Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 431 Регистриран: 12-April 13 Потребител No.: 9,284 ![]() |
Брат спри да рекламираш френското недоразумение Бонбони...Тоя далече от Интер..
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
На ПСЖ наеми с разни опции едва ли ще ги интересуват, така че ако искаме наистина Лавеци да плащаме на франсетата и да го взимаме, ако не да спрем да се излагаме, че в последно време всеки трансфер към нас е някакъв наем с опция...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,281 Регистриран: 21-May 14 Потребител No.: 9,342 ![]() |
Брат спри да рекламираш френското недоразумение Бонбони...Тоя далече от Интер.. щом предпочиташ Джони си далеч от реалния поглед на слабите места на отбора, за които със @Stanilov ви потретваме.... а те са десен бек, Ранокия и класа в нападението.... не Бонбони и Кайсара от Лудогорец предпочитам пред Джонатан и наричан още от индянците '' ВРЪЩАЩИЯ ТОПКА'' или ''УБИВАЩИЯ АТАКАТА'' Като истински фен искам подсилване на всяка една от трите позиции ако няма да се дават пари и ще си взимаме с нашите далавери то реално цели са Роландо и Бонбони и тогава ще се надяваме на Икарди и Освалдо да се окажат неочаквано добра комбинация..... Мартинес иска в Милан и е поискал transfer request.... Лукаш Лейва минава в Наполи, Черчи в Милан аз не ни виждам с Джони в Борбата за ШЛ вие ако ни виждате сте оптимисти ![]() видя.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 6,057 Регистриран: 5-September 10 Град: Сливен Потребител No.: 3,220 Любим Играч: Javier Adelmar Zanetti ![]() |
Мартинес иска в Милан и е поискал transfer request.... Лукаш Лейва минава в Наполи, Черчи в Милан аз не ни виждам с Джони в Борбата за ШЛ вие ако ни виждате сте оптимисти ![]() видя.... Аз продължавам да не вярвам, че ББилан спят цяло лято и изведнъж след продажбата на Биботели, ще се развихрят на пазара. От тези 20 милиона, които им дават се оказа, че 10 отиват в Сити, ние също получаваме 1 и какво остава за тях? Ако, ще взимат Мартинес и Черчи, ще им трябват минимум 40 милиона. А като се има предвид Порто и Торо, че не продават евтино.. За Лавеци също не съм много развълнуван. Исках го преди няколко лета ама сега вече е натрупал години и сякаш не играе със същото желание. Все пак като се погледне цената/годините/заплатата , не е най-доброто което може да се вземе за това съотношение. Бонбони също не го искам, защото ставаме комични. Връщаме играч от школата за 3ти път ако не се лъжа. Още повече, ще платим едни 8 до 10 милиона и ще го разкараме пак след 1-2 сезона. Трансфер тип Скелото и Белфодил. -------------------- `858 ` |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,281 Регистриран: 21-May 14 Потребител No.: 9,342 ![]() |
Аз продължавам да не вярвам, че ББилан спят цяло лято и изведнъж след продажбата на Биботели, ще се развихрят на пазара. От тези 20 милиона, които им дават се оказа, че 10 отиват в Сити, ние също получаваме 1 и какво остава за тях? Ако, ще взимат Мартинес и Черчи, ще им трябват минимум 40 милиона. А като се има предвид Порто и Торо, че не продават евтино.. За Лавеци също не съм много развълнуван. Исках го преди няколко лета ама сега вече е натрупал години и сякаш не играе със същото желание. Все пак като се погледне цената/годините/заплатата , не е най-доброто което може да се вземе за това съотношение. Бонбони също не го искам, защото ставаме комични. Връщаме играч от школата за 3ти път ако не се лъжа. Още повече, ще платим едни 8 до 10 милиона и ще го разкараме пак след 1-2 сезона. Трансфер тип Скелото и Белфодил. Под наем със закупуване или разсрочено плащане, Черчи ако направи слаб сезон дали ще струва пак 15-20 милиона..... опцията да не я знаем само ние ![]() Халф на Ливърпул сигурен за Наполи /Дори и Джемаили ще вземат Милан.../ http://www.sportal.bg/news.php?news=504925 Гласен за Милан ще поиска трансфер http://www.sportal.bg/news.php?news=504995 Но тази седмица е решеваща... Другият понеделник ще говорим със сигурност кой кого е привлякъл, но както постнах ВЕРОЯТНИТЕ им състави видяхте че ще е много трудно за ШЛ... Относно Лавеци, в тази тактика той играе по-добре от колкото по крилото, така че той е това което ни трябва отпред, Роландо за заместник на Ранокия и КОЙТО И ДА Е само да не е Джонатан/Нагатомо или Дамброзио от дясно... Аз не искам Чичарито или Торес защото само това друго е на пазара в момента.. Фирмино няма как тъй като привлякохме двама извън EU.... Йоветич остава, Ламела си е титуляр вече.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
enjoy, ти па от къде се пръкна, че и да казваш къде точно трябвало да се подсили отбора???? Май си си повярвал доста. Да не би да си в Милано при Мадзари, че да знаеш на него кои футболисти му трябват на кой пост, айде малко слез на земята. Ако проблема ни беше само Джони, то повярвай щеше отдавна да бъде решен.
