Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Oсвен Балде се споменават Марсиал, Брандт и Туран. Доколкото знам всички могат да играят отляво. Сигурен съм, че няма да останем само с Балде. Ситуацията в халфовата линия е проблемна, защото не ми се вярва някой от Кейта, Нанголиан, Видал или Крос да дойде, пък Дънкън за титуляр не е много сериозно. Марсиал , Брандт и Туран ???? Или да взимаме и Балде и Ди Мария или вече да признаваме , че не се борим за зона ШЛ . Балде не е лош играч , даже напротив за мен е страхоте футболист но и Перишич е такъв , ако продадем хърватина нии трябват две нови крила , но класни , това е . Ако ще взимаме пак на килограм като тримата изброени горе няма смисъл просто . Видал и Кроос няма какво да се коментират , при тях са само медийни измислици , без грам шанс да дойдат . Абе работата всеки ден става все по зле а не обратното . |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Балде ще е добре за лявото крило при условие, че този сезон няма да играем в ЕКТ, но наистина ще ни трябва и дясно крило, защото Кандрева за мен не е точния човек. Все пак ако успеем да вземем 50 милиона за Перишич и платим 20 на Лацио за Кейта, то елементарната математика сочи, че ни остават още 30 милиона за дясно крило. Иначе нали бяхме направили някакви трансфери за да компенсираме тези 30 милиона задължения около ФФП?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Аз започвам да си мисля , че ще вземем Балде и Берарди който ще е резервния вариянт на Ди Мария . И то даже тези двамата са адски оптимистичен вариянт . Тук даже се заговори и за Снайдер . Но за мен в момента наистина нямаме пари , което е адски странно .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Аз четох някъде, че Сунинг искат да привлекат полузащитник от световна класа, но предполагам, че досега ударяме на камък при всичките си опити и заради това не взимаме никого. Все си мисля, че ще избухнем по някое време, но не се знае точно кога. Снайдер не би трябвало да бъде проблем, защото все пак е свободен агент и ще трябва да му плащаме единствено заплатата. Пък и нека не се самозабравя лаленцето, все пак вече не е първа младост и ще трябва сериозно да редуцира финансовите си изисквания, където и да отиде.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
перишич за 50 и балде кейта за 20млн си е удар за нас.
сенегалеца е доста обещаващ и млад , отстпва на нашия само по дисциплина и удар , иначе са на равно или превъзхожда перишич. вярвам ,че при спалети ще играе по-добре и ще е по-дисциплиниран. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 495 Регистриран: 8-January 15 Потребител No.: 9,367 Любим Играч: Zanetti ![]() |
Този Кейта е като Балотели на характер .... изобщо не го искам този в отбора ... ще ни създаде много проблеми! Перисич за този е мега крачка назад :/
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кейта не идвал като заместник на Перишич, а като част от обновяването на състава, което означава, че тепърва ще чакаме заместник на хърватина
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
ха , кейта в лацио си е леке , но като дойде в голям отбор ще се оправи. пък и спалети ще го дисциплинира.
иначе , слухове за връщане на ковача. реал взимаха себайос и матео се оказа излишен. мой любимец си е ковачич , ще стискам палци да се върне при нас , а не другадфе в серия А. с икарди имаха страхотно разбирателство , а сега малко е понатрупал и опит , ще разкъсва защитите. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 495 Регистриран: 8-January 15 Потребител No.: 9,367 Любим Играч: Zanetti ![]() |
Тохирчо май и той си тръгвал и да не се връща избщо .....
Казва , 4е китайците утроили бюджета .... айде да видим ???? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Матео е добре дошъл винаги в Интер. Нашите го продадоха навремето без май негово желание, въпреки че когато Реал те искат няма как да откажеш. Аз съм винаги "ЗА" да си го върнем обратно. Пък и току виж е научил туй унуй покрай Кроос и т.н. и се е осъвършенствал.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
еми то е ясно ,че ще се циганим. уж от няколко дена далберт е уреден , пък няма нищо конкретно.
а слухове за ц3 и десен бек хептен няма. а тука оня пич нека защитава ръководството което за хуй не става , мама им дайба аз. милан с пълна сила натискат за нападател - белоти/аубамеянг/мората. ние пък не можем да уредим никой. видях ,че спорихте за биглия и валеро. те играят на различни позиции в халфовата линия , но аржентинеца е къде къде по-добър. милан направиха страхотен трансфер с него , сега както лео ще им държи защитата , така и биглия ще им държи халфовата линия. ние далберт не можем да уредим , та за какво си чешат езиците с видал и найнголан.. омг , тъпанари пълни. Ако продължаваш в същия дух да псуваш и т.н. отново ще те накажа!!! Този коментар е бил редактиран от durex на Jul 17 2017, 14:21 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ковачич и аз много го харесвам, макар че при напускането си беше плямпал някакви глупости за клуба никак ласкави естествено, което въобще не му прави чест и тогава наистина много ме ядоса. Сега не ми се рови да извадя точните му думи, защото мина доста време и са позабравени от всички, но и аз не искам, че пак ще се изнервя. Както и да е. Ако все пак дойде, аз също бих го приветствал, защото е класа над настоящите ни халфове и несъмнено ще помогне много в средата на терена. Пък и да не се заблуждаваме, ако половината от халфовете на Реал не се контузят, то не виждам как Матео ще получи повече минути на "Бернабеу" и колкото по-бързо се махне от там толкова по-добре и за него.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Матео каза, че докато Манчини е треньор на Интер никога няма да се върне, но треньора друг ли е би преосмислил едно завръщане.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Много сме глупави обаче. Защо не се договорихме с Реал Мадрид за клауза в договора на Ковачич, ако някога решат да го продават, ние да сме първата опция срещу определена сума. Сега ще излязат доста хищници, все пак Матео не е някой случаен играч.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ковача ще заспи до Галярдини в центъра , тамън от него имаме нужда . Ако изкараме изканите от Реал пари съм сигурен , че той ще се навие да се върне при нас . Въпроса е , че надали ще имаме пари за него .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Цитат A nostalgic operation for Inter that started talking with Sassuolo to bring in Nerazzurri Alfred Duncan. Suning's club is very interested in the neroverde midfielder and has already made a first proposal of 12 million euros to the Squinzi company, which however estimates the player 18 million Ковачич ама Дънкан ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
2 пъти по-добре отколкото Медел. Пък и със сигурност идва за широчина на състава, а не за титуляр. Oпределено. Със сигурност ще играе с много повече желание и себераздаване отколкото Брозович и Кондогбия. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ние халфове имаме Галярдини , Брозович , Кондогбия , Марио , Медел , Борха Валеро , не играем в Европа но продължаваме да взимаме заширина ? Според мен 5 халфа са ни напълно достатъчни за да изкараме целия сезон . Да продаваме Медел и Брозо и на тях място един наистина класен халф и това е , до кога ще разчитаме на количество , време е да погледнен към качественото . Между другото Валеро каква заплата ще взима при нас ?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ние халфове имаме Галярдини , Брозович , Кондогбия , Марио , Медел , Борха Валеро , не играем в Европа но продължаваме да взимаме заширина ? Според мен 5 халфа са ни напълно достатъчни за да изкараме целия сезон . Да продаваме Медел и Брозо и на тях място един наистина класен халф и това е , до кога ще разчитаме на количество , време е да погледнен към качественото . Между другото Валеро каква заплата ще взима при нас ? 1.75млн |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th July 2025 - 06:24 PM |