Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
няма да има изненади и ние пак ще останем извън топ 4.
тоя сабатини много взе да ме изнервя с тези свои изказвания... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Мердите са подписали и с Билия. Интересно ми е колко точно милиона похарчиха досега. Някой знае ли?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интерист, начален стадий ![]() Група: Banned Коментари: 14 Регистриран: 23-October 16 Потребител No.: 9,448 ![]() |
Мердите са подписали и с Билия. Интересно ми е колко точно милиона похарчиха досега. Някой знае ли? Мисля, че около 185 милиона с парите за Бонучи и Билия, като в това число не съм сигурен дали се броят парите за Кесие, тъй като той се води под наем и ще бъде закупен догодина. Очаква се още една, може би две покупки до края на трансферния прозорец, но в общи линии доколкото знам се бърза до началото на август да се свърши с новодошлите, за да може да има време за изграждане на отбора. Този коментар е бил редактиран от Rossonero на Jul 14 2017, 22:06 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
С бонучи и биглия брачедите стават по-силни от нас..
Иначе чета,че марсиал може да бъде включен в сделката за перишич. Марсиал+дармиан би било удар за нас -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Мисля, че около 185 милиона с парите за Бонучи и Билия, като в това число не съм сигурен дали се броят парите за Кесие, тъй като той се води под наем и ще бъде закупен догодина. Очаква се още една, може би две покупки до края на трансферния прозорец, но в общи линии доколкото знам се бърза до началото на август да се свърши с новодошлите, за да може да има време за изграждане на отбора. Този на Кесие не се брои, тъй като е под наем. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интерист, начален стадий ![]() Група: Banned Коментари: 14 Регистриран: 23-October 16 Потребител No.: 9,448 ![]() |
То и на Бонучи май не се точно брои, тъй като излезе информация, че сме го спазарили за 42 милиона, които обаче ще бъдат платени в рамките на 3 години по 14 милиона на година, тоест сега само 14 ще им бъдат преведени. Не може да не признаете, че нашите яко го бутнаха в аналите на ювентийската измет
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Интересно ми е сега за централен нападател кой ще привлечете, тъй като сред спряганите имена са тези на Белоти, Обамеянг, Калинич... Искам да кажа, че със сигурност ще надхвърлите 200 милиона.
Този коментар е бил редактиран от Provenzano на Jul 14 2017, 23:23 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
То и на Бонучи май не се точно брои, тъй като излезе информация, че сме го спазарили за 42 милиона, които обаче ще бъдат платени в рамките на 3 години по 14 милиона на година, тоест сега само 14 ще им бъдат преведени. Не може да не признаете, че нашите яко го бутнаха в аналите на ювентийската измет ![]() Ами няма спор, че това е добър трансфер, въпреки че аз още си държа на моето, че Бонучи без Киелини и Бардзали и съдиите си е един над средна ръка защитник и нищо повече. Ще видим какво ще направи с вашия отбор, защото ако до сега е бил просто един от тримата в защита на гобите , то сега отговорността му е тройна и едва ли не той трябва да ви е "човека защита", и всеки мач ще бъде гледан под лупа, да не говорим и че заплата му е двойна спрямо тази при затворниците. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интересно ми е сега за централен нападател кой ще привлечете, тъй като сред спряганите имена са тези на Белоти, Обамеянг, Калинич... Искам да кажа, че със сигурност ще надхвърлите 200 милиона. Обамеянг е основната цел, като сега във вторник играем с Дортмунд и преди това ще има преговори за него, ако не се получи вероятно ще се опитат за Белоти, но там е много трудно с тези 100 милиона дето искат за него ![]() Както и да е, дано и двата Милански гранда се съживят и да стане по-оспорвана Серия А тази година, че последните няколко сезона е ужас с тази хегемония на селяците от Торино...а Рома и Наполи е ясно, че са отбори без топки, които няма как да спрат затворниците! От този сезон се въвеждат и видеоповторенията, което е лъч надежда срещу корумпираните зебри! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Гледам и Билия сте взели. Това е топ трансфер, хем отслабвате Лацио, хем Билия е много качествен полузащитник, който ще ви реши много проблеми в средата на терена. Напомня ми ранните години на Монтоливо във Фиорентина.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 775 Регистриран: 28-June 07 Потребител No.: 366 Любим Играч: Zanetti, Sneijder, Milito ![]() |
Баси *******..Бонучи и Билия....не можем да си кривим душата, че братчедите направиха брутален отбор. Играчите не са някаква велика класа, но са все стабилни и като отбор ще се представят на много добро ниво. Много ми е интересно ние какво ще направим, тъй като вече сериозно закъсняваме с трансферите и както вървят нещата накрая може да се озовем с почти същия отбор като миналата година
![]() Този коментар е бил редактиран от Soul на Jul 15 2017, 00:32 -------------------- ![]() ONE PASSION, ONE LOVE, BLUE&BLACK!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Спокойно, както писах и преди, лято е почивайте ходете на море/балкан и не му мислете много за трансферите. На края съм убеден, че всички ще сме доволни
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Ами няма спор, че това е добър трансфер, въпреки че аз още си държа на моето, че Бонучи без Киелини и Бардзали и съдиите си е един над средна ръка защитник и нищо повече. Ще видим какво ще направи с вашия отбор, защото ако до сега е бил просто един от тримата в защита на гобите , то сега отговорността му е тройна и едва ли не той трябва да ви е "човека защита", и всеки мач ще бъде гледан под лупа, да не говорим и че заплата му е двойна спрямо тази при затворниците. Аз пък си мисля, че без Бонучи ще се види, колко калпав е Киелини. Бардзали си е класа, но вече е много дърт. Въпреки това затворниците имат Ругани, Бенатия и Калдара, така че да не ги мислим. Все пак е неоспоримо, че ББК-то им беше изключително сработена защита и се допълваха и разбираха отлично, така че определено си е удар по тях. Aбе, сега чета че искаме този Кейта от Бундеслигата, обаче догодина защото уж имал някаква клауза 50 млн. Идеята била да се договорим с него, пък после да я платим. Малко фантастика ми се струва цялата работа. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
и към кейта от лацио проявяваме интерес.
