IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

> ПИШЕТЕ НА КИРЛИЦА !!!

МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!

597 страници V  « < 31 32 33 34 35 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Трансферни слухове
Оценка 5 V
INTERМilano
коментар Aug 10 2014, 18:44
Коментар #641

JZ4ever

Група: Members

Коментари: 8,180
Регистриран: 21-June 09
Град: Стара Загора
Потребител No.: 1,537

Спешно ни трябва още един нападател освен Освалдо, че ако разчитаме на Икарди да ни вади кестените от огъня, не ни чака нищо добро !

--------------------

____________PAZZA INTER!!!_____________
Go to the top of the page

+Quote Post
Provenzano
коментар Aug 11 2014, 00:54
Коментар #642

Модератор

Група: Inter-Bulgaria.Team
Коментари: 24,496
Регистриран: 16-April 11
Град: Петрич
Потребител No.: 9,069

В Интер горди: Отказахме оферта от 25 милиона за Икарди

Директорът в Интер Пиеро Аузилио разкри, че клубът е отхвърлил предложение на стойност 25 милиона евро за своя нападател Мауро Икарди.

„Нерадзурите“ определено са един от активните отбори на трансферния пазар, а според различни медии интерес към аржентинския играч е имало от страна на Монако, Рома, Ливърпул и Атлетико Мадрид.

„Вече получихме оферта за над 25 милиона евро за Икарди и я отказахме“, каза Аузилио.

„Той и Матео Ковачич са непродаваеми, защото са фундаментална част от нашия проект.“

„Ние градим отбор, като имаме предвид определени икономически параметри. Избираме, като следваме идеите на Валтер Мадзари, само играчи с огромна амбиция, чувство за принадлежност, целеустременост и природен талант.“

„Кой още ще привлечем? Макар че това няма да бъде сензация за медиите, не изключвам възможността това да бъде съставът ни за новия сезон. Дали Гуарин ще остане? Да, с него също“, допълни Аузилио.

+Quote Post
THE_GAME
коментар Aug 11 2014, 06:52
Коментар #643

`GEO`

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 2,818
Регистриран: 11-May 06
Потребител No.: 11

И ако приемем, че имаме 2-ма типични тарани в лицето на Освалдо и Икарди, то ни трябва още един нападател от типа на Паласио. По-раздвижен, който да гравитира около тарана, да търси празни пространства, да излиза по фланговете и т.н. При положение, че Йоветич трудно ще го вземем - и заради трансферната сума, и заради заплатата, и заради евентуалната конкуренция от страна на юБе, и заради ситуацията с нападателите в Сити - може би Черчи остава идеалният вариант. Не знам защо досега не се направиха постъпки да се привлече. Всъщност върти ми се едно подозрение в главата и то е, че наистина е имало някакви разговори за Лавеци.

--------------------
Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more

+Quote Post
Provenzano
коментар Aug 11 2014, 08:45
Коментар #644

Модератор

Черчи в последно време доста упорито го свързват с мердите и нищо чудно ако не направим нещо по въпроса да се озове на "Меаца", само че не с нашия, а с червено-черен екип. Продължавам да си мисля, че Чичарито остава опция за нападението ни, макар че мексиканеца е от онези нападатели, които по-скоро стоят в/около малката пеналтерия и дебнат за грешка на вратаря/защитниците или пък за добър пас от свой съотборник. В Манчестър Юнайтед не получава много голям шанс за изява особено в последните два сезона и най-логичното нещо е през новата кампания да потърси друго предизвикателство освен ако Луис Ван Гаал не му обещае да разчита на него, в което се съмнявам с оглед появилите се спекулации почти навсякъде, че холандския мениджър иска да се раздели с Чичарито.

+Quote Post
inter_ruse
коментар Aug 11 2014, 10:21
Коментар #645

Със синьо-черно сърце

Коментари: 5,214
Регистриран: 26-January 13
Град: Русе
Потребител No.: 9,265
Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito

няма да е зле да обърнем внимание и на подолски.
вчера гледах сити-арсенал и ми се стори , че полди ще има прекалено малко играво време за играч с неговото име.
cанчез,йозил,касорла,уолкот,чембърлейн,рамзи - все футболисти които ще са предпочетени пред него според мене (ако са здрави де)
по-лесно би било с него отколкото с йоветич , а вчера стеван не беше нищо особено - смея да твърдя , че не е кой знае кво повече от подолски (плюса му е , че е по-млад)
а за чичарито вече е късно - имаме си икарди и освалдо! трябва ни лек нападател - полдито е идеален.

