Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Banned Коментари: 373 Регистриран: 15-January 17 Град: Бургас Потребител No.: 9,465 ![]() |
Перишич за Марсиал ? Кон за кокошка .Смях в залата.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Абе ние нямаме нужда от нови 11 а мердите имат нужда ама ние завършихме зад тях . Като цяло след 2010та живеем в заблуда , че имаме все много качествени играчи и все треньора ни е виновен . В момента истината е , че нямаме нужда от цял нов отбор но имаме нужда от половин нов отбор качествени играчи . За сега не сме взели нито един такъв . Завършихме зад тях за да не играем в Европа, или по-точно казано от 3-я кръг на ЛЕ. Един сезон без Европа ще ни мотивира само за Серия А, където нямаме вече право на грешка и трябва да се класираме в топ 4. Аз не съм съглассен че нямаме качествени играчи, имаме, но треньора виниаги ни е бил проблем. Надявам се сега със Спалети това да се промени и да започнем да побеждаваме и най-вече да бъдем постоянни. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
русе, ти май четеш през редовете ми се струва. Това че имаме всичките пари на света не означаава, че можем да вземем когото си искаме. Мислете малко бе хора, когато пишете мнения, имам чувството, че сте 5 клас. Те и китайците дават по 1млн на седмица за Роналдо, ама той не отива нали? Така че трансферите на тези играчи стават бавно, понякога не стават, понякога клуба не го пуска, самия играч не иска и т.н. Не опира всичко до пари.
Гледам те си изброил една маса футболисти как да се продадат, я вземи стани един спортен директор, че на приказки го докарваш. Защо си мислиш, че е толкова лесно??? Това не е Футбол Мениджър. Този коментар е бил редактиран от durex на Jul 15 2017, 12:58 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
на мене ми се струва пък ,че ти си голям оптимист
![]() сякаш ,че искаме да привлечем суарез , бейл или азар. става дума за качествени играчи отхвърлени от елитните клубове , такива искаме! матич , нито е кроос , нито пък верати ,че да не дойде. същото се отнася и за останалите имена. ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Имаме играчи, но не са окомплектовани като отбор. Спалети го каза. Освен това, той си е набелязал формация в която ще играем и е преценил кой от сегашните ни играчи ще му свършат работа. Оттам нататък се търсят подходящите играчи, които да попълнят схемата. Сабатини вчера го каза - търсят се хора с определени характеристики, а не просто големи имена. Какъв е смисълът да се купува играч като Ди Мария например, след като не пасва в схемата на игра на треньора. Точно това направихме миналата година с Марио, Банега и Габито - добри играчи на хартия, ни всичките ни треньори се чудиха къде да ги използват и обиколиха по няколко позиций. А единият изтърка пейката.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Banned Коментари: 373 Регистриран: 15-January 17 Град: Бургас Потребител No.: 9,465 ![]() |
За съжаление най добрия играч на Интер -Иван Перишич иска да става маннаф .Черен ден за Интер . Уникален футболист си отива и отслабва отбора .
Най вероятно си тръгва заради заплатата и това че ще играе в ШЛ . Там сигурно ще взима три пъти повече оттук ,че може и повече .. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Момчета къде ги видяхте тия наши играчи ? Освен Икарди , Перишич , Миранда , Марио , Хандана и Галярдини кои са другите играчи които стават за титуляри ? Играем с бекове по слаби от тия на Лудогорец , дясното ни крило е пълен бот и още няколко дупки имаме . И това клише , че играчите не искали при нас заради липсата на ШЛ направо ... Обамеянг и Бонучи как се навиха за Милан , как отборите от Китай взеха класни играчи , как ПСЖ и Сити преди години започнаха от нулата ? На всички въпроси , отговора е един и същ - С ПАРИ . Имали сме пари ама никой не искал при нас , има ли сме класа ама не сме искали в ЛЕ ... В момента отсъпваме по класа на минимум 4 отбора в Италия и ако не спрем с оправданията и не започнем да работим по превличането на класни играчи пак ще гледаме ШЛ по ТВ .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Така Перишич е напуснал лагера и до дни, може и до часове да бъде играч на Юнайтед.
