Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Banned Коментари: 373 Регистриран: 15-January 17 Град: Бургас Потребител No.: 9,465 ![]() |
Виждам ,че Спалети иска Перишич да не се продава .Само с този си ход ще ме спечели ,ако успее да го задържи . Така се прави . Задържаш класните си играчи и надграждаш върху тях .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Според мен, Перата е пътник. Джанг е извадил 150млн за трансфери, ама не става само с даване, трябва и припокриване, иначе ония от Уефа само това чакат, макар че Сити всеки сезон пръскат по 200млн и на края нищо, плащат некви смешни глоби от по 30млн и се отървават от ФФП. За мен на първо място трябва да си оправим защитата, защото от там ни идват проблемите вече 6-7 години. Както се казва, къща се строи от долу на горе, а не обратното, така е и с футболните отбори, градиш от вратар, защита, халфове и нападатели, а ние последните години, само халфове и крила.
Този коментар е бил редактиран от durex на Jun 1 2017, 10:34 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Уж имаме да покриваме някакви 30 млн до края на юни и не разбирам защо не ги покрием с Едер , Брозо , Кандрева , Кондо и такива играчи а точно с един от най добрите ни играчия трябва да е . Иначе колкото до защитата мисля , че сме много близо до превличането на Рюдигер и Далберт , както и , че напъваме за Конти но там е много сложна ситуация . Но за сега всичко е само слухове , мисля , че и тази година ще се бавим доста .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Все още е прекалено рано момчета, днес е 1-ви юни все пак. Има време, ще започнем и ние с трансферите. Нядавам се на продуктивно лято, с което да изградим най-накрая отбор за топ 3.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Според мене има много спекулаций на този етап. Някъде четох изказване на Сабатини, според което той няма намерение да купува играчи, който вече е взел в рома, а според журналистите половината ни трансферни цели са от там. Отделно за изходящи трансфери имаше слухове май за почти целият ни отбор - Икарди, Марио, Банега, Перишич, Мурило, Брозович, Габигол и т.н.
Перишич ако иска да напусне за МанЮ, обаче едва ли ще го спрат. Все пак се гледа и желанието на играча в тези ситуаций. Но последно четох, че Манчестър ще се опитат да вземат Гризман, което може да направи Перишич резрвна опция за тях. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Според мене има много спекулаций на този етап. Някъде четох изказване на Сабатини, според което той няма намерение да купува играчи, който вече е взел в рома, а според журналистите половината ни трансферни цели са от там. Отделно за изходящи трансфери имаше слухове май за почти целият ни отбор - Икарди, Марио, Банега, Перишич, Мурило, Брозович, Габигол и т.н. Нищо ново според мен. Така е всяко лято. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Нещо се появиха слухове отново за Густаво , което е направо самоубийтво . Иначе Маннафите май ще взимат Гризман и нещо ме съмнява да се охарчат и за Перишич , особенно за парите който им искаме .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
До Август месец ще се наредят и други клубове за Перишич. Челси също следи ситуацията, а предполагам, че поне още 1-2 отбора ще се включат в надпреварата. Колкото до нашите трансфери, прекалено рано е, ние по принцип си правим големите трансфери баш на края. Сабатини има усет към добрите играчи, така че само трябва да стоим и да чакаме.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Banned Коментари: 373 Регистриран: 15-January 17 Град: Бургас Потребител No.: 9,465 ![]() |
Все още е прекалено рано момчета, днес е 1-ви юни все пак. Има време, ще започнем и ние с трансферите. Нядавам се на продуктивно лято, с което да изградим най-накрая отбор за топ 3. До момента няма трансфери ,защото няма да е редно и коректно спрямо бъдещия треньор .Нали искате да няма повече разминавания тип "Барбоса "? Според мен се чака Спалети да подпише и заедно със Сабатини да съгласуват и обсъдят селекцията . И това е правилното .Не може сега да се вземе играч и след това Спалети да не го хареса и да не му влиза във вижданията ,схемите и постройките . Говорите за продажби .Аз лично първо бих изхвърлил португалчето . Незнам дали някой ще го писка ,но ако съм на мястото на Спалети ,слагам му една приемлива що годе цена и го пускам на пазара .Все някоя рибка ще клъвне и ще го вземе . Този коментар е бил редактиран от ТРЕНЕРА на Jun 1 2017, 13:36 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
манчо иска ранокия и брозович в зенит.
