Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Икарди го заменям само за Модрич, ама да е на 26 години.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
До вчера им беше най-добрата 9-ка в света, днес обърнаха плочата. Но това не е новост при тях. За Погба преди пишеха, че бил мега играчът, а когато отиде в Юнайтед стана "дърво". Утре Буфон като подпише с ПСЖ и него ще го оплюят. А това за играчите го има и при нас. В междунардоният форум има хора, които са готови да сменят Дибала за Икарди на момента. Сега се заговори , че Погба може да се върне в Ювентус и според феновете отново е добър ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Сега се заговори , че Погба може да се върне в Ювентус и според феновете отново е добър ![]() ![]() ![]() Според тях, съдийте даже ги режат. А в другите случаи или е случЕаност или авантите не оказвали влияние на мача ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
"As reported by Il Secolo XIX, Inter is on the trail of the Sampdoria back Bartosz Bereszynski. The Polish is the first alternative to Cancelo".
"Inter chase Matteo Politano and the key could be represented by Andrea Pinamonti. The Sassuolo in fact evaluates the player 25 million euros but with the inclusion of the young striker the price would fall dramatically". "Inter’s Talks With Dembele’s Representatives At An Advanced Stage" - Аусилио ще ходи до Лондон да го убеждава. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Според тях, съдийте даже ги режат. А в другите случаи или е случЕаност или авантите не оказвали влияние на мача ![]() ![]() Между другото след мача им с нас те казаха , че само втория жълт за Пянич бил спестен ама ние сами сме си загубили мача така или иначе в края .. А тая година са се преставили в ШЛ по добре от Рома , защото все пак са направили хипер мач срещу Реал и само съдията ги е убил а Барса сами са се били в Рим .. Положението е отчайващо и техните очила не са черно бели а някав съвсем друг цвят .. За това и не искам да звучим толкова "синьо черни" и ние , защото в такава степен е нелепо отстрани , макар , че фенщината винаги си е има , но това тяхното е нещо друго . Иначе ние за първи път от ерата на отбора ни с требъла имаме толкова солидно ядро от добри играчи . Реално в момента Икарди , Перишич , Брозович , Шркина , Миранда , Хандана , Рафиня , Кансело ( ако ги вземем последните двама де ) са достатъчно класни всички за да бъдат част от шампионски отбор , а това са цели 8 играча , свикнали с обстановката в отбора , свикнали вече и със Спалети и тн .. Според мен тези играча трябва да бъдат запазени до един и просто да надградим с 2-3 класни попълнения , малко скамейка и ще сме в борбата за титлата . |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Иначе гледам Марио Балотели е с изтичащ договор мисля след 1 месец , ако не бъркам . Уж навсякъде се говори , че е спрял с простотийте и тн , никога не съм го мислел за кой знае какъв играч но ако наистина е спрял с глупостите и е пораснал , а и е безплатен , значи става за резерва в атаката .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
Освен сигурните трима до момента искам още 3-4 футболисти.
Кансело , Рафиня , Муса Дембеле и Ди Мария. Иска ми се да имаме и някой като Политано за резерва , но нека е Верди. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Иначе гледам Марио Балотели е с изтичащ договор мисля след 1 месец , ако не бъркам . Уж навсякъде се говори , че е спрял с простотийте и тн , никога не съм го мислел за кой знае какъв играч но ако наистина е спрял с глупостите и е пораснал , а и е безплатен , значи става за резерва в атаката . Само за да съм сигурен, че говориш за същия човек... става въпрос за мангала, който хвърли нашата фланелка на земята, нали така? Три залепени шнура за него. Лекето си остава леке завинаги! Шнур за него!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Само за да съм сигурен, че говориш за същия човек... става въпрос за мангала, който хвърли нашата фланелка на земята, нали така? Три залепени шнура за него. Лекето си остава леке завинаги! Шнур за него!!! Аз лично никога не съм го смятал за кой знае каква класа , много хора казват , че едва ли не е супер звезда но характера го проваля . Според мен също характера го проваля но не бих казал , че е нещо певече от приличен играч , дори и да беше с перфектен характер . И все пак всички се изридиха да казват как бил узрял и тн . Направи добър сезон в Ница , вкара доста голове и честно казано го предпочитам за пейка вместо да даваме 15 млн за 30 годишния Иличич . А и ако нещо ни дразни винаги можем да го продадем на печалба още зимата . Този коментар е бил редактиран от Kutinkata на May 31 2018, 09:06 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Иначе сериозно се говори за наш интерес към Муса Дембеле от Тотнъм , като даже Аусилио щял да лети към Лондон а дори вече и самия Дембеле казал да на нашия интерес . Честно казано не съм го гледал много но сякаш не съм много ентусиазиран от този трансфер , говорим за 31 годишен халф разчитащ на физиката си , струващ минимум 30 млн и ьачисал 0 гола и 0 асистенции за последния сезон . Иначе го гледах стещу Ювентус и честно казано им изяде халфовата линия . А за дясно крило сме проявявали сериозен интерес към Мемфис Депай , тук го предпочитам в пъти пред Политано , Верди и тн .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
Дембеле е животно. Не разчита само на физиката си , техничен е , експлозивен с хубав пас и с хубав ляв крак.
