Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
За Де Врай ще има доста маймунки на опашката.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Добре , че беше Капрари иначе никога нямаше да вземем Шкринияр . Просто Сампдория никога нямаше да го пуснат ако не им бяхме дали Капрари който иначе им е пейка . Колкото до Валеро , там има нещо за което може би не си чувал - заплата , а той взима най голяма в отбора след Икарди , Перишич и Марио . Може и да греша но след плащането на данъците и тн , по груби сметки Борха ни излиза 31 млн за трите години в който ще е при нас , а бедна ми е фантазията в какво физическо състояние ще е в следващите 2 сезона . При Сейнсбъри и Лопез има пак онова странно нещо - заплати , който дори и да не са големи пак са безмислени . Галярдини пък за в момента изпитвал трудности ама щял да ги преодолее . Ама , че той дойде от Италия и вече изигра един полу сезон . Истината е , че той дойде в много труден за отбора момент и показа много желание и себераздаване и това се хареса на феновете и днес отново показва себераздаване и желание но вече се борим за 4ката и това е недостатъчно . За Далберт незнам какво ще стане но там за тея пари можеше да бъде взета готова машина , примерите не са малко за играчи който можеше да вземем , и сега можеше да имаме някоя точка в повече . Колкото до Габигол и Марио , аз съм почти сигурен , че е било искано и мнението на Аусилио там , да не говорим за сделката да се вземе Кондогбия и да се продаде Ковачич , също с негово участие и още многи такива . Между другото доколкото чета чуждите форуми на Интер и този тук и мненията във фб на Интер , ти си единствения който тотално защитава Аусилио и един от малкото който смятат , че всички транафери на Интер последните 2 сезона са ТОП ( е без тия на Марио и Габито де , че са дело на Кия , иначе ако бяха на Аусилио и там щеше да сложиш едно грандиозно оправдание за него ) Защитавам, когато му приписваш "заслуги", които не са негови, като Марио, Габигол и Кондогбия, който взехме по изричното настояване на Манчини, който в онзи момент беше поставил ултиматум да го привлечем (или Я Я Туре) или напускал. По добре да беше напуснал. Аусилио можеш да го виниш за трансферите на Банега, Брозович, Миранда, Медел и Гаглярдини, мисля и че Ансалди го докара той. Шакири също, въпреки че там Манчини изигра роля, като го убеди да дойде, а после го държа пейка. Йоветич също май е трансфер на Аусилио. От тези играчи единствено Гаглярдини струва 22 млн, а Шакири и Йоветич бяха около 18, Миранда 13, а другите под 10. Не виждам къде е изхарчил огромни суми. Но е и факт, че не успя да привлече друг играч, който да се утвърди в отбора, освен Миранда. Кандрева, Мело, Телеш, Еркин и Перишич бяха също по настояване на Манчини, като Аусилио просто водеше преговорите. Отделно не знам защо толкова много държиш да хвърлиш вината само на един или двама човека. Аусилио или Бранка или Сабатини са на върха на пирамидата и те примерно решават по кои сделки да се действа и кои не. Но зад тях има огромно скаутско звено, което им препоръчва играчи и те после си предценяват какво да правят. Ще ти дам един пример - преди сезон, два имаше слухове за Борини и че Аусилио му бил фен. Този сезон Борини за голямо разочарвание на всички фенове на Милан отиде там, а спортният им директор е бившият шеф на скаутите на Интер - Мирабели. Така че в този случай сам можеш да си отговориш, кой на кого е бил фен. Колкото до