IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

> ПИШЕТЕ НА КИРЛИЦА !!!

МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!

597 страници V  « < 41 42 43 44 45 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Трансферни слухове
Оценка 5 V
Provenzano
коментар Aug 25 2014, 13:44
Коментар #841

Модератор

Група: Inter-Bulgaria.Team
Коментари: 24,496
Регистриран: 16-April 11
Град: Петрич
Потребител No.: 9,069

@enjoy, аз също влизам в чуждестранния форум на Интер, където пишат хора от цял свят и повярвай ми, че са много малко потребителите, които искат точно Биабиани да замести Джонатан. Ако не вярваш, влез и провери какво е мнението на потребителите там за него.

Да, поста десен халф-бек в момента е един от най-невралгичните в Интер и Джонатан определено се представя адски зле, но пак казвам нямам доверие на Бонбони. Не искам да си повтаряме грешките от последните 2-3 сезона, когато взимаме футболисти, защото така ни се иска, колкото да се каже, че сме взели нещо и после да се чудим какво да ги правим.

Иначе едно голямо браво и от мен, че отделяш от свободното си време за да превеждаш новини, слухове и тем подобни всякакви неща свързани с отбора. Знам какво е от личен опит. Но приеми и факта, че тук не може всички да имаме едно и също мнение. Винаги ще има някого, който да не е съгласен с мен или с теб. То затова се нарича форум, влизат всякакви и различни хора и си споделят мнението, а когато се спори в рамките на добрия форумен тон, то винаги е полезно. Градивна критика прикрепена с няколко факта не е излишна, дори и за страничния наблюдател. Да не мислиш, че в другите форуми не спорят? Избери си произволно един форум, било то български или чуждестранен на футболен отбор, отвори трансферните слухове и виж, че положението там е същото. Например спрягат се Сульо и Пульо за трансфер, от които половината форум си мисли, че отбора има нужда, а другата половина не иска и да ги чуе.
Go to the top of the page

+Quote Post
Stanilov
коментар Aug 25 2014, 13:59
Коментар #842

Заинтересован Интерист

Група: Members

Коментари: 195
Регистриран: 19-May 13
Потребител No.: 9,289

Цитат(Ricardo @ Aug 25 2014, 14:36 ) *
Ако някой се чувства обиден от някой май пост нека приеме извиненията ми.Не съм целял подобно нещо.Относно enjoy браво за работата му относно трансферните слухове това лято,определено освежи и без това замиращия форум с информацията и новините,които качва.
Не продпочитам нито Джони,нито Бонбони,нито Д'Амброзио.В тази зона се нуждаем от много по-качествен играч от изброените.Друг е въпроса,че въобще не търсим в момента играч на тази позиция,а следиш доста новините около отбора и не разбирам защо си мислиш,че ако Бонбони дойде ще играе халф-бек след като навсякъде в Италия тиражират,че той е по-евтина алтернатива на Фирмино,Лавеци и Йоветич.До края на пазара според мен ще вземем най-много двама играча.Единия ще е Роландо и то ако продадем поне единия от Силвестре и Кампаняро,ако не и двамата,а другия ще е нападател,играещ от втора позиция или така наречения лек нападател,но за тази цел трябва да продадем поне един от Гуарин или Алварес.
Какъв хейтър?Това,че примерно смятам,Скелото и Силвестре за некадърници прави ли ме хейтър?Омръзна ми да взимаме посредствени или дори още по-слаби играчи,а Биабиани е точно такъв.Видяхме го и при престоя си при нас какво направи,а в Парма съм на мнение,че не е мръднал особенно много и смятам,че нито като халф-бек ще ни е полезен,нито като нападател.Не трябва да пълним отбора с нови туристи,защото и без това си имаме стабилна бройка такива в момента.Айде ако играехме с крила евентуално за резерва франсето би бил някаква прилична опция ама в момента по никакъв начин не се връзва в схемата на Мадзари...

