Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
От това което съм му гледал на Шкриниар ми се струва доста корав защитник а и е млад , но за мен най важното е да не купим Борха Валеро , защото това ще ьначи , че нищо за нас не се е променило и сме същите както последните няколко години .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Валеро може да бъде ползван за широчина на състава, опитен е, никога не е излишен такъв играч, въпреки че е на 32 години. Сплаети ще търси бързи резултати за да се класираме в ШЛ. Лошото е че трябва да платим трансферна цена, иначе ако идваше като свободен агент, аз лично нямам против, но така да се бъркаме в джоба за да го вземем не ми се нрави.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Ето че бях прав, италиански всекидневник казва, че Лучано Спалети може да получи първата си резерва (Валеро) Няма как да е титуляр, но за резерва е идеален.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Ето че бях прав, италиански всекидневник казва, че Лучано Спалети може да получи първата си резерва (Валеро) Няма как да е титуляр, но за резерва е идеален. На мен лично не ми се връзва . Продаваме Банега за около 10-15 млн и взимаме за около същата сума Валеро , който иначе е класи под аржентинеца . За мен това е поредната простотия на ръководството и явно е все същия батак и Сабатини нищо не е поправил . |
|
|
![]()
Коментар
|
|
На мен лично не ми се връзва . Продаваме Банега за около 10-15 млн и взимаме за около същата сума Валеро , който иначе е класи под аржентинеца . За мен това е поредната простотия на ръководството и явно е все същия батак и Сабатини нищо не е поправил . Валеро струва 5млн, кой ти каза, че е 15? Банега не свикна с калчото, не е постоянен, а и самия играч май иска да си ходи. Валеро за резерва е идеален, познава калчото, има целия опит, така че за мен ще е само от полза. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
Валеро е много подценен халф ,за резерва е супер!!!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Валеро струва 5млн, кой ти каза, че е 15? Банега не свикна с калчото, не е постоянен, а и самия играч май иска да си ходи. Валеро за резерва е идеален, познава калчото, има целия опит, така че за мен ще е само от полза. Говорех приблизително , иначе се говори за 6-7 млн за Валеро и 12 за Банега , за да спечелим 5 млн махаме национал на Аржентина и спечелил ЛЕ играч за един застаряващ средняк играл винаги за средняци . Аз лично не намирам логика но дано вие сте прави , че това е добър ход на ръководството . |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами Кути, когато играча не се представя на нужното ниво, има ли значение какво е спечелил преди това, щом не може в нашия да го направи? То и Жоа Марио спечели европейската купа, но има още много да се подобрява и него не го продаваме само заради това че е много млад и ч хвърлихме една камара с пари, иначе и той щеше да е на тезгяха. Аз за Валеро казвам, че за резерва е идеален, но за около 4-5млн. не повече.