Валеро, не говори наизуст, ами му виж заплатата има я из нета -2.2 млн, което е 6,6 за три години + 5 млн трансфер, стават 12 ( да ги закръглим). Значи между 12 и 31 има доста голяма разлика. За справка Ранокия, Брозович и Марио взимат повече от него, а Едер, който взима 1.8 млн, влиза един път на 10 мача. Така че както ти казах в предишният ми пост, има далеч повече плява в отбора от Валеро. И за тези 20 млн за Далберт (25 са с бонусите, които я ги вземат, я не) не знам каква точно машина щеше да бъде взета, като вече "машините" започват от 30-40 нагоре. Ковачич всички съжаляваме, че го продадоха, но пак можеш да виниш Манчини. Всъщност не се сещам по времето, когато взехме Ковачич, кой беше спортен директор Аусилио или Бранка. За Икарди съм почти сигурен, че беше Бранка, а после го уволниха и зимата дойдоха, Кузманович, КОвачич и още един. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Колкото до Валеро, не говори наизуст, ами му виж заплатата има я из нета -2.2 млн, което е 6,6 за три години + 5 млн трансфер, стават 12 ( да ги закръглим). Значи между 12 и 31 има доста голяма разлика. Не съм спец , нито съм вътре в отбора но в нета намерих , че е взет за 5.5 плюс 1 млн някви бонуси . Заплатата която намерих е 3.5 млн годишно , което с данъците в Италия ако не бъркам става 7 млн годишно . Което накратко става 7х3 = 21 , което плюс трансферната сума и някой друг бонус гд си отива към 30 млн . Както и да ги смятаме тия 12 млн изглеждат доста нереалистично . Този коментар е бил редактиран от Kutinkata на Jan 23 2018, 20:34 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 495 Регистриран: 8-January 15 Потребител No.: 9,367 Любим Играч: Zanetti ![]() |
Е че нормално да си остане Рамирез в Китай! Там им носи луди пари на дръпнатите , а тука за кой чеп ни е....само да му плащат заплата за пейка!? Тоя футбол нормален не е играл от 2-3 години, а вие сте се захванали с него ... този с футбола е свършил вече - да си седи там!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интерист ![]() ![]() Група: Members Коментари: 142 Регистриран: 26-July 16 Потребител No.: 9,422 ![]() |
Е че нормално да си остане Рамирез в Китай! Там им носи луди пари на дръпнатите , а тука за кой чеп ни е....само да му плащат заплата за пейка!? Тоя футбол нормален не е играл от 2-3 години, а вие сте се захванали с него ... този с футбола е свършил вече - да си седи там! Съгласен съм и аз, чак да е свършил може и не е, но не ни трябва. Имаме играчи, на които така или иначе им плащаме заплатите, нека поне да играят (Брозович, Жоао Марио и т.н.) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
И за тези 20 млн за Далберт (25 са с бонусите, които я ги вземат, я не) не знам каква точно машина щеше да бъде взета, като вече "машините" започват от 30-40 нагоре. А защо ни е в такъв случай поредната резерва? Отляво си имаме Сантон и Нагатомо, а за десния бек остават Д'Амброзио и Кансело. 4 бека е повече от добре при условие, че не играем в ЕКТ. Иначе ромите взеха Коларов за около 5 млн (ако не се лъжа), който, въпреки че не е нито първа младост, нито голямата машина, поне е завършен футболист и с няколко класи над настоящите ни бекове. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Защо сме взели Далберт? Ами защото явно са се надявали да може да измести точно Нагатомо и Сантон. За сега не може и е по скоро провал. Айде ми посочете един отбор, който има 100% само успешни трансфери и приключваме спора.
