Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Forum Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Root Admin Коментари: 3,308 Регистриран: 11-May 06 Град: Glasgow, UK / Стара Загора Потребител No.: 3 ![]() |
Сравненията с Челси са неуместни. Когато Абрамович ги взе, ФФП дори не беше планиран. Ако не се лъжа, той беше първият, който купи сравнително средна класа отбор (макс малко над средното ниво) и наля куп пари, за да ги направи това, което са сега. ФФП дойде уж да контролира катарци и прочее, ама те онези не са случайно милиардери, знаят как да заобиколят правилата...УЕФА има много промени да прави, докато ФФП стане еднакакво ефективен за всички. В момента, на Ман Шити и ПСЖ, никой нищо не може да им каже. Имат спонсорски договори за 300-400 милиона на сезон с компании, чиитo собственици са такива и на клубовете им. Има си договор, всичко им е юридически изрядно и няма за какво да се хванат. Ние за съжаление трябва да направим нещата по трудния начин.
А Неймар не си ли плати "сам" клаузата? Тези пари може дори да не са дошли директно от ПСЖ. Този коментар е бил редактиран от AleRt на Jan 21 2018, 18:46 -------------------- Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...
![]() ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!! WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
За това говоря! Просто чакаме и се надяваме на по-добри времена. Китайците си знаят работата, въпрос на време е да се клрасираме за ШЛ и от там нещата да станат малко по-прости за нас във всички аспекти, защото каквото и да си говорим, не играеш ли при най-големите не може да очакваш и най-големите играчи да играят за теб.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Rafinha To Complete Transfer To Inter On Monday
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
тва го знаем още от петък...
вчера цял ден за тва писахме ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Пристигнал е май
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
Да, пристигна..
Говореше се ,че ще присъства на мача ни с рома. Ще видим след малко.... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Рафиня бил преминал медицинските прегледи успешно . За мача със Спал ще е на линия явно .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Говори се, че Даниел Стъридж е дал съгласието си да премине в Интер.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Някой сподели , че Сабатини и Аусилио не били виновни за нищо . Ето някой от трансферите ни последните два сезона :
Жоао Марио ( към 40 млн за тотална пейка ) Габриел Барбоса ( към 30 млн за пейка при нас и пейка в Бенфика ) Роберто Галярдини ( май към 20-25 млн беше но ми изглежда все повече на средна ръка играч ) Далберт ( 25 млн за пейка ) Лисандро Лопез ( знам , че е много евтин а даже май е и под наем но кой нормален отбор ще вземе тотална резервна на Бенфика , все пак ще му плащаме заплата , все пак примаверата ни е на първо място в Италия ) Капрари ( незнам за колко е взет и продаден но какъв е смисъла да се занимаваме с такива сделки ? Тоя човек в момента е пейка в разпродадената Фиорентина ) Сейнсбъри ( Тоя за какво ни беше ? Може и да не сме плащали нищо но отново ще кажа , че примаверата ни е на първо място в Италия ... иначе Сунинг странно как го пусна а Тейшейра и Рамиреш им се свидят ) Валеро ( тоя как е минал медицинските прегледи нямам идея . Физическото му състояние е адски слабо . Много бавен , много слаб физически , вчера Нинджата ми изглеждаше сякаш , че е от друга планета на няколко пъти . Всичко това го очаквах но си мислих , че ще раздава яко пасове . Но какви толкова пасове раздава тоя , колко асистенции има последните 10 мача . Но тук и Спалети е виновен , Борха е само за последните 20-30 мин. Не помня за колко е купен и каква заплата взима но като се тегли чертата съм сигурен , че отива всичко към 20-30 млн ) Отделно неумението да се продават играчи като Марио , Кандрева , Брозович , Нагатомо и тн за сносни пари ... В Интер няма пари а малкото който имаме над 50% отиват на боклука буквално . Този коментар е бил редактиран от Kutinkata на Jan 22 2018, 18:50 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
к. палас са в милано за едер и предлагат 10млн
аз искам и за 5 да се отървем от този с големия задник. в мача срещу рома имаше 2 добри шанса , но и двата ги пропиля. жоао марио май се съгласи за уест хям. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Кутинка, нищо лично но коментарът ти е тотално неадекватен. Поне още трима човека ти казаха, че Марио и Габигол ги доведе Кия, но ти продължаваш да твърдиш, че Аусилио и Сабатини (който тогава беше в Рома) са ги довели. Капрари, първо е в Сампдория, а не Фиорентина и второ беше включен в сделката за Шкриняр, който в момента ни е най-добирят защитник.Ето това е смисълът да се занимаваме с такива сделки. Лопес и Сейнсбъри не знам защо изобщо ги споменаваш, след като са наеми. Валеро дойде за 5 млн и аз също очаквах повече от него, но има далеч не е такава дупка, каквато го изкарваш. Да ти припомня, че няколко човека тук искахте алтернативата му Биглия, дето струва на Милан 20 млн и е по зле и от Валеро.
