Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Много скептично съм настроен към Валеро, но дано да ме опровергае.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Много скептично съм настроен към Валеро, но дано да ме опровергае. Няма с какво да те опровергае . Това е новия Паламбо , Мудингай и още куп такива , не е нищо повече . В момента всичките ни халфове са по добри от Валеро , нямам идея какъв е смисъла на този трансфер но май няма пари за харчене това лято . |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Няма с какво да те опровергае . Това е новия Паламбо , Мудингай и още куп такива , не е нищо повече . В момента всичките ни халфове са по добри от Валеро , нямам идея какъв е смисъла на този трансфер но май няма пари за харчене това лято . Всичките ни халфове били по-добри от Валеро?! И кой по-точно е по-добър от Валеро. Кондогбия ли? Дето се чуди половин час на кой да подаде и накрая бърка паса. Или Банега дето прави един добър мач и после три го няма никакъв. Медел? Дето е пълна дупка. Брозович, който само ръкомаха и си прави селфита. Марио и Галярдини със сигурност имат потенциал да са по-добри, но и те са непостоянни на този етап. И незнам защо сравняваш Валеро с Мудингай и Паломбо, които си тип играчи Медел. Май Лолито ни е предложил Кейта, защото не иска да го пусне в Ювентус. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Всичките ни халфове били по-добри от Валеро?! И кой по-точно е по-добър от Валеро. Кондогбия ли? Дето се чуди половин час на кой да подаде и накрая бърка паса. Или Банега дето прави един добър мач и после три го няма никакъв. Медел? Дето е пълна дупка. Брозович, който само ръкомаха и си прави селфита. Марио и Галярдини със сигурност имат потенциал да са по-добри, но и те са непостоянни на този етап. И незнам защо сравняваш Валеро с Мудингай и Паломбо, които си тип играчи Медел. Май Лолито ни е предложил Кейта, защото не иска да го пусне в Ювентус. Хубаво е да подкрепяме ръководството във всяко нещо което решат но е хубаво и да нямаме чак такива очила и да изказваме безпристрастно мнение . Брозович и Банега са национали на Хърватия и Аржентина , а Кондогбия е доста по млад и перспективен играч , но дори и в момента показва повече качества . А кой е Валеро ? Играч който ако го вземем след няколко месеца ще направи 33 , играл в Майорка , Виляреал и Фиорентина , никога не е бил някеа сериозна класа а формата му даже взе да спада драстично последния сезон , което е нормално за възраста му . Незнам на мен всички такива мнения ми изглеждат нелепи и адски пристрастни , няма смисъл да изкарваме някви псевди футболисти като Валеро ебахти звездите само и само защото го искаме . Същите мнения и във форума на Милан , смееха ни се , когато щяхме да взимаме Билия но сега като те може да го вземат им е много добър и в идеалната футболна възраст . Борха Валеро беше средняк в най добрите си години а сега е под средното ниво , това , че го иска нашето ръковоство не го прави нещо повече . |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Вярно че последният сезон не беше много добър, но предните няколко си беше класа и определено беше един от най-добрите халфове в калчото. И очевадно идва по искане на Спалети, който казва "Borja Valero can be a playmaker or a trequartista, has plenty of character and you rarely get the ball off him. He can play anywhere in midfield and can act as a leader to the others. We need men like that, because it’s hard to get a result focusing on players who are only 22 or 23 years old." Ясно е, че ще го използва като регистра и не виждам какъв точно е проблема, при положение че на тази позиция не се изисква да бягаш като кон. Тиаго Мота още играе в ПСЖ, даже май му подновиха договора. Алосно e на 35 и мисля, че точно на 32 премина в Байрен и оттогава си е титуляр. Пирло също игра до 35 на тази позиция. Там се иска да можеш да разпределяш добре топката и да не я губиш, нещо което явно Валеро може. Ако трансфера му е от порядъка на 5-6 млн, не виждам къде е проблема? Миналото лято дадохме над 70 за Марио и Габигол и какво точно стана? Нищо. Единият беше на приливи и отливи цял сезон, а другият търкаше пейката при 3-ма различни треньора. Кондогбия също го чакаме вече два сезона да започне да показва защо са платени 35 млн за него и засега си оставаме само с чакането. На фона на това не виждам къде е проблемът да дадем 6 млн за играч, който идва по изискване на треньора и то на позиция, където няма никой.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е сам казваш , че миналия сезон му е бил слаб , а на каква база очакваме този да му е по добър нямам идея , иначе все още не вярвам Спалети да иска точно Валеро , той каза , че отбора е искал играча и преди него а сега и той го иска , нещо както отбора искаше Габигол и Марио и преди Де Бур а после и след него , може на Спалети това да му е 15ти или 16ти избор по скоро . За сръвненията с Мота , Алонсо и Пирло даже незнам какво да кажа , все едно да кажем , че Кандрева е в пика на възраста си защото виждаме Кристияно как мачка на 32 . Ама ние отдавна си действаме на принципа , че някой щом е евтин трябва да го вземем , без значение на колко е и къде е играл , важното е , че ще ни струва само 6 млн . Между другото договора който се тиражира в интернет е , че Борха ще подпоша договор да играе при нас до 36 годишна възраст .