И аз смятам Скелото и Силвестре за некадърници,но Биабиани,когато беше при нас беше на 18,19 години,какво очакваш да направи? И Коутиньо при нас пт първия си престой,бяха заедно с Биабиани нищо не направи,дойде втори път и загатна за големия си потенциал,но кадърния Страмачони и ръководство не повярваха в него и сега е основна част в Ливърпул с цена не по-малка от 30 ,35 милиона.Никой не казва,че в лицето на Биабиани е видял велико бъдеще,но твърдиме,че си струва да се вземе на мястото на Джони,а това,че се говори,че ще се използва като нападател,а на някои хора ни се иска тук да играе на друга позиция е вече друг въпрос и понеже наистина нямаме идея колко точно ще ни струва Биабиани и какви са му плановете на мистера за него няма как да съм сигурен и да отсека кое как ще е и трябва да е.Като фенове ни се искат разни неща и си мисля,че Мадзарко опита какви ли не простотий,че ако вземе някой то в течение на сесона сигурно ще му смени няколко пъти позицията.Ако единствения начин да разкараме скелото е да вземем Биабиани то това е още една причина да съм за такъв трансфер и дори бартер некадърен за по-малко некадърен е крачка напред.За съжаление като нямаме пари такива неща са плод на коментар.

+Quote Post
Stanilov
коментар Aug 25 2014, 14:05
Коментар #843

Заинтересован Интерист

Спор и градивна критика с подходящия тон е полесно и винаги ще има,само,че е видно,че днес имаше нещо малко по-различно.А колкото до другите форуми мойте наблюдения са,че тук сме къде къде по-добре като изразяване,грамотност,набор от думи и т.н.

+Quote Post
Provenzano
коментар Aug 25 2014, 14:19
Коментар #844

Модератор

Дано, но дори да дадем и 5-7 или 8 млн за Биабиани и след това той да се провали, това са си много пари за нашия клуб. Ние не сме Сити, ПСЖ или Челси, че да прежалим тази сума, защото собственика ни не е нито арабски шейх, нито Роман Абрамович. Виждате в какво положение сме поставени в момента. Задължени сме да се разделим с някой играч за добра трансферна сума (Гуарин или Алварес) и чак след това да купим някой по-кадърен, защото просто нямаме пари. В тази ситуация, в която в момента сме поставени и 5 млн ми се струват много. Вижте и, че почти всеки един входящ трансфер към Интер е някакъв наем. Това какво ви говори? На мен само едно, ние нямаме пари или просто на Тохир не му се развързва кесията.

Гобите са готови да започнат преговори с Арсенал за Лукас Подолски. Според повечето слухове англичаните му искат не повече от 10 млн паунда. Ако не се разберат за Подолски ще се насочат към Шакири от Байерн Мюнхен. Все имена, които на нас биха ни били доста полезни, особено Шакири. Само че Байерн и Арсенал не са Кардиф или Саутхемптън и разни наемчета с опции при тях ще минат много трудно.
http://www.sportal.bg/news.php?news=505093

+Quote Post
durex
коментар Aug 25 2014, 14:39
Коментар #845

Модератор

Коментари: 12,939
Регистриран: 27-May 09
Град: Ямбол
Потребител No.: 1,475

Цитат(enjoy @ Aug 25 2014, 01:38 ) *
щом предпочиташ Джони си далеч от реалния поглед на слабите места на отбора, за които със @Stanilov ви потретваме.... а те са десен бек, Ранокия и класа в нападението.... не Бонбони и Кайсара от Лудогорец предпочитам пред Джонатан и наричан още от индянците '' ВРЪЩАЩИЯ ТОПКА'' или ''УБИВАЩИЯ АТАКАТА''

Ето това не ти харесвам! Опитваш се да си наложиш мнението и че само то е вярното, а другите кучета ги яли. И с този бонбони втръсна на всички. Ясно че го харесваш, ама чак толкова да ни го натякваш на всеки твой пост да ти кажа започна леко да ме изнервя.