Далберт и Гаглярдини наистина за момента изпитват трудности, но това далеч не значи, че не стават. Просто може да им трябва повече време да се адаптират и да си върнат формата (в случая с Гаглярдини). -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кутинка, нищо лично но коментарът ти е тотално неадекватен. Поне още трима човека ти казаха, че Марио и Габигол ги доведе Кия, но ти продължаваш да твърдиш, че Аусилио и Сабатини (който тогава беше в Рома) са ги довели. Капрари, първо е в Сампдория, а не Фиорентина и второ беше включен в сделката за Шкриняр, който в момента ни е най-добирят защитник.Ето това е смисълът да се занимаваме с такива сделки. Лопес и Сейнсбъри не знам защо изобщо ги споменаваш, след като са наеми. Валеро дойде за 5 млн и аз също очаквах повече от него, но има далеч не е такава дупка, каквато го изкарваш. Да ти припомня, че няколко човека тук искахте алтернативата му Биглия, дето струва на Милан 20 млн и е по зле и от Валеро. Далберт и Гаглярдини наистина за момента изпитват трудности, но това далеч не значи, че не стават. Просто може да им трябва повече време да се адаптират и да си върнат формата (в случая с Гаглярдини). Добре , че беше Капрари иначе никога нямаше да вземем Шкринияр . Просто Сампдория никога нямаше да го пуснат ако не им бяхме дали Капрари който иначе им е пейка . Колкото до Валеро , там има нещо за което може би не си чувал - заплата , а той взима най голяма в отбора след Икарди , Перишич и Марио . Може и да греша но след плащането на данъците и тн , по груби сметки Борха ни излиза 31 млн за трите години в който ще е при нас , а бедна ми е фантазията в какво физическо състояние ще е в следващите 2 сезона . При Сейнсбъри и Лопез има пак онова странно нещо - заплати , който дори и да не са големи пак са безмислени . Галярдини пък за в момента изпитвал трудности ама щял да ги преодолее . Ама , че той дойде от Италия и вече изигра един полу сезон . Истината е , че той дойде в много труден за отбора момент и показа много желание и себераздаване и това се хареса на феновете и днес отново показва себераздаване и желание но вече се борим за 4ката и това е недостатъчно . За Далберт незнам какво ще стане но там за тея пари можеше да бъде взета готова машина , примерите не са малко за играчи който можеше да вземем , и сега можеше да имаме някоя точка в повече . Колкото до Габигол и Марио , аз съм почти сигурен , че е било искано и мнението на Аусилио там , да не говорим за сделката да се вземе Кондогбия и да се продаде Ковачич , също с негово участие и още многи такива . Между другото доколкото чета чуждите форуми на Интер и този тук и мненията във фб на Интер , ти си единствения който тотално защитава Аусилио и един от малкото който смятат , че всички транафери на Интер последните 2 сезона са ТОП ( е без тия на Марио и Габито де , че са дело на Кия , иначе ако бяха на Аусилио и там щеше да сложиш едно грандиозно оправдание за него ) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дани Стърдидж бил близо за жалост до Севиля , май ще се простим с него . А Наполи искали Торейра , който има клауза от 25 млн в договора , за мен доста ниска клауза за играч от неговата клауза и който би ни дошъл перфектно .
|
|
|
Guest_Sneijder_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Дани Стърдидж бил близо за жалост до Севиля , май ще се простим с него . А Наполи искали Торейра , който има клауза от 25 млн в договора , за мен доста ниска клауза за играч от неговата клауза и който би ни дошъл перфектно . Чета Ви простотийте тука от 1-2 седмици но не издържам вече, ти сериозно ли говориш за Стъридж ????????? Той няма 2 поредни мача от години без да се контузи????!!!!???? За какво ни е тоя? Достатъчно рискуваме с Рафиня. Нашите хора са Делоуфеу ,Кореа,Ковачич и Де Врий ! Всичко друго е заместители. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Чета Ви простотийте тука от 1-2 седмици но не издържам вече, ти сериозно ли говориш за Стъридж ????????? Той няма 2 поредни мача от години без да се контузи????!!!!???? За какво ни е тоя? Достатъчно рискуваме с Рафиня. Нашите хора са Делоуфеу ,Кореа,Ковачич и Де Врий ! Всичко друго е заместители. И аз искам Де Врай , Корея , Ковачич и Деулофеу но освен леки слухчета няма нищо сериозно за тях и дори не се надявам . За Стъридж има най сериозен слух и просто го предпочитам пред Едер и Кандрева а не пред Деулофеу или Корея . |
|
|
![]()
Коментар
|
|
За Де Врай дори не се надявайте. Лотито иска 30 млн кеш, а ние поне на този етап не виждам от къде ще ги извадим. Освен някое наемче с опция, но при Лацио тази формула едва ли ще проработи.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Жанг е успокойл феновете на Сунинг в Китай , че Рамиреш няма да ходи в Интер .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тия китайци много ме дразнят. Ако е да ни домъкнат някой като Сейнсбъри няма проблем, защото тоя най-вероятно и в Китай е бил резерва. Но стане ли въпрос за играчи от типа на Рамирес и Алекс Тейшейра и хоп проблем. И стига с този ФФП, защото имам чувството, че плаши само нас. Иначе сделките могат да бъдат направени така, че Интер да не губи нищо от тези трансфери. Финансово имам предвид. Дават ни ги под наем за 18 месеца (да речем) като китайския клуб продължава да им плаща заплатите. Много е просто на хартия, а на практика още повече, но съм сигурен, че китайците пак ще си намерят някаква причина.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Слухове за де врай,че ще го вземем без пари. Предлагаме му 3млн на сезон.
След като няма платим трансферна сума ,дай на човека 4млн бе,пуу.. Де Врай-Шкриняр и сме топ за години напред -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 12:49 AM |