Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
Guest_mi6oo_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
да посетя ма4 на интер на сан сиро ми е ме4та..
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 850 Регистриран: 11-August 06 Град: Сливен Потребител No.: 77 ![]() |
Аз лично съм от Сливен,мисля че наистина софиянци трябва да вкарат някоя готина оферта.
И не че не ми се ходи на мача с милан,ама просто тогава ще е лудница,а и билетите ще са много по-скъпи. |
|
|
Guest_mi6oo_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
еи аиде да отидем на ма4а бенефис на михаилови4 кво 6е кажете?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 423 Регистриран: 25-October 06 Потребител No.: 142 Любим Играч: Il Capitano ![]() |
Не питая добри чувства към сърбите,овчари пълни и гадни копеленца, аз съм пас, по-добре на Меаца!
Проверих няколко транспортни фирми, пътуващи до Милано, билетът в двете посоки е 300 лв, ако си спомням правилно пътуват през ден. На има 10 март има линия към Милано, на 12 обратно към София, май обаче ще трябва да се преспи, пак ще проверя..... -------------------- ![]() ![]() "Meglio sconfitti che milanisti" Nicola Berti dopo un derby juBe, 2 stars on the shirt- Even if you decorate shit, it's still shit ! |
|
|
Guest_mi6oo_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
еи имали някои от пловдив тука?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 850 Регистриран: 11-August 06 Град: Сливен Потребител No.: 77 ![]() |
QUOTE(berti neroblue @ Feb 1 2007, 09:09 AM) [snapback]8924[/snapback] Не питая добри чувства към сърбите,овчари пълни и гадни копеленца, аз съм пас, по-добре на Меаца! Проверих няколко транспортни фирми, пътуващи до Милано, билетът в двете посоки е 300 лв, ако си спомням правилно пътуват през ден. На има 10 март има линия към Милано, на 12 обратно към София, май обаче ще трябва да се преспи, пак ще проверя..... Берти ти от къде си?? Мисля че ако се намери микробус ще ни е доста по-евтино,а и няма да има нужда да се стои 2 дни в Милано.....нека софиянци кажат нещо... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 423 Регистриран: 25-October 06 Потребител No.: 142 Любим Играч: Il Capitano ![]() |
От Добрич съм Адриано 1, аз имам 500 км само до София, тоя мой познат има бус 12 места и с 11 човека не тръгва, а и до София ще иска пари. Най-добре първо да решим на кой мач ще ходим и колко човека, после организацията няма да е толкова трудна- има телефони, нет, т.н.т. Билети или твоя човек в Милано може да вземе, или ще се свържем с някой (в един друг форум на ИНТЕР има няколко човека дето биха откликнали, надявам се).
-------------------- ![]() ![]() "Meglio sconfitti che milanisti" Nicola Berti dopo un derby juBe, 2 stars on the shirt- Even if you decorate shit, it's still shit ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
QUOTE(berti neroblue @ Feb 2 2007, 10:50 AM) [snapback]9035[/snapback] От Добрич съм Адриано 1, аз имам 500 км само до София, тоя мой познат има бус 12 места и с 11 човека не тръгва, а и до София ще иска пари. Най-добре първо да решим на кой мач ще ходим и колко човека, после организацията няма да е толкова трудна- има телефони, нет, т.н.т. Билети или твоя човек в Милано може да вземе, или ще се свържем с някой (в един друг форум на ИНТЕР има няколко човека дето биха откликнали, надявам се). Берти и аз имам 300 км. до София.... Лично според мене най-удачен във времето е мача с лацио - хем с хубав съперник,хем април - топло ще е.Очаквам мнения.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burdisso fan :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,300 Регистриран: 21-November 06 Град: София Потребител No.: 169 Любим Играч: Javier Zanetti, Lionel Messi ![]() |
