IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

> ПИШЕТЕ НА КИРЛИЦА !!!

МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!

597 страници V  « < 381 382 383 384 385 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Трансферни слухове
Оценка 5 V
cheffo
коментар Jul 24 2017, 10:09
Коментар #7641

Със синьо-черно сърце

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 3,716
Регистриран: 5-February 11
Град: варна
Потребител No.: 9,020

Цитат(Provenzano @ Jul 24 2017, 10:41 ) *
Той пък Сари нали големия треньор crying_with_laughter-3302.gif

Еми незнам. Доста хора казват, че Наполи играят най-красивият футбол в Италия, освен това от две години си ги вкарва в тройката без проблем. Стабилизира отбора след Бенитез и висчко това го постигат без да хвърлят по 100 млн всяко лято. Имаше много дето им отдаваха успехите само на Игуаин и той като се махна, пак без проблеми си влязоха в тройката. Незнам за тебе, какво е критерий за добър треньор.

Този сезон същи излязоха първи от групата си в ШЛ, просто имаха малшанса да им се падне Реал. И въпреки това се представиха добре срещу тях.

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
Provenzano
коментар Jul 24 2017, 10:15
Коментар #7642

Модератор

Група: Inter-Bulgaria.Team
Коментари: 24,496
Регистриран: 16-April 11
Град: Петрич
Потребител No.: 9,069

Ахам. Ще ги запомня Наполи на Сари с най-красивия им футбол в Италия, мястото в топ 3 и добрата им игра срещу Реал на 1/8 в ШЛ. Само дето след няколко години никой няма да го помни.

+Quote Post
cheffo
коментар Jul 24 2017, 11:19
Коментар #7643

Със синьо-черно сърце

Цитат(Provenzano @ Jul 24 2017, 11:15 ) *
Ахам. Ще ги запомня Наполи на Сари с най-красивия им футбол в Италия, мястото в топ 3 и добрата им игра срещу Реал на 1/8 в ШЛ. Само дето след няколко години никой няма да го помни.

Ти какво искаш, с този състав да спечелят ШЛ ли?

--------------------

+Quote Post
Kutinkata
коментар Jul 24 2017, 11:27
Коментар #7644

Със синьо-черно сърце

Група: Members

Коментари: 6,596
Регистриран: 21-July 10
Потребител No.: 2,928
Любим Играч: javier zanetti

Абе трето място в Италия и осминафинал в ШЛ си е минимума за този отбор на Наполи . Какво сега да му правим евала , че е завършил пред Аталанта ли ? Предизвикателставата пред Наполи този сезон бяха да вземе купата , да се престави достойно в ШЛ и да изпревари Ювентус и Рома , нищо от това не беше постигнато . Не , че направиха слаб сезон ама не беше и кой знае какво , нещо средно . Иначе аз лично не съм гледал Весино , ама има 6 мача като резерва , незнам дали е твърд титуляр или не . Да мяса на Ковачич ... знам ли , хърватина е по млад и всички го знаят вече , Весино е на 25 и дори ние не го знаем как изглежда . Ако все пак този трансфер се осъществи ще се радвам да е от класата на Ковача , макар , че лично аз си предпочитам оригинала .

+Quote Post
Provenzano
коментар Jul 24 2017, 11:35
Коментар #7645

Модератор

Цитат(cheffo @ Jul 24 2017, 12:19 ) *
Ти какво искаш, с този състав да спечелят ШЛ ли?

Ами не, но да хвалим най-резултатния отбор в Италия за изминалия сезон, че е завършил на трето място пред селяците от Бергамо, Лацио, Интер и Милан (всички знаете в каква форма и положение) за мен е меко казано несериозно.

