IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

> ПИШЕТЕ НА КИРЛИЦА !!!

МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!

597 страници V  « < 451 452 453 454 455 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Трансферни слухове
Оценка 5 V
Hortomagico
коментар May 24 2018, 16:49
Коментар #9041

Интерист, начален стадий
*

Група: Members

Коментари: 75
Регистриран: 13-June 17
Потребител No.: 9,489

Цитат(Kutinkata @ May 24 2018, 17:25 ) *
Марез въобще не е сигурен за Сити , а и Рома бяха близо до него лятото и се говореше за сума около 40 и няколко милиона . Престанете да вярвате на всеки слух и да го приемате за 100% истина . Дори Сити отказваха да споменат сумата която са давали за Марез зимата но ти го твърдиш със сигурност , а и знаем , че зимата цените са завишени . Иначе , че Марез е класа над Политановци , Вердита и тн мисля е ясно . Човека за последните 3 сезона ( САМО ВЪВ ВИСШАТА ЛИГА ) наниза 35 гола и 27 асистенции и то на поста на Кандрева . На мен винаги ми е било странно как някав от слабите италянски отбори на 26 години прави добър ПОЛУ сезон и вече някой хора го искат , че бил класа . Не казвам , че задължително ще се окаже провал но талантите в Италия сякаш са много малко последните години , че да рискуваме с такива с по половин добра година на футболна възраст в която трябва отдавна да са изгряли .
Иначе колкото до Барела , на няколко пъти съм го коментирал , на мен много ми харесва и е на позиция на която имаме нужда , определени съм за такъв трансфер .

Братле ти си противоречиш не виждаш ли? Говориш, че не искаш футболисти, които имат по 1 силен полусезон в слаб отбор и искаш Николо Барела, който играе 2ри сезон в сериа А(първи успешен)за гранда от Сардиния Каляри и за 60те мача в елита има 28 жълти и 2 червени на поста халф(на които имаме Брозо, Галярдини, Весино и Борха). Аз лично предпочитам някой, които може да гради играта, достатъчно футболисти си имаме пред защитата. Кога ще вземем качествени попълнения, които да помагат на Икарди? Никои от топ отборите в Европа не разчита на 6 рушача и 2 крила на тъча и 1 таран.

Този коментар е бил редактиран от Hortomagico на May 24 2018, 16:51
Go to the top of the page

+Quote Post
Kutinkata
коментар May 24 2018, 17:06
Коментар #9042

Със синьо-черно сърце

Коментари: 6,596
Регистриран: 21-July 10
Потребител No.: 2,928
Любим Играч: javier zanetti

Цитат(Hortomagico @ May 24 2018, 17:49 ) *
Братле ти си противоречиш не виждаш ли? Говориш, че не искаш футболисти, които имат по 1 силен полусезон в слаб отбор и искаш Николо Барела, който играе 2ри сезон в сериа А(първи успешен)за гранда от Сардиния Каляри и за 60те мача в елита има 28 жълти и 2 червени на поста халф(на които имаме Брозо, Галярдини, Весино и Борха). Аз лично предпочитам някой, които може да гради играта, достатъчно футболисти си имаме пред защитата. Кога ще вземем качествени попълнения, които да помагат на Икарди? Никои от топ отборите в Европа не разчита на 6 рушача и 2 крила на тъча и 1 таран.

Брато колко силни сезона да има Барела като е на 20 годин ? На неговата възраст Верди е играл в долните дивизии . Нормално е на годините на Барела да няма 5 сезона зад гърба си на високо ниво , защото точно на тая възраст се води талант . След месец Верди прави 26 ама за теб явно е все тая , някви си 5 години разлика . Когато Барела стане на 26 ще играе за голям отбор а не тепърва да става талант в Болоня . Между другото не само е доста по млад , не само играе "рушач" но и има едва 4 гола по малко от Верди този сезон smile.gif

Този коментар е бил редактиран от Kutinkata на May 24 2018, 17:07

+Quote Post
Hortomagico
коментар May 24 2018, 17:25
Коментар #9043

Интерист, начален стадий
*

Тогава защо си против Киеза? Може да играе дясно крило може и зад нападателя точно там където имаме само един Рафиня, които дори не се знае дали ще остане и Кандрева, които видимо е свършил курса. на 20 е не на 25 както ти го наричаш изхабен талант и тн. Предпочиташ футболист на пост където сме засипани от футболисти и там където даже смяна не можем да направим си твърдо против 20 годишен талант признат из Италия.
Не искам да спорим статистиката за Барела е повече от красноречива дали е рушач или не е ..3 пъти е бил наказван за картони през сезона.Мисля, че Галярдини като дойде от Аталанта беше г/д със същите голове като него, но ти си знаеш. Все пак тук сме да си дадем мнението и аз съм твърдо за друг тип играч.

