IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

> ПИШЕТЕ НА КИРЛИЦА !!!

МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!

597 страници V  « < 439 440 441 442 443 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Трансферни слухове
Оценка 5 V
Provenzano
коментар Mar 26 2018, 21:08
Коментар #8801

Модератор

Група: Inter-Bulgaria.Team
Коментари: 24,496
Регистриран: 16-April 11
Град: Петрич
Потребител No.: 9,069

Мората за Икарди ми звучи като кон за кокошка biggrin.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
N.Roussev
коментар Mar 27 2018, 07:54
Коментар #8802

Старо Куче Интерист

Група: Members

Коментари: 1,550
Регистриран: 21-October 16
Град: Стара Загора
Потребител No.: 9,447
Любим Играч: Diego Milito

Пък и не вярвам самият Мората да се навие-нали е голям ювентинец biggrin.gif .Единственият класен нападател на Челси е Батшуай,следя го още от Марсилия и наистина има страхотен потенциал.Но както и много други талантливи играчи сгреши жестоко като подписа с тия дървари.

+Quote Post
radul
коментар Mar 27 2018, 10:18
Коментар #8803

Интер Фен

Коментари: 498
Регистриран: 23-May 16
Град: bs
Потребител No.: 9,418

Турците са вдигнали офертата за Нагатомо на 2,5 млн. Оказа се, че е там с обикновен наем без откупуване. Със сигурност се връща лятото. biggrin.gif

+Quote Post
Provenzano
коментар Mar 27 2018, 10:50
Коментар #8804

Модератор

Гобите следели отблизо ситуацията с Кансело. Най-вероятно ще се пробват да го вземат, ако не решим да го откупим.

+Quote Post
Kutinkata
коментар Mar 27 2018, 16:02
Коментар #8805

Със синьо-черно сърце

Коментари: 6,596
Регистриран: 21-July 10
Потребител No.: 2,928
Любим Играч: javier zanetti

Трябва да сме много тъпи за да не купим Кансело . Между другото тук не се коментира още , но в тоя отбор има нещо много гнило , преди 2 седмици Сабатини е подал оставката си , скоро ще има среща с преставители на Сунинг за да решат дали да е приемат .

+Quote Post
cheffo
коментар Mar 27 2018, 16:04
Коментар #8806

Със синьо-черно сърце

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 3,716
Регистриран: 5-February 11
Град: варна
Потребител No.: 9,020

Цитат(Kutinkata @ Mar 27 2018, 17:02 ) *
Трябва да сме много тъпи за да не купим Кансело . Между другото тук не се коментира още , но в тоя отбор има нещо много гнило , преди 2 седмици Сабатини е подал оставката си , скоро ще има среща с преставители на Сунинг за да решат дали да е приемат .

И аз точно сега четох, че имал разминавания със Сунинг относно пазара. Това ще е мега голямата простотия и лично за мене ще е неоспоримо доказателство, че на китайците им е през оная работа за Интер.

--------------------

+Quote Post
Kutinkata
коментар Mar 27 2018, 17:01
Коментар #8807

Със синьо-черно сърце

Странно е как всички които навиваме да дойдат при нас казват , че са впечатлени от проекта на Сунинг , а в същото време всички който ни напускат казват , че Сунинг са пълен хаос ... Тия наще дано успеят да убедят с лъжите си за проекти Де Врай и Лаутаро по бързо , защото като гледам всичко лъсва на яве и скоро никой няма да се връзва . Принципно не съм особенно впечатлен от работата на Сабатини и няма да плача , че се маха но факта , че иска да напусне говори доста .

Този коментар е бил редактиран от Kutinkata на Mar 27 2018, 17:07

+Quote Post
cheffo
коментар Mar 27 2018, 17:26
Коментар #8808

Със синьо-черно сърце

Цитат(Kutinkata @ Mar 27 2018, 18:01 ) *
Странно е как всички които навиваме да дойдат при нас казват , че са впечатлени от проекта на Сунинг , а в същото време всички който ни напускат казват , че Сунинг са пълен хаос ... Тия наще дано успеят да убедят с лъжите си за проекти Де Врай и Лаутаро по бързо , защото като гледам всичко лъсва на яве и скоро никой няма да се връзва . Принципно не съм особенно впечатлен от работата на Сабатини и няма да плача , че се маха но факта , че иска да напусне говори доста .

