Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
Пиоли щял да ни прави шампиони другия сезон ![]() защо , ти не искаш ли ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Ние от напускането на Моуриньо го искаме това и се надяваме , че всеки следващ от голям по голям треньор ще го направи но едно е да искаш а друго е той да може ... Бившия на Модена и Гросето не вярвам да разберем какво ще направи другия сезон при нас , защото си мисля , че ще му бият шута или поне това е най логичното решение . Аз го виждам следващия сезон с Палермо в Серия Б , там вече може и да спечели промоция , макар , че като го знам какъв е и като го ступат големите в дивизията и там ще изкара макс сезон .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
С Палермо в Серия Б той ще бъде големия в дивизията и той ще ги тупа
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
И това не е сигурно , не съм му гледал толкова подробно кариерата но в 14-те отбори който сменя за 17 години май никога не е завършвал първи , през 2008 завършва 13ти с Гросето в Серия Б , така , че нищо не е сигурно .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
Ние от напускането на Моуриньо го искаме това и се надяваме , че всеки следващ от голям по голям треньор ще го направи но едно е да искаш а друго е той да може ... Бившия на Модена и Гросето не вярвам да разберем какво ще направи другия сезон при нас , защото си мисля , че ще му бият шута или поне това е най логичното решение . Аз го виждам следващия сезон с Палермо в Серия Б , там вече може и да спечели промоция , макар , че като го знам какъв е и като го ступат големите в дивизията и там ще изкара макс сезон . споко , пич. другия сезон ще ти се сбъдне мечтата и пиоли ще те зарадва. но вместо да ругаеш и да казваш едно и също всеки път (как бил изпаднал , как неможе да бие големите , че е бил в гросето и т.н.) ,стискай палци. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер вади 50 млн. за Раджа
Прочети още на: http://www.gol.bg/inter/2017-03-23/inter-v...0-mln-za-radzha направо да му предложим една заплата от 6 млн и да идва раджата , ама надали... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
споко , пич. другия сезон ще ти се сбъдне мечтата и пиоли ще те зарадва. но вместо да ругаеш и да казваш едно и също всеки път (как бил изпаднал , как неможе да бие големите , че е бил в гросето и т.н.) ,стискай палци. Споко пич , другия сезон Пиоли няма да ни е треньор , защото се насра и на трите възможни фронта . Така , че мечтата ми наистина може да се сбъдне и да станем шампиони с новия , и определено ще стискам палци . Този коментар е бил редактиран от Kutinkata на Mar 24 2017, 00:05 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Шампион мога да стана на Фифа и ако искате да ви пратя print/screen
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Споко пич , другия сезон Пиоли няма да ни е треньор , защото се насра и на трите възможни фронта . Така , че мечтата ми наистина може да се сбъдне и да станем шампиони с новия , и определено ще стискам палци . И кой ще е новия? Чоло потвърди ,че остава на калдерон и през новия сезон,конте е абсурд ,както и друг по-читав треньор!!! Така че стискай палци за батко си стефчо,пич... Човека е с добър баланс от ПРЗ ,ич на уя ми че няма победи срещу по-големите,важното е че е с положителен баланс. С правилни трансфери и подготовка , батко ти стефан ще те зарадва ,споко... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Чоло, както е казал, че остава на Калдерон, така може и да си събере багажа в края на сезона. Сигурни неща във футбола няма и абсолютно нищо не се знае.
