IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

> ПИШЕТЕ НА КИРЛИЦА !!!

МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!

597 страници V  « < 362 363 364 365 366 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Трансферни слухове
Оценка 5 V
cheffo
коментар Jul 8 2017, 14:03
Коментар #7261

Със синьо-черно сърце

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 3,716
Регистриран: 5-February 11
Град: варна
Потребител No.: 9,020

Добре де, Кандрева е средна класа. Нали взехме "звезди" като Марио и Банега и бъдещата мегазвезда Габигол. Те какво точно направиха, че не помня. Абсолютно същият сезон направиха като Кандрева, така че можем да кажем, че и те са същите посредственяци по тази логика. Не казвам, че Кандрева е някаква кой знае каква класа, но е абсурдно да се хвърля вината само върху един човек. Всичките трансфери миналата година бяха слаби и не на място.

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
durex
коментар Jul 8 2017, 14:30
Коментар #7262

Модератор

Група: Inter-Bulgaria.Team
Коментари: 12,939
Регистриран: 27-May 09
Град: Ямбол
Потребител No.: 1,475

Ние нямаме лидер, нямаме човек, който да поема отговорност. Икарди е капитан, но той не е човека, който да поеме отговорност или поне аз не го усещам да го прави. Валеро достатъчно мачове е изиграл за да знаеш, че този човек най-малкото с опита който притежава ще ти бъде полезен. Оставам настрана какво е спечелил и какво не и за какви отбори е играл. Той и Милито игра в Сарагоса и Дженоа, ама всички помним после какво стана. Мразя да правя такива сравнения по принцип, но когато спорим искам и аз да дадам някакъв пример та да оборя тезата си. Този трансфер до колкото знам лично Сабатини го урежда, така че аз му вярвам. Надявам се и вие да повярвате. Както се казва нека не бъдем скептични към нито един трансфер, докато не минат няколко мача или дори полусезон. За звездите всички сме на едно мнение, трябват си и то поне 2-ма на брой за да имаме нещо насреща и да се борим за целите си.
Ако ме пита мен кого искам, най-много искам Найнголан и Ди Мария. Дано китайците не подведат Спалети с обещанията си за многомилионна селекция.

+Quote Post
Kutinkata
коментар Jul 8 2017, 14:32
Коментар #7263

Със синьо-черно сърце

Група: Members

Коментари: 6,596
Регистриран: 21-July 10
Потребител No.: 2,928
Любим Играч: javier zanetti

С последното интервю на Мончи май става ясно , че трябва да забравим за Нинджата . Казва , че Рома до края на август нямало да продава играчи а щели само да се подсилят на някой позиций ... Все си мисля , че можеше да уредим Найнголан преди Ливърпул да уредят Салах и така щяха да продадът само първия вместо втория , но ние тогава бяхме заети да договаряме Борха Валеро . Жалко , беше ми мечта белгиеца и най желан трансфер това лято . Имам и някви съмнения , че наистина сме обещали звезди на Спалети но постепвнно играчите който се продават поемат по някакъв път и ако се забавим още , накрая на пожар ще направим още някой трансфер тип Габигол .

Този коментар е бил редактиран от Kutinkata на Jul 8 2017, 14:35

+Quote Post
durex
коментар Jul 8 2017, 14:40
Коментар #7264

Модератор

Найнголан може да избухнем в самия край на меркатото. Този човек няма нужда от подотовка, може да започне да мачка още при първия наш мач, така че аз тайно ще се надявам този трансфер да се осъществи ако ще да е в последния ден на трансферния пазар.

+Quote Post
Provenzano
коментар Jul 8 2017, 14:41
Коментар #7265

Модератор

Коментари: 24,496
Регистриран: 16-April 11
Град: Петрич
Потребител No.: 9,069

Абе ние нека им извадим 60 млн на масата за Нинджата, пък да видим ромите дали ще ги откажат.

+Quote Post
inter_ruse
коментар Jul 8 2017, 14:41
Коментар #7266

Със синьо-черно сърце

Коментари: 5,214
Регистриран: 26-January 13
Град: Русе
Потребител No.: 9,265
Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito

то ако само кандрева ти беше проблема , сега щяхме да търсим само дясно крило. пък ние се чудим кое място да подсилим най-напред wink.gif
само икарди и перишич имаха някои епизодични изяви през изминалия сезон , аз това го отдавам на шефовете които трябваше да вземат сериозен треньор и който да го оставят да работи и да прави каквото иска. пък ние го обърнахме на палермо и за по един сезон по няколко треньора...
четох ,че подготвяме 70млн за рабио и ди мария , ако неможем с нинджата , то рабио е добре дошъл. ако ли не , по-добре е да си останем с наличното , отколкото с някой друг недоказан халф. все си мисля,че при спалети кондо , марио и брозович ще заиграят по-добре smile.gifП

--------------------

+Quote Post
Kutinkata
коментар Jul 8 2017, 14:46
Коментар #7267

Със синьо-черно сърце

Цитат(durex @ Jul 8 2017, 15:40 ) *
Найнголан може да избухнем в самия край на меркатото. Този човек няма нужда от подотовка, може да започне да мачка още при първия наш мач, така че аз тайно ще се надявам този трансфер да се осъществи ако ще да е в последния ден на трансферния пазар.