Но както и да е де , трансфера май е въпрос на дни да се случи , явно няма пари в отбора и можем само да пожелаем късмет на Борха Валеро след като дойде при нас . |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Спалети що не си го взе Валеро в Рома като е толкова добър? Мистера започва сериозно да ме ядосва още преди да е дошъл в отбора. Свършиха се добрите халфове и ще чакаме на Борха Валеро да ни връзва играта в средата на терена. До там ли я докара клуб като Интер? Нали сте наясно, че с подобни палячовци и следващата година ще сме извън зона ШЛ? Ама струвал 6 млн. И какво от това?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
То въпроса не е само защо Спалети не го е взел в Рома а и защо никой не го е взел до сега ? Това лято трябваше само да вземем 4 футболисти ( но класни ) и да продадем около 10 . Толкова ли е трудно в тоя отбор да се действа с мозък веднъж незнам . Още от Морати се купуват играчи ей така за по 5 млн , щото били 5 млн .
Този коментар е бил редактиран от Kutinkata на Jun 24 2017, 15:42 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Спалети не го взе в Рома, защото не успяха да влязат в ШЛ и това им попречи на трансфера. Пишеше го из нета някъде. Иначе за мене е важно не да са евтини или скъпи трансферите, а да вършат работа и да са съобразени с желанията на треньора също. Освен това не е вярно, че сме правили само евтини трансфери. Кондогбия, Марио и Габигол са доста скъпи трансфери, но както се видя засега са далеч от истината. Сравненията ги направих за да ти покажа, че на тази позиция вързастта не е толкова голям фактор, а не че Валеро е от тяхната класа. Както и да е, не смятам да споря повече, то ще се види кои трансфери са добри и кои не. То миналата година всички бяха много въодушевени от Марио, Банега и Габито, пък видяхме до къде я докарахме. За мене е важно да се изгради някакъв колектив, който да побеждава, а не да имаме еди кое си име и накрая пак да се чудим какво се обърка.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Освен Борха Валеро пише , че искаме и Калинич и даваме 23 млн плюс бонуси , но това по скоро ми се вижда само като слух .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Няма как да вземем Калинич. Първо защото няма как да играе при наличието на Маурито и второ защото няма кой да му плати трансферната сума. Те Фио ще му искат най-малко 30 милки. Иначе специално за Калинич четох, че най-вероятно ще ходи при мердите. Аз и не го искам при нас де.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
челси взимат бакайоко и се заговори ,че матич ще си върви. юнайтед го искат , но не вярвам да го дадът там.
а на нас ни трябва именно танк като матич. ако е на изхода , трябва да се пробваме за сърбина. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Първото ни ново попълнение май ще е Мамаду Колибали , халф от Пескара , набор 99 . Има записани 9 мача през изминалия сезон , нямам никакви наблюдения към него но е млад и дано е някой талант .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Новите имена дето ни свързват са Кансело от Валенсия и Настасич от Шалке. Имаме преговори с Дженоа за Армадно Ицо, като те харесвали Ранокия и Бибиани.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Батьо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,435 Регистриран: 28-November 08 Град: Хасково Потребител No.: 707 Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz ![]() |
Незнам за вас но на мен яко ми харесва играта на Борха Валеро,ако го вземем вярвам че ще избухне тази година.Има поглет върху играта,отнема топката,пресира добре ,има точен пас,има силен удър и се включва добре от втора позиция.Точно такъв тип халф ни трябва даано го вземем
Този коментар е бил редактиран от ale inter на Jun 25 2017, 12:05 -------------------- ![]() Interistа Purosangue-Ale'INTER |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Незнам за вас но на мен яко ми харесва играта на Борха Валеро,ако го вземем вярвам че ще избухне тази година.Има поглет върху играта,отнема топката,пресира добре ,има точен пас,има силен удър и се включва добре от втора позиция.Точно такъв тип халф ни трябва даано го вземем Мисля , че желанието ти почти се е сбъднало , май сме го договорили за 7 млн , очаква се в началото на седмицата да дойде . Мен сериозно ме плашат всички слухове в момента - Борха Валеро , Кулибали , Шкриниар , Настасич , Изо ... явно наистина няма пари в отбора за жалост . Мисля си , че тези 100+ млн от Сунинг грам не са истина . |
|
|
![]()
Коментар
|
|
10млн+капрари и шкриняр идва до 48ч
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
челси взимат бакайоко и се заговори ,че матич ще си върви. юнайтед го искат , но не вярвам да го дадът там. а на нас ни трябва именно танк като матич. ако е на изхода , трябва да се пробваме за сърбина. Що пък да не го дадат на Юнайтед? Не е като да не е имало трансфери от Стамфорд бридж към Олд трафорд. Пример е Хуан Мата. Иначе Матич много искал отново да работи с Жозе, така че един подобен трансфер е доста вероятен. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Една добра новина от тази сутрин. Предложили сме подновяване на договора на Перишич до 2021г и заплата от 4млн. на сезон.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th July 2025 - 10:52 PM |