+Quote Post
grande internazi...
коментар Aug 25 2014, 14:49
Коментар #846

Moderator

Коментари: 6,057
Регистриран: 5-September 10
Град: Сливен
Потребител No.: 3,220
Любим Играч: Javier Adelmar Zanetti

Ехехе, голям цирк biggrin.gif Малко раздвижване и във форума, колкото интересно.

Цитат(Provenzano @ Aug 25 2014, 14:44 ) *
Иначе едно голямо браво и от мен, че отделяш от свободното си време за да превеждаш новини, слухове и тем подобни всякакви неща свързани с отбора. Знам какво е от личен опит. Но приеми и факта, че тук не може всички да имаме едно и също мнение. Винаги ще има някого, който да не е съгласен с мен или с теб.

Хаха, веднага се сетих за първите ти крачи във форума. Беше много натоварващо копеле, аз съм ти го казвал biggrin.gif Но сега едва ли някой помни тези времена smile.gif

Цитат(Stanilov @ Aug 25 2014, 14:01 ) *
Не е зле да спреш да си хейтър,защото аз на теб тук градивно мнение не ти видях никъде,никой не рекламира Биабиани,това са слухове,а колегата им дава отзвук тук,смятам,че ни е от полза това.Нали сме Форум?

Спокооо. Уж твърдиш, че отдавна четеш форума, а не си свикнал на "позитивизма" на Rikardo biggrin.gif Toй винаги се изразява по този начин, но ако спреш да обръщаш толкова внимание на песимизма му и насочиш това към футболното му мнение, ще видиш че има логика в думите му wink.gif

И да не е пълен офтопик. Скелото и Бота под наем в Киево.

--------------------
`858 `

+Quote Post
Provenzano
коментар Aug 25 2014, 16:05
Коментар #847

Модератор

Не знам само защо във форума се нагажда грешно впечатление, че когато някой не е съгласен по една или друга причина с твоето мнение значи ти нямаш право на такова. И това важи за голяма част от потребителите тук.

+Quote Post
durex
коментар Aug 25 2014, 16:06
Коментар #848

Модератор

Цитат(Stanilov @ Aug 25 2014, 13:41 ) *
По тая логика понеже не ме познаваш и пиша отскоро,и споделям неговото мнение за нов човек на позицията на Джонатан,а пък теб това те изнервя,значи и аз като него откъде съм се пръкнал? Кажи само защо ти или някои други от форума могат да казват къде точно и с кой трябва да се подсили отбора,а пък колегата enjoy или аз примерно въпреки,че чета форума сигурно отпреди да си разбрал,че съществува, да не можеме да си кажем мненията.Никой от тук не е при Мадзари в Милано,но пък всички гледаме мачове и като гледам споделяме масово подобни мнения за нужни и ненужни играчи на съответните позиций.И не мисля,че щом си споделяш мнението и го правиш на място предназначено за това и създадено с тази цел,трябва да си се качил на небето или да си си повярвал много.Не виждам този твой пост с какво допринесе на форума.Изкарваш си го на човек,който няма да влезе в конфронтация с теб и го знаеш много добре. Можех и да си замълча,но смятам,че щом някой и някои са фенове на Интер значи са интелигентни хора по начало и всички заслужават уважение,Интер е доста по-различен клуб от Милан и Ювентус и за мен е привилегия да съм му верен.Ясно е,че всички заедно можем да допринесеме за приятелската атмосфера и полезноста на форума.

Виж сега, аз на теб нищо не съм ти казал и даже не знам защо се намесваш? Причината съм я написал, от там на сетне, който както иска да ме разбира. Значи цяло лято човека си пускаше новини за Интер - ок няма проблем, даже е перфектно за форума да има такъв типаж, който да информира останалите потребители, даже е огромен плюс, но когато започнеш да си налагаш мнението,че то е вярното...е там вече няма как да се разберем.

