Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 775 Регистриран: 28-June 07 Потребител No.: 366 Любим Играч: Zanetti, Sneijder, Milito ![]() |
Интересно ми е дали поне един стойностен играч ще привлечем. Днес чета братчедите взимат седми играч. Ако продължаваме така направо да отписваме сезона от сега.....
-------------------- ![]() ONE PASSION, ONE LOVE, BLUE&BLACK!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Мен като цяло не ме е яд , че Милан привличат много играчи а ние никой . Мен ме е яд , че харчат 150 млн а ние взимаме ... Борха Валеро . Според мен имаме много играчи като за отбор неиграещ в Европа . Трябваше само да продаваме слабите и да вземем макс 4-5 играчи но найстина класни , а то накрая кво стана , взимаме дъртия Валеро ... очаквам това да е единствения ни слаб трансфер това лято и от сега нататък да чуваме имена като Найнголан , Ди Мария ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
брачедите привлякоха страхотни бекове , пък ние даже и не сме продали оня японец и компания.
и после треньорите виновни , не са виновни те , а онез китайски ментета! Този коментар е бил редактиран от inter_ruse на Jul 7 2017, 20:27 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
Di Marzio - È FATTA ! B.Valero all'Inter per 5.5 mln +1.5 di bonus. Tre anni di contratto, visite dovrebbero essere lunedì
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Появиха се пак някакви слухове за Берарди, като в обратната посока ще изпратим Габигол под наем.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 775 Регистриран: 28-June 07 Потребител No.: 366 Любим Играч: Zanetti, Sneijder, Milito ![]() |
аз предлагам да спрем да коментираме слухове докато някой не подпише или поне не са официално на преговори с него.
-------------------- ![]() ONE PASSION, ONE LOVE, BLUE&BLACK!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Според Ди Марцио искаме да вземем някакъв Факундо Колидио , нападател на Бока , 2000 набор , сумата е 6 млн а щял да дойде януари . Пак според него в същото време Милан напъват сериозно за Абумеянг а Ювентус за Дъглас Коща .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Аз предлагам да ударим чертата в края на меркатото и чак тогава да правим каквито и да е сравнение с Милан.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Banned Коментари: 373 Регистриран: 15-January 17 Град: Бургас Потребител No.: 9,465 ![]() |
https://topsport.bg/inter/luchano-spaleti-n...ya-v-inter.html
Проблема явно е доста голям .Селекцията е здраво зациклила . Спалети е бесен . И е прав човека ,не може с трагедии като Марио да гоним топ 4 или титла . Дал е списък с играчи на ония смях Аусилио и Сабатини . Обещани са му играчите ,но все още нищо . За Аусилио вече разбрах че нищо не става от него ,но си мислих че поне Сабатини е ок ,но и той май не става . От интервюто можем да тълкуваме че може би китайците не отпускат пари ? Незнам ,но нещата не вървят добре .И ако не му се изпълнят обещанията ,нищо чудно Лучано да си хване пътя ... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Di Marzio - L'Inter vuole Funes Mori difensore dell Everton e della nazionale Argentina.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Незнам дали сте забелязали, но правим сериозна селекция при младите. Незнам дали се дължи на Сабатини, но привлякохме доста младежи това лято и продължаваме. Приготвили сме 6-7 млн за 17 год. нападател Facundo Colidio от Бока Хуниорс. Освен това сме много близо до 20-год халф Emanuel Cecchini от Банфилд за около 3,5 млн.
https://www.clarin.com/deportes/futbol-inte..._Hy0y5LFEZ.html http://www.sempreinter.com/2017/07/07/di-m...acundo-colidio/ -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
И как да дойдат тия класни играчи като не играем в Европа и сме последната дупка на кавала от ....6 години поне? Гледам всички мрънкате, ама да не мислите, че така лесно се привличат наистина класни футболисти. Дори да имаш всички пари на света не играеш ли в Европа, не печелиш ли титли няма как да искаш да дойдат наистина класните футболисти. Така че Борха Валеро може да не е някой супер звезда и т.н., ама ще ни свърши 3 пъти повече работа от един Банега, който уж дойде като едва ли не звезда и след само сезон вече го няма. Валеро има рутината, има стажа и то в Серия А за да помогне на отбора ни да се пребори за топ 4. На нас ни трябват бързи резултати за това и привличаме футболистис опит. Само с лапетии не става. Да изчакаме до края на меркатото да видим Сабатини какво ще сътвори. Аз вярвам, че в крайна сметка ще направим по-добри трансфери от тези на мердите!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Валеро ли ще бъде гръбнака ни в средата, с който ще атакуваме зона ШЛ? Айде нема нужда, защото знаем какъв ще бъде крайния резултат.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Принципно на мен винаги ми е била чудна логиката как ние търсим мигновенни резултати и по този повод превличаме опитен ( дърт ) футболист от по слаб отбор който никога не е постигал тази цел . Как той ще ни помогне за това след като никога не го е постигал , все си мисля , че за такива цели като зона ШЛ трябва да вземем или опитни играчи с множество участия в ШЛ или някой по млад и талантлив футболист жаден за успехи . А който си мисли , че за да се превличат качествени футболисти трябва да играем в ШЛ и само с пари не става ... може би не знае , че сме 2017 където вече и по млади звезди ходят чак в Китай за пари , та в Интер ли няма ? Иначе в случая съм съгласен с Дурекс , че е добре да изчакаме края на август за да даваме крайни оценки , и аз си мисля , че в крайна сметка ще направим големи трансфери . Някак имам предчуствие за Найнголан и Ди Мария .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Kaкво значение има кой какво е спечелил? Нали привлякохме Видич, Подолски, Банега и спечелилият много трофей с Барса Монтоя. Общо взето всичките се оказаха провал. От друга страна играчи като Ханданович, Паласио и Перишич, които дойдоха от средняшки отбори допринесоха много повече за отбора, макар и да не са печелили нищо. Рома, дето почти всяка година разпродават играчите си, да не би да взимат само такива които са печелили трофеи? Разликата е в скаутите и спортните директори и в парите за трансфери разбира се. При нас на един трансфер като Перишич, Миранда или Икарди има поне по пет такива на играчи като Гаргано, Джонатан, Перейра, Скелото, Кузманович и много много други. Защо, когато можеше да купим Нанголиан ние взехме Ернанес вместо това (даже за повече пари май беше)? Свързваха ни с Биглия, преди да премине в Лацио а ние взхме Мудингай и Тайдер или Мвила беше. Рома също взеха и Пероти (който може и да не световна класа, но пак е по-добър от повечето дето се изредиха през нас), който пак беше свързван с нас. Със сигурност има и още много примери, но не ми се занимава да ги търся. Идеята е, че хората знаят кой да привличат, докато ние не. Това е факт. Докато това не се промени, няма как да прогресираме. В този ред на мисли, ако треньорът ни иска Валеро и смята, че той може да допринесе за класирането ни в топ 3, нямам нищо против. Ако привелечем и само неизвестни играчи от средняшки отбори, пак нямам стига да бъдат интегрирани в отбора и да помогнат да побеждаваме.
