Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
От Атлетико са казали, че Симеоне ще изпълни договора си с тях, така че ако не лъжат не виждам смисъл за смяна. Освен ако и при Пиоли не се стринем в един момент.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
В момента сме в добра победна серия и има всички изгледи на хоризонта тя да продължи, така че за момента е нормално слуховете да стихнат. Сигурен съм, че когато дойде време Пиоли да бъде заменен, едно от имената със сигурност ще бъде Диего Симеоне.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() nerazzuro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER ![]() |
Дано Сунинг се бръкнат и вземем Галярдини,Бернардески и Дармиян.Тоя Лейва е кръпка ненужна.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Силни имена но защо тоя Пиоли говоря често за лятото , да не смята да си подобри рекорда в кариерата и да изкара и втори сезон при нас ? А защо не? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Само да предупредя, не бързайте да хвърляте камъни по Лейва , после да не се върнат във вашата градина, както стана навремето с Милито. Бай Брадър всичко вижда.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Само да предупредя, не бързайте да хвърляте камъни по Лейва , после да не се върнат във вашата градина, както стана навремето с Милито. Бай Брадър всичко вижда. Не, че нещо, но всеки път, когато ни свързват и взимаме поредния анонимник се дава примера с Милито, но досега той така или иначе никога не се е повторил. И сега също, едва ли ще се повтори. И въпреки това, ако все пак стане така както казваш, аз поне се съмнявам, че някой от нас няма да бъде щастлив. Този коментар е бил редактиран от Provenzano на Dec 28 2016, 17:30 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Не знам защо слагате Лейва в графата анонимник, след като не е такъв.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
А защо не? Този треньор е сменил 13 отбора последните 15 сезона , някак не ми се вярва сега при нас да изкара и втори сезон ( това май му се е случвало 1-2 пъти в кариерата ) та чак и лятна селекция да прави ( това незнам дали и 1-2 пъти му се е случвало ) . Все се надявах да е временен вариянт а лятото да дойде някое по голямо име . |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() nerazzuro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER ![]() |
Той и Алегри не ставаше ама...виждаме
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Гобите с тая конкуренция в Калчото и мене да ме сложат треньор ще мачкам
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да ама преди тези 4 сезона в Милан, Алегри също беше в посредствени отбори, но там му дадоха шанс. Не виждам какво точно ви пречи Пиоли при положение, че взе отбора в голяма дупка и успя да го стабилизира за нула време. Единствената загуба в първенство беше срещу Наполи, които са един от най-силните отбори в Италия последните години, така че не мисля че е някакъв "позор" това.
Със парите на Сунинг, основната ни лятна цел е Алексис Санчес, който не иска да преподписва засега. - http://www.calciomercato.com/en/news/inter...ir-sleeve-77802 -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Отборите започнаха със силни трансфери,а ние с Лукас Лейва и ще преподпишем с Нагатомоф...Дано поне Мело и Йоветич ги шитнем.Ранокия няма какво да го споменвам,пазим си ги двамата с Нагатомоф
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Като цяло нямаме силна фигура,която да ни урежда качествени футболисти с някои изключения разбира се.В отбора се доведоха такива футболни недорозумения че няма и накъде,а и си изпускаме трансферните цели.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да ама преди тези 4 сезона в Милан, Алегри също беше в посредствени отбори, но там му дадоха шанс. Не виждам какво точно ви пречи Пиоли при положение, че взе отбора в голяма дупка и успя да го стабилизира за нула време. Единствената загуба в първенство беше срещу Наполи, които са един от най-силните отбори в Италия последните години, така че не мисля че е някакъв "позор" това. Е Алегри беше доста млад когато отиде в Милан , въобще не мисля , че сравненията между Алегри и Пиоли са адеквстни , все едно да сръвняваме Каднрева с Меси . Нищо не е стабилизирал за сега , отпаднахме от ЛЕ заради загубата от Беер Шева под ръководството на Пиоли , ако бяхме взели мача се класирахме . А Сари му изнесе урок какво е да си треньор . Може да използвам импулса от уволнението на Де Бур максимум до края на сезона , после празния балон на Пиоли ще се спука , ако до тогава не е де. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
Е Алегри беше доста млад когато отиде в Милан , въобще не мисля , че сравненията между Алегри и Пиоли са адеквстни , все едно да сръвняваме Каднрева с Меси . Нищо не е стабилизирал за сега , отпаднахме от ЛЕ заради загубата от Беер Шева под ръководството на Пиоли , ако бяхме взели мача се класирахме . А Сари му изнесе урок какво е да си треньор . Може да използвам импулса от уволнението на Де Бур максимум до края на сезона , после празния балон на Пиоли ще се спука , ако до тогава не е де. колега,наистина отекчаваш хората с коментарите си. само плюеш,критикуваш и изтъкваш отрицателните страни на нещата (нищо ,че са повече от положителните) погледни малко по-оптимистично,дай време на пиоли ,не бързай със заключенията ,не действай като тинейджър... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е Алегри беше доста млад когато отиде в Милан , въобще не мисля , че сравненията между Алегри и Пиоли са адеквстни , все едно да сръвняваме Каднрева с Меси . Нищо не е стабилизирал за сега , отпаднахме от ЛЕ заради загубата от Беер Шева под ръководството на Пиоли , ако бяхме взели мача се класирахме . А Сари му изнесе урок какво е да си треньор . Може да използвам импулса от уволнението на Де Бур максимум до края на сезона , после празния балон на Пиоли ще се спука , ако до тогава не е де. Добре, значи по твоята логика Манчини е ебаси и добрият треньор, защото миналата година надигра Сари два пъти при това. Или пък треньорът на Дженоа (дори не му знам името) е супер треньор, защото вкараха по три гола на Ювентус и Милан и ги биха. Незнам защо омаловажаваш резултата на Пиоли дотук, защото според мен 4 победи, 1 равенство и 1 загуба е добър резултат, като се има предвид, че 4 от отборите са Милан, Наполи, Фиорентина и Лацио. Манчини имаше подобни съперници, когато смени Мадзари и пак започна с дерби с Милан и само за сравнение има 1 победа, 3 равни и 2 загуби. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре, значи по твоята логика Манчини е ебаси и добрият треньор, защото миналата година надигра Сари два пъти при това. Или пък треньорът на Дженоа (дори не му знам името) е супер треньор, защото вкараха по три гола на Ювентус и Милан и ги биха. Незнам защо омаловажаваш резултата на Пиоли дотук, защото според мен 4 победи, 1 равенство и 1 загуба е добър резултат, като се има предвид, че 4 от отборите са Милан, Наполи, Фиорентина и Лацио. Манчини имаше подобни съперници, когато смени Мадзари и пак започна с дерби с Милан и само за сравнение има 1 победа, 3 равни и 2 загуби. Ок де нека видим в края на престоя му при нас какви ще се резултатите. Най правилно ще е тогава да оценим работата му , дали ще е положителна или отрицателна само времето ще покаже . |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кориере Дело Спорт избухна: "Интер иска Давид Алаба"
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 221 Регистриран: 24-May 13 Потребител No.: 9,291 Любим Играч: cassano ![]() |
Днес има слухове , че Тянджин Куанджан ,където треньор е Фабио Канаваро дава 15 млн.за Банега!!!Ей това ако направим , ще е уникална глупост, защото за тия 15 млн. не виждам кой качествен халф може да привлечем
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th July 2025 - 03:12 AM |