+Quote Post
inter_fen
коментар Aug 25 2014, 16:13
Коментар #849

Със синьо-черно сърце

Коментари: 5,564
Регистриран: 6-August 07
Потребител No.: 391

Цитат(Stanilov @ Aug 25 2014, 13:59 ) *
И аз смятам Скелото и Силвестре за некадърници,но Биабиани,когато беше при нас беше на 18,19 години,какво очакваш да направи? И Коутиньо при нас пт първия си престой,бяха заедно с Биабиани нищо не направи,дойде втори път и загатна за големия си потенциал,но кадърния Страмачони и ръководство не повярваха в него и сега е основна част в Ливърпул с цена не по-малка от 30 ,35 милиона.Никой не казва,че в лицето на Биабиани е видял велико бъдеще,но твърдиме,че си струва да се вземе на мястото на Джони,а това,че се говори,че ще се използва като нападател,а на някои хора ни се иска тук да играе на друга позиция е вече друг въпрос и понеже наистина нямаме идея колко точно ще ни струва Биабиани и какви са му плановете на мистера за него няма как да съм сигурен и да отсека кое как ще е и трябва да е.Като фенове ни се искат разни неща и си мисля,че Мадзарко опита какви ли не простотий,че ако вземе някой то в течение на сесона сигурно ще му смени няколко пъти позицията.Ако единствения начин да разкараме скелото е да вземем Биабиани то това е още една причина да съм за такъв трансфер и дори бартер некадърен за по-малко некадърен е крачка напред.За съжаление като нямаме пари такива неща са плод на коментар.

E, това сравнение с Коутиньо не е много на място. Бразилеца беше наистина на 18-19 години, за съжаление го изтървахме, но Биабиани беше на възраст 22-23 години, когато един играч вече трябва да играе важна роля в отбора, а той се провали. Жуан беше на неговите години, когато се наложи в Интер. Показа качества и ние ги оценихме. Просто повечето от нас не вярват Биабиани да е по-добър от Джонатан, особено на пост, който му е чужд. Смятам, че не ни е нужен играч от ниво близко до това на Джонатан и Дамброзио.

+Quote Post
enjoy
коментар Aug 25 2014, 16:14
Коментар #850

Интер Маняк

Коментари: 1,281
Регистриран: 21-May 14
Потребител No.: 9,342

Цитат(durex @ Aug 25 2014, 15:39 ) *
Ето това не ти харесвам! Опитваш се да си наложиш мнението и че само то е вярното, а другите кучета ги яли. И с този бонбони втръсна на всички. Ясно че го харесваш, ама чак толкова да ни го натякваш на всеки твой пост да ти кажа започна леко да ме изнервя.

Ти или не ми дочиташ постовете или виждаш само Биянбяни в тях, моите предпочитания честно за тази позиция са Сунига или Дани Алвеш, но понеже с никой не ни свързват и него предпочитам пред Джонатан/Дамбросио/Нагатомо и край на темата... Спирам да повтарям Биянбяни тъй като спора ни е напразен и може би няма да вземем десен бек...

Медел взе 18-ти номер

ОФИЦИЯЛНО БОТА В КИЕВО:

http://www.fcinter1908.it/primo-piano/fcin...ula-sara-122052

И Скелото в Киево, като Скелото има опция за закупуване (3милиона), а Бота не smile.gif
http://www.fcinternews.it/focus/schelotto-...le-firme-161392

Стискайте палци има интерес за Кузманович от Крисал Палъс и Лестър, но нашия хубавец иска да остава:
http://www.fcinternews.it/esclusive/fcin-k...-restare-161326

Силвестре към Сампдория - много важно е да се продаде за да дойде и Роландо...
http://www.fcinternews.it/news/miha-chiama...ifensore-161334
http://www.fcinter1908.it/ultim-ora/inter-...e-perche-122031

Мбайе в Геноа от утре?
http://www.fcinter1908.it/copertina/fcin19...asperini-122039

Гуарин с много яка снимка в twitter без думи:

+Quote Post
Provenzano
коментар Aug 25 2014, 16:21
Коментар #851

Модератор

Гуарин да се стегне малко, че в последните два сезона е по-активен в социалните мрежи отколкото на терена.

