Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Ние знаеш ли кога ще получим такава дузпа? На куково лято
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Някой се чудеха защо са уволнили Раниери , но снощи Лестър записаха трета поредна победа и то срещу Севиля и Ливърпул .... даже наниха 8 гола , последните 3 мача а преди това нямаха гол 6 мача поред в Англия .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Ха много ясно, че ще го махнат. Ако го бяха оставили най-вероятно щяха да играят в Чемпиъншип през следващия сезон
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Banned Коментари: 373 Регистриран: 15-January 17 Град: Бургас Потребител No.: 9,465 ![]() |
Браво на Монако . Харесах си поне петима млади играчи от там ,на първо място Мбапе . И Бакайоко,Бернардо Силва ,Фабиньо ,Менди ,Лемар ,все добри играчи ,които са добре дошли в Интер .
От Наполи харесвам също много играчи ,които искам в Интер . |
|
|
![]()
Коментар
|
|
1/4:
Атлетико Мадрид - Лестър Борусия (Дортмунд) - Монако Байерн (Мюнхен) - Реал Мадрид Ювентус - Барселона * Първите мачове от 1/4-финалите ще се изиграят на 11 и 12 април, а реваншите са на 18 и 19 април |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Двата най-противни отбора един срещу друг! Искам Барселонците да се изгаврят с тяхните приоми - съдиите.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
И на мен тия двата отбора са ми най противни . Исками се Ювентус да надиграе и двата мача Барселона но да отпаднат заклани от съдийте , колкото се може по брутално .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 775 Регистриран: 28-June 07 Потребител No.: 366 Любим Играч: Zanetti, Sneijder, Milito ![]() |
Ах колко се реадвам, че им се падна Барса. Ще ги направят сами да си говорят. Аман вече с техния късмет винаги с лесен жребий докрая. Са ще ги видим кво могат
![]() А иначе аз се радвам за Дортмунд, че се разминаха с колосите и имат голяма възможност да продължат. От всичките отбори те са ми най-симпатични. Иска ми се да ги видя на финал, но ще е много трудно. -------------------- ![]() ONE PASSION, ONE LOVE, BLUE&BLACK!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Аз стискам палци за Монако, страхотен треньор и футболисти имат. Надявам се в края те да триумфират.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
И аз харесвам монако, но ще стискам палци за чоло.
Иначе байерн според мене ще я вдигнат. А затворниците бяха дотук. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз съм за Лестър и Шекспир
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
Юве разкъсаха барса съвсем заслужено. Имат много добър отбор - класа , талантливи и опитни футболисти , имат лидери и само байерн може да ги спре.
А дибала е уникат (bow) -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ювентус изнесоха лекций и на Барса и на Наполи . Барселона изкара луд късмет и незаслужено елиминира ПСЖ , но сега със сигурност ще си отидят . Имат страхотно нападателно трио но халфовата им линия е леш , както и защитата а като прибавим и че нямат треньор . Ювентус има добър и много балансиран отбор , а и изкараха късмет , че се паднаха с тази слаба Барселона .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 422 Регистриран: 4-January 08 Град: София Потребител No.: 450 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Не знам след снощната подкрепа за единия испански тумор какво може да очакваме тази вечер когато на терена излиза другия такъв. Стискам силно палци Атлетико на Чоло да триумфира в този все повече опротивяващ турнир.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дано да ги резнат гобите с 2 гола от несъществуващи засади да видят какво е ... да им таковам таковата
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Banned Коментари: 373 Регистриран: 15-January 17 Град: Бургас Потребител No.: 9,465 ![]() |
Снощи имаше убийство на футбола ! Никакъв втори жълт за Видал ,момчето първи стига до топката и само до топката . След това два гола от засади на Роналдо ,като едната фрапираща .Това е престъпление .Не може на такова ниво четвъртфинал на ШЛ да се допускат такива пародии ! За това мразя и Милан ,защото и там съм виждал много непрестанни подаръци ,както и при Ювентус.