тоя далберт от ница е много близо до нас. предполагам никой няма хал хабер от него!?! Този коментар е бил редактиран от inter_ruse на Jun 2 2017, 07:13 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Спалети сецна Юнайтед още преди да е поел Интер
https://inter.gong.bg/football-sviat/transf...el-inter-434931 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Спалети сецна Юнайтед още преди да е поел Интер https://inter.gong.bg/football-sviat/transf...el-inter-434931 Май нищо не е сецвал , защото гадзета обяви , че сме приели офертата от 52 млн на Манчестър . За мен този трансфер е въпрос на дни да се случи . ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ония комплексар Моуриньо ,като поиска някой и го взима . Китайците са клекнали,въпреки мнението на Спалети .Жалко за Интер .
Този коментар е бил редактиран от ТРЕНЕРА на Jun 2 2017, 10:17 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ще продаваме и Хандана?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 429 Регистриран: 27-July 09 Потребител No.: 1,652 Любим Играч: Materaci ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
За съжаление натам вървят нещата. Сунинг ще се окажат по-зле и от Тохир. Май Интер им е за пране на пари чрез трансфери и тото. А шибания ФФП им служи единствено и само за замазване на очите на феновете.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Ние, както и Рома трябва да направим изходящ трансфер, заради ФФП преди да започнем с покупките. След като няма реални оферти за някой от другите ни играчи е нормално да се продаде Перишич. 52 млн може би е максималното, което може да се вземе за него. Ливърпул например предложиха 36 млн за Салах, който според мен е по-добър от Перишич. Въпросът е какви играчи ще се вземат, за да не се повторят грешките от миналото лято.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ние, както и Рома трябва да направим изходящ трансфер, заради ФФП преди да започнем с покупките. След като няма реални оферти за някой от другите ни играчи е нормално да се продаде Перишич. 52 млн може би е максималното, което може да се вземе за него. Ливърпул например предложиха 36 млн за Салах, който според мен е по-добър от Перишич. Въпросът е какви играчи ще се вземат, за да не се повторят грешките от миналото лято. Аз не бих ги оправдал за поредната неадекватност . Можеше да измислят нещо по рано за да спасят ФФ а не в последния момент да си продаваш втория най добър играч . Имаме за продан Едер , Кандрева , Кондо , Брозо и тн и никой не може да ме убеди , че не можем да им вземем едни 30 млн . Сега не стига , че имахме доста работа на трансферния пазар а сега ще трябва и заместник на Перишич да търсим ... Отново започваме всичко грешно . Между другото немските издания твърдят , че взимаме Густаво за 15 млн . Този коментар е бил редактиран от Kutinkata на Jun 2 2017, 12:37 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Еми може да са за продан, но няма никакъв интерес към тях. Иначе всичко зависи от трансферите ни това лято. Гобите всяка година си продават най-добрите играчи, Наполи миналата година също загубиха Игауаин, Рома - Пянич. Но, тези отбори винаги успяват да си заместят качествено играчите и пак са топ 3. Ние от години насам правим ужасни трансфери и миналата година беше същото, само дето изхарчихме сума ти пари. Сунинг явно са си взели поука щом наеха Сабатини. И аз се надявам той да направи разликата, защото Аусилио май се оказа дупка като Бранка.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Спалети май още преди да е пристигнал официално е казал Перишич да не се бара, така че до трансфер може и да не се стигне. Все пак неговата дума трябва да се чува най-отпред. А и имам такова чувство, че Ванката ще остане. Друг е въпроса вече, че той е на тезгяха не само заради ФФП, но и поради негово лично желание да напусне клуба и да отиде да играе в отбор борещ се за Шампионската лига.
Преди да обявим треньора не се надявайте на трансфери, слухове излизат през 5мин. така че няма смисъл да се връзвате на всички. От сега на татък до септември вестниците и като цяло медиите ще трябва да си запълват времето с такива новини..няма как всяка година е едно и също. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th July 2025 - 01:43 PM |