http://sempreinter.com/2017/09/07/gazzetta...-players-wages/ Кутинка, ето ти заплатите. Двойно, недвойно, както искаш го смятай, Валеро за приноса си в отбора далеч не е такава набутвация със заплатата си, като да речем Брозович, Марио, Ранокия, Едер, че и Далберт и Нагатомо. Повечето от изброените почти не играят, но пак си взимат заплатите. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интерист ![]() ![]() Група: Members Коментари: 142 Регистриран: 26-July 16 Потребител No.: 9,422 ![]() |
Зенит и Кристъл Палас в спор за нападател на Интер
Бразилецът с италиански паспорт Едер почти сигурно ще напусне Интер в следващите дни. Битка за неговия подпис водят Кристъл Палас и Зенит. Според Sky Sport Italia, самият футболист предпочита да се присъедини към питерци, за да работи с Роберто Манчини, който го привлече на "Сан Сиро" през 2016 година. Интер иска или да продаде Едер, или да го преотстъпи до лятото, но с включена клауза за задължително откупуване. За Кристъл Палас по-изгоден е вторият вариант, но "орлите" биха предпочели да имат избор дали да задържат за постоянно 31-годишния нападател, или не. Кристъл Палас е сред отборите с най-слаба атака в Англия и мениджърът Рой Ходжсън търси доказан реализатор, а Зенит ще има нужда от нов нападател заради очакваната раздяла с Артьом Дзюба. Едер има 16 мача в Серия "А" през сезона, но обикновено влиза като резерва в последните минути. Ей това вече е добра новина, надявам се да му вземем добри пари и съответно и заместник ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Ама сте големи лицемери някои хора. Миналата година всички се кефиха на Галярдини, тука направи два три слаби мача и айде...не ставал, не бил за отбор като Интер и т.н. Mомчета, като не ви харесва има си Сити, ПСЖ, Реал, Барса...там има футболистите които искате. Може да звучи клиширано, ама ми писна като вляза тука и да чета едно и също, защо не взимаме Рамиреш, който не е играл футбол качествен от 100 години, и не знам с още кой. И като дойде и се посере и него ще започнете да обиждате и да обвинявате китайците защо го докараха. Айде малко по- сериозно, това не ви е фифа да си взимате който искате, та даже и там въпреки че е виртуална игра са направили така, че най-добрите футболисти да не искат да идват в Интер.
Този коментар е бил редактиран от durex на Jan 24 2018, 10:32 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Били сме напъвали все още за Хоакин Корея и Пасторе , като вчера даже сме се срещали с агента на Пасторе но шанса за тези сделки бил малък , защото и Севиля и ПСЖ искали кеш а ние сме искали под наем .
Иначе за Чефо да кажа , че дори по неговия линк то Борха Валеро ни излиза 20 млн ( 4.4 млн на година Х 3 години = 13.2 млн което плюс 5.5 си е 18.7 млн ) въпреки , че на доста места намирам други цифри , явно си сигурен в точно този източник , както и да е за мен не е толкова важно дали е 20 или 30 но грам ама грам не ме впечатлява а честно казано си мисля , че положението при него следващите 2 сезона ще е доста по зле . Колкото до Галярдини , според мен тоя сезон си играе както миналия . Както казах тогава дойде в труден момент и наистина се хареса на почти всички с това , че си оставаше дробовете на терена . Този сезон пак го прави но вече се борим за 4ката а даже до скоро и уж за титлата , а особенно когато играе с други два безидейни халфа като Весино и Валеро и си проличава , че няма кой знае какви качества , дори в офанзивен план почти никакви . Иначе не е лошо момчето , раздава се цял мач но чисто футболно не е кой знае какво. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кутинка, значи да си докажеш тезата всякак извърташ нещта. Занчи, първо само този линк съм постнал, но напиши в гугъла - Seria A wages 2017. И ще ти излязат достатъчно много места, на които ги има заплатите на играчите, не само на Интер, но и на другите отбори. И аз затова ти постнах линк с заплатите на всички в отбора за да видиш, че специално за Валеро разликата в заплатата му с другите не е толкова голяма. Шкриняр, който никой не го беше чувал и някои не го искахте тук, защото бил недоказан и дойде със статута на такъв, взима с 1 млн годишно по-малко от Валеро. Което е много малка разлика. Карамо, дето е на 18, взима 1.2 млн по-малко. Ти хубаво му умножаваш заплата х 2 заради данъците, но за ФФП, му се взима нетната заплата, така че Валеро като разход излиза много по малко от тези 20 млн дето си ги написал. Освен това, ако китайците имат затруднения да покрият 20 млн разход за 3 години, то защо изобщо са се хванали с клуб като Интер?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
Пенсията валеро не трябва да яде минутите на галярдини.