+Quote Post
enjoy
коментар Aug 25 2014, 16:26
Коментар #852

Интер Маняк

Цитат(Provenzano @ Aug 25 2014, 17:21 ) *
Гуарин да се стегне малко, че в последните два сезона е по-активен в социалните мрежи отколкото на терена.

Май със снимката казва довиждане.... ще видим малко остана...

+Quote Post
durex
коментар Aug 25 2014, 16:27
Коментар #853

Модератор

Цитат(enjoy @ Aug 25 2014, 16:14 ) *
Ти или не ми дочиташ постовете или виждаш само Биянбяни в тях, моите предпочитания честно за тази позиция са Сунига или Дани Алвеш, но понеже с никой не ни свързват и него предпочитам пред Джонатан/Дамбросио/Нагатомо и край на темата... Спирам да повтарям Биянбяни тъй като спора ни е напразен и може би няма да вземем десен бек...

Аз постовете ти ги чета целите, иначе нямаше да ти ги казвам тия неща. И ако си мислиш, че си измислям за Биабиани, искам да прочетеш всички твои постове свързани с трансферите на Интер, да речем от 20 Юли до ден днешен и да видиш на колко места има името Биабиани.

+Quote Post
Stanilov
коментар Aug 25 2014, 16:56
Коментар #854

Заинтересован Интерист

Цитат(grande internazionale @ Aug 25 2014, 15:49 ) *
Ехехе, голям цирк biggrin.gif Малко раздвижване и във форума, колкото интересно.
Хаха, веднага се сетих за първите ти крачи във форума. Беше много натоварващо копеле, аз съм ти го казвал biggrin.gif Но сега едва ли някой помни тези времена smile.gif
Спокооо. Уж твърдиш, че отдавна четеш форума, а не си свикнал на "позитивизма" на Rikardo biggrin.gif Toй винаги се изразява по този начин, но ако спреш да обръщаш толкова внимание на песимизма му и насочиш това към футболното му мнение, ще видиш че има логика в думите му wink.gif

И да не е пълен офтопик. Скелото и Бота под наем в Киево.

Далеч не смятам да свиквам с нещо,за което мисля,че не е правилно! "Ricardo" още го чакам да ми отговори на един пост от отпреди няколко дни и не мисля,че е правилно като говориш за някой конкретно да не кажеш името му,другото е,че той и някои други не пишат нищо свързано с трансферни слухов,а когато пишат то е ,за да критикуват някой,да му покажат,че не е прав и после пак спират да пишат.Позволи ми да вярвам и пиша произхождайки от впечатленията,които съм си създал за някой,може да е точен човек,сигурно всички са точни но казах това,което смятам и се опитах да дам градивна нотка на нещата.Не си падам по циркове.

+Quote Post
Stanilov
коментар Aug 25 2014, 17:09
Коментар #855

Заинтересован Интерист

Цитат(durex @ Aug 25 2014, 17:06 ) *
Виж сега, аз на теб нищо не съм ти казал и даже не знам защо се намесваш? Причината съм я написал, от там на сетне, който както иска да ме разбира. Значи цяло лято човека си пускаше новини за Интер - ок няма проблем, даже е перфектно за форума да има такъв типаж, който да информира останалите потребители, даже е огромен плюс, но когато започнеш да си налагаш мнението,че то е вярното...е там вече няма как да се разберем.

Никой не ти е наложил ничие мнение още по-малко пък насила,още по-малко пък "enjoy".Момчето си поства,превежда,прави си коментари,реди си състави,но аз не съм видял да налага мнение.Доста пъти го критикувате,защото не харесвате Биябияни.Ако влизаш в "sempreinter" откъдето той най-често публикува ще видиш,че всеки ден се пише за Биабиани и за твое разочарование,а сигурно и на други той е най-тиражираното име там.Аз като гледам постовете му той публикува абсолютно всичко,а не само Биабиани,а на всичкото отгоре никога не си е наложил мнението.Никой не те е настъпил за гушата,за да кажеш,че си налага мнението.Колко пъти той ви обясни,че не му е любим футболист и,че просто иска човек на поста,а публикацийте отразяват всички слухове,не само за Биабиани,ако не ти харесват публикацийте със слуховете или те натоварват,проблема е в теб.А ако искаш да обсъдиш нещо с някой,да изложиш различно становище не е начина този по-който ти го направи спрямо него.Беше надменно и грозно,това беше налагане на мнение.Да си хулиган вече не е модерно.

