Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
Аз не искам Малком , имаме такъв профил играч - Лаутаро.
Ювето Кристиано , ние някъв Малкъм от средняк в тъпанарската лига 1.... Без такива , искам по-доказан футболист. Сити взимат Марез , Бернардо Силва дали не е излишен вече..?? Иначе по принцип си искам аз някой от Хамес , Ди Мария и Алексис... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Принципно Малкъм както и всеки друг идващ в Серия А има шанс да се издъни и да не му пасне лигата . Но когато взимаш млад играч искан от доста отбори това не е чак такъв риск , защото другото лято ние пак ще можем да му вземем не лоши пари . Докато при 32 годишен футболист това не е така , при слаб сезон за нас , това ще значи , че ще го храним още 3 години с никак не лоша заплата . Иначе и аз искам Изко или Асенсио , а и Хамес но нека говорим реално , та ние дълбоката пейка на Барса не можем да си позволим , нито играч на Бордо а какво остава за доказани звезди в добра футболна възраст . Аз ще се радвам на Малкъм и мисля , че ще се справи . Но задължително ни трябва класно дясно крило , дано не разчитаме на Политано като титуляр там .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интерист, начален стадий ![]() Група: Members Коментари: 75 Регистриран: 13-June 17 Потребител No.: 9,489 ![]() |
Аз пък мисля, че до тук правим не лошо меркато сравнение с други години и дори да не вземем още няколко нови както всички дискутираме пак сме горе долу добре. Един задължителен десен бек ни трябва да се сменя с Дамброзио и ако вземем халф и Малком евентуално трябва да сме много ама много доволни. С Гобите сме далеч още да се мерим и реалността е борбата за топ3. С надявам се десен бек и 1-2 нови попълнения сме в битката за топ3 с Наполи и Рома.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Принципно Малкъм както и всеки друг идващ в Серия А има шанс да се издъни и да не му пасне лигата . Но когато взимаш млад играч искан от доста отбори това не е чак такъв риск , защото другото лято ние пак ще можем да му вземем не лоши пари Така ли? И колко ще вземем сега на Жоао Марио? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Така ли? И колко ще вземем сега на Жоао Марио? Ами според мен 20-25 млн , колкото гд и на Кондогбия , въпреки потресаващата им игра за нас . А колко на Валеро ? Иначе според мен ситуацията с Марио не е същата като сегашната с Малкъм . Тогава до края на трансферния прозорец никой не го искаше Марио , накрая някав Киа ни го пробута . В момента още в началото на трансферния прозорец няколко отбора са готови да платят исканите от Бордо пари . Но пак казвам , че според мен Малкъм би успял при нас и няма да се налага да му търсим отбор , нито да храним няколко сезона новия Валеро . |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
25 милиона за Марио много трудно ще излъжем някой да плати, по-скоро поредния наем. И то говорим за национал на Португалия, който играе редовно. Иначе не знам защо включи Валеро, тъй като аз бях против неговия трансфер още при появата на първата спекулация. И от него се знаеше още тогава, че няма да имаме възвръщаемост. Поради тази причина сега не искам и Пайе. Между другото, нищо чудно същото да се случи, ако привлечем и Дембеле. Днес ми се стори адски бавен и изморен. А иначе това за Малкъм няма как да знаем със сигурност. Накрая да не се окаже само, че всички го искат, ама всеки вика "вземи го ти".
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Валеро не знам защо изобщо го включвате. Той струва 5м
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Супер! 5 милиона хвърлени на вятъра + заплата за срок от 3 години за колкото му е договора. Като нищо ще го хрантутим до 35-годишна възраст. И в този ред на мисли само да вметна, че не е малка сумата. Защото до края на миналия месец трябваше да покрием някакви задължения, които бяха от рода на 30-ина милиона и ако не ни достигнат 5 (даже и 1), ще си отнесем наказание като стой та гледай. От ръководството направиха всичко възможно разбира се и успяхме в крайна сметка като си разпродадохме половината примавера.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Незнам но продължавам да недоумявам защо се говори за цифра от 5 млн ... Търся в нета и ми излиза , че той има 3 годишен договор със заплата 2.2 млн ( 3 Х 2.2 = 6.6 + още толкова за данъци = 13.2 млн + 5 млн трансферна сума = 18.2 млн ) Та реално излиза едни 20 млн този буквално спрял с футбола човек , нямам идея защо си мислите , че играе за нас без заплата .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Вместо да се радвате, че в момента правим един от най-силните трансферни прозорци от сума ти време, вие сте се хванали за Валеро...ако сметнем пък специално кой колко най-много се хрантутили, то Валеро повярвайте ще ви се стори сираче спрямо Куарешма, Суазо и да не продължавам да ги изброявам, играчи дошли за големи трансферни суми и заплати, а на среща нищо. Валеро беше взет за 5млн, просто за да има опит в състава и широчина.
Ами от по новите да споменавам ли Кузманович, Гаргано, Джонатан, и още куп анимационни герои....И да, изброявам всички тези играчи, защото заради тях Интер се превърна в това което беше до преди сезон два.... Така че такива като Борха най-вероятно ще ги има и за напред. Този коментар е бил редактиран от durex на Jul 11 2018, 10:56 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Като цяло винаги има риск трансфера да е лош за жалост . Независимо дали е на 18 или на 33 . Но все пак съм против такиа трансфееи на 30+ годишни играчи , особенно когато не са доказана класа като Найнголан примерно .. Иначе за трансферния прозорец за сга вървим добре , взехме Де Фрай , Асамоа , Лаутаро , Политано и Найнголан , но се разделихме с Рафиня и Кансело . Според мен трябва да се вземат десен бек и дясно крило за да е завършен отбора ни .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Като цяло винаги има риск трансфера да е лош за жалост . Независимо дали е на 18 или на 33 . Но все пак съм против такиа трансфееи на 30+ годишни играчи , особенно когато не са доказана класа като Найнголан примерно .. Иначе за трансферния прозорец за сга вървим добре , взехме Де Фрай , Асамоа , Лаутаро , Политано и Найнголан , но се разделихме с Рафиня и Кансело . Според мен трябва да се вземат десен бек и дясно крило за да е завършен отбора ни . И още един халф Кутинка. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
За Вършалко ще се случат нещата според мен, както и за Рафиня. В Барселона е ясно, че няма да получи шанс, а така като гледам май няма голям интерес към него. Освен да го набутат в някоя сделка. Ще клекнат в крайна сметка де, но ще трябва да чакаме до последно. Същото се отнася най-вероятно и за Малкъм. И все пак мисля, че първо ще продаваме и чак тогава ще очакваме нови попълнения.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Важното е Кандрева и Марио да бъдат разкарани, от там на татък ще е лесно.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Едер в Джиангсу Сунинг за 10 млн , уж всичко е почти готово .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
А ние го взехме за 8. Не е зле!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Уанда май е качила снимка в инстаграм как е на летището на път към Мадрид .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Как пък решиха, че пътува за Мадрид?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Весела Коледа!
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 08:43 AM |