+Quote Post
cheffo
коментар Jul 24 2017, 11:47
Коментар #7646

Със синьо-черно сърце

Това е несериозно.Ти виждал ли си какви заплати взимат играчите на гобите и тези на Наполи. Само Хамшик взима 3.5 млн годишно, всички други са под 2.5 млн. Ювентус няма да ги коментирам, виж им заплатите има ги из нета. Въобще е несериозно да сравняваш Игуаин, Дибала, Пянич, Кедира, Бонучи и др. с Хамшик, Кайехон, Жоржиньо, Алън и т.н. Ювентус си позволяват да дадат 90 млн за нападател, а Наполи го заместват с 30-милионен. Какво повече да говорим. То толкова им струваше Сандро на гобите, а той е бек.
Колкото до ШЛ, какво значи достойно представяне за теб? Първи са в групата и отпадат от настоящият и бъдещ носител на трофея. И при това Наполи нямат някави традиций в ШЛ.

--------------------

+Quote Post
cheffo
коментар Jul 24 2017, 11:50
Коментар #7647

Със синьо-черно сърце

Цитат(Provenzano @ Jul 24 2017, 12:35 ) *
Ами не, но да хвалим най-резултатния отбор в Италия за изминалия сезон, че е завършил на трето място пред селяците от Бергамо, Лацио, Интер и Милан (всички знаете в каква форма и положение) за мен е меко казано несериозно.

Еми по тази логика тогава, може да се кажа абсолютно същото за нашите титли след Калчополи, когато ние бяхме единственият незасегнат гранд. Освен това мисля, че завършиха на точка зад Рома и 5 зад шампиона. Това не е голяма разлика в сравнение на бюджетите и на трите отбора.А и този Наполи ни опука без проблем и в двата мача.

--------------------

+Quote Post
Kutinkata
коментар Jul 24 2017, 12:03
Коментар #7648

Със синьо-черно сърце

Цитат(cheffo @ Jul 24 2017, 12:47 ) *
Това е несериозно.Ти виждал ли си какви заплати взимат играчите на гобите и тези на Наполи. Само Хамшик взима 3.5 млн годишно, всички други са под 2.5 млн. Ювентус няма да ги коментирам, виж им заплатите има ги из нета. Въобще е несериозно да сравняваш Игуаин, Дибала, Пянич, Кедира, Бонучи и др. с Хамшик, Кайехон, Жоржиньо, Алън и т.н. Ювентус си позволяват да дадат 90 млн за нападател, а Наполи го заместват с 30-милионен. Какво повече да говорим. То толкова им струваше Сандро на гобите, а той е бек.
Колкото до ШЛ, какво значи достойно представяне за теб? Първи са в групата и отпадат от настоящият и бъдещ носител на трофея. И при това Наполи нямат някави традиций в ШЛ.

Ох доста пристрастно ми се струва мнението ти . Ами Ювентус изхарчи 90 за Игуаин но продаде за над 100 Погба , и с кой го замени ? С 40 милионния Пянич , а и според мен като единици Наполи са пред Рома но виждаме в класирането е обратното , отделно за 2 години Сари можеше да вземе я купата на Италия я Лига Европа ама нищо не взе , а и разликата в зплатите които казваш е много по голяма в Испания с Реал и Барса с тези на Атлетико но Чоло ги удари веднъж , а и като сравняваш играчите на Юве и Наполи не слагай звездите на едноте и пейки от другите , някак си не е много честно .

+Quote Post
inter_ruse
коментар Jul 24 2017, 12:06
Коментар #7649

Със синьо-черно сърце

Коментари: 5,214
Регистриран: 26-January 13
Град: Русе
Потребител No.: 9,265
Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito

Ювето взеха бернардески който уж щеше да бъде първото ни попълнение лятото
Не е истина колко сме жалки и смешни peeing-2085.gif

--------------------

+Quote Post
cheffo
коментар Jul 24 2017, 12:20
Коментар #7650

Със синьо-черно сърце

Цитат(Kutinkata @ Jul 24 2017, 13:03 ) *
Ох доста пристрастно ми се струва мнението ти . Ами Ювентус изхарчи 90 за Игуаин но продаде за над 100 Погба , и с кой го замени ? С 40 милионния Пянич , а и според мен като единици Наполи са пред Рома но виждаме в класирането е обратното , отделно за 2 години Сари можеше да вземе я купата на Италия я Лига Европа ама нищо не взе , а и разликата в зплатите които казваш е много по голяма в Испания с Реал и Барса с тези на Атлетико но Чоло ги удари веднъж , а и като сравняваш играчите на Юве и Наполи не слагай звездите на едноте и пейки от другите , някак си не е много честно .

