Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
Guest_method_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Еее това е супер ако стане така.!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 850 Регистриран: 11-August 06 Град: Сливен Потребител No.: 77 ![]() |
QUOTE(method @ Feb 4 2007, 05:46 PM) [snapback]9174[/snapback] Еее това е супер ако стане така.! Така ще е,само че знаете ли какво се сещам - нали всички мачове ще бъдат отложени за 2 седмици - малко се променят датите,ще има пренасрочване на мачове,междинни кръгове и т.н. |
|
|
Guest_method_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Това е още по-добре, защото на 10-ти март имам рожден ден и ще се избухва тука няма как
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 850 Регистриран: 11-August 06 Град: Сливен Потребител No.: 77 ![]() |
QUOTE(method @ Feb 5 2007, 05:11 PM) [snapback]9227[/snapback] Това е още по-добре, защото на 10-ти март имам рожден ден и ще се избухва тука няма как ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Метод,някоя готина мадама ли?? ![]() И аз искам да спим в някой готин хотел и да направим шопинг после с редторанти,ама парите са леко кът братле ![]() Ще видим все пак,ще измислим. Аз лично има къде да спя там,ама не искам да оставям групата и да се спасявам сам,а и няма да може да спим всичките при моя човек... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forum Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Root Admin Коментари: 3,308 Регистриран: 11-May 06 Град: Glasgow, UK / Стара Загора Потребител No.: 3 ![]() |
Ае пари все ще се намерят, ама работата е, Дидо, че ти си бачкаш, пък аз съм на гърба на наще все още и има значение колко ще ми излезне
![]() -------------------- Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...
![]() ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!! WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!! |
|
|
Guest_mi6oo_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
наистина трябва да измислим не6то 4е ....ами нз ама с бус маи 6тее наи-добре,но дето викате бая пари 6тее и аз съм на гарба на на6те
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе аз сам се издържам,ама никак не е лесно,да знаете
![]() Има време все пак,проверявам нещата за бус все още.... |
|
|
Guest_method_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Дълаг, че аз изобще не те смятам теб!
![]() ![]() Тая идея за микробуса я отпишете!!! Няма да се съберем повече от 5 човека гарантирам ви го! За в Милано и аз мога да си намеря спане, но мисля че всеки може да отдели 40 евро да спим в хотел като "бели хора". Пък за магазините не е задължително да си пазарим. Може само да се разходим и да си направим купон. Пък толкова ако искате дрехи ще ви взема с мен в Истанбул като ходя... ще се родите на дрехи и на цени!!! ![]() Днес гледах зелената карта е 12лв за колата и по 8лв застраховка на човек! 150лв на човек бензин някъде и 80лв зпането.. ! Билетите ще са по 30-40 евро и все пак за храна трябват малко. Не може да отидеш в чужда държава с 5лв в джоба ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forum Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Root Admin Коментари: 3,308 Регистриран: 11-May 06 Град: Glasgow, UK / Стара Загора Потребител No.: 3 ![]() |
К'во щи мрънкам ве, познаваш ли ме изобщо, че да изказваш мнение по т'ва какво ще правя аз ?
-------------------- Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...
![]() ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!! WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!! |
|
|
Guest_method_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
шарЪп
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 423 Регистриран: 25-October 06 Потребител No.: 142 Любим Играч: Il Capitano ![]() |
Аз съм за, бройте ме, само да не стане 2 са малко,3 са много- да има повече желаещи и да няма място, щото май до сега сме 4-ма.....
FORZA INTER PER SEMPRE! -------------------- ![]() ![]() "Meglio sconfitti che milanisti" Nicola Berti dopo un derby juBe, 2 stars on the shirt- Even if you decorate shit, it's still shit ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(method @ Feb 6 2007, 07:41 PM) [snapback]9258[/snapback] Дълаг, че аз изобще не те смятам теб! ![]() ![]() Тая идея за микробуса я отпишете!!! Няма да се съберем повече от 5 човека гарантирам ви го! За в Милано и аз мога да си намеря спане, но мисля че всеки може да отдели 40 евро да спим в хотел като "бели хора". Пък за магазините не е задължително да си пазарим. Може само да се разходим и да си направим купон. Пък толкова ако искате дрехи ще ви взема с мен в Истанбул като ходя... ще се родите на дрехи и на цени!!! ![]() Днес гледах зелената карта е 12лв за колата и по 8лв застраховка на човек! 150лв на човек бензин някъде и 80лв зпането.. ! Билетите ще са по 30-40 евро и все пак за храна трябват малко. Не може да отидеш в чужда държава с 5лв в джоба ![]() Метод сметките точни ли са?? Значи по 150 лв за бензин ако е - добре е,само че сметни пак да не се окаже друго Айде чакам отговор ![]() |
|
|
Guest_method_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
за бензина да. всичко друго е "според зависи"
![]() П.С: моето условие е само едно!! ЗАДЪЛЖИТЕЛНО АКО ХОДИМ ДА Е НА МАЧ С/У МИЛАН!!! други капризи нямам ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 423 Регистриран: 25-October 06 Потребител No.: 142 Любим Играч: Il Capitano ![]() |
MERDA BBILAN! Там сме!
-------------------- ![]() ![]() "Meglio sconfitti che milanisti" Nicola Berti dopo un derby juBe, 2 stars on the shirt- Even if you decorate shit, it's still shit ! |
|
|
Guest_method_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
догодина на мач с ju"Б"entus!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Момчета, някъде четох,че на мачовете на Меаца до Май месец ще пускат около 60 000 души. Май ще трябва да ускорим организирането,че може да не останат билети!
MILANO SIAMO NOI, SOLO NOI! -------------------- ![]() ![]() "Meglio sconfitti che milanisti" Nicola Berti dopo un derby juBe, 2 stars on the shirt- Even if you decorate shit, it's still shit ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(berti neroblue @ Feb 8 2007, 06:52 AM) [snapback]9308[/snapback] Момчета, някъде четох,че на мачовете на Меаца до Май месец ще пускат около 60 000 души. Май ще трябва да ускорим организирането,че може да не останат билети! MILANO SIAMO NOI, SOLO NOI! Добре,това значи ли че имаме 4 човека и да поръчвам билетите????? И кои сме хората?? |
|
|
Guest_method_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Аз съм 100% сигурен!
А за кола с която да отидем грижата е моя! От Стара Загора съм и трябва да се разберем дали ще ви взема от София или ще пристигнете тук в Ст.Заг. За по-сигурна организация скайп: vafunculo Правим една конферентна връзка и се разбираме като бели хора, а не само да си драскаме по форуама ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(method @ Feb 8 2007, 09:24 AM) [snapback]9310[/snapback] Аз съм 100% сигурен! А за кола с която да отидем грижата е моя! От Стара Загора съм и трябва да се разберем дали ще ви взема от София или ще пристигнете тук в Ст.Заг. За по-сигурна организация скайп: vafunculo Правим една конферентна връзка и се разбираме като бели хора, а не само да си драскаме по форуама ![]() Моят скайп е adriano_sl, даже писах на Метод ама той е офлайн ![]() айде чакам да се появите и да се разбереме... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 626 Регистриран: 17-May 06 Град: Велико Търново Потребител No.: 27 ![]() |
Ми то хубаво, но май мен не ме броите? Да си правя скайп ли сега?
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd July 2025 - 08:49 AM |