Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Ако искаме халф за дълбочинана състава, направо да взимаме Чочев от Палермо. Няма да е по-зле от Борха, а ще взима поне 3 пъти по-малко пари.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Сари много харесвал Весино и е твърде възможно да ни предложи размяна за Тимуе Бакайоко.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,550 Регистриран: 21-October 16 Град: Стара Загора Потребител No.: 9,447 Любим Играч: Diego Milito ![]() |
Този ако може да играе като бек е добре дошъл иначе няма смисъл от толкова много халфове,и то дефанзивни.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интерист, начален стадий ![]() Група: Members Коментари: 75 Регистриран: 13-June 17 Потребител No.: 9,489 ![]() |
Трансфера на Марио в Уулвс пропаднал и сделката за Видал изглежда почти невъзможна..
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Уулвс май са предпочели Жоао Моутиньо пред нашето португалче.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Ромите действат със замах . Преди няколко дни поискаха Малкъм и утре минава медицински при тях , ние от своя страна мъчим трансфера 2 месеца и го бройм за сигурен . Мончи се оказа голяма работа , прави стабилен отбор , като комбинира опит и млади таланти . Иначе тепърва ще видим дали е нацелил с Клуйверт и Малкъм , но с Юндер удари джакпота .
Иначе интерестно защо Аусилио урежда Малкъм , Видал и Вършалко , след като става ясно , че е задължително преди това да продаваме . Според мен трябваше да вложи всички усилия първо да продава , а след това да купува . Утре ако някой поиска Видал и Вършалко и тях ще ги пишем бегали , както бразилеца . И така става , че ди е губил времето напразно последните 2 месрца , както се казва слага тигана преди да е хванал рибата . Иначе дано все пак успеем да продадем тия звезди Марио , Кандрева , Весино и Валеро . Този коментар е бил редактиран от Kutinkata на Jul 23 2018, 20:50 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кутинка, кой е броял Малкъм за сигурен? Аз не си спомням такова нещо. Малко повече слухове от обичайното, както сега се говори за Върсалко например. Иначе Рома освен по-горе изброените, взеха и едно момче на име Анте Чорич. Също млад талант с потенциал, но ще видим как ще се развие в Калчото де.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Сякаш по едно време всичко се водеше уговорено или поне аз бях останал с такова впечатление . Иначе като цяло не е фатално , тепърва ще видим колко ще се развие , все пак има и други качествени крила . Но при нас сякаш нещата не се случват в правилен ред ... Уговаряме Малкъм , Вършалко ни казал ДА , а Аусилио бил в Мюнхен да уговаря Видал ... В същото време сме задължени преди да вземем , първо да продадем ... Според мен Аусилио трябва да вложи всичко в продажба на талаша а чак след това да лети до Мюнхен и тн .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
А според мен повечето неща са измислици на журналистите. Аусиолио не е някой вчерашен глупак и много добре знае, че най-напред трябва да продадем някой и чак след това да купим друг. Няма доказателство, че наистина е бил в Мюнхен за да договаря Видал, нали? Нито пък, че е в Испания за да преговаря с Атлетико Мадрид за Върсалко. Лично аз мисля, че през последните няколко Аусилио е изцяло съсредоточен (или поне по-големите усилия са насочени) върху трансфера на Жоао Марио и много жалко, ако сделката с Уулвс пропадне.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Тя е пропаднала, ако не го продадем до средата на август, ще дойде по настояване на Спалети за подготовката.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
В последните часове се появиха слухове, че Спортинг (Лисабон) има желание да върне в редиците си португалския национал Жоао Марио, който продаде на Интер за 45 млн. евро през лятото на 2016. След трусовете в португалския клуб, ръководството на Спортинг е решено да успокои феновете на тима с трансфер от високо ниво. Проблем за осъществяването на сделката може да се окаже високата заплата на Марио от 4 млн. евро. Интер от своя страна ще търси около 30 млн. евро за своя футболист, а парите от евентуална сделка ще бъдат инвестирани в трансфера на Артуро Видал.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,550 Регистриран: 21-October 16 Град: Стара Загора Потребител No.: 9,447 Любим Играч: Diego Milito ![]() |
Да,Мончи прави уникални сделки,но пък той няма некадърници за разкарване.Може би затова и избра да отиде в Рома,вместо в някой истински гранд.Аусилио прави чудеса това лято,има още време да си осигурим желаните попълнения.Според мен някои отбори нарочно чакат последния момент,за да извият ръцете на притиснати до стената като нас в случая.Виждаме,че някои трансфери стават буквално за 24 часа,без изобщо да е имало слухове преди това.В най-лошия случай Марио и Кандрева ще останат при нас,но едва ли ще получат кой знае колко игрови минути.По-лошото е,че ще изпуснем Видал,за Вършалко сякаш нещата са по-сигурни.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 429 Регистриран: 27-July 09 Потребител No.: 1,652 Любим Играч: Materaci ![]() |
Ако изпуснем и Видал като Малкълм вече ще ми дойде малко в повече...
