриано1 "Наша работа" ![]() Айде, че съм убит от път и лягам да спя ![]() Тарикат,къде пак беше бе?? Снощи ми казаха нещо ново за билетите - ако има отпуснати такива за дербито,щели да се дават само на фен клубовете,за да ги разпределят те... Има някаква малка верояност да се намерят от там,ама наистина е малка... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() nerazzuro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER ![]() |
еи здравеите аз сум неразуро по малко от 300лж няма да ни оправят...замисляли сте се за авто стоп до милано?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burdisso fan :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,300 Регистриран: 21-November 06 Град: София Потребител No.: 169 Любим Играч: Javier Zanetti, Lionel Messi ![]() |
Пътуване на автостоп до Милано е абсолютно невъзможно. Такова пътуване ще трае поне 3 седмици.
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() nerazzuro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER ![]() |
за6то да е невазможно един приятел имам на които негови познати са ходили до италия за седмица
|
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Е как ще стане тая работа...да ве вземат на стоп 4-5 човека едновременно?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Scofield @ Mar 3 2007, 01:05 PM) [snapback]10311[/snapback] Е как ще стане тая работа...да ве вземат на стоп 4-5 човека едновременно? Именно и аз това имах предвид. Един човек може да пътува на стоп, но 4-5 души е невъзможно. -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd July 2025 - 01:24 PM |