Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Интерист, начален стадий ![]() Група: Banned Коментари: 14 Регистриран: 23-October 16 Потребител No.: 9,448 ![]() |
Бонучи е пълен смях не ми го хвалете тая гоба да го д.........и мерди и гоби боли ме и тва е.Миранда си е класи над Лео ![]() За да не го приемете като някаква лична нападка ще уточня, че Ювентус ми е най-противния отбор в света и нямам търпение отново да дойде момента, когато ще затънат до шия в лайната, обаче Миранда не само, че е няколко класи под Бонучи, но е и няколко под Киелини, Бардзали и Бенатия ![]() Дори в момента го бих определил на едно ниво с нашия Сапата ![]() Не беше слаб футболист Миранда в Атлетико, но в момента е далеч от онова, което беше, правете сметка, щом Сусо есента при втория си гол успя толкова лесно да го преодолее и излъже, дето има 1 финт в репертоара си и средни футболисти като Качаторе от Киево и Павлович от Сампдория се адаптираха по време на мач към него и го спираха, то сами може да си направите изводите за нивото на бразилеца ![]() Иначе за да не е спам - според мен вашето ръководство сериозно трябва да се насочи към привличането на качествени играчи в защитния вал на отбора - нямате един краен защитник, който да отговаря на отбор с претенции, нямате и добри централни защитници, а без защита няма как да се печели! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Това естествено са пълни глупости . Миранда е класа над Сапата и цялата защита на Милан , това , че някав Сусо го бил излъгал е без коментар , все едно Бонучи цял сезон не е бил преодолян . Нормално е да падне формата на Миранда последния сезон , когато играеш с двамата толкова слаби бека и Медел до теб няма как и твоята форма да не падне . Но бразилеца си остава страхотен защитник и капитан на Бразилия .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
Бе нашите тъпанари защо спят и не се възползват от ситуацията с лео?
Все пак той е наш юноща , той иска само в италия , юве искат 40млн , а милан се охарчиха здраво и плюс това ,защитата им е уж сглобена. Какво следва - нашите да предложат 50млн и заплата от 6-7млн. Така ще имаме защитник от висша класа за следващите 5г. и също така ще имаме лидер когото нямаме в момента. Иначе с миранда ще са бетон. И лео бие по всякакъв параграф нашият миранда по класа ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Някой сигурно следят фб , но ето едно мнение на едно момче там , макар , че той често си мени мнението , та ето го и него :
Значии разбрах аз що не харчиме като безумнни и защо не сме го вземали тоя Бонучи, той се оказва супер проблемен играч в съблекалнята, чак се бие с съотборниците си.Откакто Алегри е там има 9 скандала с играчи и сбивания.Такива мерси в Интер, колко ще да е добър.Иначе не харчиме в момента защото ни трябват продажби ФФП ще ни следят както казах и преди още една година и не трябва да имаме загуби над 30 млн.Още продажби и още спонсори, трябват. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
Някой сигурно следят фб , но ето едно мнение на едно момче там , макар , че той често си мени мнението , та ето го и него : Значии разбрах аз що не харчиме като безумнни и защо не сме го вземали тоя Бонучи, той се оказва супер проблемен играч в съблекалнята, чак се бие с съотборниците си.Откакто Алегри е там има 9 скандала с играчи и сбивания.Такива мерси в Интер, колко ще да е добър.Иначе не харчиме в момента защото ни трябват продажби ФФП ще ни следят както казах и преди още една година и не трябва да имаме загуби над 30 млн.Още продажби и още спонсори, трябват. чисти глупости и извинения. тея нашите са си китайски ментета... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ментета сега пък се оглеждат за лазар маркович , вечно контузения и забравен ламела и резервата пасторе.