Aз пък съм много впечатлен. Скриняр е невероятно попълнение, най-класният ни централен защитник след требъла за 12+Капрари. Карамо за 5 млн също изглежда много обещаваща сделка. Двата наема - Кансело и Рафиня също впечатляват досега. Весино очевидно няма да е халфа, който всички искахме, но определено е качествен играч. Като трансферни провали може да се определят Далберт и Валеро засега, но те общо струваха 25-6 млн, така че не е кой знае какво.
Ние 3-4 качествени играчи за един сезон не сме привличали в след 2009. И това е с лимитираният бюджет, който Сунинг предоставиха.

--------------------

+Quote Post
Kutinkata
коментар Mar 27 2018, 17:32
Коментар #8809

Със синьо-черно сърце

Цитат(cheffo @ Mar 27 2018, 18:26 ) *
Aз пък съм много впечатлен. Скриняр е невероятно попълнение, най-класният ни централен защитник след требъла за 12+Капрари. Карамо за 5 млн също изглежда много обещаваща сделка. Двата наема - Кансело и Рафиня също впечатляват досега. Весино очевидно няма да е халфа, който всички искахме, но определено е качествен играч. Като трансферни провали може да се определят Далберт и Валеро засега, но те общо струваха 25-6 млн, така че не е кой знае какво.
Ние 3-4 качествени играчи за един сезон не сме привличали в след 2009. И това е с лимитираният бюджет, който Сунинг предоставиха.

За Шкринияр си прав , трансфера е бомба ( между другото доколкото съм разбрал играча е бил следен от Аусилио от преди лятото , но не съм сигурен ) Кансело също е бомба но дори не е наш все още а Рафиня и Карамо далеч не са се доказали , те имат по 200+ минути все още при нас само . А Далберт , Борха и Весино влизат в графа провалени трансфери , което говори за зле похарчени над 50 млн , а ние лятото похарчихме около 70 млн , а когато 50млн от 70 млн са провал , ми е трудно да кажа , че лятото е било успешно . И все пак безпаричието в отбора е факт и съм сигурен , че ако имахме повече пари може би и Сабатини щеше да се справи по добре , но за жалост нямаме .

+Quote Post
ale inter
коментар Mar 27 2018, 17:45
Коментар #8810

Батьо

Коментари: 5,435
Регистриран: 28-November 08
Град: Хасково
Потребител No.: 707
Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz

Марио и Кондо кой ги взима при нас???

--------------------

Interistа Purosangue-Ale'INTER

+Quote Post
cheffo
коментар Mar 27 2018, 17:50
Коментар #8811

Със синьо-черно сърце

Tи си имаш твоето мнение, аз моето. С Валеро и Весино спечелихме много точки, обаче и загубихме такива. Докато Валеро, колкото и да го харесвам като играч се вижда, че наистина няма никакви сили вече, не разбирам какъв е хейтът ти срещу Весино. В доста от мачовете ни беше най-добрият халф (не че конкуренцията му е много голяма) преди и на него да му падне формата. Интересно ми е защо точно е провал за тебе? Постоянно натякваш тези 24 млн., явно това ти е причината. В интерес на истината тези 24 млн трябва да се платят за два сезона и това също е част от причината да вземем точно Весино. Айде сега ми посочи един по-добър халф от Весино, който струва 24 млн, като да можеш да платиш само 12 първата година. Аз не се сещам.

Цитат(ale inter @ Mar 27 2018, 18:45 ) *
Марио и Кондо кой ги взима при нас???

Марио и ГабиНеГол ги домъкна Кия Джорбачиан, а Кондогбия, Аусилио и Фасоне по настояване на Чичо Манчо.

