Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
ако ни дадът лукас и орие ще е много добе за нас , но те май само единият ни предлагат.
а иначе мене ме съмнява ,че тройката халфове ще се състои от весино , галярдини и борха малко пред тях... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,550 Регистриран: 21-October 16 Град: Стара Загора Потребител No.: 9,447 Любим Играч: Diego Milito ![]() |
Едва ли Лукас ще дойде,едно от условията на Неймар било бразилците да останат в ПСЖ.
Иначе този Емре Мор би бил добро попълнение,техничен е и повратлив,дано си развие и физиката като дойде при нас! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
валенсия затварят мурийо , обаче ни предлагат кансело за кондогбия.
аз съм ЗА!!! Gazzetta - Il Valencia chiude per Murillo e offre Cancelo per Kondogbia -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 495 Регистриран: 8-January 15 Потребител No.: 9,367 Любим Играч: Zanetti ![]() |
Кейта отрязал всякакви оферти и исвкал само при дъртата.... нали уж нас искасше ... пълни глупости!
Йоветич е искан от Марсилия! Били сме се борили за дуото с дъртата за Кансчело и Гарай от Валенсия! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Ми да ги включим като част от сделката за Муриьо. Прави ми впечатление поредното извиване на ръце. Валенсия се пазарят като цигани вече втора седмица за Муриьо като май последно ни предлагаха някъде около 13 млн, докато за Кансело искат 25 млн, а за Гарай - 20 млн.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Banned Коментари: 373 Регистриран: 15-January 17 Град: Бургас Потребител No.: 9,465 ![]() |
Шик идва ако мине медицинските. Даваме Марио и взимаме Орие и Лукас или само един от двамата .Това изглежда повече от перфектно : ) За Шик не съм ок ,но Икарди така или иначе трябва да има алтернатива . Ако Шик е по добър от Йоветич и Едер ,добре е дошъл . Кансело не го знам ,виждам че май играе десен бек .Значи или Орие или Кансело . Абе дори и да не знам как играе Кансело ,пак го искам ,само и само да не е Дамброзио : ) Ако наистина Валенсия иска Кондогбия ,това също излежда повече от перфектно,че и доста пари ще ни дадат : ) Даже избивка .: ) Но защо Валенсия искат да продават Гарай и да взимат Мурийо ? Тук ми е малко гнила работата ,тоя Гарай да не е станал по слаб от Мурийо : ) Преди го помня ,беше добър . Ако и сега е същия ,значи съм ок .Но в противен случай ,по добре да си оставим Мурийо ,хем е доста по млад. А какво става с Далберт ,май Ница не искат да ни го дават : ( Този коментар е бил редактиран от ТРЕНЕРА на Aug 6 2017, 17:51 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Шик е голям талант, ако разбира се няма никакви сериозни здравословни проблеми. Има доста видеота в тубата, разгледай ги. Може да играе и като втори нападател, като и отдясно, но не като типично крило. Според мене е далеч по-обещаващ като талант от Мор и Габито. Иначе мене ме съмняват Валенсия и играчите дето искат да ни набутат. Не съм гледал Кансело, но постоянно го свързват с изходящ трансфер и за него четох, че е бил талант, но нещо е зациклил. Освен това не е бил особено добър в защита. Гарай беше име преди 2-3 години сега не го знам, но ми се струва, че искат да се отърват от него.
За ситуацията с Марио пише из нета, че ПСЖ го искат и то май сериозно, а ние сме му сложили цена от 50 млн. Появяват се различни имена за размяна, като Ди Мария, Моура, Орие и Пасторе, но това по-скоро са играчи от които те ще искат да се отърват, след идването на Неймар. Незнам дали Сабатини иска някой от тях, защото иначе вече да се е стигнало до нещо по-сериозно. Далберт уж трябва да дойде до дни. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Далберт го чакаме утре, а във вторник - Емре Мор.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,242 Регистриран: 25-February 07 Град: Благоевград Потребител No.: 272 ![]() |
Все е утре, дано дойде че с този дръпнатия Лошо.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Далберт го чакаме от 3 седмици, защото все е "утре" ама все не идва.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не съм уточнил кое точно утре
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Иначе Ди Марцио е потвърдил, че през следващата седмица ще затворим и сделката за Патрик Шик. Очаква се да платим на Сампдория около 30 млн в рамките на 3 години.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Никой не е писал в темата днес. Слуховете са, че Далберт и Емре Мор все още ги няма.
![]() Освен това спортният директор на Валенсия е в Милано. Човекът се опитва да договори Муриьо. Обсъжда се и евентуален трансфер на Кондо. Бешикташ пък са много близо до Медел. Спортният директор на турците е заявил, че се надява скоро да финализират сделката. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 328 Регистриран: 8-September 15 Потребител No.: 9,392 Любим Играч: Sneijder ![]() |
Тотнъм също искат Кансело и предлагат кеш
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Значи забравяме и за него
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 328 Регистриран: 8-September 15 Потребител No.: 9,392 Любим Играч: Sneijder ![]() |
Е зависи. Ювентус също го искат, така че и за тях ще е трудно
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Далберт е кацнал в Милано. Утре минава медицинските и подписва. 20 млн + бонуси, 5 годишен договор с 1.2 млн заплата - http://www.calciomercato.com/news/inter-da...le-visite-94933
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Banned Коментари: 373 Регистриран: 15-January 17 Град: Бургас Потребител No.: 9,465 ![]() |
Еее най-накрая Далберт .Браво бе Сабатини .Вече имаме истински ляв бек : )
Спалети днес каза обаче ,че ще остави Нагатомо за резерва .Така че ,за съжаление япончето пак остава в Интер . Остава сега отдясно Кансело или Орие да уредим .И Дамброзио да е резерва . Мор идва утре ,най вероятно за резерва на Кандрева или за номер 10 ,ще видим .. Шик и той явно идва за резерва на Икарди .Тук ще видим дали Едер ще остане или Йоветич .По скоро Едер ,защото Йова не иска да е резерва .Според мен с трима централни ще започнем сезона . Икарди ,Шик и Едер.Исках по раздвижен нападател от Шик ,но не ме огря . Мурийо си заминава за Валенсия .Трябва да се търси заместник ,както и на Ранокия ,който най вероятно ще напусне .Така че чакаме двама нови централни. Остава за мен ,да се вземе и резерва на Перишич по лявото крило . Искам да вида какво ще се случи и с Марио ,Брозович и Кондогбия .И евентуалното идване на Видал. И това е общо взето . Този коментар е бил редактиран от ТРЕНЕРА на Aug 7 2017, 18:27 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Вижте какво е казал Моуриньо:"... I hope Luciano can win something for us and give stability to this team. Perisic? They have done a good defense to keep themselves an important player for them, so football is so."
Май вече са се отказали от Перишич ![]() И още нещо интересно, може да поискаме Гарай под наем, ако Мурило премине във Валенсия "According to Sportitalia, Inter, in the context of the Murillo deal, has asked Valencia for Argentine defender Ezequiel Garay on loan." -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Далберт пристигна, утре чакаме и Мор. Само ми кажете, защото доколкото чета сумата за Далберт е около 20 млн евро. Та не са ли много? Прекалено голям ми се струва риска да се провали. Имахме преди време Телес, който имаше клауза да го купим за 5 млн, но ние не я активирахме. Сега плащаме 4 пъти повече за играч, който не виждам с какво го превъзхожда. Надявам се все пак, който и там да го е гледал, да има око, защото тези пари са си много за недоказан бек от Ница.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 12:42 AM |