Във футбола има правила и когато тия правила не се спазват ,аз не признавам победите и титлите . Иначе Байерн при Анчелоти като цяло не ми хареса изобщо ,при Гуардиола бяха по добри . В другия мач същата работа ,първия мач в Испания ,нарушението е на един метър извън полето и престъпника дава дузпа за Атлетико ,с която и спечелиха мача ?! Смях. Втория мач снощи испанците вкараха и паркираха автобуса и се насраха срещу 15тия в Англия ! Смях .Лестър изтърва много положения . Такъв грозен, защитен футбол просто не е в кръвта ми и за това не искам Симеоне в Интер. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
снощо байерн беше сериозно ощетен. а тоя хумелс незнаеше къде се намира , аз когато и да го гледам не е това което го изкарват.
браво на зидан ,че видя таланта на каземиро и го налага в състава си , бразилеца е същински стопер , страхотен черно-работник , а и не само... дано чоло да триумфира , за да напусне калдерон като победител. а довечера ювентийците ще бъдат премазани от всичко което може.. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Снощи имаше убийство на футбола ! Никакъв втори жълт за Видал ,момчето първи стига до топката и само до топката . След това два гола от засади на Роналдо ,като едната фрапираща .Това е престъпление .Не може на такова ниво четвъртфинал на ШЛ да се допускат такива пародии ! За това мразя и Милан ,защото и там съм виждал много непрестанни подаръци ,както и при Ювентус. Във футбола има правила и когато тия правила не се спазват ,аз не признавам победите и титлите . Иначе Байерн при Анчелоти като цяло не ми хареса изобщо ,при Гуардиола бяха по добри . В другия мач същата работа ,първия мач в Испания ,нарушението е на един метър извън полето и престъпника дава дузпа за Атлетико ,с която и спечелиха мача ?! Смях. Втория мач снощи испанците вкараха и паркираха автобуса и се насраха срещу 15тия в Англия ! Смях .Лестър изтърва много положения . Такъв грозен, защитен футбол просто не е в кръвта ми и за това не искам Симеоне в Интер. пф , пич ти сериозно ли? чоло превърна атлетико от симаптичен тим като валенсия в редовен полуфиналист в шл , двукратен финалист в шл , финали които не заслужаваха да загубят , шампион на испания в конкуренцията на реал и барса!!! мисля си ,че ти нарочно говориш глупости , защото просто резултатите които постигна чоло са адски забележими... аз си представям повече чоло , конте и моуриньо начело на Интер , отколкото гуардиола или луис енрике. предполагам с повечето е така , ти си направи изводите за стила на любимият ни отбор ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Стила на Интер предразполага за Симеоне, Моуриньо, отколкото треньор тип Сари. Искам да разберете, че Интер печели само и единствено със защитен футбол. На който не му харесва да сменя отбора. Историята го е показвала и продължава да го показва. Нямаме ли защита, нямаме нищо и виждате до къде я докарахме вече 6-7 години тънене в посредствеността.
Този коментар е бил редактиран от durex на Apr 19 2017, 11:56 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Спора Сари и Чоло е напълно безмислен , вижте единия какво право последните 4 сезона а после вижте и другия и до там с този спор . Иначе снощи съдията сгреши адски много , втория жълт на Видал беше пресилен но за мен той трябваше да бъде изгонен много по рано , още в началото на второто полувреме направи фаул с нарисуван втори жълт . Дузпата на Байерн за мен беше много спорна , както и тази в първия мач , а два гола на Роналдо си бяха засада . За мен Реал беше по класния отбор и заслужено продължи . В другия мач четата на Чоло рано рано реши мача и е с пореден полуфинал . Днес очаквам Монако и Ювентус също да отидат там .
Този коментар е бил редактиран от Kutinkata на Apr 19 2017, 12:08 |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th July 2025 - 08:09 PM |