IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

> ПИШЕТЕ НА КИРЛИЦА !!!

МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!

597 страници V  « < 366 367 368 369 370 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Трансферни слухове
Оценка 5 V
inter_ruse
коментар Jul 11 2017, 16:34
Коментар #7341

Със синьо-черно сърце

Група: Members

Коментари: 5,214
Регистриран: 26-January 13
Град: Русе
Потребител No.: 9,265
Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito

Нищо работа не са тези паари за хамес,спрямо днескашните цени.
А тоя иниго мартинез още преди 3-4години го свързваха с грандовете. Иначе не съм го гледал.

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
Kutinkata
коментар Jul 11 2017, 22:20
Коментар #7342

Със синьо-черно сърце

Коментари: 6,596
Регистриран: 21-July 10
Потребител No.: 2,928
Любим Играч: javier zanetti

Сега се говори , че е взет за 45 млн , иначе Ювентус финализира сделката за Дъглас Коща за 40 млн а ние сме искали някав защитник на Палмейрас - Йери Мина ... явно или целите няма да са ни високи или наще тотално не са в час .

+Quote Post
Provenzano
коментар Jul 11 2017, 22:48
Коментар #7343

Модератор

Група: Inter-Bulgaria.Team
Коментари: 24,496
Регистриран: 16-April 11
Град: Петрич
Потребител No.: 9,069

Аз ще ги почакам още малко, макар че и моето търпение започва сериозно да се изчерпва.

+Quote Post
cheffo
коментар Jul 12 2017, 08:24
Коментар #7344

Със синьо-черно сърце

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 3,716
Регистриран: 5-February 11
Град: варна
Потребител No.: 9,020

Матич и Орие н май отпадат. Последният даже бил предложен на Интер, но сме отказали. Уж ще предложим 25 млн за Диоп, а алтернативата е Мартинез с 32 млн откупна клауза. Пак слухове за Пасторе, а също и че Жозе Марио може да бъде продаден. ПСЖ го харесват.

--------------------

+Quote Post
Provenzano
коментар Jul 12 2017, 08:50
Коментар #7345

Модератор

Бразилец от Ница подписва с Интер до дни

https://www.sportal.bg/news.php?news=673945

+Quote Post
Kutinkata
коментар Jul 12 2017, 09:34
Коментар #7346

Със синьо-черно сърце

Коментари: 6,596
Регистриран: 21-July 10
Потребител No.: 2,928
Любим Играч: javier zanetti

ПСЖ са ни предложили Орие а ние сме отказали ? Това е адски качествен бек , защо сме го отказали , явно пак ще разчитаме на Дамброзио , казвам ви аз , че нещо странно става в тоя отбор ама и аз незнам какво още ...

+Quote Post
Provenzano
коментар Jul 12 2017, 09:51
Коментар #7347

Модератор

С всеки изминал ден се убеждавам, че на китайците ги боли малките пишки за тоя отбор. Освен това разследват китайския им отбор за черно тото, което е много лошо от маркетингова гледна точка и изобщо не ми харесва като цяло тая работа. Мердите и те с нови собственици, но виждате какво правят. А и това е най-нормалното нещо. Ние завършихме на 7-мо място през миналия сезон и това едва ли се нрави, на който и да е от привържениците на клуба. Аджеба тия нашите хубавци с дръпнати очички не искат ли да променят статуквото? Та ние затъваме все повече в лайна с всеки следващ сезон и ако не се направят някакви кардинални промени, то затъването ще продължи с пълна сила и през новия сезон. Съперниците ни, дори и да не се подсилят няма да бъде фатално за тях, защото те така или иначе са по-добри от нас. Ние сме тези, които трябва да се подсилим, ако наистина искаме да се борим с тях, а и за нещо по-сериозно разбира се.

+Quote Post
Georgi stanev
коментар Jul 12 2017, 09:53
Коментар #7348

Интер Фен

Коментари: 429
Регистриран: 27-July 09
Потребител No.: 1,652
Любим Играч: Materaci

Нищо не става.С Шкриниар и Броха Валеро няма да станат нещата.Като си продадем и единия от двамата класни играчи на Юнайтед съвсем ще го закъсаме.Всички надграждат,само ние купуваме някакви "таланти" ,от които отърване няма.

