Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
перишич далеч не е това което го изкарвате. на нас ни трябват звезди в предни позиции , звезди които могат да играят и като плеймейкъри , като крила , като нападатели , хора които имат идея какво да правят с топката , хора които могат да творят , а не само да правят финтове и да центрират - край.
както казах , писна ми да се задоволяваме със сульо пульо , докато не привлечем магически футболисти като ди мария , алексис , агуеро , хамес сме жив зян да знаете , пък ако ще и гуардиола да ни е тренер!!!! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,306 Регистриран: 10-May 10 Потребител No.: 2,550 Любим Играч: Diego Milito ![]() |
перишич далеч не е това което го изкарвате. на нас ни трябват звезди в предни позиции , звезди които могат да играят и като плеймейкъри , като крила , като нападатели , хора които имат идея какво да правят с топката , хора които могат да творят , а не само да правят финтове и да центрират - край. както казах , писна ми да се задоволяваме със сульо пульо , докато не привлечем магически футболисти като ди мария , алексис , агуеро , хамес сме жив зян да знаете , пък ако ще и гуардиола да ни е тренер!!!! Не те разбирам теб!!! Възнасяш Кандрева, а после говориш, че не ни трябват футболисти които само центрирали!!! И кой е този футболист играещ крило, плеймейкър и на още 5 позиции? Колко ли евра ще струва и как го виждаш да избере нас пред отборите борещи се редовно за трофеи? Ние първо трябва да се стабилизираме, да покажем постоянство и чак тогава да се надяваме на футболисти от подобна величина. А до тогава играчи като Перишич са звезди в нашият отбор -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
Не те разбирам теб!!! Възнасяш Кандрева, а после говориш, че не ни трябват футболисти които само центрирали!!! И кой е този футболист играещ крило, плеймейкър и на още 5 позиции? Колко ли евра ще струва и как го виждаш да избере нас пред отборите борещи се редовно за трофеи? Ние първо трябва да се стабилизираме, да покажем постоянство и чак тогава да се надяваме на футболисти от подобна величина. А до тогава играчи като Перишич са звезди в нашият отбор как ще ме разбереш след като говориш наизуст... кога за последно си ме видял да защитавам кандрева? в началото си мислех ,че с остри футболисти като кандрева и перишич ще имаме шансове за тройката , но поради една или друга причина това не стана. кандрева , перишич , берарди , бернардески - от такива ми писна , пробвахме такива като шакири , подолски и други. искам звезди в отбора , особенно в нападение , челси , сити , псж кои бяха като вземаха големите звезди. без големи и класни играчи сме обречени да се лутаме из посредствеността!!! перишич е симпатяга , но за да вдигнем нивото трябва да го заменим с по-класен футболист. харесвам го аз , но ако говорим реално той умее само да си повежда топката и понякога да надбяга съперников футболист - друго няма. да не говорим колко фрапантни пропуска направи през изминалия сезон... като по-възможни варианти ни трябват хамес и ди мария. искам такива футболисти които да навлизат навътре към наказателното поле , които може да финтират , да надбягат , да шутират , да измислят нещо по-интересно и т.н. ди мария-икарди-хамес найнголан-галярдини-жоао марио далберт-пепе-рюдигер-конти ханданович Този коментар е бил редактиран от inter_ruse на Jun 3 2017, 09:54 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Тая защита дето си я постнал не ми изглежда много по-добра от сегашната ни. Кандрева също трябва да се маха. Вече е на такава възраст, че всеки момент може да се срине. Освен това нямаме нападател тип Джеко, Тони или Лукако, който да се възползва от безбройните му центирания.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Кандрева също трябва да се маха. Вече е на такава възраст, че всеки момент може да се срине. Как да се срине , тоя ако стане по зле отколкото беше тоя сезон направо да се отказваме от сега . Между другото Интер-Русе беше прав , наистина Перишич не е напълно играча който ни трябва , и според мен често е еднотипен , не навлиза достатъчно навътре , но просто на фона на Кандрева ( който за мен е една от главните причина да играем толкова грозен футбол този сезон ) хърватина ни изгледаше като най разнообразния играч . Просто от сегашния ни отбор за мен само Перишич , Икарди , Миранда , Хандана и Галярдини заслужават да са титуляри и другия сезон и не трябва да се чродава никой от тях . Перишич не е световна класа но за нашия отбор е ТОП . |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Аз да питам докога ще бавим назначението на новия треньор? Китайците, ако искат направо да изчакат до юли месец. Вместо да обявим новия треньор, който да започне да работи по селекцията, ние за пореден път сме в будна кома. А има толкова много работа за вършене в тоя отбор.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Вторник, сряда нещо такова бях мернал.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ама пишеше ли за кой вторник/сряда става въпрос? Да не е за първия на юли/август месец?