Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Няколко опции за заместник на Кансело:
- Бруно Перес /Рома/ - Матео Дармиан /Ман Ю/ - Алесандро Флоренци /Рома/ - Сантяго Ариас /ПСВ/ - Симе Върсалко /Атлетико М/ - Бартош Березински /Сампдория/ Този коментар е бил редактиран от Provenzano на May 15 2018, 10:36 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Березински е от Сампдория и го свързват с Наполи, докато Дармиан май заминава за Ювентус. Появиха се слухове за Муса Бароу от Аталанта. Искали сме да го вземем като Бастиони, да остане още сезон, два там. Отново Барела и Строотман.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Най-добре е да откупим Кансело. Тримата с Де Фрай и Шкриняр ще мачкат отзад. По-скоро ми се искаше вниманието ни да бъде насочено към левия бек, защото ми писна от Д'Амброзио, Сантон, а сега се сещам, че най-вероятно и Нагатомо ще се завърне. И все пак, какво се случва с Кансело? Не можем ли да направим размяна за Кондо и всичко да бъде чисто?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Трябва да доплащаме , според мен се чака мача в неделя и тогава ще решат какво да правят с Рафиня и Кансело .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Бих разменил Кансело за Върсалко.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ръководството на Интер продължава да работи усърдно по трансферния пазар, търсейки футболисти, които да подсилят състава на Лучано Спалети от следващия сезон. След като си осигури подписите на Лаутаро Мартинес, Стефан Де Фрай и Квадво Асамоа, сега спортният директор на “нерадзурите” Пиеро Аузилио е насочил вниманието си към средата на терена. В петък от Интер са се срещнали с представители на халфа на Рома Кевин Строотман, за да разберат какво е желанието на футболиста, твърди Gazzetta dello Sport.
Наскоро холандският национал преподписа с “вълците”, но в договора му има поставена клауза от 32 млн. евро, която от Интер са готови да активират през летния трансферен прозорец. Наставникът на гранда от Милано Лучано Спалети е пожелал и звездата на Каляри Николо Барела, който е оценяван на 40 млн. евро. От доста време “нерадзурите” наблюдават изявите на младия футболист и обмислят да предложат на тима му футболисти от Примаверата, за да намалят тази сума. Интер е готов да се раздели с Андреа Пинамонти, Янс Одгаард, Николо Дзаниоло и Иан Емерес, които играят при младежите на “нерадзурите”. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Проблемът с Кансело е, че трябва да платим 35 млн преди 30 май, тоест този разход ще е за тази година и това може да се окаже проблем за ФФП. Доколкото пишеше из медийте, Валенсия са отказали другите ни предложения, явно смятат че ще успеят да го продадат веднага на друг. Мене лично Кансело не ме убеждава много в по-важните мачове. Иначе срещу слабаците играе много силно спор нама.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
АСАМОА МИНАВА МЕДИЦИНСКИ ПРЕГЛЕДИ
Според calciomercato Квадво Асамоа в момента минава медицински прегледи преди да подпише с Интер. Договора е за три години. Очаква се съвсем скоро официално съобщение от Интер. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
![]() Състава за догодина е готов вече , вместо Барела може и да е Строотман . С този състав определено за мен сме в битката за титлата . |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Кансело е пътник, но добрата новина уж е че за сега ще задържим Икарди със или беЗ участие в ШЛ.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 171 Регистриран: 27-February 17 Потребител No.: 9,472 Любим Играч: Javier Saneti ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
Аз съм си за Кансело!!!
После чак за Перес и Березински. Дзапакоста и той ми харесва. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
Слухове за Гюндоган.
В сделката за Кансело може да влезе Едер. Очакват се три нови спонсори отКитай. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,550 Регистриран: 21-October 16 Град: Стара Загора Потребител No.: 9,447 Любим Играч: Diego Milito ![]() |
При Рафиня и Кансело голяма роля в преговорите ще има и желанието им.Докато Рафиня е готов да остане,дори и в ЛЕ,то Кансело май си иска обратно във Валенсия.Дано не съм прав,но имам усещането,че Кансело е просто един наемник като Ибрахимович,който би си тръгнал при първа оферта от отбор от ШЛ,без значение кой е той и каква заплата му дава.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Отборът на Интер е близо до финализирането на сделката по привличането на атакуващия халф на Аталанта Йосип Иличич. Споменава се за трансферна сума от 15 млн. евро плюс правата на двама играчи от школата на Интер.
Иличич ще премине медицински прегледи в Интер през следващата седмица, когато сезонът в Серия “А” ще е приключил. Националът на Словения се присъедини към състава на Аталанта от Фиорентина през изминалото лято и записа 15 попадения и 10 асистенции в 40 срещи. Иличич ще бъде четвъртото ново попълнение за отбора на Интер след Стефан де Фрай, Лаутаро Мартинес и Квадво Асамоа. Този коментар е бил редактиран от Provenzano на May 16 2018, 15:16 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
За 4-5 млн ми се вижда сносна сделката за Иличич , но 15 млн за играч на 30 , който напоследък е пейка на Аталанта ми се виждат много . Все пак е класа над Кандрева и ако го взимаме за резерва е ок , но да не стане накрая както с Борха .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ако с Иличич ще атакуваме ШЛ не ми се мисли. Не е лош футболист, но за отбор от ранга на Аталанта. На Интер му трябва КЛАСА !!!
Този коментар е бил редактиран от durex на May 16 2018, 15:34 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не е сериозно да се оплакваме, че нямаме 30 милиона за Кансело, а да извадим 15 за Иличич.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не е сериозно да се оплакваме, че нямаме 30 милиона за Кансело, а да извадим 15 за Иличич. Ние винаги сме така . Лятото дадохме 20+ за Весино , 20+ за Далберт и 5 за Борха а накрая нямахме за крайно нужния Пасторе .. Между другото ако имахме халфова линия Рафиня и Брозо и пред тях Пасторе , отдавна щяхме да сме в ШЛ . |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 05:17 PM |