Този коментар е бил редактиран от Hortomagico на May 24 2018, 17:30

+Quote Post
Kutinkata
коментар May 24 2018, 17:36
Коментар #9044

Със синьо-черно сърце

Цитат(Hortomagico @ May 24 2018, 18:25 ) *
Тогава защо си против Киеза? Може да играе дясно крило може и зад нападателя точно там където имаме само един Рафиня, които дори не се знае дали ще остане и Кандрева, които видимо е свършил курса. на 20 е не на 25 както ти го наричаш изхабен талант и тн. Предпочиташ футболист на пост където сме засипани от футболисти и там където даже смяна не можем да направим си твърдо против 20 годишен талант признат из Италия.
Не искам да спорим статистиката за Барела е повече от красноречива дали е рушач или не е ..3 пъти е бил наказван за картони през сезона.Мисля, че Галярдини като дойде от Аталанта беше г/д със същите голове като него, но ти си знаеш. Все пак тук сме да си дадем мнението и аз съм твърдо за друг тип играч.

Имаме играчи на позицията на Барела но честно харесват ли ти ? Весино , Валеро ? Само Брозо според мен е достоен за титуляр в центъра от наще . Барела има много по голямо виждане от Галярдини , Весино и Валеро взети заедно , има и хубав удар и тепърва ще става по добър . За мен задължитрлно ни трябва един класен център с идей в атака .
А иначе за Киеза не искам да коментирам , защото съм му гледал наистина много малко мачове , просто в тези мачове Симеоне ми прави впечатление . Но за Киеза ме отказва и голямата цена , говори се за 50-60 млн , и все пак не мога да кажа със сигурност колко е класен , ако си го гледал повече значи имаш по големи впечатления от него , но го предпочитам пред Политано и Верди .

+Quote Post
Hortomagico
коментар May 24 2018, 18:10
Коментар #9045

Интерист, начален стадий
*

Цитат(Kutinkata @ May 24 2018, 18:36 ) *
Имаме играчи на позицията на Барела но честно харесват ли ти ? Весино , Валеро ? Само Брозо според мен е достоен за титуляр в центъра от наще . Барела има много по голямо виждане от Галярдини , Весино и Валеро взети заедно , има и хубав удар и тепърва ще става по добър . За мен задължитрлно ни трябва един класен център с идей в атака .
А иначе за Киеза не искам да коментирам , защото съм му гледал наистина много малко мачове , просто в тези мачове Симеоне ми прави впечатление . Но за Киеза ме отказва и голямата цена , говори се за 50-60 млн , и все пак не мога да кажа със сигурност колко е класен , ако си го гледал повече значи имаш по големи впечатления от него , но го предпочитам пред Политано и Верди .

Факт е, че Барела може би е по ставащ от тях. Лично на мен никой от нашите 4 халфа не ми харесва дори и Брозо поради простата причина, че са по-скоро тип рушащи играта футболисти отколкото градящи. Факт е обаче, че ръководството ни иска да гради халфова линия около Брозо и може би Галярдини, факт е, че купихме Весино и Борха преди 1 година и едвали ще си тръгнат сега, особено Весино, за които бяха броени маса пари. И когато сме наясно с тези фактори мисля, че имаме доста по-голяма нужда от хора в атакуващ план и като цяло ми се иска да сменим схемата към по-офанзивна. А за да сме боеспособни в първенството, купата и ШЛ не може да имаме 5 дефанзивни халфа, а пред тях да сме само с Рафиня, които дори не знаем ще остава ли. Та ако Барела може да смени Рафиня, добре дошъл, но 5ти футболист на пост, на които имаме 4 при нужни 2ма, не мерси съм.