И аз съм на мнение , че Найнголан няма нужда от адаптация и тн , това е съвършен футболист който дори е играл със Спалети . Но според мен нямаме и минимален шанс да го вземем баш в края , Рома не са чак толкова закъсали , ако го продадът ще е за много добра оферта и със сигурност ще искат да имат време да му намерят заместник .

+Quote Post
Provenzano
коментар Jul 8 2017, 14:47
Коментар #7268

Модератор

Къде съм казал, че САМО в Кандрева е проблема? Най-мразя да ми се слагат думи в устата. Просто го дадох като пример, тъй като е най-пресния такъв. Един играч, който дойде от отбор средняк срещу не малка сума, която сега да си скъсаме гъза няма как да му я вземем. Приноса му за отбора клони повече към нулата. Всяко лято правим по 1-2 такива трансфери и точно поради тази причина сега не искам Валеро. Въобще не вярвам в чудеса, нито пък съм чак толкова голям оптимист, че да се надявам, че ще дойде и ще се превърне в нашия маестро в средата на терена. Ако беше толкова добър, отдавна нямаше да рита във Фиорентина. Надявам се всички разбирате това.

+Quote Post
durex
коментар Jul 8 2017, 14:48
Коментар #7269

Модератор

Капиана на Лион, който вземаха Рома не е ли халф?

+Quote Post
Kutinkata
коментар Jul 8 2017, 14:50
Коментар #7270

Със синьо-черно сърце

Халф е и поне за мен е адски качествен играч . Но не го виждам като заместник на Найнголан , твърде различни са ми на терена .

+Quote Post
inter_ruse
коментар Jul 8 2017, 14:51
Коментар #7271

Със синьо-черно сърце

Цитат(Provenzano @ Jul 8 2017, 15:47 ) *
Къде съм казал, че САМО в Кандрева е проблема? Най-мразя да ми се слагат думи в устата. Просто го дадох като пример, тъй като е най-пресния такъв. Един играч, който дойде от отбор средняк срещу не малка сума, която сега да си скъсаме гъза няма как да му я вземем. Приноса му за отбора клони повече към нулата. Всяко лято правим по 1-2 такива трансфери и точно поради тази причина сега не искам Валеро. Въобще не вярвам в чудеса, нито пък съм чак толкова голям оптимист, че да се надявам, че ще дойде и ще се превърне в нашия маестро в средата на терена. Ако беше толкова добър, отдавна нямаше да рита във Фиорентина. Надявам се всички разбирате това.

все с кандрева даваш примери!!!!
аз пък искам да вземем найнголан и веднага по най-бързия начин да го направим капитан!

--------------------

+Quote Post
inter_ruse
коментар Jul 8 2017, 14:54
Коментар #7272

Със синьо-черно сърце

Цитат(Kutinkata @ Jul 8 2017, 15:50 ) *
Халф е и поне за мен е адски качествен играч . Но не го виждам като заместник на Найнголан , твърде различни са ми на терена .

гоналон за 5млн си беше истинска кражба.
то от аусилио хаир ,че няма няма , но ме е яд ,че сабатини ги правеше в рома такива трансфери , гоналон го пропусна...
иначе той ще се бори за място с де роси и строотман , а раджата пред тях сигурно...

--------------------

+Quote Post
Provenzano
коментар Jul 8 2017, 14:57
Коментар #7273

Модератор

Цитат(inter_ruse @ Jul 8 2017, 15:51 ) *
все с кандрева даваш примери!!!!
аз пък искам да вземем найнголан и веднага по най-бързия начин да го направим капитан!

Кандрева е най-пресния пример и затова го давам. Все едно не е провал или?

А това за Наинголан да дойде това лято и да му връчим капитанската лента още на представянето, дори няма да го коментирам, защото откакто свят светува го няма като случай във футбола.

+Quote Post
cheffo
коментар Jul 8 2017, 14:59
Коментар #7274

Със синьо-черно сърце

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 3,716
Регистриран: 5-February 11
Град: варна
Потребител No.: 9,020

Цитат(Provenzano @ Jul 8 2017, 15:47 ) *

Еми защото почти всички примери ги даваш само с Кандрева и по-принцип той винаги отнася най-много критики.
А, това което аз искам да кажа е, че от требъла насам качествените ни трансфери сигрно се броят на пръстите на едната ръка. А пък през това време през Интер сигурно преминаха около 50 играча. Не е виновен Кандрева, Мандрева и т.н., а слабото ръководство и некадърните трансфери.