В мача с рома,първото полувреме галярдини се нае да ораганизира играта ,а борха се скри и даде функциите си на галярдини. Момчето сбърка 2-3 топки и беше сменен , борха цял мач се мъчи. Брозович/Весино-Галярдини/Весино Корея/Рафиня-Пасторе/Рафиня-Перишич Дано дол-горе изхлеждаме така,ама едва ли... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Защо сме взели Далберт? Ами защото явно са се надявали да може да измести точно Нагатомо и Сантон. За сега не може и е по скоро провал. Айде ми посочете един отбор, който има 100% само успешни трансфери и приключваме спора. Никой не е казал, че има отбори със само успешни трансфери, но нашите напоследък са пълна леща. Като започнеш от Кондогбия и Марио, та до Барбоса, Галярдини, Далберт и т.н. Повече от 100 млн хвърлени на вятъра, а ако бяха оползотворени правилно, сега можеше не само да сме основен конкурент на гобите за Скудето, но да играем и в ШЛ. Колкото да Валеро, честно казано мен не ме интересува дали ще ни излезе безплатно, 5, 10, 20 или повече милиона. Мен ме интересува защо продължаваме да взимаме в отбора ходещи баби като него? Винаги сме имали такива - Мело, Паломбо, Медел. Все играчи, които дори да не ги бяхме взели, не виждам с какво щяхме да изгубим или да бъдем по-зле в момента. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Най-после една хубава новина. Уест Хем скоро трябв да затворят трансфера на Жоа Марио. Наем 2млн + откупна клауза 35-40млн евро в края на сезона.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
Guest_Sneijder_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ама сте големи лицемери някои хора. Миналата година всички се кефиха на Галярдини, тука направи два три слаби мача и айде...не ставал, не бил за отбор като Интер и т.н. Mомчета, като не ви харесва има си Сити, ПСЖ, Реал, Барса...там има футболистите които искате. Може да звучи клиширано, ама ми писна като вляза тука и да чета едно и също, защо не взимаме Рамиреш, който не е играл футбол качествен от 100 години, и не знам с още кой. И като дойде и се посере и него ще започнете да обиждате и да обвинявате китайците защо го докараха. Айде малко по- сериозно, това не ви е фифа да си взимате който искате, та даже и там въпреки че е виртуална игра са направили така, че най-добрите футболисти да не искат да идват в Интер. Стига глупости Митак. Няма как след като съм недоволен от дадено нещо, да изляза и да твърдя точно обратното, само и само за да не съм против въпросното нещо. Това е форум на привържениците на Интер, а не на най-позитивните такива. Дори ако влезеш във форуми на другите отбори и прочетеш коментари на техните фенове, ще се убедиш, че дори те критикуват като изразяват мнението си за нещо, което не им харесва и не им се нрави. Не мисля, че в отбори като Сити, ПСЖ, Реал и Барса всичко е розово и по мед и масло, така че не виждам какво да коментирам повече на думи от рода на "станете фенове на тези отбори щом не ви харесва това или онова". Относно Галярдини, не знам кои 2-3 слаби мача му визираш, но айде кажи ми негови 2-3 силни мача, защото аз за такива не се сещам. Миналия сезон има 18 мача на сметката си, като във всички е започвал като титуляр и само веднъж е бил заменян, а през настоящия сезон има 19 мача (14 от тях като титуляр). Значи по-простичко казано този футболист има за Интер вече над 30 мача за около година, а ние все още го чакаме и чакаме. И тук говорим за играч идващ от друг отбор от Италия, който освен това е италианец и е играл през цялата си кариера единствено и само в Италия. В момента е на 23 г., а това е перфектна футболна възраст. Не можем да го оправдаваме в никакъв случай, че е младок на 18-19 г. А то какво се оказва? Че не бил още готов и му трябвало време? За кое и какво? От толкова чакане и търпение към играчи втора ръка сме на това дередже. Все чакаме някой да стане такъв, какъвто дори той самия