+Quote Post
Hortomagico
коментар May 24 2018, 18:13
Коментар #9046

Интерист, начален стадий
*

“Клубът започна да се ръководи много добре, но има нужда да балансира счетоводството си и това е най-важното. Футболът се промени - преди ти даваха дузпа и не можеше да променят решението си, точно както преди ти разрешаваха да харчиш колкото си искаш.Сега трябва да се съобразяваме със споразумението с УЕФА, направено от предишните собственици. Наследихме определени критерии, които трябва да следваме. Когато това се случи, може да инвестираме, но ще е трудно да привлечем големи имена. Не казвам, че няма да дойдат. В момента не можем да подпишем с Рафиня и Кансело, въпреки че те се справиха добре. За съжаление, това е положението сега”, обясни Спалети.

А ние коментираме трансфер на Марезsad.gif нека бъдем реалисти. И след като Рафиня не може да остане кой ще играе зад Икарди? Пак ли мъките с Борха и Брозо.. реве ми се, и не ми се иска да взимаме още футболисти на тяхната позиция Кутинка наистина.

+Quote Post
Kutinkata
коментар May 24 2018, 18:31
Коментар #9047

Със синьо-черно сърце

Лошото е , че не знаем колко пари ще отпуснат наще скръндзи . Иначе Спалети обича 4-2-3-1 и това играем , а двойката пред защитата имаме само 3ма играчи ( Брозо , Гало и Весино ) аз Борха не го броя за нищо , тоя не трябва да помирисва терен . С 3ма играча на 2 позиции ще ни е трудно цял сезон на 3 фронта . За това Барела ми се вижда добра покупка , особенно и , че е наистина много класен . Но той е идеален пред защитата а не зад Икарди . Ако с продажбите на Марио , Кондо , Кандрева , Едер , Барбоса , Нагатомо .. и влизане в ШЛ не можем да си осигурим Барела , Марез , Мартинез и задържане на Кансело и Рафиня , значи какво въобще ще правим в тая ШЛ .

+Quote Post
cheffo
коментар May 24 2018, 19:04
Коментар #9048

Със синьо-черно сърце

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 3,716
Регистриран: 5-February 11
Град: варна
Потребител No.: 9,020

Това е част от интерввюто на Спалети и с това има предвед, че не можем да вземем Рафиня и Кансело до края на този сезон. Когато отвори новият прозорец евентуално ще можем, зависи от цената. Според мене Рафиня никой няма да го купи за 35-40м и там ще имаме шанс даже да го взмем за по-малко, защото Барселона искат да го махнат. С Кансело най-вероятно ще се разминем.

Иначе доколкото разбрах от Гугъл транслейт, Спалети казва, че Скриняр уж е потвърдил, че иска да остане. Ранокия остава, докато Спалети е треньор. Брозович също. Отнело му много време докато му намери правилната позиция. За Барела и Наинголан казва, че са добри играчи и че Аусилио знаел какво трябва да се направи, въпреки че сме нямали неограничени възможности - демек, аз съм му казал от какви играчи имам нужда, пък ще видим.
Освен това, казва за миналта година, че са му били обещани 150м за трансфери smile.gif

http://www.corrieredellosport.it/news/calc...on_c_e_fretta_/

ПС - Също и че търсим играчи с профила на Рафиня, който да могат да играят 1-1.

--------------------

+Quote Post
inter_ruse
коментар May 25 2018, 09:23
Коментар #9049

Със синьо-черно сърце

Коментари: 5,214
Регистриран: 26-January 13
Град: Русе
Потребител No.: 9,265
Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito

Спалети иска Найнголан. Рома му искат 40млн.
Вършалко фаворит за мястото на Кансело.

Де Врай , Асамоа , Кансело , Найнголан , Рафиня , Лаутаро , Ди Мария.
Нещо подобно и сме в борбата за калчото...

--------------------

+Quote Post
Kutinkata
коментар May 25 2018, 09:27
Коментар #9050

Със синьо-черно сърце

Слуховете за Нинджата идват най вече от там , че Аусилио се е срещнал с агента му , но този агент е и на Барела . Честно казано не вярвам Рома да продават отново , или поне ако го правят ще е доста скъпо . Според мен Аусилио е договорял Барела а не Найнголан .

+Quote Post
Sashko
коментар May 25 2018, 10:12
Коментар #9051

Интерист
**

Коментари: 142
Регистриран: 26-July 16
Потребител No.: 9,422

Клуйверт се съгласи да премине в Рома

Нападателят на Аякс Джъстин Клуйверт е близо до трансфер в Рома. Футболистът е постигнал принципно споразумение с римския клуб. Холандският гранд иска да получи минимум 20 милиона евро, а полуфиналистът в Шампионската лига предлага 15. Интерес към 19-годишният холандец има от Манчестър Юнайтед и Барселона. Миналия сезон Клуйверт взе участие в 30 мача за Аякс в холандското първенство, отбелязвайки с 10 гола и направи 5 асистенции.