Пристрастен съм към какво? Просто казвам, че Сари е добър треньор в отбор, които отстъпва чисто финасово и като качество на играчите от Ювентус, а вие се мъчите да го изкарате некадърник с късмет, защото не бил спечелил купата на Италия.
Алегри беше същата работа. Изкарваха го пълен некадърник в Милан, но когато отиде в стабилен отбор, който имаше и финанси се видя, че не е. Два финала в ШЛ в рамките на 4 години и постоянен шампион в Италия. Ама сега като ви знам, веднага ще кажете, че е некадърник, защото не е спечелил ШЛ и че в Италия всеки треньор може да стане шампион с Ювентус. Както и да е, не ми се спори повече.
Идеята ми отначало беше, че Весино може да се окаже добър играч, а не тотален некадъриник и средняк, както се опитват да го изкарат някои хора тук, които сигурно не са го гледали изобщо. С това далеч не казвам, че е някаква класа, не съм го гледал и не мога да го коментирам.

--------------------

+Quote Post
Kutinkata
коментар Jul 24 2017, 12:31
Коментар #7651

Със синьо-черно сърце

Постоянно говориш за силата на Ювентус но нищо не казваш за тази на Рома , защото и те завършиха пред Наполи . Както и да е , не казвам , че Сари е некадърник но никога не съм го мислел за нещо кой знае какво и 3тото в Италия не ме разубеждава в обратното . Колкото до Алегри още преди да започне в Ювентус казвах , че за мен е добър треньор . А за Весино някак не съм убеден , че е нашия човек , може би , защото се надявахме на Найнхолан , Ковачич , Ди Мария и тн ... но се надявам , че ще излезе играч .

+Quote Post
Guest_Sneijder_*
коментар Jul 24 2017, 12:36
Коментар #7652

Guests

INTER - Done for Karamoh

http://www.transfermarketweb.com/?action=r...mp;idsel=187158

+Quote Post
Provenzano
коментар Jul 24 2017, 13:41
Коментар #7653

Модератор

Цитат(cheffo @ Jul 24 2017, 12:50 ) *
Еми по тази логика тогава, може да се кажа абсолютно същото за нашите титли след Калчополи, когато ние бяхме единственият незасегнат гранд. Освен това мисля, че завършиха на точка зад Рома и 5 зад шампиона. Това не е голяма разлика в сравнение на бюджетите и на трите отбора.А и този Наполи ни опука без проблем и в двата мача.

Пак не разбирам какъв критерии трябва да е Сари в цялата ситуация, че бил харесал Весино като футболист и едва ли не трябва да сме съгласни с неговото мнение? При конкуренцията в Италия, който и да сложат да бъде треньор на Наполи, ще завърши в топ 3.

+Quote Post
inter_ruse
коментар Jul 24 2017, 13:54
Коментар #7654

Със синьо-черно сърце

сари е страхотен треньор който изповядва страхотен футбол. работи страхотно и с млади футболисти плюс това. изградил е достатъчно футболисти което доказва това!!!

--------------------

+Quote Post
Provenzano
коментар Jul 24 2017, 14:33
Коментар #7655

Модератор

Цитат(inter_ruse @ Jul 24 2017, 14:54 ) *
изградил е достатъчно футболисти което доказва това!!!

Като кои например?

+Quote Post
inter_ruse
коментар Jul 24 2017, 15:37
Коментар #7656

Със синьо-черно сърце

еми в наполи човека си имаше страхотен отбор начело с ругани , тонели , хисай , марио руй , весино , зелински , сапонара , може и да пропускам някого нз , но стига сте дрънкали глъпости по адрес на сари. сигурен съм ,че ако се направи анкета и в нея участват хора които следят серия А и ги анкитираме затова дали сари е добър треньор , то 90% ще е ДА... wink.gif

а сега в наполи човека работи много правилно и с зелински , диавара , марко рог , да не говорим затова как направи от мертенс от един симпатичен футболист в звяр.