Този коментар е бил редактиран от inter_ruse на Aug 11 2014, 10:24

--------------------

+Quote Post
enjoy
коментар Aug 11 2014, 10:43
Коментар #646

Интер Маняк

Коментари: 1,281
Регистриран: 21-May 14
Потребител No.: 9,342

Йоветич беше трагедия вчера, трябва ни десен бек и Роландо, Паласио си е класа за Сериа А и може още една година да издропа, парите трябва да идат посока десен бек:

Сунига (свързахме се в началото на лятото шефа на Наполи иска 30 милиона тоез за 15-20 би го продал)
Дани Алвеш (след купуването на Матьо.. Дани Алвеш трябва да си даде сметка че времето му в Барса приключи, лошото е че ПСЖ им е проблем само този пост и ще го вземат)
Ван Дер Вил (ако Дани Алвеш премине в ПСЖ то незабавно трябва да ги атакуваме за него, лично на мен ми харесва играта му не се олисва в предни позиции и покрива добре зоната си)
Дарио Сърна (стар но може би най-добрия бек който не игра незнайно защо в силно първество)
Рафаел от Ман Ю (не ме впечатлява особенно но е за продан а вместо Джонатан е просто световна класа)

Ако се сетите за някой десен бек дайте идея, аз давам тези които ми минават на първо четене... и съм за Сунига, има проблем в Наполи заради конкуренцията а при нас ще е твърд титуляр, макар и че няма да е обичан от бразилците ни в отбора заради контузията на Неймар който поне можеше да намали на 7:2 срещу Германия smile.gif)))

....то няма и голям избор в световен мащаб, най-добрите на тази позиция са Лам и Сабалета...

Тоез Интер търси десен бек поне интереса ни към играчите е все там... но не ни се дават пари там, дано след мача в Франкфурт се отпусне някой лев там иначе ще ни пробиват всички от там, аз като фен го виждам камо ли треньорите на противниците...

Нападател не е проблема а това че с тази тактика ни трябва добър десен бек... Но ако променяме тактиката на 4-3-2-1 Черчи и Подолски е най-доброто което може да позволим въпреки че заплатата на Подолски не я знам.... и Лаксалт да остане (има офицялна оферта от Алмерия), или Тохир ако иска да направи нещо да купи Juan Guillermo Cuadrado и да върне Интер там където му е мястото... разбира се това последното не е сериозно...

+Quote Post
Ricardo
коментар Aug 11 2014, 10:44
Коментар #647

Интер Фен

Коментари: 431
Регистриран: 12-April 13
Потребител No.: 9,284

Полди в действителност би бил много интересен вариант за атаката ни.Може да играе навсякъде по нападението,разнообразен е,има добра скорост,а и ще ни излезне сравнително евтино.Приближава 30-те и Арсенал няма да искат повече от 10 млн. за него. според мен.Имаше по едно време някакви слухове за него ама те бързо бързо се изпариха.

+Quote Post
Provenzano
коментар Aug 11 2014, 10:47
Коментар #648

Модератор

Заплатата на Подолски към днешна дата в Арсенал е 75 000 паунда на седмица. Това поне показва тази статия, която е публикувана само преди няколко дни.
http://www.tsmplug.com/football/arsenal-pl...lary-list-2014/

За поста десен бек не знам от къде ви идват идеи за футболист като Дарио Сърна, който е на 32. Няма никакъв смисъл според мен.

Иначе ако ПСЖ наистина купят Алвеш, то това почти сигурно ще значи, че Ван дер Вийл ще бъде продаден. Може да се пробваме за него, стига да не ни искат майка си и баща си като трансферна сума. Преди няколко лета холандеца беше спряган усилено за трансфер в Интер, който така и не се осъществи тогава, но защо да не се случи сега, макар че в момента няма никакви слухове около евентуално негово привличане.

Дебюши е приличен десен бек с добро включване по крилото и хубаво центриране, но той вече премина от Нюкасъл в Арсенал това лято за около 15 млн евро.

И все пак поне към този момент не смятам, че въобще търсим десен бек. По-скоро ще се опитаме да привлечем още един офанзивен футболист до края на меркатото.