+Quote Post
durex
коментар Aug 25 2014, 17:19
Коментар #856

Модератор

Цитат(enjoy @ Aug 25 2014, 01:38 ) *
щом предпочиташ Джони си далеч от реалния поглед на слабите места на отбора, за които със @Stanilov ви потретваме.... а те са десен бек, Ранокия и класа в нападението....

Ето ти цитат
Кой беше enjoy да казва на потребителите тук, че са далеч от реалния поглед на отбора? Това не е ли налагане на мнение? Че и потретвал...
Когато аз изказвам дадено мнение, което не съвпада с даден потребител се изразявам, че аз мисля така, а не че е 100% така.

Този коментар е бил редактиран от durex на Aug 25 2014, 17:20

+Quote Post
enjoy
коментар Aug 25 2014, 17:22
Коментар #857

Интер Маняк

Цитат(Provenzano @ Aug 25 2014, 14:44 ) *
@enjoy, аз също влизам в чуждестранния форум на Интер, където пишат хора от цял свят и повярвай ми, че са много малко потребителите, които искат точно Биабиани да замести Джонатан. Ако не вярваш, влез и провери какво е мнението на потребителите там за него.

Да, поста десен халф-бек в момента е един от най-невралгичните в Интер и Джонатан определено се представя адски зле, но пак казвам нямам доверие на Бонбони. Не искам да си повтаряме грешките от последните 2-3 сезона, когато взимаме футболисти, защото така ни се иска, колкото да се каже, че сме взели нещо и после да се чудим какво да ги правим.

Иначе едно голямо браво и от мен, че отделяш от свободното си време за да превеждаш новини, слухове и тем подобни всякакви неща свързани с отбора. Знам какво е от личен опит. Но приеми и факта, че тук не може всички да имаме едно и също мнение. Винаги ще има някого, който да не е съгласен с мен или с теб. То затова се нарича форум, влизат всякакви и различни хора и си споделят мнението, а когато се спори в рамките на добрия форумен тон, то винаги е полезно. Градивна критика прикрепена с няколко факта не е излишна, дори и за страничния наблюдател. Да не мислиш, че в другите форуми не спорят? Избери си произволно един форум, било то български или чуждестранен на футболен отбор, отвори трансферните слухове и виж, че положението там е същото. Например спрягат се Сульо и Пульо за трансфер, от които половината форум си мисли, че отбора има нужда, а другата половина не иска и да ги чуе.

Не съм казвал че там го искат, а само че зоната както и ти казваш е проблемна... Относно другото 107952_orig.gif Но те ми вадят думите, и за пореден път го казвам аз не искам Бонбони в Интер но не искам и Джонатан там, ще ми олекне ако дойде някой да спаси положението, и след като Скелото отива в Киево при мисълта че за Бонбони трябва да вадим 8 милиона и аз Ви разбирам той не струва толкова няма какво да се лъжем, аз се надявах както сто пъти писах да дадем Скелото вовеки и Бота под наем там и да вземем Бонбона за 2-3 милиона, тъй като не вярвах че някой ще иска Скелото... сега нещата са други и за последен път пиша името му вервайте ми s_inter.gif но помнете ми думите Ранокия и Джонатан е доста проблемна зона...

