Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Интер ще продаде крилото си Антонио Кандрева, ако реши да подходи сериозно спрямо звездата на Бордо Малкъм. Това е единственият начин, който би позволил привличането на бразилския талант.
„Нерадзурите” имат принципна договорка с 21-годишния техничар от известно време, ала не могат да се договорят с „жирондинците”. Интер предлага да плати 10 милиона евро за наем, в края на който ще бъде задължен да доплати още 30 милиона за окончателното откупуване на играча. Бордо на този етап не бърза с отговора си. Френският тим изчаква края на Световното първенство в Русия, за да види дали пък няма да има оферти от Висшата лига на Англия. Със сигурност те биха били далеч по-примамливи. Този факт не тревожи кой знае колко Интер, който разполага с твърдото уверение на Малкъм, че той иска да играе само и единствено на „Джузепе Меаца”. Ако сделката се приближи към финализирана, то може да се счита, че 31-годишният Кандрева ще бъде жертван, докато клубът все още може да прибере прилична сума за него. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Ново име за крилото Димитрий Пайет.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Марио по всяка вероятност ще заиграе в Англия , клубовете който го искат са Борнемут , Евертън и Тотнъм , а Кандрева май ще го засилваме към Уест Хям , остана да бием шута и на Едер и ще е перфектно , особенно ако Челси натиснат за Весино . На тяхно място да взимаме Малкъм , Рафиня и Дембеле , да ударим и Вършалко и пазара е готов . Малко ми се струва в сферата на фантастиката но надеждата умира последна .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Това ако стане със сигурност ще бъдем основен конкурент на гобите за Скудето.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Според Гадзета, тази вечер в Милано ще има среща между представители на Интер и Атлетико Мадрид, относно трансфера на Симе Вършалко. Играчът отдавна е дал съгласието си за трансфер, но двата клуба още не са постигнали споразумение.
Някои не много достоверни източници (основно спортни сайтове в Гана) твърдят, че Интер работи по трансфера на Алфред Дънкан, който продаде на Сасуоло преди 4 години. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Ново име за крилото Димитрий Пайет. Пайет е много добър, но не типично крило. Иначе съм много ЗА него, въпреки че май е към 30-ка. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ще се пробваме за Пайет, тъй като очевидно преговорите с Бордо за Малкъм зациклиха.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Пайет след края на сезона ще е на 32 и почти никога не е играл ШЛ . Дембеле и Нинджата също са над 30 , както и Валеро , Дамброзио , Миранда , Едер , Кандрева , Ханданович , Асамоа ... Струва ми се , че "опитните" играчи ще ни станат твърде много и то без да имат опит в ШЛ , догодина ще трябва да градим отбор на ново . Твърдо против съм трансфер на Пайет .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
И аз съм на кантар за Пайет, но пък силно се надявам, че ще разкараме Едер, Валеро и Кандрева още през това меркато.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,550 Регистриран: 21-October 16 Град: Стара Загора Потребител No.: 9,447 Любим Играч: Diego Milito ![]() |
Голям симпатяга е Пайе,но не ми се вярва да напусне Марсилия,където е бог и получава доста свободна роля.При нас ще бъде по-ограничен и ако направи два слаби мача Спалети ще го закове на пейката за сметка на Политано.А и с толкова много играчи прехвърлили 30-те ще стане същата работа като 2012,2013 година да се чудим как да подмладяваме отбора и градим наново.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Надявам се да вкараме свежи пари в касата на клуба от продажби на Едер, Валеро, Кандрева и Марио и с тях да се подсилим доста стабилно. Ако продадем и Габибезгол ще бъдем топ отвсякъде. Иначе най-вероятно на десния бек ще вземем Симе Вършалко. Като, че ли към днешна дата хърватина е най-близо до подпис с нас от всички спрягани за тази позиция. Все още не сме се отказали от Рафиня, а другия халф, за който се спекулира усилено е Муса Дембеле. Почти съм сигурен, че ще вземем и едно крило.