Колкото до Пиоли. Положителния баланс мен лично не ме интересува и топли, след като няма реално постигнати постижения, а именно - в момента сме извън топ 3, а и едва ли ще успеем да се намърдаме там. Освен това отпаднахме от Купата на Италия след загуба от Лацио в Милано и от Лига Европа също след загуба от не който и да е ами от... Апоел Беер Шева. И то загубихме с 2-3, след като поведохме с 2-0. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Banned Коментари: 373 Регистриран: 15-January 17 Град: Бургас Потребител No.: 9,465 ![]() |
7 години представянето ни е крах. Toчно на фона на тия последни 7 години крах и срам ,аз недоумявам защо към тоя момент искате да изхвърлите Пиоли ? ![]() След 7 години ,едва сега се видя светлина в тунела ,благодарение на Пиоли а вие искате да го изхвърляте ? Не мога да си го обясня ? Не сме в тройката ,защото Пиоли не пое отбора в началото на сезона . Де Бур изгуби 20 точки за първите 12 кръга . И защо според вас Пиоли другия сезон да не мачка водачите в класирането ,след като си направи силна селекция и стане още по силен Интер ? Аз не виждам основателни причини ? Аргументи нямате ,на фона на добрата игра ,която показва Интер при Пиоли . Този коментар е бил редактиран от ТРЕНЕРА на Mar 24 2017, 10:45 |
|
|
Guest_Sneijder_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Toчно на фона на тия последни 7 години крах и срам ,аз недоумявам защо към тоя момент искате да изхвърлите Пиоли ? ![]() След 7 години ,едва сега се видя светлина в тунела ,благодарение на Пиоли а вие искате да го изхвърляте ? Не мога да си го обясня ? Не сме в тройката ,защото Пиоли не пое отбора в началото на сезона . Де Бур изгуби 20 точки за първите 12 кръга . И защо според вас Пиоли другия сезон да не мачка водачите в класирането ,след като си направи силна селекция и стане още по силен Интер ? Аз не виждам основателни причини ,аргументи нямате ? Не мога да разбера за какво спорите от 3 дни? Аз харесвам Пиоли и му благодаря за всичко, но той НЯМА МАНТАЛИТЕТ НА ПОБЕДИТЕЛ ! Точка. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И защо според вас Пиоли другия сезон да не мачка водачите в класирането ,след като си направи силна селекция и стане още по силен Интер ? Аз не виждам основателни причини ? Аргументи нямате ,на фона на добрата игра ,която показва Интер при Пиоли . А твоите аргументи какви са? Кажи ми резултатите на отбора под ръководството на Пиоли срещу големите в Италия. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Между другото това , че ако Пиоли е бил от началото на сезона сме щели да сме в тройката също е малко поизтъркано . Не искам да убивам ничий надежди но гледам вас ви интересуват само сухите статистики , а те са , че в момента сме на 5-то място а най интерестното е , че откакто е дошъл Пиоли също сме на 5-то място , т.е. и в неговия период той е зад челниците . И друго ми е интерестно , от къде знаете , че ще направи сносна селекция той ? Къде сте го виждали да прави такава преди ? А колкото до светлината в тунела , не смятам , че е заради него , за първи път от толкова години след като сме завършили 4-ти се превличат за над 100 млн - европейски шампион , олимпийски шампион и шампион на ЛЕ и това без да се продава никой , нормално е да очакваме надграждане от миналия сезон , макар , че такова няма . Колкото до това кой ще го замени , аз съм за Чоло но ако не може той има сумати треньори които биха могли , човек ще каже , че ни води някой с визитката на Моу , а то сигурно половината в Серия А , имат по хубава визитка от Пиоли . Както някой каза благодаря му , че ни вдигна до няква степен и доизкара сезона но нека сега потърсим истински треньор , защото Пиоли цял живот само това прави , вдига отборите и доизкарва сезони а после шута отзад .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Banned Коментари: 373 Регистриран: 15-January 17 Град: Бургас Потребител No.: 9,465 ![]() |
А твоите аргументи какви са? Кажи ми резултатите на отбора под ръководството на Пиоли срещу големите в Италия. Моите аргументи са добрата игра ,малко ли е ? Кеф ми е да ги гледам в момента . От 7 години не ми е било кеф ,сега ми е кеф . И ако срещу големите пускаше Банега а не Марио и ако не беше променил схемата ,нямаше да загуби . Този коментар е бил редактиран от ТРЕНЕРА на Mar 24 2017, 12:04 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Моите аргументи са добрата игра ,малко ли е ? Кеф ми е да ги гледам в момента . От 7 години не ми е било кеф ,сега ми е кеф . И ако срещу големите пускаше Банега а не Марио и ако не беше променил схемата ,нямаше да загуби . Срещу Наполи не беше сменил схемата и играеше Банега но това им беше един от най лесните мачове този сезон . |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мда, точно заради Банега са загубите и аз точно така си мисля.. а колкото до добрите резултати. Ти ако гледаш Болоня и Сасуоло, аз гледам мача срещу Рома, където бяхме направо смешни и ни набутаха три гола на "Меаца". Гледам този срещу Наполи, където също отнесохме три парцала в Неапол. Срещу гобите имахме ли чисто положение въобще? Срещу мердите пък изравнихме буквално в последната минута. Специално за любителите на сухата статистика: 4 мача срещу големите, от които 1 равен и 3 загуби. Голова разлика: 3-9.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Моу следи двамата ни хърватчета.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Моу да дава Дармиан или Рохо и пара за Брозович , макар , че не ми се иска много да се разделяме с него .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Брозович от както в в Интер с нищо толкова не ме е впечатлил. Виж Перишич е друга бира. Ако ще се дава хърватин, да е Брозович, Ванко за сега да не се пипа, докато не дойде някой ала Ди Мария да го замени.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th July 2025 - 07:12 PM |