Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
По-скоро ще е обратното
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
За Иличич на едно място четох, че сме щели да го вземем ако не успеем с Рафиня.
Иначе тези 15 млн може да са тип сделка като Скриняр-Капрари миналта година. Тоест ние да им продадем преди края на прозореца някого от примаверата по-скъпо, за да можем да отчетем някаква печалба за пред ФФП. И след това да вземем Иличич за 15 млн. А на този етап всичко са спекулации. Всеки от изброените халфове - Гюндоган, Ковачич, Барела и Строотман с които ни свързват, ще е около 30-40 млн. Така че нищо чудно са си останат само в сферата на слуховете. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Че искаме Гюндоган и Ковачич. Трудно ще вземем дори един от двамата.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Нали и аз точно това казах. Ще ги вземем, колкото взехме и Пасторе
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Гюндоган ако не е титуляр в Сити, защо да не го взмем с някой наем? После ще им го върнем
![]() Ковачич според мене е новият Лавеци. Зидан няма да го пусне. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Гюндоган ако не е титуляр в Сити, защо да не го взмем с някой наем? После ще им го върнем ![]() Ковачич според мене е новият Лавеци. Зидан няма да го пусне. Титулярната халфова линия на Сити е Де Брюйне , Давид Силва и Фернандиньо но Гюндоган също влиза често . Но Сити вече искат някой нови халфове , според мен биха го продали но за цифра около 40 млн и не биха се навили на наем . А ние 40 млн на едно място надали ще видим . Този коментар е бил редактиран от Kutinkata на May 17 2018, 17:43 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Знам че има някаква хронична контузия, иначе е перфектен.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,550 Регистриран: 21-October 16 Град: Стара Загора Потребител No.: 9,447 Любим Играч: Diego Milito ![]() |
Ако го вземем,със сигурност ще натрупаме голяма фенска маса в Близкия Изток.Да не забравяме,че е и любимец на Ердоган
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сега прочетох, че гобите ще вземат Перин за около 8 милиона евро. Май само ние купуваме скъпо, но ето, че можело да има и изгодни сделки. Ако дадем 15 милиона за Иличич, че чак и играчи от Примаверата не знам...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз доколкото четох, предлагат 12, но Дженоа искат 20 млн.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Те Дженоа преди искаха 30-40, сега 20, а накрая ще клекнат и на 10.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Имайте предвид , че договора на Перин изтича 2019 година и не иска да го подновява , затова и цената ще е по ниска . С оглед напускането на Буфон според мен точно Ювентус ще го вземат и то за сума около 10 млн .
Между другото бекът на Марсилия ми прави много силно впечатление - Боуна Сар . Ако не успеем с Кансело , може да се насочим към него . Този коментар е бил редактиран от Kutinkata на May 18 2018, 11:35 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аусило казва, че класирането в ШЛ няма да ни помогне с трансферите на Кнасело и Рафиня, защото не може да помогне за тазигодишният ни бюджет. Казва, че Брозович, Перишич и Ханданович са основни играчи, около които искали да градят отбор. А за Икарди, че има договор за още три години, а освен това обсъждат нов такъв. Потвърждава и че трима играчи щели да дойдат и всички знаели кои са (Мартинез, Де Врай и Асамоа). Отрича интерес към Флоренци и Бруно Перес.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аусило казва, че класирането в ШЛ няма да ни помогне с трансферите на Кнасело и Рафиня, защото не може да помогне за тазигодишният ни бюджет . Нещо много тъпо ми звучи това . Защо не е мислено когато са подписвали наемите и клаузите с Кансело и Рафиня . Още тогава е било ясно значи , че няма как да ги вземем , което е много тъпо . Излиза , че в отбора се мисли ден за ден а не за бъдещето на отбора . Честно казано и двамата много ги харесвам и искам да останат в отбора . Кансело ми изглежда задължителен а и Рафиня също , ако не ги вземем ще трябва тепърва да търсим нови играчи за тези постове , защото и на двата поста имаме нужда и не се знае дали новите няма да се окажат топ като Марио , Габито , Весино , Далберт и тн ... Задължително да намерят начин да се вземат Рафиня и Кансело . |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нещо много тъпо ми звучи това . Защо не е мислено когато са подписвали наемите и клаузите с Кансело и Рафиня . Още тогава е било ясно значи , че няма как да ги вземем , което е много тъпо . Излиза , че в отбора се мисли ден за ден а не за бъдещето на отбора . Честно казано и двамата много ги харесвам и искам да останат в отбора . Кансело ми изглежда задължителен а и Рафиня също , ако не ги вземем ще трябва тепърва да търсим нови играчи за тези постове , защото и на двата поста имаме нужда и не се знае дали новите няма да се окажат топ като Марио , Габито , Весино , Далберт и тн ... Задължително да намерят начин да се вземат Рафиня и Кансело . Защото нямахме пари тогава, а ни трябваха играчи. Същата причина, поради която се купиха Валеро и Весино, а не например Видал и Наинголан. Миналият сезон се спря кранчето и освен Далберт, който реално си беше трансферна цел от самото начало, другите играчи които взехме бяха съобразени с липсата на пари. Скриняр - продадохме им Капрари за повече, отколкото струваше за да покрием ФФП за тогавашния сезон и после го взехме на по-голяма цена. Споменаваха се Рюдигер и Бонучи, но те струваха много. Весино и Валеро - общо миналата година платихме 17,5 млн за двамата, което е нищо. При положение и че КОндогбия се изниза, нямахме почти никакъв избор. Марио и Габигол се оказаха големи набутвации и от финансова гледна точка. Ще видим сега как ще са нещата, но реално започваме с -12м (другата част от опцията на Весино), -25м приблизително (Мартинез) и -20 млн (Галярдини). Ако успеем да се отървем от Марио, Кондогбия, Едер, Кандрева, Габигол, Ранокия ще имаме някакви приходи, но ще спестим и страшно много от заплати. Всички изброени без Едер взимат доста стабилни заплатки. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Представянето ни на меркатото ще бъде от изключително важно значение за представянето ни в Шампионската лига, така че се надявам да се представим подобаващо. Имаме доста работа, както откъм изходящи трансфери, така и откъм входящи.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 171 Регистриран: 27-February 17 Потребител No.: 9,472 Любим Играч: Javier Saneti ![]() |
според мен първо трябва да намерим дясно крило фелипе андерсон от лацио не е лош
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
ПИЕРО АУСИЛИО: ИКАРДИ, БРОЗОВИЧ И ПЕРИШИЧ ОСТАВАТ
Икарди ще остане, искаме да актуализираме договора му, за да го удовлетворим така, както заслужава. Рафиня и Кансело не са наши играчи. Ще направим икономическа оценка и ще преценим. Класирането в Шампионска лига ще ни помогне в няколко аспекта. Уверен съм, че ще намерим решение. Благодарение на класирането ни ще имаме допълнителни около 40 млн. евро. Нормално е след победата снощи да ми се иска всички играчи да останат, но трябва да бъдем рационални. Брозович и Перишич са двама от тези играчи, около които искаме да градим отбора. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 11:05 AM |