Този коментар е бил редактиран от durex на Aug 25 2014, 10:20 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 431 Регистриран: 12-April 13 Потребител No.: 9,284 ![]() |
щом предпочиташ Джони си далеч от реалния поглед на слабите места на отбора, за които със @Stanilov ви потретваме.... а те са десен бек, Ранокия и класа в нападението.... не Бонбони и Кайсара от Лудогорец предпочитам пред Джонатан и наричан още от индянците '' ВРЪЩАЩИЯ ТОПКА'' или ''УБИВАЩИЯ АТАКАТА'' Като истински фен искам подсилване на всяка една от трите позиции ако няма да се дават пари и ще си взимаме с нашите далавери то реално цели са Роландо и Бонбони и тогава ще се надяваме на Икарди и Освалдо да се окажат неочаквано добра комбинация..... Мартинес иска в Милан и е поискал transfer request.... Лукаш Лейва минава в Наполи, Черчи в Милан аз не ни виждам с Джони в Борбата за ШЛ вие ако ни виждате сте оптимисти ![]() видя.... То дали ще е Джони или Джони Бонбонито е все тая,а даже ако вземем франсето ще се сдобием с още едно Джони,което е още по-зле...Тъкмо през този прозорец взехме само ФУТБОЛИСТИ засега,айде да не преебаваме трансферното ни лято точно накрая с туристи както в последните 2-3 години... Този коментар е бил редактиран от Ricardo на Aug 25 2014, 10:42 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
SITUAZIONE USCITE:
Guarin - Ora il colombiano potrebbe aprire allo Zenit, specialmente se mercoledì i russi entreranno nei gironi di Champions Alvarez - L’Atletico Madrid lo vuole in prestito, ma l’Inter lo cede solo per 10-12 milioni. Se no sarà il quarto attaccante Botta - Il trequartista argentino andrà una stagione in prestito. Oggi il passaggio al Chievo, lo seguirà anche Schelotto -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
щом предпочиташ Джони си далеч от реалния поглед на слабите места на отбора, за които със @Stanilov ви потретваме.... а те са десен бек, Ранокия и класа в нападението.... не Бонбони и Кайсара от Лудогорец предпочитам пред Джонатан и наричан още от индянците '' ВРЪЩАЩИЯ ТОПКА'' или ''УБИВАЩИЯ АТАКАТА'' Ама колега, тук се опитваме да обясним, че Биабиани няма да е заместник на Джонатан. Разберете, Мадзари няма да сложи крило на позицията на Джонатан, както прави Ван Гаал в Юнайтед. Това е толкова сигурно, колкото и смяната на схемата. Докато Мадзари е треньор Интер ще играе с 3-5-2, а ролята на халф-бекове ще играят бекове, не крила. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
enjoy, ти па от къде се пръкна, че и да казваш къде точно трябвало да се подсили отбора???? Май си си повярвал доста. Да не би да си в Милано при Мадзари, че да знаеш на него кои футболисти му трябват на кой пост, айде малко слез на земята. Ако проблема ни беше само Джони, то повярвай щеше отдавна да бъде решен. От където всички.. Вярвай ми че проблема сега е Джони и Ранокия и още един нападател и де да го виждах само аз.... ако не вземем нищо там ще се мъчим още 38 мача като миналата година.. защото миналата година да гледам Интер беше предполагам и за Вас доста изнервящо с малки изключения... Повярвал съм и вярвам на отбора, но на Джони и Рано не... Това е най-слабата ни зона и си мислите, че отборите няма да ни пробиват от там ли? Ясно е че нападател ще се вземе след като Бота отива в Киево, щом и Скелото отива там е ясно че Бонбони няма да се взема така че бъдете спокойни, но аз няма да съм с Джонатан... Ако продадем Силвестре пък ще си върнем Роландо... но както казах тази седмица се надявам на трима нови и напуснали в права редица : Кузманович, Оби, Силвестре, Скелото и под наем: Мбайе, Крин, Бота и Донкор... Смятам че Гуарин е пътник тъй като няма желание за игра при нас а и ние се нуждаем от свеж кеш, който да отиде за нападателя... Алварез ще остане, смятам че ако Гуарин си тръгне и привлечем нападател ще остане някой или двама от: Крин, Кузманович, Оби..... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,205 Регистриран: 3-September 07 Град: Варна Потребител No.: 403 ![]() |
Колеги ще ви призова за малко толерантност,когато никой не пише веднага се почва няма активност и така нататък.Когато някой се активизира и почне да изразява мнение,особено в темата трансферни слухове все едно той ще ги прави започват нападките.Явно най добре е да има петима човека едино мислещи и други петима четящи.Подкрепям колегата енджой и го приветствам продължавай в същият дух,от теб научавам новините около трансферните ни цели.Ще те подкрепям до край.
![]() -------------------- Ако си бил в Интер и си пожелал да напуснеш,не заслужаваш да се върнеш.[color="#0000FF"][/color]
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 195 Регистриран: 19-May 13 Потребител No.: 9,289 ![]() |
Колеги ще ви призова за малко толерантност,когато никой не пише веднага се почва няма активност и така нататък.Когато някой се активизира и почне да изразява мнение,особено в темата трансферни слухове все едно той ще ги прави започват нападките.Явно най добре е да има петима човека едино мислещи и други петима четящи.Подкрепям колегата енджой и го приветствам продължавай в същият дух,от теб научавам новините около трансферните ни цели.Ще те подкрепям до край. ![]() Поздравявам те!!! И съм на същото мнение. А тези,които хранят колегата Enjoy и продължават,защото виждат,че той определено предпочита да избегне конфликт с тях в името на добрия тон ги питам "Вие откъде се пръкнахте?",йерархия ли има тук? Колегата наистина постоянно поства новините около трансферите,веднъж преведе грешно,след което се извини,дава си коментарите,както и другите,ако на колегите "interf fan" и "Ricardo" не им харесват слуховете,които гравитират около Интер да почнат те да качват такива,които ще им харесат на тях. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 195 Регистриран: 19-May 13 Потребител No.: 9,289 ![]() |
Ама колега, тук се опитваме да обясним, че Биабиани няма да е заместник на Джонатан. Разберете, Мадзари няма да сложи крило на позицията на Джонатан, както прави Ван Гаал в Юнайтед. Това е толкова сигурно, колкото и смяната на схемата. Докато Мадзари е треньор Интер ще играе с 3-5-2, а ролята на халф-бекове ще играят бекове, не крила. Как разбра,че Мадзари няма да сложи крило като халф-бек?Да не би да си при Мадзари и да правиш селекцията с него? Наистина е по-вероятно,ако вземем само Биабиани да го играе като нападател,за какъвто не става изобщо.Но кажи Интер при Мадзари кога е имал крило ,за да го направи халф-бек? Стига с тия крила и бекове,искаме човек нов на тази позиция заемана от Джони,не е казано да е Биабиани,но след като ни свързват само с него,явно някои хора си казваме по-добре той,отколкото Джони,друг е въпроса,че е много вероятно,Мадзари да не го пуска на тази позиция,за което си има предпоставките,но пък никой от нас няма как да знае. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
добре е ами , колегата enjoy!!!
