Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Според Ди Марцио сме постигнали договорка за Матияс Весино , като всичко било готово и останала само формалната част . Имал клауза 24 млн и май много скоро ще е наш играч . Между другото имтерестното за него е , че е на 25 години но само последните 2 сезона играе за Фиорентина , преди това го пращат под наем в слабаци . Последния сезон има 26 мача като титуляр и 5 като резерва . Също интерестно е , че човека е халф с доста "богата" статистика - 3 гола и 4 асистенций , анай интерестното е , че на никои от нас не ни е направил впечатление но 2 от 3те му гола са в мача им срещу нас когато ни биха 5:4 , тогава е вкарал 2 гола и 1 асистенция . Когато взимаш 2 играча на Фиорентина и те не са от 3те им звезди ( Бернардески , Киеза и Калинич ) това говори достатъчно . За мен такъв трансфер би показал , че имаме пари но не и мозък , а и , че целта ще ни е завършване в горната половина на таблицата а не зона ШЛ .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Тоя Весино по на кого желанието го взимаме? Спалети или Сабатини? Или и на двамата? До този момент трансферите ни са мега посредствени. И ако продължим в същия дух, през новия сезон и седмото място ще е мираж.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
Весино е добре,ама за резерва.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
24 млн за резерва са множко, въпреки че сега четох че предлагаме 14-5 + Жабока + бонуси. Ако е така бива, но аз не разбирам защо го вземаме? Той дефанзивен халф ли или не? И ако е, защо вместо да натиснем за Матич (40 млн) или Кирховяк (25-30), ние искаме Весино? Единственото ми логично обяснение е, че възнамеряваме да махнем Кондогбия, Брозович и Медел и Весино да е алтернатива на Гаглярдини или Валеро,
Уж имаме договорка с Кейта Балде, остава да уточним цената с Лолито и е наш. Има разлика няколко милиона от исканото от него и предлаганото. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Пише уж , че Спалети го искал още докато бил в Рома . Странно ми е как Спалети от Найнголан , Рабио и Видал изведнъж се е навил на Валеро , Весино и Дънкан . А и никъде не пише , че ще е пейка , в крайна сметка кой ще е титуляр ? Според мен както казах ако го вземем и тоя значи просто целта няма да ни е влизане в ШЛ и поне няма да се ядосване в края на сезона .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Докъде я докарахме само. Даваме 20-25 милиона за играч, който всъщност става за резерва, защото очевадно няма качества да бъде титуляр. Или поне на нас не ни се иска да бъде титуляр. И става въпрос за 24-5 годишен футболист от същото първенство, в което играе любимия ни отбор, но поради обясними причини този играч почти никой от нас не го е чувал или поне не го познава по-добре, а само повърхностно. Гледам по-горе cheffo пита за позицията му, но точната такава и аз не му я знам. В интерес на истината ми писна да купуваме подобна паплач, като че ли свършиха качествените играчи.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нали казват , че нямаме пари . Явно от продажбата на Перишич ще вземем Весино и Кейта, но май ще останат 4-5 млн , демек генийте Сабатини и Аусилио ще вземет за тия пари още 1-2 футболисти .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не разбирам с какво въпросния Весино е по-добър от Кондо, Галярдини и Брозович например. Това ли е въпросното надграждане, за което всички говорят? Шкриняр, Валеро и Весино.
edit: BREAKING: According to sources in Italy and England, Manchester United have increased their offer for Ivan Perisic to €53 million plus the loan of Anthony Martial with no obligation/right to buy. Този коментар е бил редактиран от Provenzano на Jul 18 2017, 09:30 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Цитат According to La Gazzetta dello Sport, Inter has put on the table a very important proposal for Arturo Vidal. It has reached about 50 million euros for Chilean, but Bayern Munich still intends to hold it and renew the contract.. Не че ще се съгласят да ни го продадат де. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 422 Регистриран: 4-January 08 Град: София Потребител No.: 450 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Не че ще се съгласят да ни го продадат де. Въпреки убийствената конкуренция в Байерн, едва ли ще успеем да се преборим за Видал. Ако въобще някой от този клуб е постижим за нас, то би могло да натиснем за Ренато Санчес. Но такива слухове аз поне никъде не съм срещал. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Въпреки убийствената конкуренция в Байерн, едва ли ще успеем да се преборим за Видал. Ако въобще някой от този клуб е постижим за нас, то би могло да натиснем за Ренато Санчес. Но такива слухове аз поне никъде не съм срещал. Ренато Санчес отива в Милан най-вероятно. Последно се говореше за 7 млн наем за две години и опция за 40, но незнам дали е задължителна. Аз лично не бих взел Ренатото. Вероятността да се окаже следващият Кондогбия е доста голяма. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ренато Санчес отива в Милан най-вероятно. Последно се говореше за 7 млн наем за две години и опция за 40, но незнам дали е задължителна. Аз лично не бих взел Ренатото. Вероятността да се окаже следващият Кондогбия е доста голяма. Абе май по добре Ренато отколкото Весино . |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе май по добре Ренато отколкото Весино . Весино със сигурност е по-постоянен и стабилен, докато португалецът има повече потенциал. Само че за 47 млн, предпочитам Весино. Ще го видим в Милан какво ще направи, ако го договорят. -------------------- |
|
|
Guest_Sneijder_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Сега чета, че сме предложили 50млн.+ Жоао Марио за Верати.......някак хаотично действаме и всички ни отказват !!!
http://www.football-italia.net/105959/inter-try-verratti |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сега чета, че сме предложили 50млн.+ Жоао Марио за Верати.......някак хаотично действаме и всички ни отказват !!! http://www.football-italia.net/105959/inter-try-verratti Защото нямаме никакъв план и проект, всичко е прах в очите на феновете. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Весино със сигурност е по-постоянен и стабилен, докато португалецът има повече потенциал. Само че за 47 млн, предпочитам Весино. Ще го видим в Милан какво ще направи, ако го договорят. Какво е това пораженческо мислене в тоя форум . Ония бил по евтин да сме го взимали , ние да не сме пенсионерка в кауфланд . А за постоянството няма какво да коментирам , та преди 2 дни никой не го знаеше тоя а ся вече знаем колко е постоянен . А и Ренато ще ходи под наем в Милан , въобще няма какво да коментираме в тая тема май вече . |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Какво е това пораженческо мислене в тоя форум . Ония бил по евтин да сме го взимали , ние да не сме пенсионерка в кауфланд . А за постоянството няма какво да коментирам , та преди 2 дни никой не го знаеше тоя а ся вече знаем колко е постоянен . А и Ренато ще ходи под наем в Милан , въобще няма какво да коментираме в тая тема май вече . Е какво точно се е доказал точно пък Ренато. Няколко силни мача на Световното и тотална резерва в Байрен. Той и Медел направи силно световно, но това не го прави по малък ръб. Весино признавам, че не ми е направил някакво впечатление от мачовете с Фиорентина, но четох из нета мнения, че е стабилен играч. На Ренатото колко мача си му гледал, че според тебе трябва да дадем 47 млн за него? За мене това е същата история като с Кодогбия, който повечето знаеха от двата мача на Монако с Арсенал и си мислеха, че е супер якият трансфер, пък то нищо общо. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
На Ренато аз да съм му гледал 2-3 мача максимум , ама аз не го искам . Мисълта ми е , че сме пълни със "стабилни" играчи , но на нас ни трябват можещи и големи играчи , стига с тия "стабилните" вече . Според мен или да взимаме голям халф или нищо , няма никав смисъл от тия средняци дето взимаме .
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 15th July 2025 - 03:03 AM |