Отново ни свързват с Фабиан Шер.
http://www.transfermarketweb.com/?action=r...mp;idsel=145198

+Quote Post
inter_ruse
коментар Aug 11 2014, 11:48
Коментар #649

Със синьо-черно сърце

рафаел да идва - джонатан да напуска

--------------------

+Quote Post
cheffo
коментар Aug 11 2014, 17:38
Коментар #650

Със синьо-черно сърце

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 3,716
Регистриран: 5-February 11
Град: варна
Потребител No.: 9,020

Според Goal.com , Ето'о иска да се завърне в Интер, затова бави с отговора си Аякс. Проблем е заплатата му и възрастта. - http://www.goal.com/en-za/news/4682/transf...08/11/5027581/-

Още една фантастична новина - Подаракът на феновете от Тохир, може да се окаже Шакири ( Аз не бих отказал и Шакира smile.gif ). Играчът ще струва около 18 млн. - http://www.sempreinter.com/2014/08/11/agen...ft-to-the-fans/

Колкото до Ван Дер Вил, гледал съм му няколко мача в ПСЖ и мога да кажа, че е доста зле. Даже ми се струва, че в момента са на едно ниво с Джонатан. Рафаел не би бил лоша инвестиция, разбира се зависи от цената и заплатата му.

--------------------

+Quote Post
Ricardo
коментар Aug 11 2014, 18:09
Коментар #651

Интер Фен

Коментари: 431
Регистриран: 12-April 13
Потребител No.: 9,284

Ако ще взимаме някой посредственяк като Бонбони,по-добре да си върнем Ето'о наистина..
Иначе Шакири би бил чудесно попълнение.След тази нулева и съмнителна селекция без почти да са дадени пари ако Тохир към края на прозореца не изкара 20-25 млн за сериозен играч ще е голямо разочарование пазара....

+Quote Post
Provenzano
коментар Aug 11 2014, 18:23
Коментар #652

Модератор

За Шакири и аз съм с двете ръце За. Много талантлив играч със страхотна скорост и техника.

Малко няма да се впише в схемата 3-5-2, но пък е крайно време вече Мадзари да помисли върху нейната смяна.

+Quote Post
inter_ruse
коментар Aug 11 2014, 20:38
Коментар #653

Със синьо-черно сърце

шакири ще е истински удар , обаче немога да си представя при нас толкова млад и класен футболист unsure.gif

--------------------

+Quote Post
inter_fen
коментар Aug 11 2014, 23:40
Коментар #654

Със синьо-черно сърце

Коментари: 5,564
Регистриран: 6-August 07
Потребител No.: 391

Шакири е отличен футболист, но ми се струва малко недостижим на този етап. Много бих се зарадвал, ако Ето'О се завърне с договор за 1+1 година и разумна заплата, има с какво да помогне.

+Quote Post
enjoy
коментар Aug 12 2014, 09:25
Коментар #655

Интер Маняк

Коментари: 1,281
Регистриран: 21-May 14
Потребител No.: 9,342

Ето'о е най-доброто което може да вземем с нашите "милиарди за трансфери", не е стар все пак е от Африка а там може да се играе на висота дълги години (Дрогба). Ако го вземем ще имаме Топ нападател всички други имена са просто смешни пред класата, скороста, техниката и хитроста в наказателното поле, ясно че има висока заплата но ако му дадем 4 и бонуси.. жена му все още живее в Милано така че тук ще си изкара 2 години при нас, Ювентус щяха да го вземат и щяхме да завиждаме сега ни бил стар айде мерси Бака и Чичарито пред Ето'о, мисля че с него ще завършим атаката, Шакири не е реална цел, те отказаха на Ливърпул сега пък изведнъж е за продан не на мене тия....

Само искам да вметна ако да кажем вземем Ето'о (без пари) и Биянбяни с размяна за Скелото + 5-6 милиона за какво ще продаваме играчи като ще сме дали 10 милиона за трансфери това лято, ще печелим пари или ще инвестираме, нищо чудно ако слуховете за оттеглянето на Морати да са верни, то и аз почвам да се изнервям с нашите далавери....