човека си пуска новини+линкове. а не copy paste... човек в милано ли трябва да е,за да каже менията и вижданията си за отбора? нали сме фенове на Интер , гледаме,мислим и мечтаем за отбора!!! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
Stanilov, нямам нищо против слуховете, които поства enjoy. Просто изказвам мнение, твърдо съм против привличането на Биабиани. Не го нападам, просто и двамата излагаме аргументи. Всеки иска заместник на Джони, но трябва да е класен. Ти може и да не искаш Биабиани за заместник, но колегата enjoy иска него и аз водя спор за това с него, не с теб. Не съм при Мадзари, но ми е твърде ясен за годината, в която ни ръководи и за годините в Сампдория и Наполи, той няма да използва крило за халф-бек, убеден съм. Ако си наблюдавал кариерата му, вярвам ще се съгласиш, че той не е човек на новациите.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Брат спри да рекламираш френското недоразумение Бонбони...Тоя далече от Интер.. Не е зле да спреш да си хейтър,защото аз на теб тук градивно мнение не ти видях никъде,никой не рекламира Биабиани,това са слухове,а колегата им дава отзвук тук,смятам,че ни е от полза това.Нали сме Форум? Щом обичаш Интер заобичай или поне уважавай и колегите ти,с които споделяш общата любов.И аз не харесвам да гледам как се постват състави тук с Ранокиа титуляр за сметка на Роландо ама други си го предпочитат и няма какда нападна никой за това. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Stanilov, нямам нищо против слуховете, които поства enjoy. Просто изказвам мнение, твърдо съм против привличането на Биабиани. Не го нападам, просто и двамата излагаме аргументи. Всеки иска заместник на Джони, но трябва да е класен. Ти може и да не искаш Биабиани за заместник, но колегата enjoy иска него и аз водя спор за това с него, не с теб. Не съм при Мадзари, но ми е твърде ясен за годината, в която ни ръководи и за годините в Сампдория и Наполи, той няма да използва крило за халф-бек, убеден съм. Ако си наблюдавал кариерата му, вярвам ще се съгласиш, че той не е човек на новациите. Четейки неговите мнения смятам,че той също иска не конкретно Биабиани,а просто като мен много му се иска да вземем човек да замени Джони,обаче само Биабиани е свързван с нас и затова се споменава,а конкретно днес колегата просто отрази слуховете,а 3 ма човека му се хвърлят на гушата,все едно той е виновен за тези слухове.Не искам да се карам с никой,напротив.Хубаво е да виждаш как всички имат свое мнение,но уважават и чуждото,а още по-хубаво е да пишат повече хора редовно,а някои тук с дни нищо не пишат и изведнъж публикуват някакви единични постове с насочена критика към някой колега сякаш само,за да му кажат,че не е прав или,че не са съгласни с него и после пак една една седмица или повече без мнение. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
@Stanilov & @ivofen , Благодаря за подкрепата,но както виждате за това не е активен форума заради тези които спорят за всяко чуждо мнение и то не да дават тяхно, а само да зачеркват нашето, аз се ровя къде ли не и като видя новина си добавям по някой ред защото не всеки има време да влезе да преведе итн.. Вярно всичко е слух, но то беше слух че и Ди Мария ще отиде в Ман Ю кво стана - отиде, и че Суарез в Барса никой не вярваше кво стана... повечете медии които ползвам са от Италия и са доста по-близко до нещата, през агенти, през човек от клуба все измъкват някво инфо, това че го доокрасяват е безпорен факт, но винаги някой слух излиза верен. Аз не случайно винаги пиша ИСКА МИ СЕ, НАДЯВАМ СЕ, МЕЧТАЯ.... а какво ще стане ние нито знаем нито можем да помогнем. Просто съм фен който се рови по цял ден в свободно време който споделя с Вас каквото е намерил когато то е интересно или забавно... На лошото с лошо не отвръщам защото се спори с хора които имат идея мнение, а не с такива които само не харесват твоето виждане, а и смятам че следя отбора от близо и знам къде му е слабото място и пак повтарям влизам и по други форуми чуждестранни и момчетата там са единодушни ДЕСЕН БЕК, нито Джони нито Нагатомо нито Дамброзия са хора за Интер камо ли за титуляри... На другите проблеми позиции се направиха ДОБРИ промени но отборите с цели запълват всички дупки и аз като фен искам точно това, дали ще е Бонбони или Кайсара няма значение важното да видя че отбора ми се подсилва на слабото място пък дали ще справи новия играч е отделен въпрос...
Така че момчета по-позитивно, стига с този негативизъм живота е хубав ако се усмихваш ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ако някой се чувства обиден от някой май пост нека приеме извиненията ми.Не съм целял подобно нещо.Относно enjoy браво за работата му относно трансферните слухове това лято,определено освежи и без това замиращия форум с информацията и новините,които качва.