Депай и на мене ми харесва , но Лион ще искат майка си и баща си за него... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Иначе сериозно се говори за наш интерес към Муса Дембеле от Тотнъм , като даже Аусилио щял да лети към Лондон а дори вече и самия Дембеле казал да на нашия интерес . Честно казано не съм го гледал много но сякаш не съм много ентусиазиран от този трансфер , говорим за 31 годишен халф разчитащ на физиката си , струващ минимум 30 млн и ьачисал 0 гола и 0 асистенции за последния сезон . Иначе го гледах стещу Ювентус и честно казано им изяде халфовата линия . А за дясно крило сме проявявали сериозен интерес към Мемфис Депай , тук го предпочитам в пъти пред Политано , Верди и тн . Дембеле е стил Тиаго Мота, не очаквай голове от него, а да възпира опасни контраатаки. За мен е идеален трансфер. Просто ни трябва опит в средата. Само с малчугани няма да стане в ШЛ. |
|
|
Guest_Sneijder_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дембеле е стил Тиаго Мота, не очаквай голове от него, а да възпира опасни контраатаки. За мен е идеален трансфер. Просто ни трябва опит в средата. Само с малчугани няма да стане в ШЛ. Мота доколкото помня си вкарваше голове и даваше и асистенции . Иначе както казах нямам почти никакви наблюдения над Дембеле , може и да е добър но тая негова статистика ... Сякаш ни трябва играч в центъра тип Ковачич , който да помага много в атака , както го правеше втория полу сезон Брозович , който заши 8 асистенции въпреки поста си пред защитата . А и Дембеле е на 31 и цената му е доста голяма , незнам колко футбол ще има в него още . А и ако ще атакуваме силно представяне в ШЛ с опитни играчи , нека поне са такива с опит в ШЛ , Дембеле въпреки свойте 31 години няма почти никакъв опит , та той е изиграл около 10тина мача в турнира . Ако ще взимаме опитен играч за пред защитата ми се иска някой наистина доказан , който може да бележи и подава , някой като Найнголан или Видал . Този коментар е бил редактиран от Kutinkata на May 31 2018, 10:13 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дембеле е много мощен физически и много трудно му отнемат топката. Няма асистенции, защото е един от двамата им дефанзивни халфа. Договорът му изтича другото лято и според мене 30м са много. Опитен играч е и няма значение, че не е играл много в ШЛ, като е основен играч на Тотнъм от години.
Колкото до ДеПай, там има голям риск, тъй като ще му искат поне 40-50м. Френското първенство е по-различно от Италия и за пример един Окампос, който беше средна ръка играч в Дженоа и провал в Милан е основен играч на Марсилия и има към 10-на гола. Едно време Шамак им късаше мрежите, после се оказа пълен провал. А по-принцип и ДеПай играе отляво, където е Перишич. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мота доколкото помня си вкарваше голове и даваше и асистенции . Иначе както казах нямам почти никакви наблюдения над Дембеле , може и да е добър но тая негова статистика ... Сякаш ни трябва играч в центъра тип Ковачич , който да помага много в атака , както го правеше втория полу сезон Брозович , който заши 8 асистенции въпреки поста си пред защитата . А и Дембеле е на 31 и цената му е доста голяма , незнам колко футбол ще има в него още . А и ако ще атакуваме силно представяне в ШЛ с опитни играчи , нека поне са такива с опит в ШЛ , Дембеле въпреки свойте 31 години няма почти никакъв опит , та той е изиграл около 10тина мача в турнира . Ако ще взимаме опитен играч за пред защитата ми се иска някой наистина доказан , който може да бележи и подава , някой като Найнголан или Видал . Да, ама от твоето описание, няма да струва 30млн, ами поне 60 ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Феновете на Тотнъм имат високо мнение за него. - https://www.thefightingcock.co.uk/forum/thr...;.3242/page-109
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Действително гледам много го обичат феновете на Тотнъм и не искат да заминава . Доколкото разбирам , той е казал , че тялото му нямало да издържа на натоварванията на Почетино и Висшата Лига и иска предизвикателство в лига с по малко натоварвания . Другото което е , че контракта му изтича през 2019 и нямат никакво основание да му искат 30 млн , защото другото лято си заминава без пари . Един трансфер за към 15 млн мисля , че ще е добра сделка .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
И аз смятам че около 20-на млн ще е добре, освен това в Италия го няма това непрестанно тичане, което се изисква в Англия например. Ако успеем да взмем и Наинголан за около 30м ще е супер. Рафиня, Кансело и един измежду Политано и Верди и входящото меркато е готово.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,550 Регистриран: 21-October 16 Град: Стара Загора Потребител No.: 9,447 Любим Играч: Diego Milito ![]() |
Зидан напусна Реал Мадрид.Ковача му беше любимец,макар че беше резервичка го готвеха за заместник на Модрич.Сега ако го замести някой прахосник нищо чудно да го продадат.Дано не му искат много пари на нашето момче,най-много ще се радвам ако той подсили халфовата ни линия.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 08:03 PM |