QUOTE(berti neroblue @ Feb 2 2007, 12:50 PM) [snapback]9035[/snapback] От Добрич съм Адриано 1, аз имам 500 км само до София, тоя мой познат има бус 12 места и с 11 човека не тръгва, а и до София ще иска пари. Най-добре първо да решим на кой мач ще ходим и колко човека, после организацията няма да е толкова трудна- има телефони, нет, т.н.т. Билети или твоя човек в Милано може да вземе, или ще се свържем с някой (в един друг форум на ИНТЕР има няколко човека дето биха откликнали, надявам се). QUOTE(adriano1 @ Feb 2 2007, 05:32 PM) [snapback]9053[/snapback] Берти и аз имам 300 км. до София.... Лично според мене най-удачен във времето е мача с лацио - хем с хубав съперник,хем април - топло ще е.Очаквам мнения.... Аз като съм в София да не би да съм в Милано? ![]() Пак съм на едно 1500 км от там. -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Поне си в София:-)
Айде вижте там за някакво бусче?? |
|
|
Guest_ELMANIFICO_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
в нашия форум в момента се базикаме за разходка с колело,но това е нереално (аз го предложих ) но като ви гледам тук колко мн хора има при нас са май малко по малко какво ще кажете за един общ автобус 80 места 40 интеристи 40 ювентинци да съберем прари и да идем първо май ще минем през милано после през торино ,ест идеята не е мн добра да се събираме феновете на двата отбора задълго заедно,но все пак на всеки му се глеа мач на живо и си мисля,че няма да има кой зане каки инзчиденти
|
|
|
Guest_method_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
хаха абе Вие луд ли сте? качваме се 5 човека на Зафирата и отиваме на мач с Милан!! Билети има!!! Кви автобуси к'ви 5000 хиляди марки. Ние 5 човека не може да се съберем камоли цял автобус
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
QUOTE(method @ Feb 3 2007, 02:10 PM) [snapback]9126[/snapback] хаха абе Вие луд ли сте? качваме се 5 човека на Зафирата и отиваме на мач с Милан!! Билети има!!! Кви автобуси к'ви 5000 хиляди марки. Ние 5 човека не може да се съберем камоли цял автобус ![]() ![]() ![]() Метод зафирка ли караш?? Дизелче?? Сладка работа....аз викам да не спим там,направо след мача назад,аз съм го карал пътя Милано - София,предполагам че ще има и други шофьори.Пиши ме мене!! Просто исках микробус,за да отидем повече хора. Никакъв юве.никакви техни фенове!! Мерда юве,мерда милан!! |
|
|
Guest_Hurto_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
аз пари на курва нямам да отида на мач ше ходя
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
QUOTE(Hurto @ Feb 3 2007, 08:35 PM) [snapback]9147[/snapback] аз пари на курва нямам да отида на мач ше ходя ![]() ![]() Hurto,ама ти даваш пари за курви ли?? ![]() недей така,те на нас трябва да ни дават ![]() |
|
|
Guest_method_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
1600km не са малко. Трябва да спим някъде няма начин. Зафа не е дизел, но сега новия който чакаме е TDI. Тепърва ще преценя разликата
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Method,ти си човека
![]() -------------------- ![]() ![]() "Meglio sconfitti che milanisti" Nicola Berti dopo un derby juBe, 2 stars on the shirt- Even if you decorate shit, it's still shit ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 626 Регистриран: 17-May 06 Град: Велико Търново Потребител No.: 27 ![]() |
Ми добре брйте и мен.
-------------------- ![]() |
|
|
Guest_method_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Някой знае ли поне малко италянски, защото в Милано са много зле с английския?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
QUOTE(method @ Feb 4 2007, 10:19 AM) [snapback]9161[/snapback] Някой знае ли поне малко италянски, защото в Милано са много зле с английския? ![]() За какво ти е този италиански,моя човек ще ни посрещне на входа на Милано,ще ни заведе до стадиона и после ще ни изпрати... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd July 2025 - 12:25 AM |