Сега чета един много лош слух и от него трябва най-много да се притесняваме, а това е че Ханданович вече не е онзи непродаваем играч. От както е дошъл Спалети е сложен на пангара и при добра оферта си заминавал. Най-лошото е че за негови заместници се спрягат лимонадите Шчесни и Джо Харт. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Банега е много зле в защита и затова всички треньори досега го ползваха зад Икарди. Явно Спалети ще иска други играчи там, може би и да налага Марио на тази позиция, така че става излишен. Валеро ще се взима за партньор на Галярдини и беше един от най-добрите халфове в калчото за последните 2-3 години, лошото е че този сезон беше зле. Според мене ако вземем един млад играч като Мая и Валеро да се въртят, няма да е зле. Иначе само да се разчита на Валеро за цял сезон, едва ли ще стане. Мене лично ме притестнява този защитник от Самп, дето сме щели да плащаме 17 млн + Капрари за него?! Нищо чудно да стане като миналата година дето дадохме Лаксалт и 3 млн за Ансалди и сега последният сигурно не струва и милион, докато Лаксалт струва около 10 млн. вече. Капрари беше най-добрият играч на Пескара, дето бяха пълен дроб и няма да се учудя в Сампдория да блесне. Трябва да го псунем под наем, догодина може и да му вземем 10-15 млн от раз.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
Капрари ако се включи в някаква сделка , то да е поне за бернардески. Иначе тоя шкринар не вярвам да е кой знае какво. Трябва ни качествен централен!!!!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
И титуляри ще вземем, спокойно
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
На Кондо му гледам сеира вече 2 сезона. Имам чувството, че този пич има някакъв проблем на психическа основа, иначе по никакъв друг начин не мога да си обясня елементарните и наивни грешки, които допуска. Жоао Марио като първи сезон що годе добре, но сега вече при втория очакванията ще са доста по-големи. Галярдини и той тепърва трябва да се доказва. Общо взето сме една голяма въпросителна в центъра. Единия (сиреч Кондо) ще се надяваме най-накрая да започне да играе добре, както го правеше в Монако. Марио ще се надяваме, че вече е свикнал и се е приспособил с Калчото, а Галярдини ще се надяваме, че се е напаснал към стила на Интер. Като цяло за пореден нов сезон просто "ще се надяваме", защото същото се отнася и за другите 'убавци със синьо-черен екип на терена.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кое му е подцененото и за какво ни е резерва? Ние титуляри читави нямаме, а сме тръгнали резерви да купуваме. Това само при нас може да се случи. Както каза някой по нагоре,борха валеро беше един от най-класните халфове в италия. Защото играе за фио ,обаче нямаше голям шум при него. Следя го още от виляреал и знам качествата му. Активен е , не се крие , с добър пас , има хубав удар и единствените му минуси са годините!!!! Резерва? Ако не привлечем класен халф ,защо да не е и титуляр.... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И аз преди харесвах Валеро но това беше преди години . В момента той е старичак и е с доста спаднала форма , не че някога е бил кой знае каква класа де . През изминалия сезон съм му гледал няколко мача и за мен нивото му беше доста под това на Банега , въпреки , че нашия не успя да намери себе си . За мен е доста лоша идея да играем със същата халфова линия с която играхме през изминалия сезон , който беше ужасен за нас и честно казано освен Галярдини друг от халфовете не изпъкна , трябва ни класен играч там от типа на Найнголан а не такива на килограм както всяка година като Валеро .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,550 Регистриран: 21-October 16 Град: Стара Загора Потребител No.: 9,447 Любим Играч: Diego Milito ![]() |
Както винаги,първо ни свързват с редица сериозни имена,а накрая се стига до някакви анонимници или пенсионери!Уж вече имаме сериозни китайски собственици и директор като Сабатини,ала пак я караме постарому!Дано да бъда опроверган от ръководството ни до края на лятото и направим едно добро Меркато!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Гледам че Манчестър са отправили оферта за Кристиано. Дали пък няма да се насочат към него и Перишич да остане?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ESCLUSIVA FcInternews - Affondo Inter per Fazio: 8 milioni alla Roma, 12 a lui. Ma bisogna battere lo Zenit del Mancio
|
|
![]()
Коментар
|
|
"Inter could also battle with Milan and Lazio for an offensive winger as they could get in the race for Paps Gomez. Spalletti likes the Atalanta player for a long time but he hasn't been contacted directly yet."
От Хамес, Ди Мария и Бернандески, отидохме на Папу Гомес ![]() -------------------- |
|
|
Guest_Sneijder_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
"Inter could also battle with Milan and Lazio for an offensive winger as they could get in the race for Paps Gomez. Spalletti likes the Atalanta player for a long time but he hasn't been contacted directly yet." От Хамес, Ди Мария и Бернандески, отидохме на Папу Гомес ![]() иииии от Манолас и Рюдигер на Фацио ?????? Пак ще сме извън 4ката ! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th July 2025 - 07:16 AM |