+Quote Post
durex
коментар Jul 12 2017, 09:55
Коментар #7349

Модератор

Коментари: 12,939
Регистриран: 27-May 09
Град: Ямбол
Потребител No.: 1,475

12 Юли е, тоест 12 дни са минали от отварянето на пазара, 31 Август е далеч, така че по-добре изчакайте до тогава и след това изводите, лято е ходете на море/планина, почивайте си и не си давайте зор, за мен това е най-умрелия месец/сезон що се отнася за футбол. Чета през пръсти какво се случва, защото е скука общо взето. Китайците не са ментета, щом могат да извадят 80млн за Марио и Габигол, значи могат и за Ди Мария и още някой друг добър. Нека им оставим време, след 31 август ако нищо не са направили, тогава ще си заслужат целия гняв на всички привърженици, макар че тях едва ли ще ги боли фара.

Този коментар е бил редактиран от durex на Jul 12 2017, 09:56

+Quote Post
Guest_Sneijder_*
коментар Jul 12 2017, 09:57
Коментар #7350

Guests

Аре стига сте ревали бе! Аз вярвам в Сабатини и Спалети ! На 31.08. ще имаме страхотен отбор,убеден съм !

+Quote Post
cheffo
коментар Jul 12 2017, 10:44
Коментар #7351

Със синьо-черно сърце

Незнам точно какво очаквате специално от Сабатини. Човекът е известен с привличането на играчи, които после стават звезди. Единствено Салах беше по-известен и доказан преди да го вземе в Рома, както и Нанголиан. Манолас, Рюдигер, Строотман, Пянич, Флоренци и доста други не бяха някакви звезди преди да преминат в Рома. Аз лично, от тези играчи бях чувал само за Пянич. За мене по-важното е, че имаме кадърен треньор, който може да проведе нормална предсезонна подготовка. Също така е важно и че Сабатини и Спалети са работили заедно и преди и първият е наясно, какви са изискванията на треньора ни. В интерес на истината, последните ни треньори, които изкараха нормална предсезонна и изкараха цели сезони бяха Мадзари и Манчини и финишираха съответно 5 и 4-ти. При това първият не беше подкрепен с трансфери, защото нямахме пари, а вторият беше некадърник. Сега нещата са далеч по-розови, а това че кийтаци са били "незнам си какви" ми се струва доста пресилено, при условие че досега направихме доста трансфери на млади играчи. Ако нямаха пари, никой нямаше да прави допълнителни разходи, а висчко щеше да се изсипе само за първия отбор.

--------------------

+Quote Post
durex
коментар Jul 12 2017, 11:26
Коментар #7352

Модератор

Коментари: 12,939
Регистриран: 27-May 09
Град: Ямбол
Потребител No.: 1,475

Dalbert ‘in decisive 48 hours’

+Quote Post
cheffo
коментар Jul 12 2017, 13:02
Коментар #7353

Със синьо-черно сърце

Цитат(Kutinkata @ Jul 12 2017, 10:34 ) *
ПСЖ са ни предложили Орие а ние сме отказали ? Това е адски качествен бек , защо сме го отказали , явно пак ще разчитаме на Дамброзио , казвам ви аз , че нещо странно става в тоя отбор ама и аз незнам какво още ...

Май той няма EU паспорт, а ние уж сме резервирали единото място за Далберт. Освен това пишеше, че сме се отказали заради дисциплината му и високата трансферна сума. Иначе се споменава, че само ние се интересуваме от Орие, който става излишен в ПСЖ след идването на Алвес. В крайна сметка нищо не се знае smile.gif

--------------------

+Quote Post
inter_ruse
коментар Jul 12 2017, 13:30
Коментар #7354

Със синьо-черно сърце

какъв е тоя дип по дяволите. слуховете ни свързват основно с футболисти от лига 1.
по пирнцип излизат таланти от там , но защо не привлечем футболисти от псж или монако? ами ще се изръсим за някакъв си от тулуза , омг.
сабатини мабатини , но цяла зима и пролет , хамес , верати , манолас , рюдигер , а накрая борха валеро , диоп и шкриниар.
сделката за хамес беше съвсем по силите ни. зная ,че е важно и желанието на играча , но все пак си мисля ,че нашият човек беше леонардо.

--------------------

+Quote Post
cheffo
коментар Jul 12 2017, 13:38
Коментар #7355

Със синьо-черно сърце

Цитат(inter_ruse @ Jul 12 2017, 14:30 ) *
сделката за хамес беше съвсем по силите ни. зная ,че е важно и желанието на играча , но все пак си мисля ,че нашият човек беше леонардо.

Човек, миналата година Реал приеха офертата ни от 75 млн, а Хамес ни отряза. Тази година също се появи информация, че ни е отрязал. Като не иска да идва в Интер, насила ли да го накарат?