щом предпочиташ Джони си далеч от реалния поглед на слабите места на отбора, за които със @Stanilov ви потретваме.... а те са десен бек, Ранокия и класа в нападението.... не Бонбони и Кайсара от Лудогорец предпочитам пред Джонатан и наричан още от индянците '' ВРЪЩАЩИЯ ТОПКА'' или ''УБИВАЩИЯ АТАКАТА'' Като истински фен искам подсилване на всяка една от трите позиции ако няма да се дават пари и ще си взимаме с нашите далавери то реално цели са Роландо и Бонбони и тогава ще се надяваме на Икарди и Освалдо да се окажат неочаквано добра комбинация..... Мартинес иска в Милан и е поискал transfer request.... Лукаш Лейва минава в Наполи, Черчи в Милан аз не ни виждам с Джони в Борбата за ШЛ вие ако ни виждате сте оптимисти ![]() видя.... Не продпочитам нито Джони,нито Бонбони,нито Д'Амброзио.В тази зона се нуждаем от много по-качествен играч от изброените.Друг е въпроса,че въобще не търсим в момента играч на тази позиция,а следиш доста новините около отбора и не разбирам защо си мислиш,че ако Бонбони дойде ще играе халф-бек след като навсякъде в Италия тиражират,че той е по-евтина алтернатива на Фирмино,Лавеци и Йоветич.До края на пазара според мен ще вземем най-много двама играча.Единия ще е Роландо и то ако продадем поне единия от Силвестре и Кампаняро,ако не и двамата,а другия ще е нападател,играещ от втора позиция или така наречения лек нападател,но за тази цел трябва да продадем поне един от Гуарин или Алварес. Не е зле да спреш да си хейтър,защото аз на теб тук градивно мнение не ти видях никъде,никой не рекламира Биабиани,това са слухове,а колегата им дава отзвук тук,смятам,че ни е от полза това.Нали сме Форум? Щом обичаш Интер заобичай или поне уважавай и колегите ти,с които споделяш общата любов.И аз не харесвам да гледам как се постват състави тук с Ранокиа титуляр за сметка на Роландо ама други си го предпочитат и няма какда нападна никой за това. Какъв хейтър?Това,че примерно смятам,Скелото и Силвестре за некадърници прави ли ме хейтър?Омръзна ми да взимаме посредствени или дори още по-слаби играчи,а Биабиани е точно такъв.Видяхме го и при престоя си при нас какво направи,а в Парма съм на мнение,че не е мръднал особенно много и смятам,че нито като халф-бек ще ни е полезен,нито като нападател.Не трябва да пълним отбора с нови туристи,защото и без това си имаме стабилна бройка такива в момента.Айде ако играехме с крила евентуално за резерва франсето би бил някаква прилична опция ама в момента по никакъв начин не се връзва в схемата на Мадзари... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
enjoy, ти па от къде се пръкна, че и да казваш къде точно трябвало да се подсили отбора???? Май си си повярвал доста. Да не би да си в Милано при Мадзари, че да знаеш на него кои футболисти му трябват на кой пост, айде малко слез на земята. Ако проблема ни беше само Джони, то повярвай щеше отдавна да бъде решен. По тая логика понеже не ме познаваш и пиша отскоро,и споделям неговото мнение за нов човек на позицията на Джонатан,а пък теб това те изнервя,значи и аз като него откъде съм се пръкнал? Кажи само защо ти или някои други от форума могат да казват къде точно и с кой трябва да се подсили отбора,а пък колегата enjoy или аз примерно въпреки,че чета форума сигурно отпреди да си разбрал,че съществува, да не можеме да си кажем мненията.Никой от тук не е при Мадзари в Милано,но пък всички гледаме мачове и като гледам споделяме масово подобни мнения за нужни и ненужни играчи на съответните позиций.И не мисля,че щом си споделяш мнението и го правиш на място предназначено за това и създадено с тази цел,трябва да си се качил на небето или да си си повярвал много.Не виждам този твой пост с какво допринесе на форума.Изкарваш си го на човек,който няма да влезе в конфронтация с теб и го знаеш много добре. Можех и да си замълча,но смятам,че щом някой и някои са фенове на Интер значи са интелигентни хора по начало и всички заслужават уважение,Интер е доста по-различен клуб от Милан и Ювентус и за мен е привилегия да съм му верен.Ясно е,че всички заедно можем да допринесеме за приятелската атмосфера и полезноста на форума. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th July 2025 - 08:07 PM |