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Докато ние все още не можем да обявим името на новия треньор , някой отбори вече купуват а други са в напреднала фаза в преговорите с покупките си . А наще продължават да използват ФФ за оправдание , но гледаме как Ман Сити харчат яко всяко лято , а до момента са взели Бернардо Силва и Менди от Монако и Едерсон от Бенфика за ибщо 135 млн евро и според мен ще харчат още . Има ли желание има и начини .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да, нашите се притесняват от някакви 30 милиона, които трябвало да набавим до края на юни все едно са 300. Толкова ли на китайците не им светва лампата да врътнат един спонсорски договор за тези пари? Или по-скоро те това нещо много добре го знаят, но не искат да го правят, защото просто така им е по-добре. Оправданието им е много угодно и добре си измиват ръцете с него. После ние баламите чакаме трансфери и да се оправим. Еми съжалявам, ама така не виждам как ще се оправим. Собствениците имам чувството, че тотално са абдикирали от този клуб. Ползват го само за да си перат паричките и тото. Курвата и тя продължава да спи. Протестират ми като п*тки (без извинение) като напускат демонстративно сектора и т.н., но това не виждам с какво помага, нито пък трогва някой от ръководните фактори.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Banned Коментари: 373 Регистриран: 15-January 17 Град: Бургас Потребител No.: 9,465 ![]() |
перишич далеч не е това което го изкарвате. на нас ни трябват звезди в предни позиции , звезди които могат да играят и като плеймейкъри , като крила , като нападатели , хора които имат идея какво да правят с топката , хора които могат да творят , а не само да правят финтове и да центрират - край. както казах , писна ми да се задоволяваме със сульо пульо , докато не привлечем магически футболисти като ди мария , алексис , агуеро , хамес сме жив зян да знаете , пък ако ще и гуардиола да ни е тренер!!!! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Banned Коментари: 373 Регистриран: 15-January 17 Град: Бургас Потребител No.: 9,465 ![]() |
Oууу ,ся видях че русенския сложил и португалчето в мечтания от него състав за другия сезон а в същото време плюе Перишич
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Спалети скоро ще подпише официално. След формална среща, се е съгласил на 2 годишен контракт. - http://www.calciomercato.com/en/news/inter...a-two-yea-21508
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Утре ще представяме Спалети официялно . Веднага щели да започнат преговорите с Рома за Найнголан и Рюдигер , още сме разпитвали за Верати и Хамес а Далберт е почти сигурно , защото Спалети много го харесвал . Имали сме оферти за Йоветич , Брозович , Мурийо а Спалети не искал Банега ама нямало никви оферти за него .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тия дни някъде мернах интервю с агента на Верати, който казва, че съвсем скоро Интер ще избухне на пазара, пък да видим.
Спалети не искал Банега ама нямало никви оферти за него . Сега ТРЕНЕРА ще вдигне мерника на Спалети още преди човека да е дошъл ![]() Този коментар е бил редактиран от Provenzano на Jun 4 2017, 15:34 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Жоа Марио естествено че има място за него в състава. Настоящ европейски шампион и то с огромни заслуги за това. Момчето за мен се представи добре в първия си сезон като наш играч. Все пак идва от съвсем различно място, играе се различен футбол, ценостите са различни, общо взето всичко е различно и се справи не лошо. Естествено че има още много да се желае от него, но с правилните съотборници и той ще заиграе още по-добре.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Между другото преди 2 дни Марио отново беше титуляр за Европейския шампион . И аз съм ЗА да остане , малкия Сари не го слушайте , супер си е португалеца .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е то титлата за португалия я спечелиха пепе,фонте,кристиано,ренато санчес и наш марио.
До раджата и галярдини ще е пърфект! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
За мен Брозович, Ранокия, Ансалди, Андреоли, Нагатомо, Сантон, Йоветич, Едер трябва да бъдат изходящите ни трансфери. Кандрева е идеален за резерва, така че аз съм "ЗА" оставането му. Банега също трябва да остане защото трябва да има качествени резерви. Бих дал шанс и на Кондогбия, или най-малкото да бъде ползван за размена монета за някой по-класен от франсето. Мурийо също е необедителен и ако има някой да извади 20-25млн съм склонен да се разделим с него. Миранда трябва да остане задължително, Хандана също. Забравих и хора като Бибиани трябва изобщо да не се коментира тяхното оставане. Общо взето като тегля чертата, доста футболисти трябва да си тръгнат, но като знам колко сме добри в изходящите трансфери то по всичко личи, че от гореспоменатите от мен господа, най-много да си тръгне Йоветич и Брозович. Но аз се моля и в девата от Гладелупе Нагатомо и Ранокия да са ни първите изходящи трансфери.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th July 2025 - 07:08 PM |