Ех защо и ние не се пробвахме...

+Quote Post
N.Roussev
коментар May 25 2018, 11:31
Коментар #9052

Старо Куче Интерист

Коментари: 1,550
Регистриран: 21-October 16
Град: Стара Загора
Потребител No.: 9,447
Любим Играч: Diego Milito

Талантлив е,но смятам,че е по-добре да вземем някой с повече опит за алтернатива на Перишич.Бернард би бил по-добър вариант,все пак е играл повече мачове в Европа отколкото повечето наши играчи.

+Quote Post
javier
коментар May 26 2018, 12:16
Коментар #9053

Заинтересован Интерист

Коментари: 171
Регистриран: 27-February 17
Потребител No.: 9,472
Любим Играч: Javier Saneti

http://m.calciomercato.com/news/da-nico-go...-42890?os=msite

+Quote Post
Provenzano
коментар May 27 2018, 00:07
Коментар #9054

Модератор

Група: Inter-Bulgaria.Team
Коментари: 24,496
Регистриран: 16-April 11
Град: Петрич
Потребител No.: 9,069

Полузащитникът на Рома Раджа Наинголан попадна в сферата на интерес на Интер. Клубът от Милано може да придобие 30-годишния белгиец за 35 милиона евро. Рома планира да подмлади полузащитната линия и изяви готовност да продаде халфа. През миналия сезон, Наинголан записа 43 мача във всички турнири, с 6 гола и 11 асистенции. Въпреки това той не попадна в плановете на селекционера Роберто Мартинес за Световното първенство в Русия.

+Quote Post
cheffo
коментар May 27 2018, 10:12
Коментар #9055

Със синьо-черно сърце

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 3,716
Регистриран: 5-February 11
Град: варна
Потребител No.: 9,020

Политано иска Интер. Спалети също го искал. - https://www.calciomercato.com/en/news/polit...-to-inter-28597

Кандрева е на тезгяха. Перишич напуска само при голяма оферта. Пак слухове за Верди - http://www.fcinter1908.it/primo-piano/gds-...rtite-kluivert/

--------------------

+Quote Post
durex
коментар May 27 2018, 13:09
Коментар #9056

Модератор

Коментари: 12,939
Регистриран: 27-May 09
Град: Ямбол
Потребител No.: 1,475

Валенсия искат Едер, говори се за сума от около 5млн.

In Spagna - Il #Valencia vuole #Eder ma il giocatore chiede garanzie. L'#Inter potrebbe cederlo per circa 5 milioni.

+Quote Post
Provenzano
коментар May 27 2018, 14:31
Коментар #9057

Модератор

Коментари: 24,496
Регистриран: 16-April 11
Град: Петрич
Потребител No.: 9,069

Продавай!

+Quote Post
N.Roussev
коментар May 28 2018, 06:38
Коментар #9058

Старо Куче Интерист

Коментари: 1,550
Регистриран: 21-October 16
Град: Стара Загора
Потребител No.: 9,447
Любим Играч: Diego Milito

Не очаквах да е толкова евтин,даже Валеро ни излезе по-скъпо.Така поне евентуално Кансело ще ни излезе по-евтино.

+Quote Post
durex
коментар May 28 2018, 09:11
Коментар #9059

Модератор

Коментари: 12,939
Регистриран: 27-May 09
Град: Ямбол
Потребител No.: 1,475

Ами Едер е тук 3 години. Купихме го за 8млн. и е вечната резерва, нормално е да му спадне и трансферната цена. 5млн даже са му много biggrin.gif

+Quote Post
Kutinkata
коментар May 28 2018, 09:25
Коментар #9060

Със синьо-черно сърце

5 млн за такъв като Едер е сбъдната мечта . Нападател кой този сезон има гол на всеки 305 минута а Ранокия има на всеки 313 минути , няма какво да се коментира . В Серия А е влизал 25 пъти като резерва и нито един гол ... Истинско бедствие е тоя и такива е срамно да играят в отбора . Да заминава с 200 , а щом и някой лев ще вземем за него е идеална сделка .

+Quote Post

597 страници V  « < 451 452 453 454 455 > » 
Reply to this topicStart new topic
12 потребител(и) четат тази тема (12 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 22nd July 2025 - 12:38 AM
Buy sports equipment online