--------------------

+Quote Post
Provenzano
коментар Jul 8 2017, 15:02
Коментар #7275

Модератор

Цитат(cheffo @ Jul 8 2017, 15:59 ) *
Еми защото почти всички примери ги даваш само с Кандрева и по-принцип той винаги отнася най-много критики.
А, това което аз искам да кажа е, че от требъла насам качествените ни трансфери сигрно се броят на пръстите на едната ръка. А пък през това време през Интер сигурно преминаха около 50 играча. Не е виновен Кандрева, Мандрева и т.н., а слабото ръководство и некадърните трансфери.

Това е факт. Аз не обвинявам Кандрева, той човека толкова си може. И не е виновен, че сме платили 25 милиона за него. Както и сега Валеро с нищо няма да бъде виновен. Естествено, че нашето ръководство е с най-голямата вина. Аз затова дадох и примери с Мудингай и Паломбо, които просто са едни от многото преминали през Интер в последно време. Общия брой на некадърните футболисти наистина може да е, както казваш ти към 50 общо. Ако направим една примерна статистика, сигурно в родните Левски и ЦСКА не са преминали толкова много футболисти, колкото през нас.

+Quote Post
Kutinkata
коментар Jul 8 2017, 15:04
Коментар #7276

Със синьо-черно сърце

Цитат(cheffo @ Jul 8 2017, 15:59 ) *
Не е виновен Кандрева, Мандрева и т.н., а слабото ръководство и некадърните трансфери.

Точно и аз съм на това мнение . Но ние продължаваме в тази насока , сега вместо да дадем 55 млн за Найнголан ние даваме 5 млн за някав Борха Валеро , все едно на кило взимаме . Ромите за 5 млн взеха капитана на Лион . Сега на всички надеждата ни е , че Сабатини ще оправи нещата , за сега грам не успява но хубавото е , че има доста време а надявам се и пари за да го направи .

+Quote Post
inter_ruse
коментар Jul 8 2017, 15:08
Коментар #7277

Със синьо-черно сърце

преди требъла имахме лидери като сезар , самуел , санети , камбиасо , станкович , впоследствие лусио , т.мота и т.н.
сега на нас ни трябват футболисти с лидерски качества като раджата , а не недоказани момчета. но такива май няма де.
брачедите сега ако искат 10 трансфера да направят и те са същата работа , нямат лидери в съблекалнята. ще се борят с нас за 4то място...
юве имат буфон , бонучи , киелини , маркизио.
рома - де роси , флоренци , строотман , найнголан.
наполи - хамшик.
за нас и милан е достатъчно да споменем само капитаните - икарди , андреоли , медел , де шилио , сапата и мунтари (последния пък си е бисер отвсякъде) нашият капитан не казвам ,че е лош футболист , но просто не е роден за капитан.

а иначе тез андалусийски бедняци готвят да хвърлят 20млн за луис муриел , пък за нашия стевчо се цупеха на 12-14. сякаш ,че муриел е по-добър peeing-2085.gif
но сигурно нашия ги уплаши със заплата , знам ли

--------------------

+Quote Post
Kutinkata
коментар Jul 8 2017, 15:17
Коментар #7278

Със синьо-черно сърце

Съгласен съм с Русе-то , нямаме нито един лидер и Икарди не е такъв , макар , че е страхотен нападател той не е лидер , а през 2010 бяхме пълни с лидери . Лошото е , че имаме доста възрастен отбор като цяло но наистина нямаме лидери . Миже би точно за това всички искаме Найнголан , защото е това от което имаме най голяма нужда . Според мен някой от наличните играчи ще вдигнат много нивото под ръководството на Спалети , но определено ни трябват наистина няколко класни играчи .

+Quote Post
Provenzano
коментар Jul 8 2017, 15:21
Коментар #7279

Модератор

Е, вие на кой по-точно искате Икарди да бъде лидер? На Д'Амброзио, на Нагатомо, на Биабиани, на Медел, на Кандрева, на кой? Пък и не знам какво точно разбирате под лидер. За мен лидерски умения и качества се показват, когато не се вижда как ще измъкнем един мач и лидера да го вземе. А Икарди доста мачове ни спечели с головете си. Самата му статистика е феноменална спрямо изиграни мачове и вкарани голове, така че каквото и да си говорим за мен именно той е лидера в отбора в момента.

+Quote Post
durex
коментар Jul 8 2017, 15:32
Коментар #7280

Модератор

Не съм съгласен. Щом ни поведат се насирахме и почти ти е ясно, че няма как да обърнем мача. Икарди не трябва да е само лидер на терена, а и извън него,а той по-скоро е провокативен с издадената си книга, с жена си ако щеш и т.н. Капитанската лента трябва да я носи само и единствено Ханданович, но кой ли ме слуша мене...

+Quote Post

597 страници V  « < 362 363 364 365 366 > » 
Reply to this topicStart new topic
11 потребител(и) четат тази тема (11 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 13th July 2025 - 01:43 AM
Buy sports equipment online