Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Еми Кутинка стани треньор тогава. Явно имаш ясни идеи как да се печелят трофеи. Че защо ще ставам треньор ? Защото смятам , че работата на треньора не свършва до там само да им каже когато водят с 2:0 - Не се отпускайте момчета . Въобще не виждам смисъл в това мнение , стани ти треньор и им казвай да не се отпускат . Гледам тренера е треньор по професия на малки деца , да каже дали им казва просто да не се отпускат .... иначе не съм съгласен , че след мачовете с Рома и Ювентус и Наполи имаме отбор който да ги бие , имаме отбор който да ги бие когато ги бием , въпреки , че помним Де Бур какво направи с Ювентус за доста по малко време от Пиоли . Колкото до стила на Моу и Чоло и от друга страна този на Сари и Пеп да кажем , това е въпрос на мнение и няма какво да спорим , всеки харесва различен стил . Аз също не смятам , че Пиоли е чак толкова атакуващ смелчага , особенно при гостуванията ни , нека си го признаем , това с Торино можеше да ни последва и при гостуванията на Удинезе , Сасуоло , Болоня и Палермо , имахме късмет но срещу по силните се искат и качества освен късмет които видяхме , че Пиоли няма. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
Сгрешил е защото бил слабак. Ами че то и перишич ако не пропускаше ,сега сигурно къде щяхме да сме , пропусна защото е слабак ли? И икарди можеше да реши няколко мача(включително с пропусната дуспа) и миранда ако не си беше изкарал червен картон. Който не е в играта,той не греши.
Според мене пиоли ще си вземе уроците и от новия сезон ще сме готови за тройката. Всички грешат,мислите си ,че чоло илу ноу понякога не объркват схеми,тактики и състав ли ![]() Вижда се че човека работи с хъс,дайте му малко време. Пое един разбит и демотивиран отбор и го възстанови. Стига с това хленчене и дъфчене на едно и също!!!! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
GdS - Sanchez-Inter, the contacts already underway. And Suning preparing an offer.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Просто е объркал ... абе колко точно да е объркал , разбирам да е просто грешка когато стане 1-2 пъти , но когато паднеш от Ювентус , Рома , Наполи и отпаднеш от Лацио и Беер Шева ми идва повечко за грешка от която си взимаш поука . Моу и Чоло бъркат но техните отбори са в борбата за ШЛ и ЛЕ , както и за четворката в държавите им , това вече е грешка от която някой си взима поука . Иначе сте прави , спора е безмислен и всеки е с мнението си , нека дочакаме края на сезона и 2идим какво ще стане .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Кой хленчи и дъвчи едно и също? В няколко поредни поста чета, че Пиоли бил поел разбит и демотивиран отбор. Два пъти написах, че това никой не му го отрича, но не знам защо продължаваш да го изтъкваш? Всеки бил допускал грешки. Да, така е, но тук говорим за една поредица от грешни решения, които Пиоли взе и то в най-важните мачове през сезона, когато трябваше да направим решителна стъпка към топ 3. И след всяка негова грешка си повтаряме едно и също, а именно, че ще си извади поука и повече няма да повтаря стари грешки, но аз все още не мога да кажа, че си е взел правилната поука, тъй като засега не съм видял нещо подобно. Той трябваше още при първия провал с грешната схема да се усети, че тази схема не работи, защото просто е неефективна. А той какво направи? Точно обратното. Отново заложи на нея и пак се провали. Чакам с нетърпение дербито срещу мердите и мача срещу Наполи да видим как ще подходи и тогава пак ще дискутираме.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
Виж какво, дори да бяхме хвърлили 500млн за трансфери,работата на пиоли беше да вдигне отбора , той го направи това!!! Нека проведе подготовката , да направи меркатото и чак тогава ще имате право да сте недоволни от него.
Аз съм плътно зад него , от другия сезон ще мачкаме... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Дано! Всички искаме Интер да мачка, но да мачка отбори като Ювентус, Милан, Наполи и Рома, а не само Каляри, Сасуоло и Аталанта
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Всичко под ножа!!!
Както на вас не ви пука за хубавия футбол , на мен може да не ми пука за победите ,важното е да са победи ,пък ако ще и срещу рилски спортист да са!!! Споко приятели,от новия сезон батко ви стефчо ще ви затвори устите,нека да е жив и здрав само ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз не съм съгласен , че работата на Пиоли е била просто да победи някой слабак и това , че отпаднахме с него от ЛЕ , купата а и в серия А не влезнахме в тройката да се подминат всички тези провали с лека ръка , само и само защото леко е надградил над ФДБ . Според мен ще му бият шута , защото се провали както и този пред него , защото по същата логика трябваше да изчакаме и де Бур да проведе подготовка , че да го съдим , ама ние не сме някой слабак , да им даваме по 50 шанса . Моето мнение ( а и желание ) е , че Сунинг ще изгонят Пиоли лятото .
Този коментар е бил редактиран от Kutinkata на Mar 22 2017, 12:34 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Сунинг ще го махнат евентуално, когато имат 100% потвърждение не Симеоне или някой от неговия калибар, че ще ни води. До тогава ще си караме с Пиолката.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Всички треньори които ни подхождат са заети. Пиоли ще си стои до 2018 ,тогава договора на чоло с атлети свършва и той идва при нас барабар с грийзман...
Аз бих сменил пиолката само за 4 треньора - чоло , конте , жардим или спалети. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тоя Жардим кой беше и какво е спечелил досега?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ще спечели той,само стой и гледай кво става тука до 2-3г.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе той нека първо спечели, пък после ще говорим.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 422 Регистриран: 4-January 08 Град: София Потребител No.: 450 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Дискусията е интересна. Всеки може да харесва какъвто си иска футбол, но в съвременния комерс най-важни са победите. Те водят след себе си повече телевизиоона аудитория, продажба на артикули и ред други бизнес дейности. Нито един собственик няма да подмине с лека ръка това и да се примири ако отбора му цъка с топката в свое владение по-голяма част от двубоите, пък ако победи добре, ако не държали сме топката.
В тоя ред на мисли в ДНКто на Интер е футбола с желязна защита, брутална преса и подсигуряване когато противника играе с топката и мълниеносни контри. Неслучайно най-големите успехи на отбора са постигнати с този стил на игра. На някои може да не им харесва, но фактите са си факти. Всички помним какво причинихме на прехвалената Барселона през 2010 в Милано именно с този футбол, който най-малкото може да се нарече дефанзивен. По мое мнение именно заради това на пейката на Интер е нужен човек мотиватор, човек с топки, човек умеещ да чете играта с няколко хода напред. Човек като Чоло. Моите уважения към Пиоли, но той според мен не е човека ако ще гоним големи цели. Мен лично не ме топлят победи над Каляри и Удинезе например, а срещу Рома да изглеждаме като първолаци. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
догодина всички ще са ни жертви!!!!
пиоли почна от малките ,догодина е ред на големите!!! и от сезон 17/18 серияА ще праща 4 отбора в шл. Този коментар е бил редактиран от inter_ruse на Mar 22 2017, 21:06 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Всъщност от сезон 2018/2019, а не от следващия
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() nerazzuro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER ![]() |
А дано,но нз дали феновете на отбора имаме търпението вече.7 години представянето ни е крах.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Пиоли щял да ни прави шампиони другия сезон
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th July 2025 - 08:39 AM |