--------------------

+Quote Post
Kutinkata
коментар Mar 27 2018, 18:33
Коментар #8812

Със синьо-черно сърце

Ок де , най добрата ни халфова линия този сезон е съставена от Рафиня , Галярдини и Брозо а Весино е пейка напоследък . Не бива да ни заблуждават големите трансфери в Европа и как ПСЖ даде 400 млн за 2ма играча , ние такива пари нямаме и 25 млн са много за нас и се предполага , че играча трябва да е твърд титуляр и то при тази слаба халфова линия цял сезон . А с парите от Весино и Валеро можехме да вземем Пасторе и съм сигурен , че той щеше да ни донесе повече точки от тях взети заедно ( Валеро не ни е донесъл и точка де , по скоро е отнел доста ) . Между другото не хейтя по Весино но да кажеш , че за 25-30 млн не сме можели да вземем халф който да не е твърд титуляр при НАШАТА халфова линия ... та Банега го продадохме за 10 млн а е по можещ халф . Това , че не е пълен бидон Весино не значи , че не е трансфер провал , имам чуството че за теб провал е само някав тотален фейл тип Габито .

Този коментар е бил редактиран от Kutinkata на Mar 27 2018, 18:35

+Quote Post
inter_ruse
коментар Mar 27 2018, 18:56
Коментар #8813

Със синьо-черно сърце

Коментари: 5,214
Регистриран: 26-January 13
Град: Русе
Потребител No.: 9,265
Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito

Весино за тази цена , възрастта и в положението което бяхме/сме е добро попълнение.
И да не е титуляр ,пак трябва да бъде запазен. Все пак от догодина ще играем на три фронта.

--------------------

+Quote Post
cheffo
коментар Mar 27 2018, 19:05
Коментар #8814

Със синьо-черно сърце

Банега е офанзивен халф. В защита помага толкова, колкото и Валеро. Разминават го като конус. Ако бяхме задържали Кондогбия, ок, няма смисъл от Весино. Ама иначе оставахме с Брозович и Галярдини, който беше в ужасна форма доста дълго време. Като нямаш пари, взимаш това което можеш. Аз също исках Пасторе, защото на всички е ясно, че до идването на Рафиня нямахме човек за тази позиция, ама не можеш да караш цял сезон с Пасторе, Брозович и Галярдини. За Весино и Валеро миналата година дадохме 17.5 млн. За Пасторе според слуховете ни искаха зимата 25 млн и не го пусаха под наем. Миналто лято можеше и повече да са му искали, ако изобщо са го продавали, защото не се сещам за подобни слухове. Сега можеш да кажеш, че с парите от Далберт и Валеро, евентуално е можело да се вземе Пасторе, но това са рисковете на трансферите. Няма как да си сигурен, че 100% ще проработи даден такъв. И да, 25 млн са много за нас, ама за пазара днес са нищо. И точно, че ПСЖ дадоха 200 млн за двама играча ти показва накъде отива пазара и вдигна още и без това надутите цени. Виж само преди сезон и половина как клаузата на Икарди от 110 млн. изглеждаше много, а към днешна дата малко.
Пак ти казвам, посочи ми по-добър халф от Весино, който да можеш да платиш за два сезона по 12 млн. Значи един Торейра дето до миналата година никой не го беше чувал, по слуховете струва 40 млн. (поне). Барела, дето този сезон направи пробив май също му искат толкова. Шик, който миналата година направи няколко добри мача в Самп го продадоха за повече от 40 млн. Сам виждаш накъде отиват цените. Това не е само при нас. Виж брадчедите. Биглия - ходещ пенсионер, 20 млн. Кеси, играч подобен по класа на Весино, но по-млад - 28млн. Чаханоглу - 25 млн. Това е реалноста в момента. Или плащаш много или се надяваш да нацелиш джакпота с играчи като Карамо и Скринияр за малко пари. Ама това невинаги сработва.
В този ред на мисли, Рафиня ми направи много силно впечатление последният ни мач и ако задържи това ниво до края (и не се контузи) ще е голям късмет да го вземем за 30-35 млн. Защото лесно може и да струва и над 40 на този пазар.