Знам, че този пример който ще дам сега не е много удачен, но и аз си мислех че правим крачка назад, когато продадохме Ибрата и купихме Милито и Мота, но това се оказа златен трансфер. Че и получихме Етоо в добавка. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Спора е безмислен като цяло а и не знам как да коментирам примери като Подолски , Видич и Монтоя , аз визирах съвсем други играчи , че трябва да взимаме . За мен Борха Валеро е слаб трансфер и това е , та той когато беше по млад и в по добра форма никой не го е взел , защо ли ? Та сега когато удъртя и формата му падна ли ще го правим звезда ... Между другото и миналото лято водихме такъв спор тук , даже май пак беше гд между същоте хора , тогава ставаше дума за Кандрева . На мен ми е чудно защо не вземем и звездата на Аталанта , Папу Гомез също е опитен играч . За мен лично купуването на застаряващи играчи без успехи не отговаря на притенцийте на отбор искащ да се завърне сред най големите в Европа , но за теб и други е обратното . Няма смисъл да спорим , нека му пожелаем късмет и да видим какво ще стане след няколко месеца а и да чакаме все пак големи имена това лято .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз искам да се взимат играчи, които да вършат работа, няма значение дали са известни или не. За Кандрева казах същото, щом треньора го искаше, нямам нищо против. Проблемът е, че този треньор дето толкова натискаше за него го махнаха преди да почне сезона. Добави и маркетинговите трансфери на Марио и Габигол и ето ти трима играчи, дето са взети просто ей така. Каквото и да си говорим Аусилио е зле в привличането на качествени играчи. Надеждите ми са свързани със Сабатини и работата му в Рома най-вече.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
За тези неща съм съгласен , но треньора не винаги е прав и ние като фенове сме в правото си да сме съгласни или не с дадени неща , за това е и форума де . За мен Камдрева беше слаб трансфер , какъвто ще е и Валеро . Иначе ако говорим за искането на треньора , от всичките му интервюта до сега , някак останах с впачатления , че той иска големи имена и иска да си изкара подготовката с тях , за сега не му е осигурено нито едното .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ще вкараме Габигол в офертата за Берарди.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
За тези неща съм съгласен , но треньора не винаги е прав и ние като фенове сме в правото си да сме съгласни или не с дадени неща , за това е и форума де . За мен Камдрева беше слаб трансфер , какъвто ще е и Валеро . Иначе ако говорим за искането на треньора , от всичките му интервюта до сега , някак останах с впачатления , че той иска големи имена и иска да си изкара подготовката с тях , за сега не му е осигурено нито едното . Някои хора тук ни се смееха, когато давахме мнението си за Кандрева преди почти горе-долу една година. И сега с оглед представянето му през изминалия сезон, мога преспокойно да заявя, че той напълно оправда моите очаквания, тъй като аз не съм имал почти никакви към него. И не виждам каква щеше да е разликата в играта на Кандрева, ако не бяхме сменили Манчини, Де Бур или Пиоли, че се изтъква смяната на треньора едва ли не като причина за слабото му представяне. Той ще си остане същия футболист тип средна класа, какъвто беше в Лацио. Не виждам как един играч на 30 тепърва ще се промени и ще избухне. Такива случаи са много малко, да не кажа 1 на 10 000, а като знам нашия късмет, то едва ли ще се случи точно при нас. Сега абсолютно същото се отнася и за "звездата" на Фиорентина. Не им ли писна на нашето ръководство да привлича всяко лято по една "звезда" от средняшките отбори. То не беше Мудингай от Болоня, то не беше капитана на Сампдория - Анджело Паломбо и кой ли още не. И всеки един такъв подобен трансфер е с предизвестен край и всички тук много добре го знаете. Искат се трансфери на топ ниво в този клуб за да се тръгне нагоре. Да се оправдаваме, че не играем в ШЛ за причина поради която не можем да привлечем добри футболисти е меко казано несериозно. При един добър проект с добри играчи и хубави заплати, аз не виждам пречка още следващия сезон вече да сме в ШЛ. Ама не може да седнеш да преговаряш на масата с Ди Мария и да му кажеш, че имаш проект с Валеро, Кандрева и Нагатомо. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th July 2025 - 08:11 PM |