Затворена е темата и стискайте палците - не да не вземем Бонбони, а да вземем защото там искам НА ВСЯКА цена Роландо и ако може някой из между Фирмино, Черчи или Лавеци ако Гуарин се продаде smile.gif

+Quote Post
Stanilov
коментар Aug 25 2014, 17:33
Коментар #858

Заинтересован Интерист

Цитат(inter_fen @ Aug 25 2014, 17:13 ) *
E, това сравнение с Коутиньо не е много на място. Бразилеца беше наистина на 18-19 години, за съжаление го изтървахме, но Биабиани беше на възраст 22-23 години, когато един играч вече трябва да играе важна роля в отбора, а той се провали. Жуан беше на неговите години, когато се наложи в Интер. Показа качества и ние ги оценихме. Просто повечето от нас не вярват Биабиани да е по-добър от Джонатан, особено на пост, който му е чужд. Смятам, че не ни е нужен играч от ниво близко до това на Джонатан и Дамброзио.

Той е на 26, през 2007 година запоследно играе за Интер и после наем в Киево,после Модена,после Самп. го купува,после парма и така.Това е преди 7 години,бил е на 19.Наистина Котиньо е по-малък от него и е голям талант.Знаеш,че някой играчи изгряват късно на хоризонта,Милито,Паласио има и други,може и да е надценен,като пишеш Биабиани в гугал ще видиш,че миналата година,тая,а мисля,че и по-миналата е искан от Ювентус,Милан и Интер.Може би не е такова дърво,каквото всички си мислят,а и играе в калчото,което дава шанс на ръководството да познава и преценява по-добре качествата му отколкото футболисти от другите първенства.Може и да не е правилния човек,но може и да пасне,,ако вземем него плюс още един нападател може и да го пробва на позицията.Като взехме Додо тук всички почти бяха скептици,щом Рома не го искали какъв футболист бил той.А има и друго,взехме Дамброзио,който в Торино играеше прилично и беше лидер на отбора,но съгласи се,че с тази игра,която показва в момента,ако се върне в Торино и там ще бъде резерва.Да се надяваме с тоя гол да се отпуши.

+Quote Post
Ricardo
коментар Aug 25 2014, 17:35
Коментар #859

Интер Фен

Коментари: 431
Регистриран: 12-April 13
Потребител No.: 9,284

Цитат(Stanilov @ Aug 25 2014, 17:56 ) *
Далеч не смятам да свиквам с нещо,за което мисля,че не е правилно! "Ricardo" още го чакам да ми отговори на един пост от отпреди няколко дни и не мисля,че е правилно като говориш за някой конкретно да не кажеш името му,другото е,че той и някои други не пишат нищо свързано с трансферни слухов,а когато пишат то е ,за да критикуват някой,да му покажат,че не е прав и после пак спират да пишат.Позволи ми да вярвам и пиша произхождайки от впечатленията,които съм си създал за някой,може да е точен човек,сигурно всички са точни но казах това,което смятам и се опитах да дам градивна нотка на нещата.Не си падам по циркове.

Говорих за теб и enjoy,защото вие натяквате постоянно за евентуално привличане на Бонбони.То мисля,че е очевидно.Не съм се заяждал,просто ми е странна цялата "кампания" Биабиани в Интер след като има огромни съмнения,че въпросния футболист ще играе на мястото на Джони,а и също така не вярвам да се справи добре в ролята на халф-бек.От още един посредствен играч Интер в момента няма нужда...

Този коментар е бил редактиран от Ricardo на Aug 25 2014, 17:36

+Quote Post
Stanilov
коментар Aug 25 2014, 17:40
Коментар #860

Заинтересован Интерист

Цитат(durex @ Aug 25 2014, 18:19 ) *
Ето ти цитат
Кой беше enjoy да казва на потребителите тук, че са далеч от реалния поглед на отбора? Това не е ли налагане на мнение? Че и потретвал...
Когато аз изказвам дадено мнение, което не съвпада с даден потребител се изразявам, че аз мисля така, а не че е 100% така.

Ок с цитата.Нали знаеш,че сега,ако си направим всички труда да върнем малко лентата назад за всеки ще се извади по някой ред с подобни изречения.

+Quote Post

597 страници V  « < 41 42 43 44 45 > » 
Reply to this topicStart new topic
10 потребител(и) четат тази тема (10 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 13th July 2025 - 01:44 AM
Buy sports equipment online