--------------------

+Quote Post
Kutinkata
коментар Mar 27 2018, 19:40
Коментар #8815

Със синьо-черно сърце

Рафиня и Карамо и двамата ми допадат но са играли още много малко за да даваме оценки все още . А колкото до Банега ... не знам , имам чуството , че само в този форум когато някой играч има хубав пас или удар или пък дрибъл това веднага значи , че той не е дефанзивен халф . Момчета стига с тея разбирания вече , на Банега съм му гледал сигурно 10 мача този сезон и той играеше само и единствено на позицията DM демек точно пред защитата , това , че има по добър удар , по добър пас и по добр дрибъл от Весино не значи , че някой го разминавал като малка гара и не става за същата позиция . А и не разбирам защо задължително трябваше да е на позицията пред защитата след като там имаме и Борха и Галярдини и Брозо а и Марио можеше да играе там а зад Икарди ... никой преди да дойде Рафиня . Пак ти казвам , аз не хейтя Весино , даже ми е симпатичен играч , за ротационен играч става но в нашето положение за 25 млн трябваше да вземем по добър играч , като Пасторе например или да задържим Банега , а и не виждам защо аз трябва да казвам играч за 25 млн , нали работата на Сабатини е да прави удари за малко пари , на мен не ми плащат да го правя ... Но след слаб сезон да вземем ротационен играч за 25 млн , при положение , че ни трябва класа , няма как да го призная за добър трансфер .

+Quote Post
cheffo
коментар Mar 27 2018, 20:08
Коментар #8816

Със синьо-черно сърце

Aз му гледах само 4 мача, два от които с Юнайтед и отново на няколко пъти загуби топката точно в тяхната половина от което последваха голови контри. Това, че не успяха да вкарат си е проблем на другите отбори, но нали се сещаш, че в Италия няма кой да го остави там, след като всеки мач губи топката в опасна зона поне два пъти. Нищо против нямам Банега, но моето лично мнение е, че не е толкова добър, колкото го изкараме тук. То явно и другите отбори мислят така, иначе все някой щеше да даде повече от 9 млн за неговата класа.

--------------------

+Quote Post
Provenzano
коментар Mar 28 2018, 08:17
Коментар #8817

Модератор

OFFICIAL - Sabatini and Suning reached agreement to terminate contract. Will leave position as technical director.

+Quote Post
N.Roussev
коментар Mar 28 2018, 09:41
Коментар #8818

Старо Куче Интерист

Коментари: 1,550
Регистриран: 21-October 16
Град: Стара Загора
Потребител No.: 9,447
Любим Играч: Diego Milito

Ами сега и ако договорените от него играчи не подпишат с нас в крайна сметка,най-добрите ни футболисти и Спалети също ще се разбягат.И тогава,хоп връщаме се пак в батака,откъдето не сме излизали 8 години.

+Quote Post
cheffo
коментар Mar 28 2018, 10:22
Коментар #8819

Със синьо-черно сърце

Педула обяснява някои неща по оста Сабатини - Сунинг, въпреки че с гугъл преводача не съм сигурен дали е точен превода. Общо взето, Сабатини е бил разочарован от липсата на комуникация със Сунинг и от това, че е нямал достатъчно власт относно трансферите. Дава се за пример проваленият трансфер на Пасторе. Сабатини е държал 10 дена агента му в Милано, водени са преговори със ПСЖ и в един момент, на финалната права Сунинг приключват всичко без да дават никакво обяснение. Същото е станало и в китайския им отбор доколкото разбрах.

Изглежда че на Сабатини му е писнало, защото в крайна сметка малко или много си слага своята репутация в тези сделки, но от страна на Сунинг среща само мълчание, когато трябва да се финализират.
http://www.inter-news.it/calciomercato/ped...g-i-successori/

Калчомеркато посочват и двойно проваленият трансфер на Алекс Тейшейра. Първоначално Сабатини е искал да го вземе в Интер, според тях, но от Сунинг не са разрешили. След това, през февруари е била постигната договорка с Коринтианс. Самият играч също е дал съгласието си и в последния момент Сунинг са блокирали трансфера. Според тях, проблемите са започнали още миналото лято, когато първоначално Сунинг са заявили намерение за сериозна инвестиция на пазара и после са замразили всичко.
http://www.calciomercato.com/news/suning-s...ena-dell--21252

--------------------

+Quote Post
Guest_Sneijder_*
коментар Mar 28 2018, 11:34
Коментар #8820

Guests

Branca to return to Inter?
https://www.football-italia.net/119120/branca-return-inter

Дъното е близо братя!!!

+Quote Post

597 страници V  « < 439 440 441 442 443 > » 
Reply to this topicStart new topic
5 потребител(и) четат тази тема (5 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 23rd July 2025 - 10:49 PM
Buy sports equipment online