Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 171 Регистриран: 27-February 17 Потребител No.: 9,472 Любим Играч: Javier Saneti ![]() |
братя наште взимат на кредит върсалко и видал барела кредит + пинамонти продават весино 35 марио 25 пушкаш 5 и др слаби още 10 (бибяни димарко и др ) даи боже от кондогбия някои лев имаме 25 процента от него даи бове кандрева 15 мил даи боже габи гол не бил в добри отношения с феноверте на сантос към китаи това означава че ще имаме 70 80 мил свободни сигурен съм помнете ми думата след 10 август ГРАНДЕ ИНТЕР с офанзива за киза
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 171 Регистриран: 27-February 17 Потребител No.: 9,472 Любим Играч: Javier Saneti ![]() |
киеза
|
|
|
Guest_Sneijder_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
братя наште взимат на кредит върсалко и видал барела кредит + пинамонти продават весино 35 марио 25 пушкаш 5 и др слаби още 10 (бибяни димарко и др ) даи боже от кондогбия някои лев имаме 25 процента от него даи бове кандрева 15 мил даи боже габи гол не бил в добри отношения с феноверте на сантос към китаи това означава че ще имаме 70 80 мил свободни сигурен съм помнете ми думата след 10 август ГРАНДЕ ИНТЕР с офанзива за киза бате ти на кви наркотици си......или просто толкова си можеш ???? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 221 Регистриран: 24-May 13 Потребител No.: 9,291 Любим Играч: cassano ![]() |
Javier изби рибата с анализа си
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
[quote name='Sneijder' date='Jul 31 2018, 14:29 ' post='263405']
бате ти на кви наркотици си......или просто толкова си можеш ???? аз наркотици не взимам кое по скоро те притеснява в моя коментар . ще те помоля да говориш по увавително с мен знам лесно през чата никои не те вижда не те познава и е лесно ако сме на живо ще мънкаш като гадже но хаиде говори си поне тук да бъдеш мъж |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
Guest_Sneijder_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
да те осведомя ако вземем върслко видал и барела то може да е скомо наем с право на откопуване никакъв друг вариант ако продадем марио весино и др резерви ще се саберът 70 80 мил Благодаря,колкото до другото просто ненавиждам простотията и липсата на елементарна грамотност.Извинявам се, не издържах. Ще помоля, Ако е възможно за в бъдеще да се постараеш да пишеш по-правилно ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
Видал ще ни излезе 22млн , преди събота трябва да е в Милано!
Атлетико с интерес към Галярдини. Представяте ли си Нинджата и Видал как ще орат на терена ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Според Кориере дело Спорт , прегледите на Вършалко се отлагали с няколко дни , защото лекаря на отбора - Доктор Волпи не бил в Милано ... Малко тъпичко ми звучи но ще видим какво ще стане .
Между другото от 57те играчи в Ла Лига последния сезон , които са направили над 75 центрирания , на последно място с най нисък процент точни е Хесус Навас с 12.8% а на предооследно е наш Вършалко с 13.6% . Този коментар е бил редактиран от Kutinkata на Jul 31 2018, 17:44 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,550 Регистриран: 21-October 16 Град: Стара Загора Потребител No.: 9,447 Любим Играч: Diego Milito ![]() |
Обърках се вече,уж беше втори по асистенции в Атлетико след Гризман,а сега предпоследен по точни центрирания.Честно казано не го бях гледал преди Световното,но в Русия се представи страхотно,а ние вече сме мини Хърватия така че съм обнадежден за него.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
И двете неща са истина за Вършалко , такива са статистиките . На мен лично ми допада като играч , за националния игра супер , както и за Атлетико и за Сасуоло също ми хареса .
Интерестни анализи на доста източници , че сме поставили на изчакване трансфера на Видал , защото се чакало някакъв играч Х , който бил по голяма класа . Това са само догатки обаче сега . Иначе Аусилио май е уредил Видал под наем , БЕЗ задължителна опция . Ако наистина го е направил това , ще е голяма сделка . До края на седмицата Челси ще направят оферта от 35 млн евро за Весино и се очаква наще да е приемат . Иначе Марио вече май тренира в Милано с играчите от световното ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И двете неща са истина за Вършалко , такива са статистиките . На мен лично ми допада като играч , за националния игра супер , както и за Атлетико и за Сасуоло също ми хареса . Интерестни анализи на доста източници , че сме поставили на изчакване трансфера на Видал , защото се чакало някакъв играч Х , който бил по голяма класа . Това са само догатки обаче сега . Иначе Аусилио май е уредил Видал под наем , БЕЗ задължителна опция . Ако наистина го е направил това , ще е голяма сделка . До края на седмицата Челси ще направят оферта от 35 млн евро за Весино и се очаква наще да е приемат . Иначе Марио вече май тренира в Милано с играчите от световното ![]() x e КИЕЗА дано вземем и барела |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
Според медиите Х е Модрич , но аз не вярвам...
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
модрич е прави сте току що гопрочетох в калчомеркато
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Лично Ди Марцио е потвърдил, че сме се свързали с агента на Модрич. Става все по-интересно. Ако вземем Лука, за мен този трансфер ще бъде повече Топ дори от този на Роналдо при гобите. Икарди ще къса много мрежи през новия сезон с такива халфове зад гърба си.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
И още малко инфо за Модрич. Нямал нищо против да смени обстановката, а Аусилио преговарял с агентите му от няколко седмици.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да , днес подписва. Цена 22млн
Само едно дясно крило и сме готови ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Да , днес подписва. Цена 22млн Само едно дясно крило и сме готови ![]() Aко е наистина 22м, това за мене е близко до топ трансфер. Само за пример, Ювентус купиха Матюди за 20-на мил, а Милан Биглия за същата сума. Видал е с класа над споменатите, така че какво да коментираме повече. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 03:35 AM |