докато последния става , то първите двама нямат място в проекта който УЖ градим. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И за мен това са адски наивни простотий и оправдания . Бил проблемен и за това не сме го искали ... да си държим тогава Дамброзио и Нагатомо нали не са проблемни . Иначе е учудващо как Милан харчи 200 млн и съм сигурен , че няма да имат проблеми а ние сме се насрали да не сме минус 30 ... те продават и харчат а ние нито едното не можем . Даже и с Ница не можем да се разберем за Далберт и можело да играе за тях в баражите за ШЛ . На мен оценката за Сабатини за сега ми е по зле от Аусилио , ония поне отиваше и взимаше смешниците в Интер а тоя пак преговаря за смешници ама ги бави по месец не може да ги договори . Има много време и ще видим какво ще стане но ме съмнява , че няма много пари а малкото който има се харчат на кило отново .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Сабатини днес ще има пресконфереция. Да видим, какво ще каже за Бонучи, че ми е интересно. Дано поне Матич да вземем, ако не друго.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сабатини днес ще има пресконфереция. Да видим, какво ще каже за Бонучи, че ми е интересно. Дано поне Матич да вземем, ако не друго. да , то е ясно че няма да вземем найнголан , ами поне сърбина да не изпуснем , че ако го изпуснем пак слаб 2 ще имат нашите шефове. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
За мен от тук натък трябва 2 бека , 1 халф и 1 крило ( 2 ако Перишич си отиде ) но класни играчи от ранга на Ди Мария и Найнголан не просто поредните бройки . Ако не се набавят играчи за тези постове за мен всички получават слаб 2 . Ако пак се издъним лятото ще има напрежение и със Спалети , защото не е послушко като Пиоли и ще си иска това което му е обещано .
Този коментар е бил редактиран от Kutinkata на Jul 14 2017, 09:41 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
важно е да вземем двама класни играчи като матич и ди мария
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Аз си мисля, че ни трябва и класен централен защитник, защото имаме само Миранда, който е на 30 и..., както и млади надежди. Ако Миранда се контузи, кой ще играе - Мурило и Скриняр ли?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Сабатини днес ще има пресконфереция. Да видим, какво ще каже за Бонучи, че ми е интересно. Дано поне Матич да вземем, ако не друго. Е той гобата отива при мердите, какво има да говори за него. Там всичко е ясно, 6 или 7млн заплата. Бонучи без Киелини, Бардзали и съдиите е един среден клас защитник. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
За да не го приемете като някаква лична нападка ще уточня, че Ювентус ми е най-противния отбор в света и нямам търпение отново да дойде момента, когато ще затънат до шия в лайната, обаче Миранда не само, че е няколко класи под Бонучи, но е и няколко под Киелини, Бардзали и Бенатия ![]() Дори в момента го бих определил на едно ниво с нашия Сапата ![]() Не беше слаб футболист Миранда в Атлетико, но в момента е далеч от онова, което беше, правете сметка, щом Сусо есента при втория си гол успя толкова лесно да го преодолее и излъже, дето има 1 финт в репертоара си и средни футболисти като Качаторе от Киево и Павлович от Сампдория се адаптираха по време на мач към него и го спираха, то сами може да си направите изводите за нивото на бразилеца ![]() Иначе за да не е спам - според мен вашето ръководство сериозно трябва да се насочи към привличането на качествени играчи в защитния вал на отбора - нямате един краен защитник, който да отговаря на отбор с претенции, нямате и добри централни защитници, а без защита няма как да се печели! ![]() Росонерче, ти още малко ще изкараш, че и Икарди е на нивото на Бака или по-лошо...Нианг ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Сабатини днес ще има пресконфереция. Да видим, какво ще каже за Бонучи, че ми е интересно. Дано поне Матич да вземем, ако не друго. Пак ще слушаме едни и същите клишета днес, няма как да е друго. Ще се обяснява надълго и широко как ФФП ни притиска и не можем да мръднем. Нищо, че тоя сезон няма да играем в евротурнирите. Ще каже още, че Наинголан не се продава, тъй като така били казали от Рома. Общо взето, както ви казах едни и същи неща, които са до болка познати на всички фенове на Интер. За Бонучи ще каже нещо, ако въобще някой от журналистите се сети да го пита, защото ми прави впечатление, че там са доста по-тъпи от нашите. Това ако беше при нас, досега 5 пъти щяха да му зададат супер неудобните въпроси, а там само едно и също като по сценарии. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Иначе най-вероятно трансфера на Бонучи може да бъде обявен още тази вечер. Гобите са набелязали Манолас за негов заместник.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Айде стискайте палци, Ранокия е желан от Уест Бромич
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
МАлиии те и гобите го искаха по едно време, ама само с мераците останаха.. иначе дано го разкараме де
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ранокия ни е най малкия проблем в момента . Иначе кога е тая пресконференция , да слушаме простотийте на Сабатини , как Интер е единствения отбор нямащ право да харчи заради ФФ а всички останали грандове си пръскат пари без да им дреме .
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th July 2025 - 02:59 AM |