иначе разбира се ,че бонучи държеше отбраната на ювентус! киелиние си е палавник отвсякъде , а бардзали остаря и отделно на това често се контузват. ако не привлекат някой от де врай , манолас или сократис и останат с бенатия , бардзали , киелини , ругани и калдара съм сигурен ,че ще имат доста ядове със защитата си. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 775 Регистриран: 28-June 07 Потребител No.: 366 Любим Играч: Zanetti, Sneijder, Milito ![]() |
Със сигурност след продажбата на Бонучи дъртата ще привлекат негов заместник...и мога да се обзаложа, че ще е поне на неговото ниво. Просто там политиката им е правилна.
Няма как да не се притеснявам като гледам как всички конкуренти се подсилват стабилно...а ние седим и си чешем езиците със слухове. Накрая ще вземем 2-3 играча, които няма да имат нищо общо с най-големите ни цели. Дано не съм прав..... -------------------- ![]() ONE PASSION, ONE LOVE, BLUE&BLACK!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
матич и диего коща не са включени в групата за турнето на челси. челси искат 40млн. ами аз незнам какво чакаме?
40млн е съвсем нормална цена за опитен и класен футболист като неманя. тея китайски ментета какво чакат , да пратят офертата ве мамка им дайба. също така няма слухове и за нов десен бек , това ме притеснява много ,че ще се разчита пак на д'амброзио и на оня омразен японец. няма слухове и за нов ц3 , има такива само за найнголан и ди мария , пък вчера оня пияница и пушач ги опроверга. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Като цяло слуховете за нови футболисти рязко спряха. Всички останали отбори се окомплектоват, а само ние стоим без да купуваме нищо все едно нямаме нужда от нови играчи.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Момчета, разберете че ние нямаме нужда от нови 11 както правят мердите. Ние действаме умно, действаме внимателно за да не повтаряме стари грешки. Много е лесно да накупиш 10 футболиста от средна класа и да кажем ето...и на края 7-ми в класирането. Аз такова меркато не искам. Сабатини вчера каза, че Интер работи по сериозни трансфери на които преговорите са много трудни, защото и самите играчи са класа, демек основен футболист от друг отбор, а не резерва както свикнахме да обираме в предните години, така че имайте търпение към ръководството. 2010г. най-хубавите трансфери ги направихме в края и после знаете историята....
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Момчета, разберете че ние нямаме нужда от нови 11 както правят мердите. Ние действаме умно, действаме внимателно за да не повтаряме стари грешки. Абе ние нямаме нужда от нови 11 а мердите имат нужда ама ние завършихме зад тях . Като цяло след 2010та живеем в заблуда , че имаме все много качествени играчи и все треньора ни е виновен . В момента истината е , че нямаме нужда от цял нов отбор но имаме нужда от половин нов отбор качествени играчи . За сега не сме взели нито един такъв . |
|
|
![]()
Коментар
|
|
нищо не работят , не купуват , не продават. и докато чакаме тези сериозни трансфери , изпускаме и малко качествени футболисти на пазара.
де врай/манолас , дзапакоста , далберт , матич , ди мария , бернардески/балде кейта/перишич - тези трансфери са съвсем в рамките на нормалното , при положение ,че сме уж с богати собственици , че имаме амбиции да се върнем в елита и спрямо селекцията на другите китайци. де врай/манолас - 40млн дзапакоста - 20млн далберт - 20млн матич - 40млн ди мария - 50млн бернардески - 40млн шкриниар - 20млн б.валеро - 7млн =около 220млн перишич - 50млн евер банега - 9млн ранокия - 5млн мурийо - 10-15млн медел - 7млн брозович -15млн йоветич - 10млн + прекратяване/подаряване на анслади , сантон , биабиани = 100ина млн можем да вземем от продажби. демек от тях се изисвкват 100-120млн които не са нищо в сравнение с парите които дадоха милан. ханданович дзапакоста-миранда-де врай-далберт жоао марио-матич-галярдини ди мария-иакрди-бернардески/перишич падели д'амрбозио-шкриниар-нагатомо кондогбия-борха валеро кандрева-пинамотни-едер Този коментар е бил редактиран от inter_ruse на Jul 15 2017, 12:48 -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th July 2025 - 10:39 AM |