Този коментар е бил редактиран от Provenzano на Jul 10 2018, 12:04 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
По-принцип всичко зависи от трансферната сума и от договора, но Пайе си е класа отвсякъде. Какво като не е играл за голям отбор? Малкълм да не би да е играл? Истина е, че ще имаме повече по възрастни играчи, но имаме и много футболисти в добра възраст като Брозович, Галярдини, Политано, Мартинез, Де Врай, Скриняр, Икарди и Весино.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Малком не е играл в голям отбор но разликата между него и Пейет е точно 10 ГОДИНИ . Последните 2 сезона и двамата ги изкараха във Франция и по младия Малком наниза 19 гола а Пайет едва 10 гола . С един такъв трансфер на нов 32 годишен играч ще се изсерем на всичко свързано това лято от нас . Единственото хубаво е , че новината за Пайет е партенка и няма да го вземем но ми е странно защо го искате , но вие искахте и Валеро на 33 така , че май е нормално . Може би не знаете но не е хубаво да се взимат 32-33 годишни играчи , особенно ако те не са Кристиано Роналдо , най вече , защото на тази възраст формата рязко спада , но явно опарването с Валеро не е достатъчно .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Спокойно, Пайет няма да дойде.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не само, че формата рязко спада, но и шанса за контузии става по-голям, а времето за възстановяване по-дълго. Вече взехме Наинголан, който въпреки, че е друга бира като играч (така да се каже) е на 30. Асамоа му е набор и през декември също ще чукне 30. А до края на меркатото, ако успеем да вземем и Дембеле (след няколко дни ще стане на 31), то ще имаме достатъчно опит според мен, тъй като имаме и Миранда. Да не забравяме и за Едер (през ноември ще стане на 32), Валеро (през януари ще стане на 34), Кандрева (през февруари ще стане на 32). И точно поради тази причина смятам, че нямаме нужда от още играчи на подобна възраст.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Пак казвам, че всичко зависи от трансферната сума, но е интересно твърдение да не искаш играч, защото е на 30 години?! Изобщо гледали ли сте го последната година? Аз им изгледах мачовете от групите нататък в ЛЕ и точно Пайе им беше най-добрият играч и им вързваше играта напреде. Да, вкарал е само 10 гола, но има 24 асистенции за сезона. Не знам защо го пропускаш това. Mалкъм дето струва 40м+ има 12 гола и 8 асистенции, ако ще говорим за статистики. А Политано, дето не го искахте, защото вече бил на 24 години и още играел в Сасуоло има почти същата статистика като Малкълм, само дето серия А е далеч по трудно първенство от френската лига.
С това далеч не казвам, че бразилецът е слаб играч. Не съм го гледал изобщо и затова му коментирам статистиките, но аргументът, че Пайе не става за Интер, защото е на 30 и не е играл в голям отбор е доста изсмукан от пръстите за мене. От друга страна играч, който има един добър сезон във Франция с 12 гола и струва 40м, става за Интер, защото е на 21 години ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Всеки има различни престави за играта . Пайе не е дори на 30 а след края на сезона ще е на 32 години . Играч който на 30 сменя Висшата Лига с Лига 1 на Франция ... Ами да се наблъскаме тогава с 30 + годишни играчи при нас , ще се радваме да играят 1-2 сезона на ниво при нас и после ще ги храним още 2-3 сезона , защото кой ще купи играч на тая възраст и така ще стигаме Ювентус . В момента даваме около 15 млн годишни заплати на 3ма над 30те които никой не ги иска ( Валеро , Кандрева и Едер ) колко да ги наредим хрантутниците ? Ако ще е на 30+ години нека поне е от класата на Найнголан и по възможност да е свикнал със Серия А , защото на 32 няма много време да го чакаме . Иначе сравненията на статистиките между Малкъм и Пайе са меко казано нелепи , единия вкарва повече и е цели 10 години по млад от другия и има къде да се развива , другия асистира повече но не му ли тръгне играта ще си го хрантутим още 3 години . Незнам къде в Европа го гледате това с купуването на 32 годишни играчи но при големите не е вървежно вече , нямам никаква идея защо ги искате такива честно .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Всеки си има мнение, явно че нито Пайе, нито Малкълм ще вземем. Предложили сме 3 год. договор и 10м за Дембеле
According to "TuttoMercatoWeb.com", Inter would have proposed a three-year contract to Moussa Dembelé. The Tottenham midfielder, heavily sponsored by compatriot Radja Nainggolan, would be the first goal for Luciano Spalletti's median. At the same time, the Nerazzurri would have offered 10 million euros to the Spurs and they would have thought of defining the deal within a week. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Според мен пък ще вземем и Дембеле и Малкъм , като дори имам съмнения и за Рафиня , може би и него ще вземем . А и Вършалко е задължителен .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз само малко се притеснявам за Малкъм да не се окаже някой flop. Не съм убеден, че струва парите, които му искат от Бордо. Кутинка, за Пайе сме на едно мнение и ти казваш, че може и да не му тръгне в Калчото, но това важи в пълна сила и за Малкъм. Калчото е много специфично и както се убедихме в последните години не е за всеки. Примерите като Габибезгол, Марио и Кондо могат да ни бъдат само за урок. Ако щете дори и един Далберт, който в никакъв случай не струва парите, които платихме на Ница за него и съм сигурен, че ако не го бяхме купили, сега още щеше да е във Лига 1.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 08:44 AM |