--------------------

+Quote Post
inter_ruse
коментар Jul 12 2017, 13:51
Коментар #7356

Със синьо-черно сърце

Цитат(cheffo @ Jul 12 2017, 14:38 ) *
Човек, миналата година Реал приеха офертата ни от 75 млн, а Хамес ни отряза. Тази година също се появи информация, че ни е отрязал. Като не иска да идва в Интер, насила ли да го накарат?

апф , ние и 75млн... хич не ми се вярва ти кажа!
искаме далберт вече един месец , ами щом настояват за него и са убедени в качествата , изкарай тези 20млн и готово. пък те първо 10 , после 12 , следва 15 , и сега чак ще дадат 20...
искат ди мария , ами изкарайте 50-60млн и му дайте на човека заплата от 6-7млн да видим тогава.
искат найнголан , да изкарат 80млн и една заплата от 6-7млн и тогава да видим какво ще стане.
ние сме в такова положение ,че трябва да се изръсим , за да си направим достоен и добър отбор. после като си направим хубав отбор , тогава вече ще имаме лукса да се пазарим , да изчакаме и избираме!

--------------------

+Quote Post
Provenzano
коментар Jul 12 2017, 14:06
Коментар #7357

Модератор

Цитат(cheffo @ Jul 12 2017, 14:38 ) *

Как да дойде играч като Хамес в Интер като види проекта ни с Борха Валеро и Милан Шкриняр confused-3316.gif

+Quote Post
inter_ruse
коментар Jul 12 2017, 14:15
Коментар #7358

Със синьо-черно сърце

така е ами.
юнайтед да не са луди ,че дадоха над 100млн за печката погба. погба е по-млад , но нинджата е по-класен. щом го искаме , имаме нуджа от такава класа , според думите на китайците искат да ни върнат сред най-големите. е , съжалявам , но с цигании и пазарлъци няма как да ни върнат в елита.
тея китайски ментета малко по-малко трябва да сглобят качествен състав. този джам найнголан и ди мария , зимата ПРИМЕРНО алексис и другото лято вече ще сме привлекателна дестинация за всеки футболист. трябва начало , а за началото са нужни суми които да са над 50млн.
с пазарлъци до никъде няма да стигнем!!!!!

--------------------

+Quote Post
cheffo
коментар Jul 12 2017, 15:56
Коментар #7359

Със синьо-черно сърце

Ами примерът ти с Юнайтед не много удачен, защото те пръскат като идиоти всяко лято и пак са зад отбори като Тотнъм, които харчат много по-малко от тях, но далеч по-правилно. Ситуацията с Далберт е, че първо искаха 15, а ние предлагахме 10-12, после изведнъж като се чу за интерес от ВЛ, поискаха 30. Аз съм против изсипването на такива нереални пари, за каквито ти говориш, защото точно заради това сега пазара е такъв. Точно заради отбори като Сити, ПСЖ и Юнайтед, които плащат по 10-30 млн отгоре на реалнта стойност се вдигнаха толкова цените. Миналата година направихме два такива трансфера (Марио и Габигол) и сега всеки отбор се цигани с нас, защото смятат че могат да ни изтискат. Даже отбор като Юнайтед, дето са бъкани с пари се ебават с нас за някакви си 5-9 млн, но нямат проблеми да плащат 50 за Дайър и 75 + Рууни за Лукаку. Севиля също се ебават с нас. Имат 20 млн + бонуси за бидона Муриел, ама нямат 13 млн за Йоветич, който си съгласи да си намали и заплатата да премине при тях. При това те предлагаха 10, значи разликата е 3 млн, но на тях им беше много и казаха разни глупости, че бюджетът им щял да пострада и т.н?!
Всеки гледа да ни бодне, като виждат като платихме много повече от реалната стойност за играчи като Кондогбия, Марио и Габигол. Със сигурност си мислят, че сме големи балъци и донякъде са прави, като погледнеш трансферите ни последните години.
Евала на Сабатини, че не им цепи басма.

--------------------

+Quote Post
Provenzano
коментар Jul 12 2017, 18:23
Коментар #7360

Модератор

Хората си правят трансферите като най-нормалното нещо на света. След това новите играчи ще си направят подготовката, а нашите като дойдат края на август ще ги чакаме до зимата да се адаптират и опознаят.

+Quote Post

597 страници V  « < 366 367 368 369 370 > » 
Reply to this topicStart new topic
7 потребител(и) четат тази тема (7 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 13th July 2025 - 07:57 PM
Buy sports equipment online