Новините днес:

Лаксалт иска в Емполи НАЕМ
http://www.sempreinter.com/2014/08/12/di-m...t-wants-empoli/

Роландо ще дойде и ако Силвестре (ПРОДАЖБА) отиде в Дженоа заедно с Мбайе (НАЕМ), Кампаняро може и да остане аз съм за да има пълни 3:3 защитници тоез 6 централни че Медел го искам за дефанзивен повече...
http://www.sempreinter.com/2014/08/12/rola...efender-leaves/
http://www.sempreinter.com/2014/08/12/sm-s...etails-missing/

EDIT: Порто купиха защитник така че Роландо си го смятайте за наш (Иван Маркано от Рубин Казан)

Гуарин е свързван с Тотнъм (иска ми се да имаме силни два състава, тъй като поне полуфинал ще е позитивно участие в ЛЕ)
http://www.sempreinter.com/2014/08/12/uk-t...ace-for-guarin/

Медел е наш но пък е с кунтузия, направо си почваме със стария състав, Освалдо и Медел въобще не са тренирали цяло лято и са назад с подготовката....

Относно Дани Алвеш съм се объркал тотално тъй като ПСЖ пуска новия Серж Орие там (той е ляв, но там имат Дигне) тоез Дани Алвеш е свързван само с нас, даже сутринта го четох някаде че само ние имаме Интерес... аз си пожелавам ДАНИ АЛВЕШ и ЕТО'О пък Вие си искайте Черчи (надценен) и Рафаел(слаб бек)

Това е 11-ка на която бих имал доверие... но only in my dreams ... / и резервните 11...

Този коментар е бил редактиран от enjoy на Aug 12 2014, 09:52

+Quote Post
Provenzano
коментар Aug 12 2014, 10:07
Коментар #656

Модератор

Алесио Черчи е всичко друго, но не и надценен футболист. През миналата година двамата с Чиро Имобиле дърпаха Торо сами. Няма да има нужда от никаква адаптация към Калчото и най-важното, че е от типа по-раздвижени футболисти, от който към момента имаме по-голяма нужда, а не от онзи тип голаджии, които чакат в малкото наказателно поле. Може да играе на крилото, а също така и като втори нападател. За Ето'о каквото и да си говорим вече си е на годинки и мисля, че неговото време отмина.

+Quote Post
Kutinkata
коментар Aug 12 2014, 15:28
Коментар #657

Със синьо-черно сърце

Коментари: 6,596
Регистриран: 21-July 10
Потребител No.: 2,928
Любим Играч: javier zanetti

Тоя пич фена на Биябияни - enjoy кви ги ръси не е истина ...Да сме взимали Ето'о и Алвеш , да сме им плащали големите заплати и ако се класираме за ШЛ правим наново отбор тъй като за Ето'о и Алвеш ще трябва да се чудим как да се отрвем . Не става така момчета , не можем да даваме по 10 млн и огромно заплати за играчи който има остава 1-2 сезона и така да се гради отбор за бъдещето . Написал ми тоя пич като на мениджъра отбор с титуляри Видич , Паласио , Алвеш , Ето'о и се кефи , че така ставало .. Иначе ако махнем тези небивалици добър трансфер ми се вижда Черчи в атака , футболист от който определено имаме нужда , но мернах и слухове за Шакири , ако това е истина и имаме някакъв шанс трябва със сигурност да го вземем , уникален футболист . Близо сме до едно успешно лято но в същото време и сме далеч от едно такова , всичко зависи от последните 20-тина дни .

+Quote Post
Stanilov
коментар Aug 12 2014, 16:34
Коментар #658

Заинтересован Интерист

Коментари: 195
Регистриран: 19-May 13
Потребител No.: 9,289

Цитат(Kutinkata @ Aug 12 2014, 16:28 ) *
Тоя пич фена на Биябияни - enjoy кви ги ръси не е истина ...Да сме взимали Ето'о и Алвеш , да сме им плащали големите заплати и ако се класираме за ШЛ правим наново отбор тъй като за Ето'о и Алвеш ще трябва да се чудим как да се отрвем . Не става така момчета , не можем да даваме по 10 млн и огромно заплати за играчи който има остава 1-2 сезона и така да се гради отбор за бъдещето . Написал ми тоя пич като на мениджъра отбор с титуляри Видич , Паласио , Алвеш , Ето'о и се кефи , че така ставало .. Иначе ако махнем тези небивалици добър трансфер ми се вижда Черчи в атака , футболист от който определено имаме нужда , но мернах и слухове за Шакири , ако това е истина и имаме някакъв шанс трябва със сигурност да го вземем , уникален футболист . Близо сме до едно успешно лято но в същото време и сме далеч от едно такова , всичко зависи от последните 20-тина дни .

