Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,550 Регистриран: 21-October 16 Град: Стара Загора Потребител No.: 9,447 Любим Играч: Diego Milito ![]() |
Ако не друго,поне оставаме с утешението,че сме били в най-силната група.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Ако не друго,поне оставаме с утешението,че сме били в най-силната група. ![]() Хубаво че Тотнъм се класираха, ние щяхме да се наакаме още срещу Дортмунд. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 660 Регистриран: 1-July 18 Град: Плевен Потребител No.: 9,561 ![]() |
Ако се окаже че Барса и Тотнъм са на финала,то ние интеристите ще получим някакво морално удовлетворение че сме отпаднали от най-силните клубни отбори в Европа.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Страхотно утешение и успокоение. Не се бях сетил наистина. Остава само и Айнтрахт да вземе Лига Европа и всичко ще бъде точно.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 660 Регистриран: 1-July 18 Град: Плевен Потребител No.: 9,561 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,550 Регистриран: 21-October 16 Град: Стара Загора Потребител No.: 9,447 Любим Играч: Diego Milito ![]() |
Страхотно утешение и успокоение. Не се бях сетил наистина. Остава само и Айнтрахт да вземе Лига Европа и всичко ще бъде точно. Колкото и забавно да ни е на нас,аз съм сигурен,че шефовете на отбора ще го имат предвид при определянето на съдбата на Спалети след края на сезона. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Рядко коментираме ШЛ тук , най вече , защото не сме част от нея
![]() В днешния футбол треньора е адски важен , само си преставям Спалети как щеше да държи пейка Салах или Мане , защото нямало как двамата заедно на терена ![]() ![]() Иначе Барса отнесоха 4:0 от ПСЖ , 3:0 от Рома , 4:0 от Ливърпул .. ама ние излезнахме насрани и взехме да играем в 85тата минути . В момента само италянските отбори не искат да влезнат в новия агресивен футбол и си мишкуват . В момента Аякс води 1:0 и макар и първия мач да победи 1:0 въобще не се връщат в глуха защита , при нас вече да беше влезнал Ранокия на мястото на Икарди ![]() Трябва ни нов треньор момчета и дано не е италянец . Нов треньор и чак тогава нови играчи . |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Тука имаше един разбирач преди време, който е фен на 17 отбора, включително и на Ливърпул. Та същият този палячо му викаше Клопи ментето и го оплюваше при всяка по-удобна възможност. В същото време обясняваше колко добър треньор е Спалети.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Въпреки,че хич не ми се гледаше английски финал,поздравления за Тотнъм.Макар в три от четирите полувремена да губеха и да не контролираха играта,снощи избухнаха след почивката и поне за мен заслужено отиват в Мадрид.Аякс показа фантастични неща,но отбор с такава разпиляна защита не може и не заслужава да спечели 1/2 финал в ШЛ.На 1 юни ще стискам палци за Ливърпул най-вече заради Клоп,този човек заслужава да спечели най-накрая трофей след толкова много години,а какъв по-подходящ повод от финала на най-престижния турнир в света?Ние пък може да се кефим,че бихме единия от финалистите.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
В момента само италянските отбори не искат да влезнат в новия агресивен футбол и си мишкуват . Трябва ни нов треньор момчета и дано не е италянец . Нов треньор и чак тогава нови играчи . Аз искам да не е италианец обаче Жанг го е страх нещо да рискува с чужденец. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Довечера в лига Европа ако спечелят английските отбори ,ще имаме два английски финала-прецедент.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Клоп със сигурност заслужава тая ШЛ вече , заради всичко което направи с Ливърпул и страхотния футбол който играят . Но какво да кажем за Почетино ? Лятото не купиха никой , оставя зад себе си отбори дето харча стотици милиони всяко лято , контузва му се Кейн половината сезон , но елиминира милионерите от Сити , после сензацията Аякс , а в групите при 1:1 с Барса си хвърли целия отбор в атака на Ноу Камп , докато ние мишкувахме с ПСВ в Милано . Да не говорим колко години вече държи страхотно ниво в Тотнъм .
Аз на финала ще съм за Почетино и неговата чета . За мен най добрия треньор в момента . |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 498 Регистриран: 23-May 16 Град: bs Потребител No.: 9,418 ![]() |
Ливърпул тая година ще вземе купата. Иначе ми се искаше финал Аякс - Ливърпул.
|
|
|
Guest_Sneijder_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Аз ФА къп нямам намерение да гледам ! Ръгби мач ни очаква !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Купата да я дадат на Спалети, че ако не беше геният му, Тотнъм отдавна щяха да гледат пред екраните.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не е ли малко странно , че за титлата НАЙ ДОБЪР В ЕВРОПА ще спорят два отбора които не са ставали шампиони в страната си 29 години и 58 години . Шампионската лига ти трябва много ама много късмет , вяра и раздаване . Тотнъм можеха да отпаднат в групите , още не мога да повярвам , че при 1:1 с ПСВ в Милано се затворихме , защото ни устройвало на момента
![]() Ливърпул подобна работа , в групите няма да забравя как в последните секунди Наполи изпусна гол сам срещу вратаря , при който Ливърпул отпадаше още тогава . После играха добре в Барселона , но при 3:0 Барса изпусна няколко в края . На реванша пък Меси , Суарез , Коутиньо и кой ли не изпускаха сами срещу вратаря ... Не , че не заслужават , но не е истина с колко късмет , драма и вяра стигнаха до финала двата отбора . Наваксваха изоставане от 3:0 на полуфиналите . Направиха всичко по трудния начин за да стигнат до тук и да изтрадат финала , който за мен заслужават да спечелят и Тотнъм и Ливърпул . Аз ще съм за Тотнъм , но съм почти сигурен в успеха на Ливърпул . |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Без съмнение,това бе едно от най-вълнуващите издания на Лигата в последното десетилетие.Многократно ставахме свидетели на невъможни обрати и инфарктни равръзки.Един обаче е изводът-трябва да вярваш в себе си и да се бориш докрай с всички сили,колкото и невъзможно да изглежда да спечелиш.Точно затова футболът и спортът са несравнима емоция и страст,която неутралните зрители не могат да изживеят,което си е голям техен пропуск.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Изобщо не ми е странно че Ливърпул ,дето не е ставал шампион от 90 г. а пък Тотнъм от 61 г.(общо два пъти досега шампион на първа дивизия).Това е футболът .Дай боже и някой клуб от източна Европа да отиде на финал-примерно Динамо Киев,Стяуа,Цървена звезда.За нашите ,българските не мечтая щото и до четвъртфинал не можем да стигнем.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th July 2025 - 10:57 PM |