--------------------

+Quote Post
Provenzano
коментар Jul 24 2017, 15:52
Коментар #7657

Модератор

Шапки долу за 58-годишния треньор селяк на селски отбор, чийто най-голям успех е промоция в Серия А с отбора на Емполи.

+Quote Post
inter_ruse
коментар Jul 24 2017, 17:15
Коментар #7658

Със синьо-черно сърце

не се знае кой е по-селски отбор в момента.
само може да си мечтаем за напдатели като инсине , мертенс , че и кайехон , за халфове като хамшик и жоржино , за бекове като хисай и гулам , за ц3 като кулибали и за таланти като рог , диавара и зиелински.
бъдещето пред наполи изглежда далеч по-светло и такива стари клишета ,че са селяни много ме ядосват. хората изповядват модерен футбол , водят си трансферната политика както трябва , даже аз незнам те имат ли спортен директор като нашият некадърник аусилио? е ако имат , аз незнам кой е , защото хората без много шум и пазарлъци си правят сделките.
сари ако беше селяк досега де лаурентис да го е върнал на село в тоскана wink.gif
и недей да ми казваш да стана техен фен biggrin.gif
и край на този безспорен спор от моя страна...

--------------------

+Quote Post
kinterista
коментар Jul 24 2017, 17:31
Коментар #7659

Интер , само Интер има за мен!

Коментари: 3,555
Регистриран: 21-June 09
Град: Бургас
Потребител No.: 1,535

Цитат(inter_ruse @ Jul 24 2017, 18:15 ) *
не се знае кой е по-селски отбор в момента.
само може да си мечтаем за напдатели като инсине , мертенс , че и кайехон , за халфове като хамшик и жоржино , за бекове като хисай и гулам , за ц3 като кулибали и за таланти като рог , диавара и зиелински.
бъдещето пред наполи изглежда далеч по-светло и такива стари клишета ,че са селяни много ме ядосват. хората изповядват модерен футбол , водят си трансферната политика както трябва , даже аз незнам те имат ли спортен директор като нашият некадърник аусилио? е ако имат , аз незнам кой е , защото хората без много шум и пазарлъци си правят сделките.
сари ако беше селяк досега де лаурентис да го е върнал на село в тоскана wink.gif
и недей да ми казваш да стана техен фен biggrin.gif
и край на този безспорен спор от моя страна...

Ти направо можеш да скочиш от някоя скала да не ни мъчиш с простотиите си.

--------------------

+Quote Post
Ludman
коментар Jul 24 2017, 18:02
Коментар #7660

Интер Фен

Коментари: 495
Регистриран: 8-January 15
Потребител No.: 9,367
Любим Играч: Zanetti

Този Весино ... не е толкова зле ! Не е някаква световна класа момчето, но има качества и най-вече поглед, а на нас подобни футболисти в средата ни липсват! По-скоро си мисля , че ще продадем Кондо, Брозович , Медел и вече продадения Банега ... и ще вземем някой доста класен в средата , но няма да е Видал (Анчелото е казал , че не се продава)! И няма да сме толкова зле в средата ... Марио , Галярдини , Весино и Валеро + някой доста класен очаквам(както се вижда и сравнително млада възраст на средната ни линия , ако е такава)! Едно крило и бековете ... и ще понаправим състав!

P.S. А този Делаберт дано не го вземем и то за 20млн и кусур blink.gif , че е много недодялан ... един Сантон е класи над него!

Този коментар е бил редактиран от Ludman на Jul 24 2017, 18:19

+Quote Post

597 страници V  « < 381 382 383 384 385 > » 
Reply to this topicStart new topic
8 потребител(и) четат тази тема (8 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 15th July 2025 - 03:21 PM
Buy sports equipment online