Много точно казано!!!! Няма смисъл да кърпиме там,където има ръжда,трябва ново купе.Видич каза,че се е съгласил да дойде при нас,защото му е харесал проекта на Интер,ако вземеме Ето го и Симуланта(ще ме е срам,ако дойде),както и други такива,които освен,че вече са ненужни за големите отбори то и заплатата им е голяма,то това няма да бъде проект,а ще бъде продължение на абсурдната политика на клуба наред с Бранка,която ни доведе до тук.Според мойте виждания,които лежат на анализа,за да сме сигурни,че взимаме играч,който ще повиши класата на отбора то той трябва да бъде искан от силните клубове,а това,което ние правим е точно обратното,интересуваме се от футболисти и взимаме такива,които са дали много на футбола,но вече не са значими и ползотворни за клубовете си и поради по-ниската си цена и загасващата им кариера Интер е перфектната дестинация за тях.Какво означава топ играч,това,което Ерик ни обеща? Нито Чичарито,нито Джеко,нито Йоветич,нито Ето о в момента,нито Бака,нито Освалдо,нито Подолски нито никой от спряганите не е топ играч,да Йоветич и Джеко са доста добри варианти и играчи,но защо ли точно те най-бързо отпаднаха от сметките ни?Защото и другите отбори и ръководства знаят,че това са силни играчи,дори и да бяха ненужни в Ман. Сити щяха да отидат я в Ювентус,Ливърпул,Дортмунд,Юнайтед,Монако,Наполи,Рома,Челси,не само,защото не можем да си позволим техните възнаграждения,а и защото ние сме извън големия футбол,извън битката за каквито и да е трофеи.Когато не си привлекателна дестинация за големите футболисти и големите таланти има само един начин да ги склониш и това са ПАРИТЕ,както процедираха в Русия,Турция,Монако,преди това ПСЖ и Сити.Ние нямаме пари,съответно ще се пазариме с месеци за играчи трета класа и такива,които ще си възраждат кариерите при нас.Затова и в момента основни играчи,че даже и капитани са ни: Нагатомо,Джонатан,Ранокия,Алварез,и играят такива като Кузмата,Силвестре,Андреоли,залагаме на Каризо,който във всеки мач прави по две,три фрапантни грешки като Юргано Кунчев,вместо да си приберем Барди.Добре,че поне сме си взели поука от случая с Коутиньо и няма да продадем Ковача и Икарди.Искаме Бонбони,а той преди няколко години си беше наша собственост заедно с Коутиньо.И ще изпускаме Снайдер понеже от днес за утре решаваме,че тавана ще ни е към 3 милиона за заплати,как може да очакваш такъв топ играч като Уесли,който в момента го искат от Юнайтед да взима 3 милиона и да седи.Невъзможно.Какви бяха тия трансфери на Скелото,Кузмата,Силвестре,Белфодил,Андреоли,Кампаняро,Перейра,Роки?Анонимници пълни.С таван 2 милиона и половина и с покупателна сила от 9 милиона разделена на три транша и наеми на ненужни нивото ни ще бъде като за отбор на ниво 5,6 място в Италия и чат пат четвърти,а не ниво на Гранд.Смятам,че Фреди играе кофти цял сезон,както и дръги футболисти,защото Мадзари не ги използва правилно,буквално ги мъчи