Видал-Нинджата ми е като мечта и само на фифата съм си представял че могат да играят заедно в Интер. За едно меркато ако ги съберем двамата ще е невероятно. Дано измислим нещо.. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да си намаля заплатата Марио и да ходи в Спортинг , сега ще имат пари да го вземат .
Иначе голям цирк става с Малкъм , уж всичко беше уредено за Рома , но тъкмо преди да лети за Рим , Барселона са предложили по добра оферта и Бордо за сега не го пускат в Рома . Голям филм ще е накрая да заиграе в Барса . |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Да си намаля заплатата Марио и да ходи в Спортинг , сега ще имат пари да го вземат . Иначе голям цирк става с Малкъм , уж всичко беше уредено за Рома , но тъкмо преди да лети за Рим , Барселона са предложили по добра оферта и Бордо за сега не го пускат в Рома . Голям филм ще е накрая да заиграе в Барса . Според мене Бордо просто им извиват ръцете за повече пари. Колкото до Мончи, Рома си продадоха двамата най-добри играчи за над 100м, а освен това имат и стабилни приходи след полуфиналът в ШЛ. Така че е нормално да могат да харчат повече от нас. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 498 Регистриран: 23-May 16 Град: bs Потребител No.: 9,418 ![]() |
Отърваха се и от ффп.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Според мене Бордо просто им извиват ръцете за повече пари. Колкото до Мончи, Рома си продадоха двамата най-добри играчи за над 100м, а освен това имат и стабилни приходи след полуфиналът в ШЛ. Така че е нормално да могат да харчат повече от нас. Аз си мисля , че Малкъм ще отиде в Барса в крайна сметка . Иначе за Рома тепърва ще видим на къде ще тръгнат . Направиха силен сезон , в топ 4 на Европа бяха и въпреки това купиха около 10 нови играчи , като според мен трябваше просто да се подсилят на 2-3 места с класни попълнения . Мончи взима опитни като Пасторе и млади играчи , но миналата година показа , че и той е способен на слаби сделки като Шик и Дефрел примерно . При тях май по скоро се работи по метода на Арсенал , да взимат младоци и да ги продават по скъпо след някой сезон . Само си помислете ако Рома си бяха оставили Салах , Рюдигер , Алисън , Пянич и Найнголан и леко да бяха надградили . Щяха да имат по силен отбор от Ювентус , а сега новия сезон изглеждат като фаворит за 2рото място , но сякаш без шанс за 1вото . Колкото до нащо меркато , май е в застой , поне до евентуална продажба на някои от Марио , Кандрева , Весино и Валеро . Иначе Кориере дело спорт казват , че наши шефове били в Мюнхен за Видал но от Байерн ни отрязали . Резервен вариянт бил Ковача , лично аз предпочитам Ковачич пред Видал . Този коментар е бил редактиран от Kutinkata на Jul 24 2018, 13:38 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Е ковача е класа и е много по-млад .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Бомба в Италия! Интер вади оферта на Барса за Лео Меси .
"Вярвам, че можем да отправим неустоима оферта", заяви шеф на нерадзурите Интер готви бомбастичен трансфер, след като се разбра, че "нерадзурите" мечтаят да купят от Барса Лео Меси. По този начин Интер иска да отвърне на удара на Ювентус, след като "старата госпожа" се уреди с услугите на Кристиано Роналдо. По този начив битката "Меси-Роналдо" може да се пренесе в Серия "А"Шефовете на Интер са готови да извадят чудовищна сума, за да вземат в редиците си лидера на Барселона."Роналдо е полезен за италиаския футбол. А защо Меси да не пристигне в Интер? Невъзможно е да кажеш "не" за Меси", каза изпълнителният директор на спонсора на "нерадзурите" Пирели - Марко Трончети."Ако има възможност тази сделка да се случи, то феновете на Интер ще бъдат много щастливи. Ако правилата на финансовия феърплей позволяват, вярвам, че можем да отправим неустоима оферта", добави Трончети.Както е известно, преди години Интер осъществи един мегатрансфер от Барса, като прилапа Феномена Роналдо, кото бе звездата на "каталунците" по това време. Сега явно нерадзурите искат да отговорят на предизвикателството на Юве. Интересното в случая е, че Меси подписа доживотен договор с Барса, а само преди няколко сезона отказа нечувани пари от Ман Сити. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Вече се чудят какви глупости да си измислят през лятото.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 12:02 PM |