не вярва, че може да бъде, а именно нищо и повече от футболист за отбор от ранга на Аталанта и нищо повече. За Рамирес, ако досега не си разбрал каква е ситуацията, то не знам как да ти го обясня по друг по-лесен начин. За пореден път ще станем за смях, защото не можем да привлечем футболист от другия отбор на Сунинг, който между другото нееднократно заяви публично в медийното пространство, че желанието му е да премине при нас. И не знам колко време не е играл качествен футбол, но със сигурност (подписвам се с двете ръце тук) ще е с поне две класи над всичките ни халфове, както технически, така и физически. Иначе той и Борха Валеро никога през живота си не е играл качествен футбол, но това не попречи на повечето да му се радвате, когато го привлякохме, все едно взимаме един от най-добрите полузащитници в Калчото. Това за Фифа-та също не знам как да го коментирам. Тук не съм прочел някой да иска Роналдо, Меси или Неймар, нито пък някои от най-добрите футболисти на планетата, за да напишеш последното си изречение. Всички искаме съвсем реални играчи на този етап, които лично според мен няма сериозна пречка да не можем да привлечем, ако наистина решим да закупим. Кой толкова искаме ми кажи? Деулофеу ли? Или Рамирес? А може би Пасторе? Или пък Де Врай, който е с изтичащ договор и току що прочетох в Спортал, че искаме, но накрая със сигурност няма да се получат нещата, защото нали знаете, че това тук не ни е Фифа или Мениджъра и не можем да взимаме, когото решим. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Между другото нямам престава защо така коментирате Рамиреш , сякаш следите Китайското първенство . Аз го искам , защото точно този път наистина ще ни е безплатен и , защото играчите ни на неговата позиция са доста НЕвпечатляващи и в крайна сметка няма какво да загубим ако дойде опитен играч , играл за националния отбор на Бразилия и за Челси . Но ме впечатлява как се коментира формата му тук и как не бил играл "голям футбол" от години . А Паулиньо колко години не беше играл тоя голям футбол ? В момента обаче в Испания има 8 гола от 19 мача а даже не е нападател или крило , но има повече голове от всичките ни играчи без Икарди . Рамиреш или Тейшейра не са световни звезди но в моментното ни състояние на халфовете щяха да ни дойдат идеялно , независимо кой от двамата .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Пепо, не си прав, защото Иван Перишич от 5 мача насам е бледо копие от игрите му преди това,но веднъж не прочетох някой да негодува срещу него. Галярдини, Борха и Кандрева са на-черните. Не забравяйте, това е отборна игра не индивидуална такава и всички са виновни при негативен резултат заедно със Спалети.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Митак, в голяма грешка си за Перишич. Прехвърли набързо темите от последните мачове и най-вероятно ще видиш, че има не малко хора, които да критикуват дори и него. Между впрочем, при хърватина има спад във формата, която никой не отрича, защото е очевадна, но съгласи се, че последните 6-7 мача целия отбор е изпаднал в бездънна глуха, от която, като че ли няма излизане. Така, както понякога има спад в играта на Икарди, така има и в играта на Перишич. Мисля, че на всички е ясно, че няма как всеки път някой от тях двамата или пък Ханданович да ни измъкват мачовете. И те са хора, и те правят грешки, просто няма начин. Но какво да му критикувам на Перишич, след като за мен той не е нито грешен трансфер, нито слаб футболист? Хората са казали: "формата е временна, а класата вечна", така че каквото и да си говорим, рано или късно Перо отново ще се вдигне и ще бъде същия като преди, но за съжаление не мога да кажа същото и за останалите изброени от теб. Знаеш ли защо? Защото просто досега никога не съм ги виждал дори да се доближават до нивото на хърватина.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 05:32 AM |