Треньор нямахме. Играчи си имаме, същите тези играчи преди един сезон станаха 4-ти, та даже бяхме и по-слаби тогава. До 31 август има толкова много време, че не виждам защо постоянно се пишат едни и същи неща всеки път. Ако върна 5 страници назад гледам само недоволство как никой не взимаме и как Милан взимали. Не гледайте в чуждата паничка, трябва да си гледаме в нашата. Хората казаха, че нещата се случват бавно. На нас феновете ни остава само да стоим и да чакаме, защото от това постоянно мрънкане файда няма. И на мен ми се иска до сега да сме вземали играчите които искаме, ама ...виждате че не се случва, явно ще се случи на по-късен етап. Опитвам се да обясня, че тук и да недоволствате е все тая, просто на мене ми се отщява да чета едни и същи работи. Дайте да пишем за слухове за играчи, предпочитания за схема на игра, как ще изглеждаме и т.н. Искам позитивизъм, въпреки че в момента няма много за какво да се хванем. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Малко останахме позитивно настроените хора тук
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
Аз исках до този момент просто да бяхме разкарали всички ненужни, но уви. Повече ме притеснява факта, че хора като Нагатомо и Кондогбия (и много други) накрая ще останат и отново ще имат ключова роля през сезона, записвайки 25-30 мача. Иначе за входящи трансфери време има и там наистина трябва да се подхожда внимателно, за да не стават гафовете от последните два летни прозореца.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз исках до този момент просто да бяхме разкарали всички ненужни, но уви. Повече ме притеснява факта, че хора като Нагатомо и Кондогбия (и много други) накрая ще останат и отново ще имат ключова роля през сезона, записвайки 25-30 мача. Иначе за входящи трансфери време има и там наистина трябва да се подхожда внимателно, за да не стават гафовете от последните два летни прозореца. Именно, трябва да се разкарат ненужните и тогава да правим трансфери. Уж медел и Жабока са пътници, но още нищо официално няма. За Кондобийст съм склонен да го задържим, защото все пак този отбор има нужда и от резерви ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Далберт е дал интервю за някаква френска телевизия или вестник (не знам точно) като един вид се е сбогувал с отбора на Ница и благодари на феновете за подкрепата и че следващия му отбор ще е Интер.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 775 Регистриран: 28-June 07 Потребител No.: 366 Любим Играч: Zanetti, Sneijder, Milito ![]() |
Очевадно е, че повечето некадърници ще останат.....за поредна година!
![]() Този коментар е бил редактиран от Soul на Jul 15 2017, 15:03 -------------------- ![]() ONE PASSION, ONE LOVE, BLUE&BLACK!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Далберт е дал интервю за някаква френска телевизия или вестник (не знам точно) като един вид се е сбогувал с отбора на Ница и благодари на феновете за подкрепата и че следващия му отбор ще е Интер. Да, но май искат да го задържат за квалификацийте с Аякс. Севиля се завръщат за Йоветич, след като продадоха Витоло. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Да дават парата като се завръщат за Йоветич. А не да ми плащат 20 милиона за циганина Муриел, а на нас ни извиват ръцете сума ти време.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Само аз ли искам Йова да остане? Продаваме що годе добрите играчи, които стават за резерва, а хора като Нагатомо, Биабиани стоят, та даже играят и титуляри в контролите. Нагатомо ако остане още един сезон ще се нареди до легенди на Интер по изиграни мачове, а това ще е срам и позор.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Аз искам Икарди да има по-добра алтернатива. Играчи като Паласио, Едер и Йоветич стават, но за непретенциозни отбори, но май и ние се превръщаме в точно такъв.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
В нападение всичко е леш . Икарди и Перишич са добре за титуляри , Йова става за резерва а Биябияни , Едер и Кандрева за нищо не стават .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Слухове за Тони Кроос е тука и аз вече ще се изсмея
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Слухове за Тони Кроос е тука и аз вече ще се изсмея ![]() ![]() ![]() Хахаха. Те и в Ювентус го пращат. Явно ги е напекло слънцето медийте. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th July 2025 - 01:17 PM |