+Quote Post
Stanilov
коментар Aug 12 2014, 16:51
Коментар #659

Заинтересован Интерист

Коментари: 195
Регистриран: 19-May 13
Потребител No.: 9,289

Освен това мое мнение е ,че Ернанес го взехме година две по-късно отколкото трябваше,за един полусезон даде много по-малко от очакваното,смятам,че преди време,когато го искаха всички силни отбори беше топ играча,сега вече не е същия и може да играе само едно полувреме на силни обороти.Можеше за 20 милиона да вземем Имобиле сега,може все още за малко по-малко и Черчи да вземем,обаче друго си е наеми,бартери,и накрая Освалдо в Интер,дето от Саухямптън се молеха на господ да се отървът от него.Всепак смятам,че привличането на Додо е удар,не беше оценен подобаващо от Рома или по-скоро не се вписваше на техния стил,тук сериозно раздвижи играта,Медел също смятам,че е удар в десетката,футболист направил впечатление с изявите си на световното и с неговата борбеност и конвертируемост на отделните позиций направо си е два играча в една трансферна сума.Видич също много добре и от маркетингов и от игрови ъгъл погледнато,Венага се виждат лидерските му умения,хладнокръвието и спокойствието,което придава на играчите около него,респекта,който изпитват другите играчи и головия му нюх при статичните,не на последно място в Италия не се тича толкова много и за без нито една стотинка трансферна цена ще поиграе още три сезона преспокойно на топ ниво.Мвила ми е слабичък за момента и неориентиран,но дано това да е момент на адаптация,а не сгрешен трансфер.До края ни трябват двама футболиста:дясно крило и човек,който може да играе на позицията лек нападател и атакуващ халф(Черчи).

+Quote Post
Provenzano
коментар Aug 12 2014, 17:12
Коментар #660

Модератор

^ Доста добър анализ и оценка на временната ситуация в отбора на колегата Stanilov. Поздравления и пиши по-често.

Съгласен съм с почти всичко, но с много леки изключения. Не смятам, че Йоветич не е топ футболист. Ако го привлечем това ще бъде удар не в десетката, а много повече. Стеван безспорно е играч от световна класа каквито в Калчото в момента се броят на пръстите на едната ръка. Лошото в случая е, че ако Сити наистина вземат решението да го продадат, както каза ще се наредят на опашката отбори като Ювентус, Монако и най-вече с парите си ще ни го отмъкнат. Черногорецът не се намира в онази топ форма, в която беше във Фиорентина, но това е напълно нормално с оглед на това, че Сити го използват много рядко, а липсата на игрова практика няма как да не рефлектира върху формата.

Да, Интер не е онзи Интер, който беше преди четири години. Интер стигна до тук заради постоянните еднотипни и глупави грешки на различните ръководители минали през клуба, а някои от тях и все още на работа в него. Колкото и обаче с носталгия да гледаме назад във времето, няма как да се върнем и да променим нещо. Единственото смислено, което можем да направим в случая е по най-добрия начин да преосмислим грешките си и да извадим правилните поуки от тях за да не ги повтаряме и в бъдеще.

М'Вила най-вероятно ще има нужда от малко по-дълъг адаптационен период и ние тифозите ще трябва да сме търпеливи към това момче. Докато играеше във Франция беше определян за голям талант и т.н. Не случайно дълго време беше харесван от Арсен Венгер и свързван с трансфер в Арсенал, само че избра парите на Рубин и предпочете да отиде в Русия, което се оказа доста лош избор. Проекта, който имаха в Казан бързо рухна, а Ян изгуби инерцията, която беше набрал от мачовете във френската Лига 1 и формата му значително поспадна. Във всеки случай е много по-добър вариант от доста футболисти минали през Интер в последните няколко години.

Додо до този момент е една от приятните изненади от летните ни покупки. Със сигурност не съм очаквал по такъв начин да се включи в мачовете и по такъв начин да раздвижи играта ни по левия фланг. Както казах и преди няколко дни, ако продължава да играе по подобен начин нищо чудно да измести Нагатомо от титулярния състав, в което разбира се няма нищо лошо, защото се вижда, че поне като желание, а и енергия към този момент превъзхожда японеца.

Съгласен съм и с факта, че ни трябва още един нападател. Малко по-раздвижен или лек, както го наричаш ти. Това е видно за абсолютно всички фенове и привърженици на отбора. В момента в нападение имаме Освалдо, Паласио, Икарди и Бота, а четирима нападатели са крайно недостатъчни при все, че ни чакат мачове и в турнира Лига Европа, а и все още не мога реално да преценя качествата на Бота и честно казано не му имам особено голямо доверие.

Във всички случаи предстоят едни много важни и интересни около три седмици до края на меркатото (ако не се лъжа мернах някъде, че тази година в Италия затваря на 2 септември). В никакъв случай не мисля, че сме приключили с покупките и очаквам голямото име да се появи някъде към края на месец август, а до тогава нямаме особено голям избор и ще трябва да запазим търпение и спокойствие.

+Quote Post

597 страници V  « < 31 32 33 34 35 > » 
Reply to this topicStart new topic
21 потребител(и) четат тази тема (21 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 10th July 2025 - 08:49 PM
Buy sports equipment online